Det tætteste du kommer på plantebaseret Vaseline

Jeg har ikke tal på, hvor mange fedtsalver jeg har købt og klikket hjem til test den sidste uge. Hvis du har virkelig ondt i hænderne, så står jeg ved ordene her. Med det sagt, så er den nye plantefede salve her dog skruet eminent godt sammen – se kortfilmen med min forklaring på Instagram. Det skyldes nemlig fedtsammensætningen og så den lille plasterlignende finte, som lige præcis sesamfrøolie leverer. Du finder samme fedtsammensætning her også.

4 TAKE AWAYS TIL NEGLENE: 

 • Hvis du bruger neglelak og bare gør det derhjemme, så er alt OK. Men sørg for, at der ikke kommer flænger i lakken, for så bliver de små kanaler og dermed neglene et gemmested. På samme måde, som hvis de er lange.
 • Foretrækker du nøgne negle, så bliver de ret pæne af at blive oliepoleret. Der er blevet spurgt til den, jeg forleden brugte, og det er den her (klodsen på billedet fra CND).
 • I en tid, hvor vi hverken kan komme til frisør, massør eller anden type behandler, så kan det føles ekstra rart at give sig selv eller en anden i husstanden en omgang hånd-spa, og til det formål fungerer kollagen-handskerne godt. Du kan nemlig tage den yderste del af og gå til neglepoleringen.
 • Kure Bazaar-lakkerne finder du hos renanne.dk

Det, jeg så godt kan lide ved håndspa-metoden, er, at den ud over at gøre godt, også er noget, du økonomisk kan skrue op og ned for. Lav den på budget eller spring ud i den dyre løsning, for princippet er ens og bare, som en så – muligvis, muligvis ikke – venligt kommenterede på Go’ Morgen Danmarks platform i går: ”Hvis du ikke gider se hele filmen, så er det bare kaffegrums, fugt, fedt og på med handsken”. Jo jo.

Og som Lise Grosmann og Beautyspace-læser Pernille S altid anbefaler, så gen-gen-brug kaffegrums i have- eller altanjord.

@beautyspace på INSTAGRAM, hvor min badeværelses-hylde lander om få timer.  

MERE AF BEAUTYSPACE? så hop med på holdet her.

25/03/2020
Dem, du vil købe hos fremover
Plus mit bedste fix til ansigtet, når du ser Netflix
27/03/2020
Kom med i seng, så du sover
Hudlæge Peter Bjerring er med på telefonen

Kommentarer

 • Cecilie

  Tak for svar :-). Har netop købt din bog. Har også din første bog og havde allerede i tankerne, at jeg skulle have anskaffet mig den nye også. Så jeg må i krig med den og især kapitlet om tilstoppede porer 🙂

  30/03/2020
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Cecilie, vil klart anbefale at han supplerer med en A-vitamincreme. I forhold til netop porer, har de et særskilt kapitel i min nye bog, som er på biblioteket, så snart alt åbner igen (Seriøst bedre hud). Og ja, dagcreme fra PP med SPF er et godt valg med mindre han har meget fedtet hud.

  @ Tonnya, åh jeg er vild med dit tip. 1000 tak fordi du deler. TAK.

  @ Sanne, kan se, du har gjort noget helt andet – lad mig vide, om du er lige så begejstret. Du kan også tage et tykt tykt lag af din blå Nivea. Det der giver effekten er ‘på med handsken’ tiden. Det andet er et holdningsspørgsmål.

  @ Christina K, ja jeg kender og har prøvet. De indeholder jo udmærket hyaluronsyre. Jeg forestår ikke det med det kanyleagtige og jeg forstår nok heller ikke deres claim helt. Og ja, jeg har prøvet VD, som er et olie-miks. Hhvad jeg har valgt at tage med i Børsen fra VD er deres gode essence:

  https://vintnersdaughter.com/products/active-treatment-essence

  @ Pernille S, stor tak for at dele din gode erfaring, ikke mindst fordi du har hænder, der hårdt prøvede i øjeblikket.

  Stor hilsen Anette

  @

  30/03/2020
 • Christina Kragh

  Jeg mener at ha spurgt før men kan ikke huske svaret og kan ikke finde noget her inde når jeg søger på Vinters daughter serum? Har du prøvet det ? Og hvis ikke så hvorfor? Og er det så godt som der siges og loves på feks I love beauty web shop? Kh Christina

  30/03/2020
 • Pernille S

  Kan kun varmt anbefale negle-pleje-kittet fra CND, som du linker til. Især nu, hvor hænder OG negle er udfordret af ekstra megen håndvask! Hvis man, som jeg,ikke kan gå med neglelak i det daglige, er det altså flot at have skinnende polerede negle

  28/03/2020
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for gode kommentarer og spørgsmål. Jeg er tilbage mandag morgen med respons.

  Pas på dig selv og andre.

  KH Anette

  27/03/2020
 • Christina Kragh

  Spørgsmål dog ikke om negle….det produkt der hedder Fillerina kender du det ? Og holder det hvad de lover kh C

  26/03/2020
 • Sanne

  Tak Tonnya, for tippet om Ryholms håndbalsam, den er fluks klikket hjem. 🙂

  26/03/2020
 • Sanne

  Åh, de pasteller, jeg længes. 🙂 Kan man ikke bruge olivenolie i stedet for vaseline? Har tidligere hørt at det skulle være sundt for huden, men det er måske en gammel skrøne? Rigtig go’ aften, smukke. 🙂

  26/03/2020
 • Tonnya

  Det bedste jeg har fundet er en lille stift fra Ryholm Sæbesyderi (var der nogle der sagde støt danske firmaer..). Den hedder håndbalsam stick og 15 gr koster 50 DKK. Jeg købte lokalt så ingen fragt.
  Den er drøj og den der hedder ‘mandel’ dufter skønt og virker bare så godt.
  Der er shea butter, Bivoks, mandelolie, E vitamin og duftolie i. Den fås uden duft, men se på indholdet, for den virker ikke så fed og drøj. Mine knoer, neglebånd, fingerspidser mv er altid medtaget om vinteren og nu også pga sprit.
  Men denne lille stick har reddet mig 🙂 Start med oversiden/siden af hænderne.

  26/03/2020
 • Cecilie

  hjææælp. Har brug for din ekspertviden:
  Jeg er på udgik efter hudpleje til min kæreste, en mand på 30 med større tilstoppede/sorte porer. Tænker han skal have en BHA-serum (uden silikone, parfume osv. Har selv kigget på power treat fra danish skin care eller the ordinary Salicylic acid 2% solution)

  MEN kan du anbefale en dagcreme med spf og en natcreme, som ville være god sammen med BHA, når man har tilstoppede porer? (Jeg har kigget på dag- og natcreme fra Danish skin care eller dag/natcreme fra purely professional) hvad vil du anbefale?

  Har også kigget på the ordinary niachinamid 10% + zinc 1% til både mig og min kæreste. Men hvad gør zinc for huden? (Jeg har selv en lidt tør/sensitive hud i modsætning til min kæreste med store tilstoppede porer)

  26/03/2020

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.