fbpx

Mine farvefavoritter til neglene

EssieSpring16

Essie har jo lidt ret, når de siger, at foråret ikke bare er nuttede pasteller. Nej nej…men nude kan jo godt udvikle sig. Eller sprede sig. Som i tilfældet med den underspillede kølig-korale version her. Eller den pastelbløde babyrosapink, som jeg igen og igen dypper fingerspidserne i for tiden. Og måske har flashet lidt for overdrevet på Instagram.

Foråret er også farvefestlige drinks, min nabos fodboldbanestore tulipanmark som er på nippet til at springe ud, kvinder, der skruer op for solbrillestørrelsen og selvfølgelig bare tæer, der måske får nogle til at kaste sig over skarpe græsgrønne lakker. Men ikke mig. Til gengæld er jeg vild med de tre her: kølig koral (high class affair), blågrøn (pool side service) og lyserød (louge lover) og de fås fra nu af – det samme gælder en farlig fin lyserød sag fra Dior:

DiorPinkLak

PS: Du kan stadig nå en gratis mini-massage eller blive én af de fem, der vinder en hudplejepakke fra Grown Alchemist.

 

18/04/2016
VIND det bedste fra Grown Alchemist
21/04/2016
Hvad der virker til læberne

Kommentarer

 • Frederikke

  Color show fra Maybelline er ubetinget de bedste lakker jeg har prøvet. De koster 30 kr, og jeg havde en af dem på en uge på SmukFest uden den skallede. Og de fåes i virkelig mange farver.

  26/04/2016
 • Lissi Nielsen

  Essie er skøn, men det er L´Oreal color riche helt klart også……ekstrem let at påføre, holder rigtig længe og koster omkring 30 kr.

  22/04/2016
 • @ Nanna – Du har ret, Essie kræver lidt hjælp for at holde. Anbefalings-banneren er ved at blive opgraderet.

  @ Helene – Det må være blog-pati. Og du kan tro, at der kommer mere om forurening. Meget mere.

  @ Anette J – Er vild med FNUG, som hvis du kigger tilbage på Beautyspace, også er heftigt nævnt.

  @ Pernille S – Det er på vej, endda med afsender fra en ægte negleekspert af den world wide slags…

  @ Sanne – Sagde de, om den ville komme igen?

  Stor hilsen Anette

  22/04/2016
 • @ Tonnya – Så er der kun én løsning, og det er at få dem lukket med IPL (mild laser agtigt lys, der føles som en elastik, der rammer huden). Stor hilsen Anette

  22/04/2016
 • Tonnya

  Ups, Undskyld Anette.

  For mig er der tale om sprængte blodkar.
  Kan godt se at der er flere muligheder på den front 🙂

  21/04/2016
 • @ Marianne G – Big smile…selvom det jo ikke er så sjovt med grønt hår…men det er Treo og tomatpuré. Jeg ville ringe til Hårklinikken, hvis jeg var dig, evt. bed om at tale med Anneliese Brander og spørg om hun mener deres shampooer vil kunne løse det. Jeg mener ikke at det kræver en hårkonsultation eller andet (langhåret…), bare en virkelig hårklog, der kan sige, hvad du skal gøre. Stor hilsen Anette – og lad mig vide, hvad der virker.

  21/04/2016
 • @ Charlotte K – Det blev jeg i hvert fald selv.

  @ Tonnya – Dejligt med komplimenter. Der er jo forskel på friske røde kinder og så rødmeramte pga. sarthed eller rosacea. Ved du, hvad der er tale om? I bogen Superhud har et kapitel om hud, der farer op med rødme og irritation. Det gælder overordnet om at holde sig til få ingredienser, og holde øje med beroligende ingredienser – eksempelvis er niacinamid (B3-vit) virkelig godt, og er vi ovre i olier, så har arganolie god baggrund, selvom du ikke er glad for det fedtede. Bare for at nævne nogle få. Stor hilsen Anette

  21/04/2016
 • @pernille sparsø. Det kan skyldes en defekt, der hvor din negl bliver dannet. I området lige under dit neglebånd ( neglelejet) hvis du evt tidl. Har haft fingeren klemt eller lign. I dette område, kan det opstå en permanent skade.
  De bedste hilsner Marianne 🙂

  21/04/2016
 • Tonnya

  @Christina, nej det har jeg ikke. Har prøvet andet fra Beaute Pacifique men ikke den. Tak for rådet, det vil jeg prøve 🙂

  21/04/2016
 • @ Birgitte Linstow – Jeg bruger konsekvent CND’s Weekly Topcoat (på alle lakker uanset mærke) og så er jeg afhængig af negleolie, fordi effekten er så åbenlys med smidige pæne negle, der ikke flækker, knækker eller driller på anden måde.

  Stor hilsen Anette

  21/04/2016
 • @ Martine, godt at være på forkant. Jeg vil foreslå dig en helt plain og mild rens á la Purely Professionals skumrens eller den fra Rudolph Care. Og så et efterfølgende strøg med ‘Skin Smoothing Treatment’ fra Danish Skincare (2 pct. salicylsyre). Derudover at gå i seng hver aften med A-vitamin, som jo også holder huden i orden – så burde du være all good. Lad mig vide, hvordan det går. Stor hilsen Anette

  21/04/2016
 • Foråret kalder simpelthen på pasteller. Jeg var vildt forelsket i YSL’s nye lysegrønne duochrome (spiller til lyerødt), men den var straks udsolgt alle vegne, så det var jeg ikke ene om, æv. Rigtig go’ dag, smukke. 🙂

  21/04/2016
 • Pernille Sparsø

  Når jeg nu – af arbejdsmæssige årsager – ikke kan bruge neglelak på hænderne i dagligdagen, kan jeg kun hilse forår/sommer velkommen. For så kan der flashes bare sommerlakerede fødder! Koral hitter hos mig! Ved du/nogen læsere hvorfor man kan få en neglefejl, hvor der kronisk er en flække i en negl? Kunne du måske en dag lave et indslag om pasning af negle og behandling af bl.a.ovenstående problemstilling? Kh Pernille 🙂

  20/04/2016
 • Anette J

  Neglelakkerne fra FNUG holder godt. Det mærke har også nogle fine pastel/pink farver.

