fbpx

Markedets vippe-serum #1 er til at betale

revitalash

Virker-vippeserum-virkelig spørgsmålet lander tit i min indbakke. Og svaret er kort: ja for pokker. Hvis der vel at mærke er spor af fedtsyrestoffet prostaglandin i. Og her er vi ikke ude i blidt blomstervand, men noget, der tager fat i en grad, så svenskerne ikke er glade for det.

Det originale vippeserum Revitalash er kendt som Rolls Royce-udgaven af, hvad der får øjenvipper til at vokse sig længere og kraftigere. Indholdet af beskyttende grøn te (som ingen kan få nok af) og styrkende biotin er to gode ingrediensvalg i forhold til at undgå vippe-knæk sammen med ovennævnte stof, som altså er det, der får fut i hårene. For tro på, at hverken peptider, gode planteolier eller blomstervand kan tage æren for vækst, der kan ses.

Dét, der begejstrer mig med Revitalash, er tilgængeligheden. To måneders forbrug koster 399 kr., og det er tilstrækkelig tid til selv at få syn for sagen. Værd at vide er også, at alle ikke tåler vippeserum. Eksempelvis reagerer jeg med nældefeber på det receptpligtige Latisse, men har ingen problemer med hverken Revitalash eller M2.

PS: Er ikke stødt på et vippeserum, der har høstet så meget anerkendelse og så mange priser. På grund af virkningen, ja. Men nok også baggrunden. Revitalash blev nemlig en realitet, fordi øjenlægen dr. Michael Brinkenhoff ville hjælpe sin hustru, hvis øjenvipper pga. sygdom var blevet tynde og skrøbelige. PPS: Revitalash selv anbefaler ikke at bruge produktet under graviditet. Heller ikke i forbindelse med kemo.

@beautyspace på INSTAGRAM

13/03/2017
Derfor krakelerer din foundation
Svaret er så indlysende, at det måske er endt i kassen med glemt godt.
15/03/2017
Min udglattende Go’ Morgen-løsning
Blandt de bedste opstrammere til øjnene. Hvis ikke den bedste.

Kommentarer

 • Pernille

  Jeg har hørt at hvis der er olie i makeup fjerner, kan vippederumen ikke virke

  30/03/2017
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Malene – Revitalash anbefaler at man ikke bruger det under graviditet. Stor hilsen Anette

  16/03/2017
 • Anne - Sofie A

  Har brugt M2 flere år hvor det har fungeret virkelig godt, nu pludselig ingen effekt og vipperne falder af, måske jeg skulle prøve Revitalsh.

  16/03/2017
 • Malene

  Tak. Jeg kigger på den. Er færdig med det om tre måneder, så kan jo sagtens vente 🙂

  15/03/2017
 • Maiken Mogensen

  @Malene – Jeg ville ikke bruge det, hvis jeg var gravid. Prøv at se følgende link: http://www.dr.dk/nyheder/viden/miljoe/miljoestyrelsen-undersoeger-om-oejenvippe-serum-er-farligt

  15/03/2017
 • Lissi

  Jeg har brugt 3x M3 og min øjenfarve ændrede sig fra brune til mest grønne med en ring af brune – altså ændrede pigmentet. Min svigerinde, bor i USA og har brugt et tilsvarende produkt med samme indholdsstof. Hendes øjenfarve ændrede sig fra grøn til gul. Hun er sygeplejerske og har undersøgt sagen og fundet, at en af de irreversible bivirkninger er ændring af pigment/farve i øjet. Jeg er i tvivl om, Revitalash har samme bivirkning?

  15/03/2017
 • 1000 for alle kommentarer. Jeg er så vild med det erfaringsflow, der findes på Beautyspace. TAK for det. Lige konkret på spørgsmål:

  @ Jette Berg – Lyder jo sjovt. Tør ikke svare på det. Måske er det på samme måde, som at et bryst også kan vokse sig større end det andet. Men igen, jeg tør ikke svare.

