fbpx

Hvem betaler 299 kroner for en læbegloss?

NudeLipgloss

Lad os bare tage det med prisen først: 299 kroner for en gloss til læberne er sådan cirka 50-100 kroner mere, end mærker som Chanel og Dior tager sig betalt. 

Det er meget for gloss til læberne.

Men der er mere til historien. For det første kan det med at finde en cremet gloss være svært. Ét er konsistensen, og noget andet er nuancen …enten er farverne tit for teaterrøde, for brune eller for ingenting.

Jeg husker et foredrag i Herning, hvor en deltager var så sød at spørge, hvad det er, jeg har på læberne i Go’ Morgen Danmark.  Noget, der er umuligt at svare på, fordi det er en blanding af to glosser, som ikke findes mere. Hvor jeg vrider det sidste ud af begge og på den måde blander nougatfarve med sart lyserød.

Men nu er det slut. De er tomme og smidt væk. 

Muligvis har jeg fundet min erstatning, for Kjær Weis har blandet ricinusfrø- og hybenkerneolie i en cremet smøre, der er det pæneste pæne jeg længe har haft på munden. Økologisk og med refill, som bløder op for det med prisen.

PS: Om præcis tre uger finder du de seks farver online hos Kjær Weis eller i Illum, hvor den danskamerikanske makeupartist har egen makeup-bar.

LG group shot

KjaerWeis

 

 

02/02/2018
Hvad jeg virkelig har savnet
Det er noget, der fjerner lysten til kage. Noget, der samtidig er begyndt at...
06/02/2018
Væk på 77 minutter. Her kommer et plaster
På en time og 17 minutter var månedens boks væk. I kærlig hast er...

Kommentarer

 • Lavede lige tudefjæset da jeg opdagede, at dagens Beautybox allerede er udsolgt

  06/02/2018
 • Pernille

  Øv, øv, øv… siger jeg også til at beautyboxen allerede er udsolgt 🙁

  06/02/2018
 • Anna

  Hello!
  I’m a bit confused about how to best combine my EGF Serum and my retinol night creme.

  According to Bioeffect I shouldn’t mix the EGF serum with products containing vitamins or oils, which will lessen/weaken the effect of the serum.

  Should I wait a certain period of time between applying the serum and then the retinol creme? Or should I use them seperately on different Days of the week or one month each or…?

  Many thanks in advance for clearing this out.

  06/02/2018
 • Christina

  Ehjjj Anette…. beautykasden allerede udsolgt!!! WHAAATT!!!
  Jeg havde glædet mig SÅ meget! ØV
  Kh. Christina

  06/02/2018
 • Superkarla

  Hej Annette,

  når den er økologisk og dermed også….i al fald dermed som oftest heldigvis, uden mistænkelige skadelige stoffer, ja så er jeg på.

  Hvis den vel og mærket er pæn til mine – blålige og efter min smag for mørke læber, så er jeg lykkelig over, at have fundet noget der gør sig godt på mine besværlige læber ;-D
  Jeg glæder mig til at se nærmere på dem<3

  De bedste hilsener til dig

  06/02/2018
 • anette j

  Glem mit spørgsmål – har lige læst dit P.S, at de lander om 3 uger 🙂

  05/02/2018
 • anette j

  Er normalt ikke til gloss, men hvis den her føles rigtig på læberne og er lige så lækker som den ser ud, ja, så køber jeg!
  Er de i handlen?

  05/02/2018
 • Pernille S

  Tja, tror nok ikke jeg ville ønske mig den af min mand… han ville få et hjerteslag LOL!
  Men jeg ville købe lipglossen, hvis den lever komplet op til mine fordringer. Har brugt Clarins adskillige år, men det kunne da godt tænkes jeg ville gøre et skift. Skal dog testes før et evt.køb! Men hvor er det dog nogle skønne farver og flot design!
  Iøvrigt en super idé at mixe farverne. Hvorfor har jeg ikke tænkt på det?
  Kh Pernille S

  05/02/2018
 • Mia T.

  Forstår slet ikke de kan finde på at tage så meget for den. Er de da ikke interesse i at almindelige mennesker køber deres produkter…

  05/02/2018
 • Hvis en gloss kunne ændre mit liv, ville jeg måske give 150 kr.

  05/02/2018
 • Signe Caroline

  Knuselsker Kjær Weis! Deres foundation og blush er simpelthen det pæneste jeg nogensinde har prøvet (med en olie under, vel at mærke). Jeg har ellers aldrig kunnet finde en foundation som jeg var venner med, men Kirstens er skøn 🙂

  05/02/2018
 • Sanna H

  Må nok erkende, at det nok kunne ske. Men ja, det ER pebret! Mine forventninger ville derfor også være tilsvarende skyhøje! Refill til glossen… Hvordan mon det virker? Er der en pensel/skumdut man påfører med? Og skiftes den så også ud? Og prisen? Spørgsmålene tårner sig op her!

  05/02/2018
 • troede amerikansk olie var noget man tog for “ hård mave” men kan åbentbart også bruges i den anden ende
  Ja jeg ville betale prisen- hvis den ikke klistre. Hader simpelhen klistrede lipgloss som jeg ellers er stor forbruger af.
  Elsker også clarins, så smager svagt af karamel og klistre ikke. Har dem i bilen, tasken, lommerne og alle mulige steder.

