Min ønskeseddel på bloggen

ED

‘Hit med dine ønsker’, skrev Karoline i kommentarfeltet i går. Udover bøger, vil jeg blive utrolig glad for at se nogle af tingene her under mit juletræ:

 • Summerbirds knasende mørke chokolade, som smager helt tosset godt. Bedre end deres marcipanbrød.
 • Jeg har noget med farven vinrød, som for mig gør lyset fra Byredo ekstra pænt. Og så dufter det så vidunderligt, at det  overskygger oplevelsen i Illum, hvor jeg i november blev råbt an af Byredo-damen, der bad mig om ikke at løfte rundt på deres produkter.
 • Bobbi Browns pæne palette, som både er enkel og ødsel. Emballagen minder om et eksklusivt gammeldags cigaretetui og indholdet tæller ni øjenskygger, der er ualmindeligt fint sammensat: fem matte og brugbare nuancer (giver et mindre sminket resultat) og fire skinnende, bl.a. en champagnelys der lagt i inderste øjenkrog vil få de fleste til at se friskere ud. Hvis du vil vide det, så hedder den ’Limited Edition Caviar & Rubies Eye Shadow Palette’ og koster 660 kr.
 • Samlesættet fra Aesop ønsker jeg mig især på grund af hånd- og kropscremen, men også fordi boksen bagefter kan bruges som toilettaske.
 • Selvbrunerdråberne fra TAN-LUXE, som hører til de bedste, jeg har prøvet.

A

GISP…FÅR DU IKKE DIN DAGLIGE MAIL FRA BEAUTYSPACE? Gmail har lavet nogle ændringer, som gør, at din Beautyspace-post ryger i spam-mappen. Du ændrer det ved at flytte dagens Beautyspace-mail fra ’uønsket eller spam’ til din indbakke og så derefter markere den som ’ikke uønsket/ikke spam/ikke reklame’, eller hvad dit email-system nu kalder det.

NB: For mig er der intet underligt ved de her ønsker. Men det var der for Beautyspace-læser Susanne. Måske kan du gætte, hvorfor hun blev overrasket?

FOTO JENS PETER ENGEDAL

06/12/2017
3 afgørende ting for mig i december
Alt bliver bedre med de her tre greb. Alt.
10/12/2017
Ellinor Sæther: Jeg vil ikke ældes med ynde
Mød en af de vigtigste skønhedsstemmer i Danmark. Én der nægter at ældes med...

Kommentarer

 • @ Anne Amalie – Sikke et farligt (og dejligt) job du har.

  @ Liselotte – Du må endelig ikke give op. Der findes bare IKKE et one-fits-all serum, som du efterlyser. Hvis det er porer, du vil arbejde på, så er min anbefaling en BHA (salicylsyre tonic) fx. fra Danish Skincare efterfulgt af stædig brug af A-vitamin creme. Det VIL gøre en forskel.

  Stor hilsen Anette

  19/12/2017
 • Liselotte

  Kære Anette

  Jeg har efterhånden fulgt dig et stykke tid og er begejstret for alle de dine gode råd og præsentation af nye produkter. Tak for det.

  Jeg går rigtig meget op i hudpleje og har gjort det lige siden jeg har var helt ung (er nu 42 år :-)). Jeg har en rigtig fin hud, men mine store porer på næsen og i t-zonen generer mig rigtig meget.

  Jeg har prøvet forskellige produkter (bl.a. Bioeffect EGF serum uden den ønskede effekt), men ville høre om du kunne anbefale ét produkt (serum), som du synes er det absolut bedste på markedet lige nu. Jeg er efterhånden lidt opgivende og tænker, at arv og alder også spiller ind og jeg måske slet ikke kan få gjort de porer mindre. Men nu ville jeg lige spørge dig, inden jeg giver helt op :-).

  På forhånd tak og rigtig glædelig jul

  De bedste hilsner
  Liselotte

  14/12/2017
 • Anne Amalie

  Jeg arbejder selv som salgsassistent hos Summerbird, og fortæller gerne kunderne om den mørke chokolades gode egenskaber, både for krop og sjæl 😉 God jul! Kh Anne

  11/12/2017
 • inge

  Jep, min hoppede også i spam’en…

  10/12/2017
 • Anette Kristine Poulsen

  Mange tak for gode ord, kommentarer og spørgsmål. Et par konkrete svar:

  @ Sunflower – Gmail har lavet nogle ændringer, som giver mange udfordringer. Desværre er det ikke noget, jeg kan kan gøre noget ved. Men fra mandag af udsender vi det daglige nyhedsboost fra en hello@beautyspace.dk mail. Forhåbentlig hjælper det.

  @ Theresa – I deres butikker, bl.a. i Magasin, i Nyhavn og på Frederiksberg.

  @ Marianne Gylding – Chokoladen…

  @ Sanne – Præcis og jo mærkeligt.

