fbpx

Hvad jeg virkelig har savnet

S0A8834S0A8828S0A8830

Min lakrids-te. Jeg har savnet den varme drik, som jeg tit blander med grøn te.

Jeg kan glemme at få købt ting, jeg er glad for. Ting, jeg endda ved, virker for mig. Lakrids-te er sådan en ting. Når den ikke er i huset, bliver den hurtigt erstattet af (mere) kaffe. Og måske også en lille kage, som ellers er forbeholdt weekenden. Lakrids-te smager så vanvittig godt, at man glemmer kagen. Jeg gør.

I dag er der fyldt op igen, og alt er godt.

Tendensmæssigt brager te derudaf, især den grønne. Sammen med kosttilskud, og ærligt talt er det en smule svært, fordi fordi det ikke altid er lige så enkelt at sætte to streger under virkningen, som det er med centrale hudplejeingredienser. Kigger vi på nogle af de internationalt mest trendy skønhedsdestinationer – bl.a. CAP BEAUTY i New York og Goop i LA, så fylder kosttilskud til huden efterhånden 20% af pladsen.

På samme konto ser vi seriøse hudplejeproducenter supplere det smørbare. Som eksempelvis Murad og Beauté Pacifique, der har gjort det, også før det blev smart.

SNUP DET VELDOKUMENTEREDE: Udover grøn te, der næsten kvalificerer sig som flydende kosttilskud, så hører C-vitamin, fiskeolie, D-vitamin og La Forte/Imedeen til de mest veldokumenterede tilskud, når vi taler hudforbedring.

S0A8841

PS: Mange spørger til kollagen- og hyaluron-tilskud. Sagen er, at vi på begge områder langt fra er færdige med at blive klogere. Der er stadig brug for flere studier (se bl.a. denne her rundbordssnak med ekspert-indspark). Noget, der dog ikke ændrer på, at Skin Cares Hyaluron Shot smager vanvittig godt og i øvrigt også indeholder C-vitamin, måske som sikkerhedsnet. Men igen: Vi har brug for flere uafhængige studier.

31/01/2018
Vil du anmelde ny hudpleje fra Comfort Zone?
Det er NU, du kan tilmelde dig muligheden for at blive anmelder på Beautyspace....
05/02/2018
Hvem betaler 299 kroner for en læbegloss?
Jeg spørger bare. Ville du? Hvis det nu er en VIRKELIG fin en af...

Kommentarer

 • Kia Wilkenloh

  Hej Anette

  Vil du sige at en multivitaminpille er overflødig, hvis man spiser C-vitamin, D-vitamin og fiskeolie – og derudover nogenlunde varieret? 🙂

  Mvh. Kia

  06/02/2018
 • Leafysmoothie

  Hej Anette, jeg laver den selv ja. Der er lidt billeder på min instagram ;-).
  Er jeg i USA køber jeg gerne, synd vi ikke har det her.
  På mine negle har det lignende effekt som imedeen, som jeg også tog i lang tid førhen.
  Det har efter sigende effekt også på gut health og for immunforsvaret, men det ser man jo ikke på samme måde.

  05/02/2018
 • Jeg kan heller ikke undvære min lakridste – især omkring kl. 14.00, hvor eftermiddags”uroen” tager fat.

  05/02/2018
 • Marianne

  Men….hvem vil gerne kureres for kagetrang? Ikke mig ❤️

  04/02/2018
 • @ Mette Sloth E – Den er i hvert fald beviselig smidiggørende for huden.

  @ Mimi – Tak fordi du deler din erfaring.

  @ Linda – Lad mig vide, hvad du oplever af virkning med LA FORTE (kræver 3 mdr. dog).

  @ Lisa – Du tænker procentsatsen? Jo højre oppe på INCI-listen jo mere er der i. Men det er jo ikke altid, at jo mere jo bedre er vejen frem. Du kan blive klogere på HA ved at tjekke rutine-anbefalingene inde på THE ORDINARY.

  @ Leafysmoothie – Åhhhh ja, bone broth, altså meget meget meget tyder jo på, at der vitterlig er en virkning der. I USA har de hyldemeter efter hyldemeter med det i de gode supermarkeder. Får du det lavet selv??

  @ Andreas – Dit gode menneske…TAK.

  Stor hilsen Anette

  04/02/2018
 • Andreas S

  @ Anette – det glæder mig!

  Du må for guds (og vores) skyld heller aldrig stoppe med at poste dine skønne og informative indlæg herinde – for der er altså ingen andre, der har så meget styr på sit stof, som du har 🙂

  God weekend herfra,
  Andreas

  03/02/2018
 • Leafysmoothie

  Jeg kør bare den der bone broth i alting. Nemt og bioavailabe 😉
  Og så har man styr på hvad der kommer ekstra med i.

  02/02/2018
 • Lisa

  Hyaluronsyre! Der har Jeg altså et spørgsmål som du måske kan svare på! Det er jo et af de mest hypede ingredienser som vi gerne vil have i vores cremer.men der står aldrig noget på produkterne om hvor MEGET Hyaluronsyre der er i produktet! her går jeg jo ud fra at jo mere jo bedre. Er der fx nogle mærker som du ved har maximalt indhold af Hyaluronsyre? Frygter at mange producenter kommer det i som et biprodukt, og man således ikke får de gavnlige effekter, kan du følge mig? God weekend. Mvh Lisa

  02/02/2018
 • @ Andreas…åh jeg griner. Det er på grund af kommentarer som den her fra dig, at jeg aldrig-aldrig-aldrig vil kunne undvære Beautyspace. Hvor er det sjovt…for nej og jo, selvfølgelig fortæller jeg alt.

  Lysi er jeg skam stadig glad for. Dette er et lille sidespring, som også fungerer rigtig fint.

  Stor hilsen Anette

  02/02/2018
 • Linda Nedergaard

  Den der lakrids-te skal helt klart afprøves. Tænk hvis den kan erstatte kagetrangen for en stund – næsten for godt til at være sandt 🙂
  Og når nu Matas kører medlemstilbud denne weekend med 20% på Beauty Pacific, mon så ikke det er tid at kaste sig ud i at afprøve La Forte også.
  Rigtig god weekend til dig og læserne 🙂

  02/02/2018
 • Andreas

  Hej Anette

  Jeg spottede lige Eskimo-fiskeolien og undrede mig over, hvor den fra LYSI blev af?

  Har du (GISP, uden at fortælle os det) fået en ny favorit, eller er den fra Eskimo blot til pynt på billederne? 🙂

  Kæmpe hilsen
  Andreas

  02/02/2018
 • Mimi Vielsted

  Jeg kan anbefale MK olie. Har taget et shot hverdag i flere år.
  De gange hvor jeg i en længere periode ikke har taget det, kan det ses på min hud. Endnu et bonus er også, at min ellers sarte hud ikke er tør og kløende om vinteren og min soleksem er minimal nu. Smagen er ikke noget at skrive hjem om, men hvis man blander det med det deres Aronia juice er det til at klare.så varme anbefalinger herfra

  02/02/2018
 • Hyaloronshot – det er virkelig en god ide. Det må prøves 🙂 Fiskeolien er også en god ven i kampen mod sukkertrangen. God weekend!

  02/02/2018
 • Marie Rasmussen

  Grøn Pukka the hver eneste dag = tjek

  Fiskeolie hver eneste dag = tjek

  Imedeen næsten hver dag = tjek

  – Der vil altid være plads til forbedringer. Men er da nogenlunde på vej.

  God Weekend •♡•

  02/02/2018