fbpx

Den mest uventede hud-hjælp i solen begynder med A

Måske har du allerede set klippet på bloggens FB, men jeg lovede også at lægge det her. Hvad der for alvor gør mig træt, er, at nogen stadig prøver at bilde os ind, at SPF kan gradbøjes. At en decideret solcremes-SPF er mere rigtig på stranden, end hvis der eksempelvis står city på et SPF-produkt. SPF findes ikke i light-udgaver. Det kan give mening at bruge noget vandafvisende ved stranden, ja. Ligesom det giver mening ikke at føle sig helgarderet i selskab med en foundation SPF 30 …fordi ingen jo (håber jeg) bruger en mandelstor portion foundation i ansigtet.

COMING UP: 1) Den ekstra håndfuld gode bud på SPF som nævnt, 2) Hvad jeg løber tør for og oftest genkøber 3) Tre ting, jeg vil anbefale dig at gøre nu (altså virkelig NU). Sammen med de  to ting, jeg synes, du skal holde dig fra. Som jeg minder mig selv om at holde mig fra.

@beautyspace på INSTAGRAM 

20/05/2020
Hey, jeg er her også!
Men det overser folk ved duften af de to her
25/05/2020
Vil du have et realitets-tjek af din hud?
Grib i egen kind og få styr på de her 3 ting

Kommentarer

 • Julia Venus

  Hej Anette – er vild med dit beauty tv-køkken
  Jeg har snart opgivet at finde en solcreme, som jeg ikke får bumser og /eller spøgelseshud af
  Os der er naturligt brune kan under INGEN skønhedsomstændigheder anvende fysisk filter! Den eneste jeg har elsket til ansigtet var pomegranate spf fra Murad – men kan ikke finde den mere

  Jeg bruger Hvid te som face mist – tænker at man jo bare kan hælde en portion op i en skål og dyppe sin vaskeklud i den og fordele den enten kolde eller blot let afkølede te over kroppen (og evt. ansigt, i så fald i omvendt rækkefølge;)

  01/06/2020
 • Lis

  Hej Anette
  Vedr ansigtsmist med SPF
  Er lige blevet anbefalet denne i Matas.

  Biotherm Eau Solaire Hydratante Face Mist 75 ml
  199,95 kr.
  Ved ikke, hvordan den er, men virkede meget godt og har faktor 50.
  Vh Lis T

  31/05/2020
 • Trine Petersen

  Hej Anette
  Grøn te fordeles let på hele kroppen, uden for meget sjaskeri, ved ar hælde den på en sprayflaske, og spray på en fordeler handske af den slags man kan købe til at fordele selvbruner med…
  Dejlig dag
  Kh Trine

  30/05/2020
 • Sanne

  Bedste TV-køkken nogensinde! 🙂

  28/05/2020
 • Maria

  Tak for rådet om AHA eller BHA. Det må jeg prøve.

  26/05/2020
 • Lis

  Forslag til fugtspray med SPF.
  Den jeg har fra Rudolph har ikke SPF

  25/05/2020
 • Nicoline

  “De konkrete produktanbefalinger finder du inde på beautyspace lige nu” siger du til sidst i videoen. Men hvor?

  24/05/2020
 • Majse

  Jeg ved godt, at det ikke lige har noget med SPF at gøre .
  Men har læst, at hyaluronsyre baner vejen, så hvad er bedst . At bruge den ( hyaluron syre fra Pudderdåserne) FØR dermalogica Biolumin C eller Efter Biolumin C om dagen .

  24/05/2020
 • Maj

  Min hud er meget tør
  Ville det være en god idé at putte en dråbe jojoba olie fra Naturlig Olie i BP Booster 3 eller er det bedre, at toppe med olie efter BP Booster 3 . For jeg tænker, om A- Vit mister sin virkning, ved at der kommer Olie i ?

  Det er jojobaolie fra naturlig olie , er den god til tør hud ?

  Må man gerne supplere med Creme eller olie i løbet af dagen eller er det bedre med mist , hvis man føler huden trænger til fugt.

  Bruger EGF serum om natten under BP Booster 3 . Hvis svaret er Ja til ovenstående, kan jeg så stadigt bruge lidt olie i min creme .
  Tak så meget

  24/05/2020
 • Bettina Gram

  Hej Anette

  Vil du anbefale autoriseret forhandler af Environ?

