Maries underøjne, part 3

 

2ce3f13a-6c2d-4353-ae1a-a4f78446b25a

Ooooog sidst, men absolut ikke mindst: Concealer! Concealer er efter mascara verdens bedste opfindelse. Men hvad jeg dog ikke har brugt af…jeg har lyst til at sige millioner af kroner på concealers i tidens løb. Beløbet er måske knap så højt. Men jeg synes det er svært, at finde en concealer der liiiiiige er on fleek. Som de unge siger. Er du ikke enig? Enten er de for vandede. For tørre. For udækkende. For meget. Forkerte.

Jeg ved godt det er en smagssag. For vi alle er forskellige og ønsker forskellig dækningsevne. Men den concealer jeg personligt har været gladest for, i længst tid, er Clarins Instant Light Concealer. Den kommer ikke i forfærdelig mange farver, men den gør hvad den skal: Dækker de mørke rande helt perfekt. Den er ret flydende i sin form, men jeg elsker at den alligevel bliver siddende hvor den skal hele dagen. Udover at den dækker så fint, er jeg også virkelig glad for, hvor naturligt den ligesom bare smelter ind i huden. Den virker slet ikke tung og kaget. Og så skulle den eftersigende have koffein-ekstrakt i, som skulle sørge for at holde poserne under øjnene væk og aloe vera som gør huden blød. Hallo!

Som nævnt igår, har jeg dog lige købt en ny concealer (se foto nederst). Fra Tarte. Som slet ikke er flydende. Faktisk er konsistensen (bruger man det ord om makeup også?) helt modsat Clarins. Alligevel synes jeg den er fænomenal. Og man skal kun bruge en minimal mængde for at dække. Og jeg kan virkelig godt lide, at selvom den er tyk og sej, så virker det som om den stadig fugter og bliver ikke på noget tidspunkt tør at se på. Så den kommer altså også op på førstepladsen over bedste concealers jeg nogensinde har prøvet. Nu ved du dét. (Apropos Tarte – som egt. slet ikke var det mærke jeg har sagt til Anette, at jeg ville skrive om…men hun er på ferie og nu er det MIG der styrer biksen, muahahaha – så er ‘Tartes Airbuki Bamboo Powder Foundation Brush’ genial! Bedste børste jeg nogensinde har købt. Min hud ser nærmest airbrushet ud. Så fin og u-makeuppet at se på. Elsker den!)

Okay, det var det for nu. Mine bedste underøje-produkter er nu givet videre. Husk at der på fredag er konkurrence her på bloggen og så kommer Anette snart hjem igen fra det store udland – men indtil da, så fortæl mig endelig om din yndlingsconcealer. Jeg er altid på jagt efter den absolut bedste nemlig.

277Marie

12/07/2016
Maries underøjne, part 2
15/07/2016
Vind!

Kommentarer

 • Mie Skriver

  I bør ALLE prøve maybellines fit me concealer! Den er genial:-)

  15/07/2016
 • Sisi

  Tak Marie, for de gode tips! jeg skal helt sikkert se nærmere på et par af de under-øjnene-produkter! 🙂

  15/07/2016
 • Marie (blogsitter)

  Kissjacob: Jeg har brugt den til begge dele. Og gør det stadig. Men synes den er klart bedst til pudder. Eller også har jeg bare prøvet børsten med lidt for olierede foundations – og så synes jeg ikke resultatet bliver helt lige så godt. Fordi hårene så bliver lidt mere…ja, fedtede, du ved.

  14/07/2016
 • Line

  @Marie Åh ja, jeg glemmer altid Rose’s. Tak for tip! Jeg elsker Tarte 🙂

  14/07/2016
 • Charlotte

  Nars radiant concealer – den bedste til under øjnene. Er 36 år, med begyndende linjer/poser under øjnene og kombineret hud.

  13/07/2016
 • kissjacob

  Marie..
  TAK FOR SKRIV.
  Bruger du ‘Tartes Airbuki Bamboo Powder Foundation Brush til pudder eller foundation ??

  13/07/2016
 • HeLene

  Jeg er glad for Rimmels wake up concealer (budgettip) som virker for mig lige nu, men jeg kommer klart at kikke på Clarins næste gang da jeg kan lide tuber. Har også købt en tube concealer fra Lancome et par gange som er rigtig god, men jeg husker ikke navnet.

