Husk, hvor du hørte om hende første gang

Navnet er Anne. Ikke på modellen, men fotografen bag.

Hun var nærmest et barn, da jeg lærte hende at kende. I dag er hun en eftertragtet fotograf. Sådan en, der bor i New York på 3. år. Ikke på luksusmåden. For hun slider stadig sindssyg hårdt for sine penge. Men alt bobler omkring hende. Som Vogue eksempelvis. Og jo, det var hende, der skød alle billederne til denne her.

Anne Højlund Nicolajsen er måske nok en passioneret beauty fotograf, men der er også andet i hende. Lige nu udstiller hun i Danmark sammen med fire andre fotografer, der også bor og arbejder i New York. Tjek Eurowomans begejstrede ord og se nogle af mine favoritbilleder, hvor hun (altså Anne) på spøgelsesvis har besøgt det forladte New York resort, Grossinger’s Catskill Resort Hotel. Stedet blev åbnet i 1919 af Asher Selig Grossinger, og var et luksusresort for rige New Yorkere helt op til 1986. De regnede med at sælge stedet, men det skete aldrig. Derfor rumsterer ekkoerne fra det tidligere liv her stadig ifølge Anne – blandt alle kobberlamperne, højtalerne, barstolene og hotelsengene, som aldrig blev fjernet.

SNUP TIPPET: Jeg tror,  vi kommer til at se mere til Anne, men også til hinanden allerede hen over weekenden, som jo er første adventsweekend. Både på bloggen og på Instagram.

27/11/2014
Slut med elektrisk hår
29/11/2014
Vind i adventskonkurrencen

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  Tak for jeres ord ! Og ja, hun ka’ noget hende Anne.

  02/12/2014
 • Helle Rick

  Virkelig smukke billeder. Ja, det er nok en hård branche at slå igennem i. Man skal være af en helt speciel støbning, der kan finde de små finurligheder ingen andre endnu har opdaget. Synes bestemt hun er godt på vej. Er bl.a helt vild med kvinden med hår i hele ansigtet.

  29/11/2014
 • kiss jacob

  HOLD DA HELT OP…..
  Sejt!!

  28/11/2014
 • Wowwww ! 🙂

  28/11/2014
 • CharlotteK

  Meget talentfuld fotograf! Nogle mennesker kan bare det der med at se et motiv, hvor vi andre ikke kan se hvad de ser, før det er på et foto eller billede.

  28/11/2014
 • Utroligt smukke billeder. Rigtig go’ weekend, smukke. 🙂

  28/11/2014

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.