Jeg fik Ultherapy. Her er, hvad der skete

Muse-1

For syv måneder siden tog jeg plads i liggestolen hos Yourage i Aarhus, som havde besøg af en slags verdensmester i Ultherapy. Jeg sprang ikke til, fordi behandlingen hører til Jennifer Anistons foretrukne, men fordi:

1) Der bliver arbejdet med ens eget materiale og altså ikke sprøjtet noget ind. Mimikken forbliver intakt, og det er for mig altafgørende i forhold til at gøre noget, der rækker ud over hudplejeprodukter. 2) Mange læsere – både her og i Børsen – vil gerne vide mere om netop Ultherapy. Også selvom behandlingen koster det samme som en tiltrængt ferie.

Kendt som god til løsthængende øjenlåg og skridende kæbepartier, er Ultherapy en opstrammende ultralyds-behandling. Det tager en god og ret så varm time, for med en amerikansk FDA-godkendelse i ryggen sigter fokuseret ultralydsenergi mod de dybere lag i huden. Glem derfor alt om velvære: Først bliver der tegnet op med tusch, så ultralydsskudene kan ramme rigtigt. Herefter går det stødvis fremad uden at gøre tåretrillende ondt – følelsen er mere som at blive ramt forbigående under huden af et elektrisk markhegn. Virkningen kan sammenlignes med en steak, der rammer en hed stegepande: Der vil (for nogen) ske en opstramning. Effekten kommer gradvis over seks måneder, hvor der dannes mere af hudens byggesten kollagen og elastin.

Så. Hvad skete der med mig?

Ærligt talt ingenting.

Under evalueringen hos kosmetisk sygeplejerske og underviser Rikke Thorsen, der driver Yourage, gik snakken ikke så meget på, hvad jeg syntes, følte eller fornemmede. Da vi mødtes i sidste uge kiggede vi i stedet udelukkende på før- og efter-billeder. Både med og uden briller for at være helt sikre. Men ingen synlig forandring.

”Du er nu heller ikke den sjoveste at lave den her behandling på dit  udgangspunkt taget i betragtning”, var Rikke Thorsen flink at sige, og fortalte i stedet, hvor fint en lille smule Botox og en anelse Restylane ville være. Men det kommer aldrig til at ske. For dig kan det jo være anderledes.

Trods min erfaring, så kan Ultherapy noget. Det viser tilfredsheden på det uafhængige site realself.com (selvfølgelig alt efter, hvordan man opfatter 62%). Og det viser i særdeleshed før- og efter-resultat her. Kvinden på billedet er læge, og jeg er bekendt med hendes navn og identitet. Og hun er bare én af flere, som er gået fra Thorsen med ret så imponerende resultater, når det gælder Ultherapy (det behøver du ikke at tage mine ord for. Dokumentationen findes frit tilgængeligt på klinikken).

Så. Min bedste anbefaling – hvis det er noget, du overvejer – er, at få en personlig snak med Rikke, som både er meget ærlig og ret så direkte i forhold til, hvad man kan forvente. Prisen begynder ved 7000 kr.

JOHANNE PRØVEDE OGSÅ: Her ser du dygtige Johanne, som fik Ultherapy bare omkring øjnene.

PS: Beautyspace har efter mange seje overvejelser fået egen Facebook-side. Måske tænker du instinktivt arrhhg som mig, for har vi virkelig brug for flere FB-sider. Men det er smart, har en skrap dame forklaret mig. Bl.a. af hensyn til foredrags-kalender, anmelder-hold og uundværlige nyheder. OG for at adskille Beautyspace fra børnefødselsdage. Nu holder jeg vejret spændt og krydser fingre for, at du er enig. Det foregår her.

11/08/2017
De 4 ting, du altid finder på mit badeværelse
Bedst fra badeværelseshylden
15/08/2017
DA ELLE gik for vidt
Der er noget, jeg har været for genert til at dele. Og det er...

Kommentarer

 • Christina

  Kender du noget til Carbon peeling ? Har set de tilbyder det i diverse deals . Men er det mon også spild af penge?

  15/08/2017
 • Bente M

  Jeg er enig med Dorte. Er ikke på Facebook og har heller ikke planer om det, så jeg ville da være ked af, hvis oplysninger om foredrag og uundværlige nyheder m.m. kun vil fremgå af FB-siden.

  15/08/2017
 • Pernille

  Kære Anette
  Uh, det er svært det med FB…. har skruet ned for blusset her, da det er mega tidskrævende efterhånden med alle de sites man kan/skal følge med på,men så dukker du dæleme også op her! Tror du ved jeg nødigt vil “misse” noget fra din hånd (hud), så jeg vil inkorporere dine indlæg på linje med de fødselsdagsremindere jeg primært bruger FB til
  Mht BOTOX versus Thermage, som Gwyneth Paltrow tilsyneladende er fan er, er jeg meget enig. BOTOX ser kunstigt ud, og vil aldrig komme i nærheden af min hud. Kan nu godt undre om, den iøvrigt skønne, GP ikke anvender andre ting på hendes hud -billedmaterialet at bedømme, for jeg synes huden ser noget kunstig stram ud. Passer ligesom ikke til øjenene. Kan du følge mig? Nå, men billeder har det jo ofte med at snyde
  Tillykke med din nye side og til de heldige som skal høre dit foredrag i Frederikshavn og Vejle. I kan godt glæde jer!

  15/08/2017
 • Dorte SC

  Kære Anette,

  Jeg er storforbruger af din viden og håber bloggen her stadig vil være dit fortrukne medie, Instagram kan jeg gå med til, holder faktisk meget af det, men FB bliver aldrig mig.
  Ha’ en dejlig uge 🙂 Dorte

  14/08/2017
 • Kiss Jacob

  Cool Anette… ingen tvivl om det virker på nogen (Madonna får det) hun kalder det bare stød i hovedet
  Har Beautyspace ikke FB ..? Troede jeg da…

  14/08/2017
 • Mette K. Eriksen

  wow…. jeg har selv luret lidt på behandlingen, fordi jeg er modstander af botox og fillers og godt kan lide ideen med at optimere og arbejde, med det man har. Men prisen har skræmt mig langt væk og jeg er måske heller ikke helt der endnu, hvor rynkerne driller så meget. Men vildt at der INGEN effekt, var at spore på dig. Kunne forestille mig at du nok har arbejdet for din hud, på alle fronter og derfor er et godt eksempel på, hvor langt man kan nå med fornuftig hudpleje og livsstil. Jeg tror jeg fortsætter med at følge dine gode råd med sund livsstil og hudpleje og tager på ferie i stedet. Tak for et interessant indlæg.

  14/08/2017
 • Mia

  Hold da op det er mange penge at give for noget man ikke er sikker på har nogen effekt overhovedet! Ville godt nok være skuffet hvis jeg havde givet 20.000 kr….For ingenting!

  14/08/2017
 • Sasha T

  Kære Anette.

  Spændende læsning. Hvad er forskellen på Thermage og Ultherapy? Gør det ondt på samme måde? Begge dele arbejder i de dybe lag…

  Billedet af Johanne, hvor er det? Og har hun fået Ultherapy mellem øjenbrynene?

  Tak for altid spændende og brugbar viden.

  Kh
  Sasha

  14/08/2017
 • Spændende teknologi, men prisen hænger ikke rigtigt sammen med resultatet (hvis an er dig ,altså;-))
  Måske en anden en ville kunne se noget…..

  14/08/2017
 • Jeg napper ferien i stedet! 😉

  14/08/2017

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.