  05/02/2018
 • Jeg giver gerne kr. 299 hvis glossen er perfekt;-)

  05/02/2018
 • Elena

  Ricinus olie har virkelig fået en revival som lindrende og blødgørende ingrediens.

  I tidligere tider var ricinusolie kendt som amerikansk olie 🙂

  05/02/2018
 • Kristina

  Virkelig lækre farver og emballage. For mig er konsistensen vigtig – at den ikke er silikoneagtig og skinner alt for meget på læberne… Jeg kan egentlig bedre lide en læbepomade/balm med farve.
  Har én liptint fra Kjær Weis og er virkelig glad for farven, men konsistensen er bare lidt grynet og skal varmes op på læberne inden den er pæn og rar at have på… Det er det eneste minus. Emballagen og den lille røde æske den kommer i er SÅ pæn. Elsker at emballagen er lavet til at holde sig pæn længe.
  Synes til gengæld at Miilds emballager er i virkelig ringe kvalitet. Pappet kan ikke holde til særlig meget og beskytter ikke produkterne ordentligt… Det var lige et side spor… 🙂

  05/02/2018
 • Elisabeth

  Det ligner nogle afsindigt lækre farver, så hvis jeg fik muligheden for at prøve først, var jeg nok ikke svær at overtale.

  Men ellers er jeg meget begejstret for Clarins instant light….Og elsker i det hele taget lip gloss og har dem allesteder.

  05/02/2018
 • Det er sjovt, det der med lipgloss. For jeg synes egentlig det er lidt ubehageligt på læberne. Det er ikke altid til at styre – og så får man det pludselig i munden fordi man oversmører. AD.

  Jeg havde ode oplevelser med dem fra Origins dog – de var overraskende lækre! Har netop købt en for 180 (hundredeogfirs!) kroner fra Elisabeth Arden. Og jeg var skuffet var jeg – og så er den bare lidt for cremet på læberne. Jeg ville nok ikke købe en til 300,- kroner 😉

  05/02/2018
 • Måske ville jeg… men nok ikke uden at prøve den på først. Og problemet for mig er ofte, at jeg elsker den i 3-4 måneder og så er den halvt brugt op. Derefter får jeg den kun brugt lidt og den er derfor udløbet inden jeg har brugt den. Så er prisen meget dyr… Kh. Birgitte

  05/02/2018
 • Krabbemis

  Bryn-produkter er eksploderet, kommer der ikke snart en Beaurtyspace guide, til at navigere imellem produkter der virker og produkter, som bare følger i slipstrømmen? … har senest hørt om brow-botox (som lidt misvisende er et gromming-kit, ikke en indsprøjtning) og brow-conditioner… jeg er forvirret og en smule overvældet… HJÆLP

  05/02/2018
 • Pernille

  Hej Anette

  Jeg har en tør/sensitiv hud, og lige nu bruger jeg ansigtscremen fra Avene ( den du har omtalt i din video på Youtube ), men jeg vil gerne prøve en ansigtscreme med nogle flere gode ingredienser i. Kender du en, som du kan anbefale mig?:-)

  Hilsen Pernille

  05/02/2018
 • Anni

  Spændende, Anette! Var du ikke også fan af Lip Balm fra Caudalie i den fine rosa? Personligt har jeg i alle mine tasker, frakkelommer og i bilen Clarins Instant Light liggende i rosa, pink og bordeaux nuancer. Ja, jeg er blevet afhængig og køber en ekstra, hver gang de er på tilbud 😉
  Kh Anni

  05/02/2018
 • Mia

  Jeg syntes GOSH nye Olie lipgloss er super go den vil jeg i stedet bruge og spare pengene på noget dyrere hudpleje… Eks. Bioeffect

  05/02/2018
 • Du har ret, det er FOR dyrt!
  Essence laver også lækre og vanvittigt billige lipglosser 😉
  Rigtig go’ dag, smukke. 🙂

  05/02/2018
 • Pia Hvenegaard

  Ja hvis den er god og virker så er jeg ikke bleg for at punge ud❤️
  Bare kvaliteten er i orden

  05/02/2018
 • Toni Margarethe Röder

  Jeg ville!!! Uden at blinke… ❤️ Og så er jeg som bonus sikker på ikke at indtage kemi… Jeg har brugt lip gloss fra Sisley i en del år nu, for jeg vil ikke bare smøres; jeg vil plejes!

  05/02/2018
 • Charlotte Riis

  ikke mig 🙂

  05/02/2018
 • Maria Pedersen

  Hvis den er god så ja.

  05/02/2018
 • Helle Forum

  Kirsten er bare den dygtigste makeup artist, hendes farvevalg er altid suverænt og klædeligt, og hendes Kjær Weis produkter er altid førsteklasses. Og så går pengene garanteret i vidt omfang til gode råvarer og ikke dyr markedsføring 😉

  05/02/2018
 • amaja

  hvis ting holder hvad de lover ,er det ikke dyrt

  05/02/2018
 • Tini Tina

  Hvis farven holder og den samtidig plejer og beskytter mine knastørre læber, betaler jeg gerne hvad det koster. Hellere en dyr der dur, fremfor en billig til skuffen.

  05/02/2018