fbpx

Jeg har pakket Nicole Kidmans toilettaske

Vil du se?

Så foregår det her på IG @beautyspace. For der er klart noget, vi er nødt til at tale om efter mandagens episode af Big Little Lies, hvis du altså ser med. Gør du ikke, så er mit bud, at du alligevel vil se, hvad der er pakket til Kidman.

FOTO HBO/Jennifer Clasen

16/07/2019
Hvad landets største skønheds-butik løber tør for
Se hvilke fire produkter, alle har på indkøbslisten
19/07/2019
Brug C-vitamin rigtigt
Der er 4 grunde til, at din hud vil takke dig for det

Kommentarer

 • Lykke Petersen

  Selvom man alligevel bliver henvist tilbage til Instagram

  22/07/2019
 • Lykke Petersen

  Tak ❤️

  22/07/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Julie, Det er et emne jeg tager op meget meget snart.

  Stor hilsen Anette

  19/07/2019
 • Julie

  Hej! Jeg ønsker at mindske mit store forbrug af skønhedsprodukter og vil egentlig gerne ha nogle få, men gode multi-produkter! Jeg er på jagt efter en let og fugtende ansigt/dag creme med både spf og a-vitamin! Er der nogle du kan anbefale? 🙂

  17/07/2019