Gave fra Grown Alchemist – i hvert fald en slags gave

grownalchemistgavegrownalchemist

Jeg får mange gode, søde, venlige, vilde, optimistiske, virkelig underlige og til tider også helt håbløse forslag om ting, andre synes, jeg skal give videre til dig som læser. Jeg plukker med hård hånd, hvis du skulle være i tvivl. Videregiver kun de procenter og de gaver, jeg vurderer, kan have en mulig værdi for dig.

Og det mener jeg, at Grown Alchemists bud har: De forærer nemlig deres gode ansigtscreme væk (i fuld størrelse) ved køb af to vilkårlige produkter fra mærket. Det sker på magasin.dk med brug af koden SUPERHUD.

SNUP TIPPET: Jeg er ekstra glad for den fugtforstærkende face mist med både niacinamid og peptider fra Grown Alchemist… og deres halvliters body lotion, fordi jeg er svært begejstret for duftblandingen af rosmarin og citrusfrugter. Hele udvalget har du her.

@beautyspace på INSTAGRAM

13/10/2016
Det med at huske
16/10/2016
Chanels vandfarver

Kommentarer

 • @ Patricia – Min erfaring er, at man ser et fuldt forbedret billede efter 3 mdr. på de personer, jeg har fulgt. Jeg ville køre det samme til om natten – bare endelig ikke noget med SPF i, hvis der er det i din dagcreme.

  Stor hilsen Anette

  19/10/2016
 • Patricia

  Tak for svaret 🙂

  Jamen jeg er på 20mg (altså to piller dagligt). Min hud startede med at være fedtet, hvor de fleste urenheder faktisk næsten var væk. Men så blev min hud rigtig tør, og nu ser jeg ikke rigtig nogle forbedringer, og får stadig bumser. Men jeg har også kun været på kuren i små to måneder.

  Så min renseskum, face mist, serum og dagcreme skulle være nok? Hvad med til om natten? 🙂

  Jeg tænkte også på om jeg på nogen måde kan undgå de ar jeg måske får, ved at bruge noget specielt allerede nu?

  19/10/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Lotte – Rødme behandles så godt med hjælp af hudpleje med niacinamid i. Så jeg håber, du får noget, der indeholder det (tjek THE ORDINARY ud – de har et serum med 10 pct. niacinamid til en virkelig god pris). Jeg kender ikke dermologica produktet, men silikonen er ikke noget problem…jeg synes blot ikke, at man skal gå i senge med silikone ;o) Stor hilsen Anette

  16/10/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Malene Cecilie – 1000 tak for din anbefaling.

  @ Patricia – Det må du absolut. Få fat i Rønsbøls fugtmist (de kalder den tonic på deres site) plus et ikke-irriterende fugtserum, fx. Nilens Jord serum. Lad mig vide, hvordan det går dig. Hvilken dosis er du på?

  Stor hilsen Anette

  16/10/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Christina K – Den skal jeg prøve!

  @ Ingvill – Den indeholder flere forskellige vækstfaktorer, og er virkelig fin (og dyr!) – den gør ikke noget for pigmentpletter dog. Den booster din mængde af kollagen og giver en generelt friskere hud.

  Stor hilsen Anette

  16/10/2016
 • Lotte Munk Andersen

  Hej Anette

  Døjer en del med sart/tør hud og rødme, og har søgt på nettet efter en grøn corrector eller primer. Dermalogica har en grøn primer (Redness Relief) med spf 20, kender du den? Eller har du andre gode forslag. Der er silicone i den fra Dermalogica. Men er det ikke mest et problem i forhold til acne/bumser?

  16/10/2016
 • Patricia

  Hej Anette,

  jeg er for to måneders tid begyndt på den akne kur, som du også skriver om i din bog.
  jeg oplever ekstrem tør hud, som de fleste gør under denne kur, og jeg har fået af vide jeg skulle bruge avene’s renseskum og creme under behandlingen. må jeg gerne bruge noget ekstra fugtgivende mens, som vil være relevant i forhold til mit problem? 🙂
  tænker noget mist, serum/olie?

  16/10/2016
 • Ingvill

  Hei, Anette
  Jeg er blitt veldig glad i Bioeffect serum etter anbefaling her:) lurer nå på om jeg skal forsøke 30 day treatment i samme serie. Hvilken alder anbefaler du denne for? