fbpx

Den tossede grund til, at bogen ikke er med

01

Jeg havde den bedste foredrags-eftermiddag i Aalborg i fredags. Det føltes festligt, fordi alle var så ekstremt veloplagte. Måske påvirket af weekendstemningen.

Jamen har du ikke taget din bog med??!!??, lød det både før og efter.

Nej. Det havde jeg ikke. Af to grunde:

For nylig var jeg til det klogeste og bedste foredrag. Men ak. Cirka hvert 10. minut gjorde damen på scenen opmærksom på sin bog. At man kunne købe den. At der endda var rabat, hvis man også købte hendes tidligere bog. Til sidst fløj min opmærksomhed væk fra emnet. For jeg begyndte jeg at tælle, hvor mange gange, hun nævnte den bog.

Det udvandede hendes budskab. For hun blev pludselig langt mere sælgende end hjælpende.

Den anden grund (en jo ikke helt uvæsentlig blærerøvsgrund) er, at bogen (min altså) har været udsolgt. Når den fremadrettet måske er med på foredrag, så vil det være andre, der sælger den. Og bare i pausen.

SÅ:

 • Superhud kan lånes kvit og frit på biblioteket
 • Den er også landet i friske, nytrykte eksemplarer her, hvis du insisterer på at kunne sætte æselører og lave notater.
06/04/2018
Fra science fiction til facts
Det kræver DET HER, at få porer til at skrumpe
10/04/2018
Om to minutter kender du sandheden om SPF
For hvordan tæller almindelig ansigtscreme med solbeskyttelse?

Kommentarer

 • ha ha ha… (indsæt emoji abe med hænderne for øjnene…)
  jeg kunne have købt din bog flrere gange, for de bøder jeg har måtte betale til biblioteket… er ellers så punktlig med alle andre ting… 😀
  NU vil jeg ønske mig den i fødselsdagsgave !

  Dejlig aften
  kh Trine

  19/04/2018
 • Lissi

  Argh de stakler, der må vente på din bog. Jeg er forelsket i den bog. Den er min lille opslagsbibel på kvindelig vedligehold 😉
  Anette, kan du hjælpe mig med et produkt, der har samme effekt, som Dermalogica barrier repair, men uden silikone? Kram og tak fra Lissi

  11/04/2018
 • Anna Kjærgaard

  Ihh.. Så var du i Aalborg og jeg missede det!!!
  Øv, øv, øv.. Nå, håber du kommer forbi igen. Så må jeg bare være ekstra opmærksom. Du fik mig igang med Super2 fra BP for fire år siden, da jeg fyldte fyrre og virkelig syntes at min hud havde brug for et boost så jeg ikke blev alt for gammel før tid. Og nu 4 år efter er jeg bare så glad og tilfreds for med min hud. Selvfølgelig bliver jeg da ældre og linjerne kommer snigende. Men min hud ser spændstig og frisk ud. Detgør bare så meget for selvtilliden! Tak..

  09/04/2018
 • Det er nemlig helt rigtigt…. – det kan godt blive for meget og i virkeligheden – hvis man holder et godt foredrag og har noget vigtigt på hjertet – vil folk med glæde selv finde ud af at købe bogen.
  meget mere stil over det… GO GO Anette

  09/04/2018
 • Pernille S

  Viser bare med al tydelighed, at du brænder for formidling. Vel, vel det er jo en forretning du driver, men med takt og tone viser du, at økonomisk fortjeneste også kan gøres med stil. Og stil – det er der sgu’ over dig 🙂

  09/04/2018
 • Mie Jørgensen

  Det er simpelthen så cool at du altid oplyser at din bog kan lånes på biblioteket – det kunne andre bloggere virkelig lære noget af! Jeg forstår godt at det er jeres levevej og at I skal tjene jeres løn hjem, men det siger bare SÅ meget om dig og din personlige integritet, at du minder om at man kan låne den gratis (samt at du ikke er til salg for reklamer på din blog).

  Godt gået og jeg glæder mig som altid vildt til at min book’andbeautybox lander i næste uge 🙂

  08/04/2018
 • Leafysmoothie

  LOL, du er glimrende!
  + gentag det @Elisabeth R sagde (nedenunder)!
  God søndag, smukke!

  Ps, til Annette B har du kikket i downloads/overførsler mappen på din computer, om pore-guiden måske ligger der?

  08/04/2018
 • Annette Bækgaard

  I dag købte jeg din pore-guide, og læste den med det samme. Men jeg vil jo gerne gemme den og læse den igen, men den er åbenbart væk. Kan det lade sig gøre at få den frem igen?
  Venlig hilsen Annette

  08/04/2018
 • Pia Hvenegaard

  Kære Anette
  Du er simpelthen for skøn og jeg elsker dig for din ærlighed
  Jeg har også prøvet det med salgstale til et foredrag om kost at jeg ærlig talt endte med slet ikke at købe noget og havde et dårligt indtryk af underviser.
  Meeen skal så også lige sige, at DIN bog ville jeg slet ikke undvære.
  Der er små notes dimser der stritter ud over alt
  Og nu hænger du sågar også som en lille post it på mit badeværelses spejl❤️
  Jo jo dig glemmer man ikke her i huset
  På den gode måde❤️

  08/04/2018
 • Elisabeth Reumert

  Kære Anette

  Jeg er meget opløftet over det du skriver. I en tid hvor folk tilsyneladende er villige til hvadsomhelst for at tjene -endnu flere -penge, er dit synspunkt fantastisk. For du har nemlig helt ret. Det konstante budskab om køb-køb-køb, er vanvittigt distraherende.

  Du fastholder en høj integritet. Imponerende.

  08/04/2018
 • Karin S

  Det er derfor jeg så godt kan lide din måde Anette, for du vil virkelig gerne hjælpe, og det gør du, hjælper altså ❤️

  08/04/2018
 • Katrine Pedersen

  HeHe Sejt!

  08/04/2018