Glossier i Danmark

18012644_10155256960424321_350657204_o18043062_10155256958204321_117368851_o

Du har sandsynligvis allerede prøvet det. At klikke dig ind på det hypede (og inspirerende) skønhedssite Glossier. Bare for at konstatere at damen bag, Emily Weiss, stadig kun ekspederer ordrer til USA, Canada og London.

Men det er slut nu.

Eller nærmere: Vi er tæt på en Danmarks-premiere. Fra sommer 2018 lyder den officielle melding (og det må være nu-agtigt) bliver der åbnet for sluserne til verdens pt. mest populære bud på demokratisk hudpleje. For Glossier er mere end de fysiske produkter og det lækre design. Det er et digitalt community, som de siger i USA.

Jeg ved godt, hvad jeg glæder mig mest til. Måske er der også noget, der står øverst på din liste? Hvad andre glæder sig til, kan du se her.

08/06/2018
Gode bryn er dit bedst hack
Ikke dit eneste hack. Bare blandt de bedste.
13/06/2018
Brug Bioeffect som en pro
Vi får mere kollagen af vækstfator-proteinet EGF. Det er dog ikke gratis, men koster...

Kommentarer

 • 1000 tak for alle ord og kommentarer. Lige et par konkrete svar:

  @ Karoline, deres foundation og concealer.

  @ Kirstine H, det vil jeg gerne kommenterer, men fordi det vil blive en lidt længere sag, så venter jeg til jeg kan dele min artikel i Børsen, OK ?

  @ Karolina, det ved jeg desværre ikke.

  @ Eva B, haha, ingen dato endnu desværre. Kommer snart.

  @ Lilla, desværre ikke.

  @ Kristina, har svaret dig ovre på Bioeffect-indlægget.

  @ Ninna, vi ved, at ler i forskellige afskygninger har hud-gode sider (beroligende, fedt-opsugende), men hvordan føles din hud efterfølgende ? Stram, fugtmæt eller? Jeg kender ikke ‘den store bøtte’, du henviser til.

  Stor hilsen Anette

  14/06/2018
 • Ninna

  Kære Anette

  Hvad er dine tanker om Rasul-ler til ansigtet som daglig rens? Og er leret fra den store bøtte for grov?

  Tak for alle dine guldkorn!

  Kh Ninna

  13/06/2018
 • Ninna

  Kære Anette

  Jeg er utrolig glad for din hjemmeside, og går trofast ind på den når jeg skal finde inspiration til nye produkter. Derfor kunne jeg virkelig også godt bruge dit indspark ift. min nuværende renserutine, da jeg er blevet nervøs for, om det egentlig er så godt for min hud på den lange bane.

  Jeg renser min hud med rasul-ler morgen og aften (den store bøtte med grove flager, som jeg har blandet op med vand). Har du noget kendskab til Rasul-ler, og i så fald hvad er din holdning til dette?

  13/06/2018
 • Katrine

  Hej Anette Så er det tid til nyindkøb af A-vitamin creme og har nu læst flere steder (også i din kommunikation med folk herinde) om en creme der hedder tretinoin. I dk er den på recept, men i Spanien (hvor jeg er nu) kan den fås i håndkøb. Er det en du vil anbefale eller fraråde?? Håber meget på et svar snarest da Jrg rejser hjem søndag.
  Kh Katrine

  12/06/2018
 • Kristina

  Hej Annette .. jeg ved slet ikke om du besvare spørgsmål og om det her er det rigtige sted at skrive men jeg håber du kan hjælpe mig … mit spørgsmål handler om A vitamin .. jeg er fan af Beaute Pacifique og bruger deres A vitamin creme, dag og nat … men, nu har jeg prøvet Verso med Retinol 8 … er det stærkere end det Beaute Pacifique bruger og hvad virker bedst ?? Vh Kristina ( 44 og prøver at sætte alt ind, på at rede solskader fra ungdommen)

  12/06/2018
 • Lilla Wessel

  er der en dato på endnu?

  12/06/2018
 • Rikke

  Så er det tid til at spare sammen! Det glæder jeg mig til! 😀

  11/06/2018
 • Panini

  Deres sampak af bryn-voks og highlighter-stick skal jeg da prøve 😉

  11/06/2018
 • Ivana

  Milky cleanser, deres brynprodukt og nye mascara (som i øvrigt tog hende laaaang tid at udvikle og være tilfreds med) bliver rost til skyerne på diverse sociale medier. Så dem lægger jeg en bestilling på så snart jeg kan 🙂

  11/06/2018
 • Linda Nedergaard

  Det bliver spændende med et – for mig i hvert fald – nyt mærke. Jeg kender det overhovedet ikke 🙂

  11/06/2018
 • Jette B

  Kender det ikke, men nyt er altid spændende

  11/06/2018
 • Eva B

  Dato dato dato!
  Det lyder ikke som om, den er ‘frigivet’ endnu?

  11/06/2018
 • Karolina

  jeg synes nok jeg havde set det før.. Det minder meget om mærket Comme Deux.. Eller rettere sagt Comme Deux har lavet lignende produkter efter Glossier.. Er det ikke rigtig?

  11/06/2018
 • Kirstine H

  Jeg forstår ikke denne hype om “Glossier” – hvem er de, hvad kan de? 😀

  11/06/2018
 • Karoline

  Hej A, hvad er dine Glossier favoritter?
  Kh og god dag 🙂

  11/06/2018