  Nu tester jeg først “min egen” rimmel concealer ovenpå den øjencreme du anbefalede i det første indlæg i serien 🙂

  13/07/2016
 • Lissi Nielsen

  Hov – Jeg kom sørme til at købe både Becca og Tarte på Rose´s 😉 Bemærk – er man ny kunde, så brug kode 100 = 10% rabat

  13/07/2016
 • Marie (blogsitter)
  13/07/2016
 • Lissi Nielsen

  Hvor kan man købe Becca og Tarte? Har søgt højt og lavt.
  Mvh Lissi

  13/07/2016
 • Mette Sloth Eriksen

  Jeg er tilhænger af YSL Touche Eclat som gør et fantastisk job – måske lidt mere en highlighter, men den klarer jobbet 🙂

  13/07/2016
 • Marie (blogsitter)

  Tak for tips og kommentarer, ladies 🙂

  Eva: Uha, uha…forarget ligefrem? Jamen, jeg beklager dybt og inderligt, at jeg glemte linket. Jeg køber min Tarte her: http://www.rosesbeautystore.com

  13/07/2016
 • maria svane

  Jeg har også være igennem mange forskellige concealer, jeg har nu i længere tid brugt Origins plantscription anti – aging concealer farve light 01.. den fås i tre farver.. det jeg har været glad for er dække evne samt den bliver ikke tør på huden .. ligger meget fint :o).. så hvis man har tør hud så er den super

  13/07/2016
 • Eva B

  Line som jeg skrev er den faktisk udsolgt hos QVC – den fåes kun i den allermørkeste farve. Sådan noget bør man i min optik undersøge før man anbefaler…hvorvidt produktet nu er tilgængeligt. Det er helt OK med henvisninger til britiske butikker – og 5 £ er OK med mig – men når produktet reelt set – her og nu – kun er tilgængeligt med en Porto på 17 £, så bliver jeg enormt irriteret over en sådan anbefaling. Men måske fåes den tættere på, hvad jeg kan have overset…? Til billigere Porto ? Og hvor den naturligvis er hjemme pt.

  13/07/2016
 • Line

  @Eva B Porto er ca. £5 hos QVC 🙂

  13/07/2016
 • Eva B

  Marie, nu har jeg lige tjekket Tarte lidt – lidt – ud. Concealen er udsolgt i QVC, hvor jeg iøvrigt ikke har tjekket Porto. På den internationale hjemmeside fåes den i supermange farver, men Porto er 17 pund ! Så bliver jeg altså lidt forarget over, at du anbefaler et produkt, der er så svært at få fat på og koster så meget i Porto.

  13/07/2016
 • Eva B

  Lovisen, det var en god ide m hudtype. Jeg har en 49 årig tidligere ret fedtet hud, men nu er den helt fin; selvsmørende og uden særlige rynker. Men jeg kan til gengæld have en mørk ring under øjet, hvor Touche Eclat nemt kan sætte sig.
  Lige nu har jeg jeg Chanels flydende concealer ( som pen ) og den holder altså ikke længe.
  Så jeg leder stadig – har også Cliniques chubby Stick-foundation, og den er ret god. Dækker godt, nem at bruge og holder supergodt. Men ikke hele dagen.
  Kan mam få det – en, der fortsat holder når man kommer hjem klokken 4 ?

  13/07/2016
 • Jeg er ikke så stor fan af flydende concealer (eller måske har jeg ikke prøvet de rigtige?!!). Bruger mest de der klik-penne og de fungerer ok for mig (hud-type er meget lys – normal/sensitiv med blå rander). Dog er der ingen tvivl om, at Yves Saint Laurent Touche Eclat er den bedste for mig. Og egentlig jo også med lidt glimmer, ligesom den du anbefalede i går Marie… så det er nok ikke helt skørt! Kh. Birgitte

  13/07/2016
 • Line

  @Amanda Man kan i øvrigt også handle på Tartes egen side nu; tartecosmetics.com, men de sender fra USA, så pas på med told/moms!

  13/07/2016
 • Line

  @Amanda:
  Du kan købe Tarte hos qvcuk.com. QVC er lidt ligesom TV Shop. De har ikke hele sortimentet, men de har gode tilbud, og der er ikke told/moms, fordi de sender fra UK 🙂

  13/07/2016
 • Amanda

  Hvor køber man tarte? Kun i USA? 🙂

  13/07/2016
 • Line

  ELSKER Tarte! Jeg har både concealer og børste (og meget mere end det, host). Min yndlingsbørste er Tartes buffer brush. Den er så god til flydende foundation!
  Maracuja concealeren er virkelig god. Den har en lidt sjov, tyk konsistens, men den er virkelig dækkende og fugtgivende. Perfekt til lidt mere tørre/sarte øjenomgivelser 🙂

  13/07/2016
 • Lone H

  Ja så er jeg da lige gået glip af en masse guldkorn fordi jeg har været off line et par dage…. godt man stadig kan læse med. Kære Marie tak for fif, tips og trix og velkommen til. Må bestemt sige at et par af de produkter skal der vist ses nærmere på 😉

  13/07/2016
 • lovisen

  Vil være så skønt, hvis folk vil nævne deres hud type når de skriver yndlingsconcealer. Jeg har endnu ikke fundet en jeg ikke synes sætter sig i linjerne, og dermed fremhæver mere end at skjule. Har en 43 år gammel meget tør hud…

  13/07/2016