Hit med giv-og-tag-metoden

Måske kender du det med, at huden kan føles som en dug, hvor alt kan ses. Som blandt andet pigmentpletter. Jo ældre vi er heldige at blive, jo mere mangefarvet bliver huden. Og fred være med det. Jeg tror egentlig ikke, at det er pletterne i sig selv, der generer os. Det er mere måden, hvorpå de sjæler vores lys. Som vært Ida Wohlert sagde i går, så tager de vores shine. Og enig. De kan gøre det på måden, så jeg føler, at jeg trænger til en pudsning.

Ét er, at det er godt at overfrankere huden med beskyttende antioxidanter og SPF i dagtimerne, men jeg tror også på, at vi skal trække vejret lidt dybere i forhold til de pletter. Altså være varsomme med ikke at være for utålmodige og for kradse. Derfor:

Eksfoliér med fløjlshandsker. Jurliques havregrødsagtige Daily Exfoliating Cream handler netop om at give og tage, hvis du vil gøre mere end bare at bruge vaskeklud eller svamp. Jeg kender flere, der er mere end almindeligt begejstrede, bl.a. en af landets dygtigste behandlere, Daniela Fraser, som får lov til at creme-synge på min Instagram i aften. Den skal masseres, nærmest svuppes ind i huden med hjælp fra vand, og takket være indholdet af en anelse peelende mælkesyre, ender det ikke i en ren overfladebehandling. Og ja, der er tale om virkelig god fugtforsegling, og ja, huden bliver blød og føles mættet bagefter. Men der findes som bekendt ingen gratis lunch. For mig fungerer produktet kun under bruseren, fordi det ellers sviner for meget. Måske vil nogen også finde duften for naturlig.  Mærk fornemmelsen på hænderne, før du overvejer et køb.

Power-par med mere tjubang. Stadig med tanke på at give og tage, så er salicylsyre (BHA) og niacinamid (B3) det tætteste, du kommer på et perfekt arrangeret ægteskab. BHA peeler (OGSÅ ned i porerne, hurra) og virker anti-inflammatorisk, mens B3-vitamin dulmer rødme, glatter en smule og er et af de bedste pigmentværn vi har. Måske har du allerede en toner eller et serum med en af ingredienserne. Ellers har Dermalogica kløgtigt blandet de to her. I øvrigt et miks de fleste teenagere også vil have gavn af med tanke på de porer, der begynder at leve deres eget liv.

Veganske MILK er landet, og de er kendt for at hælde hudpleje på stift. Det er ret smart, at du kan swipe dit serum direkte på huden. Og have det med tasken uden risiko for udslip. I serummet fra i går er der tilsat en del vandmelon, som vi ved indeholder hudkærligt A- og C-vitamin og lycopen.  Milk er samtidig storbrugere af silikone (også i vandmelon-serummet), og jeg har spurgt dem, hvad det præcist er ved silikone, der begejstrer dem. Forhåbentlig svarer de snart.

SNUP TIPPET: Der er et trick med hænderne, som jeg synes, fungerer ekstra godt. Det får du i morgen sammen med et opråb.

@beautyspace på INSTAGRAM

16/09/2019
Hvad der trigger mig
Ingen skal nøjes med anti-age
18/09/2019
Aldrig har jeg haft så pæne hænder
Så enkelt, at mange glemmer det

Kommentarer

 • Kristina Jensen

  Halløj … håber ikke det er for sent at skrive i denne tråd, har spørgsmål til dermalocia serumet, der var med i Godmorgen Danmark … kan jeg bruge den under BP Paradoxe dagcrem … ? Og har du et bud på en dagcrem med solfaktor i ? Syntes det er svært at finde… Go mandag .. kh En fan

  23/09/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for alle ord. Jeg er tilbage med svar lørdag den 18. september. TAK for tålmodighed.

  KH Anette

  20/09/2019
 • Mette Egelund

  Hovsa. Havde helt mærkeligt misset dit forrige skriv om netop LRP-creme fra Go’ Morgen DK, så se endelig bort fra min kommentar/spg.

  18/09/2019
 • Mette Egelund

  Hej Annette.
  Er meget nysgerrig for at høre om produktet fra LRP du desværre ikke nåede at tale om i Go’ Morgen DK? Er det deres CC creme?
  Venlig hilsen
  Mette

  18/09/2019
 • Jeanette

  Kære Anette
  Den serum fra Dermalogica du nævner (AGE bright clearing serum ) er det en god ide at bruge den hvis man har akne? Der er salicylsyre og niacinamide i og det tænker jeg er et plus – for det har du lært mig :-), men jeg kan læse, at der er olie i, og flere forskellige slags olier. Hvordan er det med olie og akne?
  Jeg håber at det ikke er for sent at skrive til dig i denne tråd

  18/09/2019
 • Camilla

  Kære Anette
  Jeg ved godt at dette indslag ikke omhandler hårpleje, men jeg håber at du alligevel vil hjælpe mig Jeg er SÅ plaget af hårtab og tørt ødelagt hår efter periode med stresskollaps. Må jeg spørge om du kan anbefale Hair Lust vitaminkapslerne?
  Mange håbefulde hilsner
  Camilla

  18/09/2019
 • Charlotte

  Hej Anette. Er begyndt Og bruge Verso day cream rundt om øjnene om aften, det går fint fint, men er i tvivl om jeg også må bruge den om dagen ?
  Om morgenen først Ren Ready stedy Glow og så skal jeg til at bruge min C Drops fra Rodial Jeg har Verso hydration serum med B3,kan jeg bruge de to serums samtidig før jeg ligger dagcreme på og spf?
  Er jeg dælkkt ind med BHA med toner fra REN eller skal jeg bruge andre produkter ?
  Tak for dig og din tålmodighed. Bh Charlotte

  18/09/2019
 • Sanna

  Kære Anette
  Allerførst: Lækker ny indretning af dit skønne space! Må dog undres sammen med Pernille S. Kan ikke få øje på noget søgefelt? Det er jo et fantastisk opslagsværk, at kunne lede i. Havde også problemer med det i den gamle opsætning. Ofte har jeg, i stedet, googlet emnet/produktet og Beautyspace sammen. Lidt omstændigt dog, men hvad gør man ikke for, at samle dine guldkorn op?