  @ Eva H – Så er det i det mindste ikke bare mig…

  @ Nadia – Det bedste er at ønske sig en fra et sted, hvor du kan få god vejledning med. Mundtligt eller på skrift.

  Stor hilsen Anette

  10/12/2017
 • nadia levin schou

  Hej Anette. Undskyld, det er lidt et sidespring! Men jeg har læst flere af dine posts om dermaroller/microneedling. Du har før anbefalet andre produkter framærket ecooking men kan deres dermaroller anbefales? Jeg mener er den ligeså sikker som den fra environ, 8 serum, dermaroller osv? Og hvad med den fra Filorga også? Kender du til den? Jeg ved nemlig man skal være forsigtig ift. hvilken rulle man køber, men disse kunne bare være et godt julegave ønske hvis de er ok at bruge 🙂
  Kh Nadia

  09/12/2017
 • Eva H

  Så fint Anette! Jeg havde simpelthen så dårlig en oplevelse hos Byredo-damen i Illum igår – mage til dårlig service og arrogance jeg længe har oplevet – jeg gik derfra helt ked af det, for jeg elsker deres parfumer og har været trofast kunde lige siden deres start ! Synes det er utroligt hvis det er den standard Illum inviterer indenfor 🙁 Men det skal nu ikke ødelægge julestemningen ! Så god jul til alle:)

  08/12/2017
 • Pernille S

  Farvepaletten fra Bobby Brown er SÅ fin! Giver helt lyst til at få gang i mine akvareller OG ønske mig øjenskyggerne til jul 😉
  Mon ikke mange undres over du ønsker dig beauty produkter. Jeg tænker da at det ikke er lige DET du går ned på. LOL 🙂

  08/12/2017
 • Var det chokoladen?
  Rigtig go’ weekend, smukke. 🙂

  08/12/2017
 • Hvorfor blev Susanne overrasket?
  Endnu engang tusind tak for en skøn box, det er ren selvforkælelse hver gang.❤️
  Dine ønsker er ganske beskedne, jeg håber din familie læser med
  Du ryger desværre også en gang i mellem i mit spam- filter, men nu ved jeg hvor jeg skal lede.
  Rigtig god weekend

  08/12/2017
 • Theresa

  Hvor kan Aesop-sættet købes i dk? Synes ikke jeg kan finde det 🙂

  07/12/2017
 • Sunflower

  Bliver lige nødt til at pippe, nu du selv nævner det, for i laaaang tid modtog jeg hver og en mail fra dig. Men så lige pludselig i år, der endte nogle i spam filteret. Ikke alle. Bare nogle, og selvom jeg har klikket på ikke-spam, så ender de der stadig. Ikke alle, måske 15-20%. Det er altså underligt. Det plejer at være enten eller. Men der er selektion på hvilke Laila der ryger i spamfilteret. Har andre oplevet det? Opdagede det jo først, da jeg lige var ved at glippe Environ boksen, fordi den mail ventede jeg på og den havnede nemlig i spamfilteret. Det er i øvrigt en hotmail…

  07/12/2017
 • Marie Rasmussen

  Hm Hm er chokolade sådan noget man skriver på sin ønskeseddel ???

  Det undre mig ihverfald at du ønsker dig beauty ting …. Dig som har alt (forstiller jeg mig hi hi)

  Men uanset hvad, så håber jeg at alle dine ønsker bliver opfyldt ♡

  07/12/2017
 • Vibeke

  Relevant med navn på “Byredo-fadæsen”. Eneste måde at rette op på miseren ,så det -forhåbentlig-ikke gentages.
  Det fortjener produktet nemlig ikke.

  07/12/2017
 • Charlotte Riis

  Kæreste Anette, problemet med Summerbird er; når chokoladen er åbnet forsvinder AL næring og smag med det samme, så man skal skynde sig at spise det. Eller noget…… måske er det bare mig 🙂

  07/12/2017
 • Fru Jakobsen

  Glæder mig at se, at du nyder god chokolade 🙂
  Og tak for den skønneste beautybox med dejlig forkælelse.

  07/12/2017
 • Jette B

  Håber du bliver forkælet med det hele
  Jeg er blevet forkælet med seneste beauty box, yes det er gode sager og med overraskelse i

  07/12/2017
 • Jeg er VILD med det! Især paletten fra Bobbi. Den er satme prettyyyy! Og vinrød er en virkelig fin farve – især kombineret med marineblå. Haps.

  Tak for inspiration. Jeg håber din familie forkæler dig med det hele 😉

  //Største fan

  07/12/2017
 • CharlotteK

  Den hvide med lakrids fra Summerbird er nu heller ikke så ringe endda;-)

  Og godt du ikke bærer nag til Byredo på trods af hende antisalgsdamen!

  Jeg vil ikke gå glip af noget, så er oprettet med to mailadresser:-)

  07/12/2017