Årets Duft  

Fra en butik i indre København siver der en svag duft ud på fortovet. Den er så forunderlig, at jeg stopper op. Mundbindstræt spørger jeg bare på dørtærsklen, hvad der dog dufter så godt, og ilende kommer en elskværdig ung mand med duften Porcelain NO. 3 CEDARTÉ.

Dråberne er komponeret af den danske duftnæse Stine Hoff, og besnærende er følelsen, jeg bliver ramt af.  Andre vil muligvis føle sig ramt af stemninger, der lægger op til at have meget mindre tøj på: Et vibrerende første snif af frisk citronagtig bergamotte og salvie, så en dybere, mere krydret og svagt røget duft af cremet cedertræ og iris-smør. I konstant forandring.

Værd at vide: Du kommer til at glemme samlebåndsdufte for en stund. Det her er flydende kunst på din hud, ikke kønsbestemt selvfølgelig – og du behøver ikke at eje, for den koster det samme som to flasker Bioeffect. Bare lov mig, at du går ind og dufter. Den findes fysisk hos Han Kjøbenhavn og The Audo.

Porchelain NO. 3 CEDARTÉ kan du læse mere om her.

Beautyspace sætter priser på skønheden. Læs mere her.

@beautyspace på Instagram 

FOTO JENS PETER ENGEDAL

02/12/2020
Årets Håndsrækning
Fedt uden at fedte
04/12/2020
Årets Quickfix til læberne
Når noget godt bliver endnu bedre

Kommentarer

 • Tina S

  Ajjjj bliver så nysgerrig på disse dufte. Ville ønske at man kunne købe små prøver, når man nu bor langt væk. Kunne nemt finde på at betale prisen, men ikke i et “blind forsøg” 🙂 så det er mit ønske.
  Kh Tina

  04/12/2020
 • Pernille S

  Du sælger produktet godt Anette (LOL)
  og godt for det! Skønt du er så entusiastisk. Vi skal have lov at drømme. Jeg kører jo heller ikke nødvendigvis Audi , selvom jeg ville ønske jeg gjorde! Santa Claus kunne måske finde på at komme forbi den 24.med en dejlig duftgave 😉
  Kh Pernille

  03/12/2020
 • Pia Ribel

  Det er ikke specielt parfumen jeg vil kommentere selv om den kunne komme på ønskesedlen. Men en STOR tak til dig Anette, Så flot en service du yder, TAK for det, her på Als praler vi af dig. Min mand Allan Clausen havde bestilt din bog og 2 x ansigtscremen , desværre var der kun 1 creme i pakken .Efter at ha ringet til dig , blev der leveret ny pakke med en EKSTRA creme i , det er da service. TAK endnu engang og glædelig Jul til dig og familien

  03/12/2020
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Pia, TÆNK at blive pralet med på Als, kæmpestort smil. Det varmer mit hjerte. Stor hilsen Anette

   03/12/2020
 • Tina

  Gik lige ind på hjemmesiden og så man brugte rigtig, rigtig mange ord om hvordan parfumen er blevet til – så tænkte jeg: hmmm så mange ord for en parfume – de er vist i gang med at argumentere for, hvorfor den skal koste en bondegård.

  Tænkte at den nok ville koste i omegnen af 1500-1600 kr. men ak – jeg skød jo forbi 🙂
  1800 kr for deres parfumer.

  Tjaaa, der skal godt nok også mange ord på før jeg bliver overbevist om, at en parfume er så meget værd…

  03/12/2020
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Tina, mange tak for dit indspark. Det er altid godt at være kritisk, men jeg kan nok ikke helt følge din logik i forhold til, at antal ord og pris har nogen sammenhæng. Måske er det bare mig. Men i forhold til netop prisen, har jeg nævnt, at den er bekostelig, og at jeg er glad, hvis bare folk vil prøve at dufte til den. Stor hilsen Anette

   03/12/2020
 • Mette Skjærbæk

  Ahhhhh lyder så dejlig.. den må prøves ✨

  03/12/2020
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Mette, spændt på, hvad du vil synes. Stor hilsen Anette

   03/12/2020

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.