  17/09/2019
 • Ane

  Hej, har i lang tid brugt The Ordinary Niacinamid 10% og Zink 1% efter Mizons AHA/BHA toner. Det hele med med god effekt på en tendens til akne. Et makkerpar du vist tidligere har anbefalet. Kan man se Dermalogicas serum som et alternativ til det førnævnte produkt fra The ordinary? (måske fraset prisen :-))

  17/09/2019
 • Pernille S

  Er jeg ved at blive tosset? Kan ikke se noget søgefelt i højre hjørne!!? Tilgengæld er der i venstre side tre streger. Disse henviser til forskellige emner, men ikke et decideret søgefelt… Er det fordi jeg kun er på mobiltelefon? Har googlet Beautyspace.dk på Safari. Heller ikke ad denne vej har jeg heldet med mig! Hvad gør jeg galt? Kh Pernille

  17/09/2019
 • Freja

  Hej Anette
  Tak for dit altid inspirerende arbejde!
  Hvordan er det bedst at bruge BHA og niacinamid sammen ift. rækkefølge og tidspunkt af døgnet? Fx med Pudderdåsernes T-zone peeling og The Ordinarys Niacinamid serum.
  Vh Freja

  17/09/2019
 • Bettina Bjørneboe

  Hej Anette,
  Niacamiden kan nogle gange føles lidt som en “hinde” på huden. Det samme skete og faktisk værre med Buffet fra The Ordinary, så den er jeg gået bort fra.
  Min hud reagerer på den ikke kan lide med udbrud af acne, og den reagerer trods alt ikke på Niacamiden.
  Det gør den til gengæld på alle forsøg med cc cream eller lignende med solfactor i. Hvad pokker er det med dem… Så næste køb må nok blive Ole H’s creme med faktor i, så huden er solbeskyttet.

  17/09/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Pernille S, tak for dine gode ord. Søgefeltet er kommet op i højre øverste hjørne. Ser du det? Tak for tip til Book’n Beautyboxen…der kommer Rudolph senere på året, men jeg kan endnu ikke afsløre hvad.GODT med en hands on erfaring i forhold til P&M og konsistens ikke mindst.

  Stor hilsen Anette

  17/09/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @Bettina B, jeg kan godt forstå, at din hud både er glad for BHA og for hyaluronsyre. Jeg får lige lyst til at spørge tilbage, inden jeg svare: HVAD får dig til at tro, at det er for meget? Noget, der føles off?

  Stor hilsen Anette

  17/09/2019
 • Pernille S

  Kære Anette
  Også jeg er vild med din neglelak, så tak for at løfte sløret for mærke og farve!
  Er kæmpefan af Pestle & More Serum, men da pengene bliver lidt små indimellem, har jeg købt The Ordinary Hyaluronic Acid 2%+B5. Den har ikke samme lækre konsistens som førstnævnte, men tænker du den kan det samme?
  Iøvrigt- hvis du på et tidspunkt er helt blank i forhold til indholdet i månedens pakke, så kunne det være fantastisk hvis Rudolph Care’s nye Firming Therapy Moisturizer var en del af indholdet. Vil vildt gerne teste, men den er vildt dyr!
  Kan det passe at man ikke længere kan søge på et specifikt indhold i tidligere blogs? Ville finde navn på en lipgloss fra Nilens Jord som du for nogen tid siden omtalte, men kan ikke længere se noget søgefelt!?
  Og nu vi er ved søgning – har du nedlagt BeautyspaceTablet.dk? Kan se der ikke har været nye opslag længe?!
  Ja, det var en masse opsparede spørgsmål. Dejlig aften til dig.
  PS. Spændt på opråb i morgen 😉
  Kh Pernille S

  17/09/2019
 • Bettina Bjørneboe

  Hej Anette, Endnu engang tak for din supergode blog og skriverier.
  Jeg bruger pt. Ole Henriksens grønne toner med BHA om morgenen og følger efter med først en fugtgivende serum med hyaluron fra Vichy og derefter Niacanamide fra The ordinary, samt slutter af med en dagcreme også fra Ole Henriksen. Jeg bliver nogle gange lidt i tvivl om, hvorvidt det er for mange ting… ???
  Samtidig er min hud bare lidt gladere efter jeg begyndte at bruge hyaluronsyre, og især for den fra Pestle & Mortar 🙂

  17/09/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Sanne, det er da både smart og har brugbare fordele. jeg er helt enig.

  @ Marianne Gylding, det er hypet, så det basker. I know. Mine negle er lakkeret med BABY SMILE-farven fra CND (en nuance, der jo vidner om en, der lever på kanten af alt det vilde).

  Stor hilsen Anette

  17/09/2019
 • Mariannegylding

  Min teenager er svært begejstret for milk, måske kombi af det lidt “pigede look” samt stift-formen. Mange af dem har været udsolgt længe på sephora USA.
  Og så lige, hvilken smuk neglelak har du på hænderne Anette?

  17/09/2019
 • Sanne

  Det er ellers spændende at serum nu kommer i stiftform.

  17/09/2019