Mesterlig sans for glød

UpliftingMix7

De sidste par måneder er der tikket mails ind fra gode hoveder, som har manglet Invigorating Night Treatment. Eller den blå øjen-gel, som er kendt for at tømme hylder i USA. Eller denne her favorit.

Så, som jeg skrev i Børsen i fredags, er der godt nyt til dig, der har savnet nogle af produkterne fra Ole Henriksen. Med et skandinavisk greb og glød som gennemgående DNA – altså hudens evne til at reflektere lys (vi taler ikke solbrun glød) – er hele hudplejeserien tilbage i nyt design og med en logisk opdeling: Grøn Balance til fedtet hud (og den er ny), blå Transform bl.a. til hud med tørre linjer, lavendelfarvet Nurture til sart hud og orange Truth til livløs og pigmentplaget hud.

OLE HENRIKSENS SVAR på, hvorfor frugtsyrer er et hit: “Fordi, ting der virker, aldrig bliver umoderne. Og her er der tale om en af de ældste, og stadig mest effektive, ingredienser, vi kender. Kleopatra tog sine berømte mælkebade og fik effekten fra mælkesyre. Det samme gjorde de kvinder, der i vinmarkerne kom i berøring med vinsyre. De oplevede, hvordan huden under påvirkning af syrerne blev forfinet i overfladen på grund af eksfolieringseffekten, men også blødere og fyldigere, fordi fugtniveauet bliver øget. Frugtsyrer er det enkeltstående middel, der bedst holder huden frisk og fuld af den glød, som vi skal kæmpe lidt mere for, jo ældre vi bliver. What’s not to like?”, OLE HENRIKSEN fra en af mine tidligere artikler.

VIL DU HAVE MERE AF BEAUTYSPACE? Det sker lige her.

22/09/2017
Min mening om Bio-Oil
Er Bio-Oil godt eller det modsatte? Tag en kop kaffe, for det bliver længere...
26/09/2017
Gavekort: Din tur til øjen-yoga
Hvis du har 30 minutter, så er den her mini-oplevelse for dig

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Mette Sloth – Det er det, han gør.

  @ Amalie – Never change a winning horse. Bliv ved det, der virker for dig lige nu. Og smart se med at skifte til AHA en gang i mellem, så du også får overfladen med. God arbejdslyst med din hud.

  Stor hilsen Anette

  27/09/2017
 • Amalie

  Tilføjelse til min kommentar:
  Jeg er 25 år, min hud er som sagt “acne prone”. Jeg har en kombineret hudtype og min hud har tendens til at være dehydreret og let sensitiv.

  Mit spørgsmål er, om oil control toner vil være noget for mig. Eller er det bedre at fortsætte med BHA fra Paulas Choice og udskifte den med en AHA nogle aftener?

  Derudover leder jeg som sagt efter to gode renseprodukter.

  26/09/2017
 • Amalie

  Hej Anette.

  Tak for din skønne blog! Jeg er dagligt inde og kigge for at se, hvad du poster af nye ting.

  Angående Ole Henriksens Oil Control Toner, så kan jeg se, at der både er AHA og BHA (salicylsyre) i. Jeg synes at have hørt, at det ikke er godt at blande de to i sin rutine. Men man kan altså godt blande dem i et produkt? Vil det ikke nødvendigvis betyde, at man skal nedsætte procenten af de to i produktet og dermed er effektiviteten ikke den samme?

  Jeg spørger, da jeg er flittig bruger af BHA (SKIN PERFECTING 2% BHA Liquid Exfoliant fra Paulas Choice for at være mere præcis) og jeg har set virkelig gode resultater på min hud, som er “acne-prone” (jeg har tendens til at få bumser). Nogle gange bruger jeg en AHA om aftenen for at variere lidt. Men det ville da være smart at få det hele i et produkt, hvis det altså virker?

  Jeg har et tillægsspørgsmål: jeg leder efter en god rens: både en olie-baseret (primært til makeup) og en mild, fugtgivende rens (til morgen). Har du nogle gode bud?

  26/09/2017
 • Ole Henriksen giver ikke blot glød til huden, han giver også glød og glæde helt ud gennem TV skærmene med sin altid positive optræden. Han er en inspiration for alle og vi skal være stolte af vores Ole.
  Synes de nye emballager er flotte, og jeg er meget begejstret for produkterne – især Power Bright 🙂
  /Mette

  26/09/2017
 • 1000 tak for alle ord og kommentarer.

  @ Louise T – Du har helt ret:

  https://www.sundhed.dk/borger/patienthaandbogen/hud/sygdomme/skaellende-udslaet-ekskl-eksem-og-psoriasis/keratosis-pilaris/

  Og mht. hele serien (komplet) er den nem at overskue på enten matas.dk eller magasin.dk

  @ Marie Rasmussen – Det lyder ikke godt. Hvad er din rutine om morgenen? Hvilke produkter helt specifikt bruger du?

  @ Eva B – Sidder med smil på læben. Du er go’.

  @ Ida F – Jeg er begejstret for både A-vitamin og AHA. Du har ret i, at man kan have en hud, der ikke befinder sig godt med daglig anvendelse. Det afhænger af hudtype og af produktet. Min erfaring med Invigorating (og et kig på INCI) er, at den er mild.

  Stor hilsen Anette

  26/09/2017
 • Ida F

  Hej Anette
  Jeg har hørt fra nogle kosmetologer, at man skal passe på med AHA gel’er til daglig anvendelse – også selvom de kommer fra Ole Henriksen, og hans brugsanvisning foreslår daglig anvendelse. Særligt skal man passe på med kombinationen af a vitamin og AHA behandling, man skal helst bare nøjes med a-vitamin. Er det en holdning, du deler?

  25/09/2017
 • Eva B

  Jeg er nu ked af at de smukke krukker/flasker i så mange klare farver udgår. Alene bare øjengelens smukke turkis mærkat…
  Den nye er væsentligt mere tæmmet og slet ikke så kunstnerisk og farverigt mere. Men logisk inddelt og lidt pæn er den da stadig. Og hvad er det man siger
  “…Når forandringens vinde blæser, er der nogle der bygger vindmøller, og andre skyttegrave…”
  Lige for nu bliver det skyttegraven. Men OK! Ved det godt! Selvf ændres emballage indimellem. Ligesom de flytter rundt på varerne i supermarkedet…

  25/09/2017
 • Marie Rasmussen

  Kære A ♡
  Jeg har kastet mig ud i at bruge Oles grønne serie. Det dufter dejligt og det render s…. effektivt!!!
  Hvor kan tid skal der gå før end jeg kan forvente at se resultater?????
  Når kl. slår 12 glinser jeg i hele hovdet som om jeg lige har været ude at løbe i regnvejr …. Not so Nice.
  Tak fordi du blogger – you’re the Best!!!!

  25/09/2017
 • KarinVS

  Olé Ole

  25/09/2017
 • CharlotteK

  Vi er så heldige, at vi har Ole!

  25/09/2017
 • Pia Hvenegaard

  Jubiiiiii så behøver jeg ikke løbe forgæves til Matas hele tiden

  25/09/2017
 • Er der ikke noget om, at frugsyre er godt mod keratosis pilaris?
  Jeg kan ikke finde ud af, om den grønne også findes til kroppen, men OH balancing force oil control toner lyder som en godt bud?

  25/09/2017
 • Well… Det iøjenfaldende for mig her, er den kære Ole’s opdaterede emballage.
  Den er godt nok lækker! Sikkert ligesom produkterne 🙂

  //K

  25/09/2017

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.