Dine 60 minutters makeuppede modeuge

Det er modeuge, og det ene fine foto overgår det andet i medierne. For nøj, hvor er der dygtige makeupartister og hårstylister i sving netop nu. Alligevel tænker mange what’s-in-it-for-me, for hvad kan catwalkmakeup bruges til udover at nyde synet? Faktisk en del, som vi vender tilbage til. Men først et tip, som jeg synes, er alle pengene værd. Nemlig tippet om at sætte sig i stolen hos MAC, som er dem, der giver den gas under samtlige internationale modeuger, laver bogtykke trendupdates og aldrig fjerner fokus fra dig og mig (måske fordi vi har pengene).

I 60 minutter kan du få din egen makeupartist, lære at lave præcis den makeup, du drømmer om. Måske smokey eyes, en winged liner eller afprøve de looks, der netop nu spankulerer ned af catwalken under CPH Fashion Week. Det koster mellem 350-400 kroner, som refunderes ved produktkøb for et tilsvarende beløb. MAC finder du i Magasin, og jo, der skal nok bookes tid.

FOTO: MAC SS16

03/02/2016
Hende her er jeg fan af
05/02/2016
Glem alt om weekend, før du har fået modeugens 3 vigtigste makeup-fif

Kommentarer

 • Celestine

  Anette – det perfekte svar; tak:)

  10/02/2016
 • Kirsten V

  Mange tak Anette, men det skal du ikke have ulejlighed med. Jeg er ofte forbi MAC 🙂

  08/02/2016
 • @ Jette V – Godt at høre!

  @ Helene – Det er de helt klart (for de vil jo gerne hjælpe og sælge). Lad mig høre, hvad du synes om en makeup-session, hvis du vælger at prøve det.

  @ Celestine – Sikkert ikke det svar du ønsker, men når Clinical Booster 3 har fungeret SÅ godt, så skal du ikke ændre noget, men gøre en omgang igen med den.

  @ Amis – Ingen tvang jo ;o)

  Stor hilsen Anette

  07/02/2016
 • @ Anne Sofie – Det kan jeg finde ud af.

  @ Ingelise R – Åh, hvor er det dejligt, at du deler og dejligt at du er helt konkret. Og ja, de er dygtige og også sjove.

  @ Kirsten V – Jeg tror, du rammer tæt på med dit Dior bud, men jeg kan tjekke den præcise MAC indsats.

  @ Katrine – Det er med bryn er et valg, hvor der bare i ovenstående 3 fotos er forskellige bryn (fra samme sæson, SS2016). De øverste bryn er børstede og lagt en anelse ned med gel.

  Stor hilsen Anette

  07/02/2016
 • @ Sanne – Catwalk show off, så ja.

  @ Birgitte B – Også mig.

  @ Charlotte K – Det er det præcis og nej, det er ikke Photoshop.

  @ Chris – Åh hvor godt med Salling i Aalborg. Det vidste jeg faktisk ikke.

  @ Jette Berg – Det er dejlig gratis at gå ind og prøve dem. Øjenskyggerne.

  Stor hilsen Anette

  07/02/2016
 • Celestine

  Totalt offtopic-spørgsmål herfra! Jeg skal ud og have fat i en ny A-vitamincreme. Jeg har brugt BP Clinical Super3 Booster i 3/4 år – og har været svært glad for den kun afbrudt af en enkelt pause med frygtsyrer og EGF.

  Seriøst – den har lavet mirakler for min hud. MEN jeg overvejer lidt om jeg skal prøve en ny. Altså bare for variationens skyld.

  Jeg har prøvet hudlægens (tidligere) – den er for skrap til min sarte hud. Iøvrigt kan jeg godt lide cremefornemmelsen især om natten og efter rulning. Men de andre anbefalinger du har under ‘Anette anbefaler’ er ikke cremer som sådan.

  Hvad ville være dit foretrukne go-to som variation til Clinical S3Booster? En environ-variant eller hur? Jeg har prøvet at trawle mig igennem bloggen, men må ærlig indrømme at jeg er på bar bund og håber at du kan pege mig i en retning:) TAK – for dig, din tid og din hjælp!

  KH C

  05/02/2016
 • Amis

  Øjenbrynene ser virkelig grimme ud. Det må være en trend jeg må springe over på.

  04/02/2016
 • HeLene

  Også om man ikke booker en reell konsultation synes jeg de er vildt dygtige med at hurtigt finde den rette farve og vise en hvordan man bruger det produkt man køber/købt. Er især vild med deres extended play mascara, som er en tube-mascara så den holder som en vandfast men er nem af få af, og så præsterer den bare godt, også når det skal gå stærkt (ofte hjemme hos hvor kost og hudpleje får det meste af opmærksomheden…)
  Jeg vil dog blive bedre til makeup så jeg må snart booke mig en rigtig konsultation, det klart!

  04/02/2016
 • Jeg var til sådan en MAC konsulation for nogle år siden. De er hamrende dygtige, og jeg tror, jeg snart skal afsted igen 🙂

  04/02/2016
 • Er trenden, at øjenbrynene skal være tilfældige og ikke længere trimmet? Eller har jeg misset noget? 🙂

  04/02/2016
 • Kirsten V

  Den smukke farve på læberne i nr 2 foto er jeg vild med for tiden. Den farve vil jeg gerne prøve mig frem til.
  Den første jeg tænker på er, Dior Addict lip Maximizer high volume lip plumper. Mon den kan give farven nogenlunde i det mindste ? 😉
  Mac har helt sikkert også en der kan komme tæt på.

  De flotte læber på fotoet har selvfølgelig fra naturens side en del hjælp. 🙂

  04/02/2016
 • Ingelise Rasmussen

  Apropos MAC hos Salling i Aalborg bruger jeg makeupartist Daya Yunus. Hun er spændende, vidende og sætter sig ind i, hvad kunden ønsker og har gode forslag. Jeg holder af naturlige toner i ansigtet, men efter at Daya fandt den rette farve læbestift til mig med et “red brightens up your face, Ingelise” har jeg brugt røde toner på læberne alt efter anledning. Jeg kan også lide, at MAC har et internationalt hold af makeupartister i deres butikker i Danmark. De supplerer de danske, som også er meget dygtige, godt.
  (Ja, jeg er begejstret for MAC)

  04/02/2016
 • Anne Sofie arildsen

  Det sidste billede rigtig flot, spec læberne du ved ikke hvad farven hedder?

  04/02/2016
 • Jette Berg

  Smukke billeder – de to første altså! og ikke mindst…… endelig almindelige øjenbryn :0). Alle skal tilsyneladende have nøjagtig samme optegnede øjenbryn idag – og det er altså ikke lige kønt til alle!
  Sjove negle på det tredje billede;0)
  Elsker MAC´s øjenskygger, men kender ikke så meget til deres øvrige produkter.

  04/02/2016
 • Chris

  Elsker MAC og deres dygtige makeupartister.
  Blot en bonusinfo – MAC finder man også i Salling i Aalborg

  04/02/2016
 • CharlotteK

  Jeg er vild med eyelineren (winged liner?) på det sidste billede.
  Og neglene ligner noget, der er sat på i Photoshop?

  04/02/2016
 • Jeg er vild med de matte læber på det sidste billede 🙂 kh. Birgitte

  04/02/2016
 • Flossede denimnegle???

  04/02/2016

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.