  @ Janne – Jeg tror, det er fint med pauser.

  @ Mariana – De fastholder en hormonlignende effekt.

  @ Simone – Det må komme an på en prøve.

  @ Elisa S – Nummer 1 hvor?

  @ Malene – Jeg siger ingenting faktisk – udover at man generelt ved graviditet skal være opmærksom og læse alt det med småt på emballager …og måske bare generelt bruge et minimum af produkter.

  @ Louise – Der går lidt tid inden vi går til solcremer. Generelt kan SPF ikke afholde dig fra pigmentpletter ved længere tids ophold i solen. Det kræver beskyttelse fra tøj.

  Stor hilsen Anette

  15/03/2017
 • Jeg er enig. Det funker bare. Også brynserum – jeg har fået nye bryn, steder hvor jeg ikke har haft det i 20 år 😉 Og prisen er den vigtigste faktor for mig.

  15/03/2017
 • Louise

  Apropos produkter der virker.
  – laver du et indlæg omkring solbeskyttelse?

  Jeg skal til Florida til oktober og sidst købte jeg noget dernede – som slet ikke virkede optimalt og nu har jeg store hvide pigmentpletter på skulderen i en alder af 27.

  Jeg har kigget lidt på forskellige mærker som biotherm, lancaster, piz buin, australian gold og hawaiian tropic. – alle i faktor 30

  14/03/2017
 • Hulemor

  Den er klikket hjem

  14/03/2017
 • Malene

  Hvis jeg siger gravid og vippe-serum i samme sætning. Siger du så stop stop stop, eller kan man bruge denne?

  14/03/2017
 • Hvor pudsigst du skriver om den nu, Anette ☺Efter at have tømt 3 x M2 vippesera flasker er jeg nu på 4 uge i gang med Revitalash. Skiftet skyldes slet ikke en utilfredshed, men blot fordi jeg tror mine vipper blev på en måde resistente ift M2 vippeserum. Jeg er derimod MEGET begejstret for resultatet efter Revitalash allerede nu. Vipperne er vokset længere, buer meget bedre og er mere tætte. Jeg bruger dog altid enten Diors Lash maximizer eller Lash primer fra Make Up For Ever. Bare som vippepleje under mascaraen ☺❤

  14/03/2017
 • Elisa Skovdal

  Har du nogen erfaringer med den der bliver kåret som nr 1 – Nanolash ?

  14/03/2017
 • Simone

  Hej Anette..

  Jeg har prøvet M2 – dog uden at jeg oplever nogle forskel. Jeg brugte den korrekt, hver dag og det hele, der skete bare aldrig noget.
  Måske mine vipper ikke er modtagelige.. Hm..
  Men, nu fristes jeg til at prøve RevitaLash – er det samme ingredienser så jeg ligeså godt kan spare besværet, eller tror du jeg muligvis vil have bedre held med den?

  Kh. Simone

  14/03/2017
 • Anette Kristine Poulsen

  Om vippe-serummet kan bruges til brynene? Ja absolut. Det kan godt være at der findes forskellige bryn- og vippe-sera, men det rækker med ét.

  Stor hilsen Anette

  14/03/2017
 • Hvad er det, det gør, at svenskernes advarselslampe lyser?

  14/03/2017
 • Janne

  Jeg har indtil nu brugt M2 og skal købe ny, så vil da prøve RevitaLash, men skal der holdes pause ind i mellem med det, for det gør jeg. Dvs. når jeg har brugt det i 4-6 mdr holder jeg ca. 2-3 mdr. pause, men det er måske ikke nødvendigt?

  14/03/2017
 • Kristina K

  Jeg vil også gerne vide om det mon kan bruges på brynene..? 🙂

  14/03/2017
 • Anne F.

  Hej Anette.

  Ved du om Revitalash også kan bruges på øjebryn?

