fbpx

Hvad landets største skønheds-butik løber tør for

Normalt keder jeg mig blandt hylderne med hudpleje og parfume i en lufthavn, fordi sortimentet næsten altid er forudsigeligt og kedeligt. København er dog en bemærkelsesværdig undtagelse, for der er ikke bare en virkelig stille og fin stemning, men også en skønhedsafdeling med både overraskelser og gode produkter: Klassikere krydret med alt fra Dr. Barbara Sturm til Ecooking, Byredo og Perricone MD. For bare at nævne nogle få.

Jeg har fået noget, der minder om aktindsigt i, hvad der er sværest for lufthavnen at holde på hylderne netop nu. Her ser du, hvad folk er mere end almindeligt begejstrede for, og nej, jeg kan ikke dy mig for at smide et par kommentarer:

Shiseidos nye WetForce Quick Dry-serie. Først, fremmest og overordnet, så er J-beauty interessant, og mere specifikt er WetForce-seriens sports-BB creme SPF50 virkelig god til det, den er lavet til (at opholde sig ved vandet om sommeren). Den er vandafvisende, meget tyndtflydende og pænt dækkende uden at give en følelsen af at være makeuppet i varmen. Tag det med det vandfaste helt bogstaveligt – det er forbudt at gå i seng uden at vaske den af igen.

Raunsborgs Hand Cream Nordic er en tæt på legendarisk håndcreme, hvor succesen består i at ramme det krydsfelt, hvor fugtmætning (her fra glycerin) og forsegling (her fra squalane, hurra) giver hænderne en følelse af at have en usynlig beskyttende handske på. Men uden at skøjte rundt på tastaturet – den fedter ikke. Point for at den findes i XXL med 200 ml.

Nuxe Multi-purpose Dry Oil er en fransk tørolie til krop og hår, som du sikkert kender. Jeg vidste godt, at der er folk, som dårligt kan tage på ferie uden de her Nuxe-dråber. Fordi de er blevet synonyme med blød hud og duften af ferie. Der er fine fakta på produktet her.

Hair Volume fra New Nordic er som kosttilskud til håret lidt en overraskelse. Altså at folk køber det ind, når de skal rejse. Selve tilskuddet er rigtig fornuftigt sammensat, og succesen  afspejler vores enorme interesse for hårbunden: The skinification of hair, som de siger i USA.

SE MED PÅ INSTAGRAM på @beautyspace, hvor der er en slags besked fra selveste Nicole Kidman.

FOTO JENS PETER ENGEDAL

15/07/2019
Fyldig frem for stram
Vores smag har ændret sig. Få hudlægens anbefaling
17/07/2019
Jeg har pakket Nicole Kidmans toilettaske
På en slags opfordring

Kommentarer

 • @anette Rigtig god sommer <3

  18/07/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Mette Sloth, du ER en kender tydeligt.

  Stor hilsen Anette

  17/07/2019
 • Udover at dufte utrolig godt, er Raunsborg håndcremen en af de dejligste håndcremer der findes, den er jeg også stor fan af.
  Nuxe olien er bare en super skøn klassiker 🙂

  16/07/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Gitte, skulle virke nu.

  Stor hilsen Anette

  16/07/2019
 • Gitte Bjerre

  Hej Anette

  Skulle der være et fakta link til Nuxe olien ?

  Kh. Gittr

  16/07/2019