Maries underøjne, part 2

226ee0f4-5f78-40a7-b5a4-4fda9b63851b

Første gang jeg læste om det her produkt, tænkte jeg at folkene bag, måtte være høje på crack eller noget. For har vi ikke altid lært, at glimmerprodukter får alle vores ‘fejl’ til at blive endnu tydeligere? Så hvis man vil prøve at skjule noget, så er det dummeste move da, at putte noget glimmerværk på, ikke sandt? Og så endda noget meget lyst, skinnende og pinkish glimmerværk.

Ikke desto mindre, læste jeg så mange gode anmeldelser om Under Eye Brightening Corrector’en fra Becca, at jeg købte den lille krukke og hallelujah for det. Det er et af de bedste makeup-køb jeg nogensinde har gjort mig. Mine lilla rande under øjnene forsvinder øjeblikkeligt. Okay, de forsvinder ikke. Desværre. Men de bliver skjult. Og man behøver kun ganske lidt. Jeg forståååååår ikke hvordan det kan lade sig gøre, når nu det er et slags glimmerprodukt – men det virker! Det virker virkelig. Det er vist noget med noget lysflekterende magi. Og hey, det er heller ikke glimmer-glimmer. Det er måske mere ovre i det perlemors-agtige.

Under alle omstændigheder er det den bedste camouflage jeg nogensinde har prøvet. Jeg synes virkelig jeg ser dobbelt så frisk og vågen ud når jeg smører det under øjnene. Bagefter smører man lidt concealer henover. Og det fantastiske er, at man også kun behøver en lille smule concealer, fordi Becca-corrector’en allerede har dækket det værste. Fordi det har sådan en fin lysnende effekt, bruger jeg faktisk også produktet som en slags highlighter. Lidt på kindbenene. Du ved. Lidt under øjenbrynene osv. Det er ikke en fullblown highlighter, men jeg synes også det diskrete er pænere. Ja, den er virkelig fin, altså.

Nå, men apropos, så vil jeg imorgen fortælle om min absolut yndlings concealer. Faktisk vil jeg fortælle om to. Fordi for tre dage siden fik jeg en ny hjem fra Amerika og OMG…nu er jeg forelsket i dén – og jeg ved ikke hvordan jeg skal få det sagt til min gamle concealer, som jeg har brugt i årevis og som jeg sådan set stadig elsker. Dilemma!

PS. Jeg køber min Becca Brightener her:

11/07/2016
Maries underøjne, part 1
13/07/2016
Maries underøjne, part 3

Kommentarer

 • Marie (blogsitter)

  Tjek linket allernederst i indlægget, Lissi.

  13/07/2016
 • Lissi Nielsen

  Hvor kan man købe Becca og Tarte? Har søgt højt og lavt.
  Mvh Lissi

  13/07/2016
 • Marie (blogsitter)

  Tusind tak for jeres kommentarer, fif og små anekdoter. Jeg er selv på ferie i øjeblikket, derfor får jeg ikke svaret så hurtigt. Men ja, Birgitte…det virker! Det GØR det. Promise! Og Maja: Ikke Nars, nej 😉

  12/07/2016
 • Stine S

  Jeg har også den lille krukke med MAGI til mine ultramørke rande. Og den virker! Selv med ganske lidt. Det er virkelig mærkeligt. Men jeg elsker den også. Jeg behøver faktisk ikke engang en concealer bagefter, blot lidt af min foundation over og jeg er good to go. Og ja jeg tror også den er god som diskret highlight andre steder i ansigtet. Det skal prøves.

  12/07/2016
 • Eva B

  Åh jeg elsker Cult Beauty. Pixi, Moui, Tara Harper osv. Nu mangler de bare cultproduktet Balm Dotcom fra Glossier, men det er så mere til facegloss. Men Becca har et stort sortiment v Cult Beauty, tak for anbefalingen, har godt overvejet deres små problemløsende pots 🙂

  12/07/2016
 • HeLene

  Jeg er nok også lidt bange for glimmer, men jeg stoler på dit review. Jeg har nemlig en gang fået den vildeste makeup af en makeupartist som brugte en rød læbestift under concealeren under mine øjne, har ikke turdet det selv, men resultatet var fantastisk (som jeg sovet 12 timer), og det du skriver om må være en mere foolproof måde at lave det samme effekt derhjemme uden at ligne noget fra en tegneserie…
  Taster videre på mirakel linkset og glæder mig til at høre om concealers imorgen.;-)

  12/07/2016
 • zarah D

  Måske lidt OFF men tak for at vise mig vej til hvor jeg også i Europa kan købe Pixis produkter og Becca’en skal klart prøves !

  12/07/2016
 • Maja R.

  Jeg deler din glæde for den her! Jeg er meget (!) mørk under øjnene, og dette produkt hjælper virkelig meget med at skjule det. Fantastisk.
  Glæder mig til at læse om din favorit-concealer i morgen – Er det mon den fra NARS? Den elsker jeg i hvert fald.

  12/07/2016
 • Ja det er sgu også spooky med det glimmer. Virker det virkelig? Jeg er skeptisk 😉 kh. Birgitte

  12/07/2016
 • Line Høj

  Åh, jeg skal have fat i noget Becca. Deres produkter ser så lækre ud. Jeg har især kig på highlighteren og nu også under eye correctoren. De er på ønskelisten 🙂

  12/07/2016