  Venlig hilsen
  Bettina

  23/05/2020
 • Linda Larsen

  Hej

  Min hud skriger efter fugt pga jeg arbejder på sygehus hvor indeklimaet er meget tørt, har prøvet og bruger en del produkter. Serum fra Rudolph Care og den nye Oil delight samt en dagcreme fra et andet mærke, har dog lige købt den nye dagcreme med solfaktor fra Karmameju.synes forsat min hud mangler efter en 8 timers vagt.
  Hvad er holdningen/anbefalingen i forhold til produkter fra Medex?? Det skal jo helst ikke være fyldt med det der ikke er godt?

  23/05/2020
 • Emilie

  Kære A,
  Jeg har fundet på en måde, hvorpå den grønne te kan fordeles på hele kroppen.
  Da jeg var færdig med min seneste facemist (i dette tilfælde Tromborgs Biomolecular mist, men alle flasker kan bruges, såfremt låget kan skrues af), så gemte jeg flasken, så teen kan hældes heri, og vupti, så har man en dispenser, som kan sprøjte/fordele te på hele kroppen lige som en mist og i ansigtet, og den er nem at opbevare i køleskabet efterfølgende
  Knus og god dag til jer alle <3

  22/05/2020
 • Britt

  Med risiko for at spørge dumt; Hvis man nu, som Ingelise, har det problematisk med en alt for stor klat ansigtscreme, kan man så vælge sfp 50 og så bruge mindre?

  22/05/2020
 • Ingelise Rasmussen

  Jo, der er nogen, der putter en mandelstor portion foundation med spf i ansigtet … mig
  Det gjorde jeg et par gang og blev vældig irriteret over resultatet. Så lærte jeg det: et klat som på størrelse med en ært og dernæst en fugtspray med spf, inden jeg går udenfor.

  22/05/2020
 • TB

  Kære Anette.
  Tak for altid gode tips og forslag! Jeg lærer så meget af dig!
  Jeg er faktisk for nyligt begyndt at bruge grøn te i ansigtet og på kroppen inden lysbehandling.
  Min metode er at lave teen og lade den køle af. Jeg laver til nogle dage og opbevarer i køleskab.
  Jeg har købt en plastik rejsebeholder i Tiger, hvor låget kan skrues af og teen hældes i.
  Låget er udformet, så man trykker ned og nemt kan hælde den ønskede mængde te ud i hånden og derefter “smøre” det i ansigt og på hele kroppen – ligesom du ville gøre med en creme. Super nemt!
  Jeg har prøvet at putte teen i en “forstøver” og sprøjte det på, men doseringen blir ikke rigtig for mig og det blir ikke ordentligt smurt ind.
  God weekend!
  Kh TB

  22/05/2020
 • Britt

  Hvad med en blomsterspray med grøn te til at spraye på kroppen efter bad?

  22/05/2020
 • Lene Jespersen

  Skønt indlæg om solcreme ☀️ Det er så vigtigt og tak for dig

  22/05/2020
 • Maria

  Hej Anette

  Giver det mening at smøre det ene efter det andet produkt på huden uden at holde nogle minutters pause mellem hvert produkt? Jeg troede, man skulle sørge for, at det havde tid til at trænge ind, før man smører det næste på, for hvorfor ellers have en rækkefølge, hvis det hele alligevel bliver blandet sammen? 🙂

  Et andet spørgsmål: har du nogle råd til, hvordan jeg kommer keratosis polaris til livs? Jeg har haft det på især overarme og lår, siden jeg var barn (er 30 nu). Jeg har været til lægen med det en enkelt gang for mange år siden. Han anbefalede, at jeg skrubbede med en hørhandske og smurte mig ind i karbamid. Det hjalp ikke.

  Vh. Maria

  22/05/2020
 • Sarah

  Hej Anette. Jeg bruger nu en tinted cc-creme med spf 30 om vinteren og så køber en jeg solcreme m. farve spf 50 om sommeren. Kan jeg ikke føle mig godt nok dækket ind af det? Bør jeg dele det op i flere lag?

  22/05/2020
 • Anni

  Kære Anette

  Tak for info – Så fedt at lære noget nyt hele tiden! Så nu kan jeg bruge min Retin-oil fra The Chemistry Brand som antioxidant under solcremen på kroppen, indtil jeg får fingrene i Environs a-c-e?
  God weekend!

  Kh Anni

  22/05/2020

Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive publiceret. Udfyld venligst felterne med *