Chanels vandfarver

chanellipstickblog

Hører du til dem, der er bange for, at matte læbefarver rimer på en tør mund, der måske endda kan finde på at smådrysse? Det sker ikke her, lover jeg. For det bløde førstehåndsindtryk af Chanels nyhed til læberne hældt på minibeholdere i matsleben glas holder. Fusionen af gloss og læbestift føles mest af alt som let vandfarve mod huden. Selv siger Chanel ’Lip ink’ om cocktailen af voks og planteolier, der forsegler fugten med hjælp fra jojobaolie og beskytter med et blandet batteri af antioxidanter. Indholdet er drøjt, for et enkelt strøg efterlader et (næsten) varigt farveprint. 

redchanel

 

14/10/2016
Gave fra Grown Alchemist – i hvert fald en slags gave
19/10/2016
Viskelæder til sløring af rynker

Kommentarer

 • Kristina

  Hej igen,

  Jeg tillader mig lige at stille endnu et spørgsmål 😉

  Jeg har købt Ole H.’s frugtsyrer + SuperBooster vitamin A fra Beaute Pacifique, som jeg har tænkt mig at anvende skiftevis om aftenen – først periode med frugtsyrer og efter nogle uger toppe med A-vit.
  Er det en god idé at spraye med Rønsbøl inden eller er det overflødigt? Og er creme ovenpå Superbooster en god idé?…

  Mange hilsner Kristina

  19/10/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for alle gode ord, jeg vender tilbage onsdag. KH Anette

  18/10/2016
 • Lissi Nielsen

  Kære Anette
  Hvad gør jeg for at få Niacinamid? Det er i Verso, men da jeg jo købte Vita A, så får jeg vel ikke Niacinamid-effekten?
  De bedste hilsner
  Lissi

  17/10/2016
 • Pernille Sparsø

  Vandfarve giver associationer til akvarelfarve. Disse farver her er er vidunderlige! Om de vil klæde mig? Aner det ikke! Men vidunderlige er de! 😉

  17/10/2016
 • Kristina

  Sikke nogle smukke nuancer!

  Jeg har lige et spørgsmål – godt nok off topic – som jeg håber at du kan hjælpe med 🙂

  Jeg er på jagt efter en dagcreme med SPF eller nogle SPF dråber, som kan blandes i min dagcreme. Jeg er 28 år har tendens til uren/kombineret/fedtet hud. Jeg synes at en solcreme ovenpå min almindelig dagcreme bliver for “fedtet” på min hud. Har du mon et bud?

  Tak for en vanedannende blog!

  Mvh Kristina

  17/10/2016
 • Ditte H

  Kan allerede se, at det bliver en MUST-HAVE, alle tre farver! 🙂

  17/10/2016
 • Christina kragh

  Har allerede prøvet dem de er fabelagtige og det bedsre er at jeg kun kan bruge rød alt andet syner blå på mig

  17/10/2016
 • CharlotteK

  Røde læber er så flotte, bare ikke til mig:-(
  Har nemlig alt for smalle læber…

  17/10/2016
 • Kristina Sonniksen

  De skal prøves :-).

  Ved du hvornår Sephora kommer til Magasin i Århus?
  Jeg kan se, at de åbner i København i dag.

  Tak for de mange gode input.

  17/10/2016
 • Anne

  Jeg har prøvet dem og anbefaler gerne

  17/10/2016
 • HeLene

  Tak for tip, må tjekkes ud. Pæne er de! Selve valget af farve er dog mest svært for mig…
  Men billederne, uhhh wow, de var lækre at se på!!!

  17/10/2016
 • Dem må jeg prøve 🙂 har prøvet dem fra l’Oreal, men de giver altså en mat tør overflade, hvor alle læberynkerne ses meget voldsomt. Jeg var ikke fan 🙂 kh. Birgitte

  17/10/2016
 • Lene Jespersen

  Syntes det er svært med lipgloss og læbestift og deres konsistens Chanels er lige til at spise, skønne farver og holdbarhed

  17/10/2016

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.