  Mange hilsner
  Anne

  14/03/2017
 • jane

  Jeg har afprøvet mavala og det har givet mig længere og blødere vipper

  14/03/2017
 • Pernille Larsen

  Jeg oplever ligesom Jette Berg også, at vipperne på venstre øje underligt nok er vokset mest.. Men jeg måtte så også vente tålmodigt i 4 måneder, før jeg overhovedet kunne se en effekt 🙂

  14/03/2017
 • Maria D

  Jeg bruger Lilash. Og er så glad for det. Mine vipper blevet helt vildt lange, så lange at når jeg har svømmebriller på (jeg svømmer meget) støder de på. Jeg har farvet mine vipper med vippefarve og forleden troede min kæreste ikke på at jeg ikke havde mascara på. Det er så vildt. Synes også prisen er god. 550kr for 3 måneder. Dog er jeg på min 4. måned og der er stadig noget tilbage. Kan varmt anbefales!!!

  14/03/2017
 • Anette J

  Jeg har i en periode brugt ricinus-olie som øjenmakeupfjerner, og jeg kan se, at den også har givet mig længere vipper og finere øjenbryn

  14/03/2017
 • Jette Berg

  Jeg har brugt M2 igennem de sidste 1 1/2 år, og er super glad for den, men er der andre end mig der har synlig forskel på længden af venste og højre øje? Jeg har meget lange øjenvipper på venstre øje, men ikke nær så lange på højre øje hvilket undrer mig meget. Jeg skifter imellem hvilket øje jeg starter med, så det er ikke fordi venstre øje får mere serum:0)

  14/03/2017
 • Anna A.

  Hej igen Annette,
  Åh nej, øv -Havde håbet du havde sagt det bare var en fase, inden nye vipper for alvor gav den gas med at vokse sig lange og fyldige!
  Jeg prøver at kontakte dem 🙂
  Tak for hjælpen!

  14/03/2017
 • @ Anna A – Det lyder først godt…men så skidt. Jeg har aldrig hørt om et lignende tilfælde og de har eksisteret i over 10 år. Jeg synes, du skal ringe til distributøren evt. herhjemme eller tage fat i stedet, hvor du har købt dit serum.

  Og så granske om du har ændret noget andet i dine rutiner. Min datter fik engang store smerter under fødderne. Det var en allergisk reaktion pga. skift af vaskepulver, så det kan nogle gange være svært at gennemskue.

  Stor hilsen Anette

  14/03/2017
 • Anna A.

  Kære Annette,
  Jeg købte Revitalash i slutningen af januar, og har brugt den lige side. Efter allerede ca. 3 uger kunne jeg se en begyndende effekt i form af både lidt længere og lidt tættere vipper.
  MEN! For et par uger siden begyndte mine vipper så at falde ud, og de er nu hullede og sådan lidt fjumsede at se på…
  Er det mon normalt? Jeg tror ikke jeg er allergisk…

  Rigtig god dag til dig,

  14/03/2017
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Kristine – 1000 tak fordi du byder ind. Stor hilsen Anette

  14/03/2017
 • Kristine

  M2 virker bedst på mig, og den virker til gengæld, så godt så jeg har problemer med at vipper og mine solbriller kommer i nærkontakt.

  Jeg er ikke sart, men tåler ikke Revitalash, og reagere med at blive mindre flaterende rød, rundt om mine øjne.

  Vippeserum, det virker, ingen tvivl om det.

  14/03/2017
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Line V – Jeg tåler dem begge fint.

  @ Lise – Du har helt ret. Tror du vil kunne finde den hurtigt på hellethorup.dk, men jeg tjekker.

  Stor hilsen ANette

  14/03/2017
 • Jeg har hidtil brugt M2, men har hørt meget godt om Revitalash… så nu skal det prøves…
  Men kan det godt passe, at dit link fører til et sted, hvor kun forhandlere kan shoppe?

  14/03/2017
 • Line Vincentz

  Er det korrekt at Revitalash ikke svier lige så meget som M2? Jeg har selv brugt M2 i mange år, og ved at den virker ubeklageligt. Er Revitalash bare lige så god(og måske billigere?) 🙂

  14/03/2017