  20/04/2016
 • Christina kragh

  @Tonnya har du prøvet serum paradox den hjælper på min naturlige tendens til at ligne en indianer kram

  20/04/2016
 • Anette Waaben

  Det er så superflot med neglelak…på alle andre negle end lige mine. For ligemeget hvilket mærke jeg brúger, så ryger der en flis af noget lak inden der er gået 10 minutter. Også selv om jeg bruger hærder ovenpå lakken.
  Kun på tåneglene kan det holde…..så det må jeg nøjes med 😉

  20/04/2016
 • HeLene

  De koralfarvede frister, trods at (eller lige fordi) jeg lige lakeret med en sart turkis på denne skønne solskinsonsdag (følte mig lidt sommerlig/adventurous).

  Hvor er det bare dejligt at du altid rammer plet med dine indlæg i forhold til hvad jeg går og laver eller tænker på… LOL

  Og så glæder jeg til mere om anti-pollution hudpleje og om du måske i disse tider af nye forårs/sommer kollektioner udvælge nogle nye solfaktor favoritter til sommer?

  Man kan ønske sig, ik?

  20/04/2016
 • Nanna

  Smukke farver. Synes dog ikke, at Essie holder helt vildt godt, men smukke er de.

  Jeg synes ikke jeg kan finde din “anbefalings-liste-af-produkter” herinde. Er den fjernet eller opdaterer du måske? Elsker at kigge på den, når jeg skal købe nye produkter. 🙂

  20/04/2016
 • Kære Anette.
  Hjælp. Mit hår er grønt 😉
  Og som du jo ved er jeg nu naturlig gråhåret- bare ikke i siderne hvor det altså er grønt.
  Ikke sådan alfe-grønt, men nok til at ungerne højlydt driller mig.
  Jeg har efter anbefaling fra min frisør brugt silver-shampoo for at holde de gule toner væk- men anbefaler hun at jeg stopper idet kombinationen af min ungdommelige røde hårpragt og den lilla shampoo gør håret grønt…..
  Har du mon en løsning- det plejer du :-!
  Ja jeg har prøvet treo og tomatpasta….
  Knus Marianne

  20/04/2016
 • Anette Ravnested

  Fantastiske farver 🙂

  20/04/2016
 • Tonnya

  Hej Anette,

  Skrev til dig på mail igår og Du bad mig skrive mine spørgsmål her, så her kommer min mail:

  Jeg har søgt inde på din blog for at finde noget til mine røde kinder (der skyldes sprængte blodkar).
  Tror de er medfødte for de har bare altid set sådan ud men idag “må” man jo ikke have røde kinder, selvom jeg har indkasseret tonsvis af komplimenter pga af dem. Vil dog også sige at indimellem, fks når det er varmt, så er det for meget. Men… Har prøvet hybenkerneolie og det virkede ikke. Har desværre også aversion imod noget der ligger fedtet ovenpå huden og ikke trænger ned.
  Har tør hud og diverse rynker . Begge dele har jeg fået det helt fint med pga din dejlige blok, anbefalinger og skønne pakker !!

  Hvad kan jeg ellers prøve ?

  Min Clarisonic har faktisk hjulpet lidt i ny og næ.
  Og bruger Asea (men det er gel).
  Og jeg har lige købt Ole Henriksens Nurture Me.

  Men er der noget specifikt, som jeg kan bruge på kinderne ?
  Jeg er ikke hooked på laserbehandlinger, hvis det kan undgås.

  Håber at Du og alle nyder den skønne solskinsdag.

  20/04/2016
 • CharlotteK

  Skønne farver, lige til at blive i forårshumør af!

  20/04/2016
 • Birgitte linstow

  Hej A. Bruger du under- og overlak til Essie lakkerne?
  Og i så fald hvilke?
  Pft Birgitte

  20/04/2016
 • Martine Eriksen

  Hej Anette

  Først og fremmest, tak for godt læsestof i din bog, den giver et skønt og overskuelige overblik over creme verdenen 😉

  Dernæst har jeg et spørgsmål, som jeg vil blive rigtig taknemmelig for hvis du vil svare på:
  Jeg mangler et godt renseprodukt til min faste renserutine. Jeg er 26 år og afslutter om 3 uger min 3. behandling med isotretinoin, jeg er tidl. behandlet, da jeg var 15 og 22 år gammel, begge gange med hurtig og god effekt, men desværre ikke varig. Jeg vil derfor gerne finde et produkt evt. med salicylsyre i, så huden får den bedste mulighed for at holde små urenheder fra døren. Jeg regner dog ikke med at mærke det store til min akne, da der de andre gange jeg er behandlet med medicinen, er gået et par år før jeg har fået en bums igen, men jeg vil gerne være lidt på forkant og give huden de bedste forudsætninger.

  Jeg håber og glæder mig til at høre fra dig!

  Mvh Martine

  20/04/2016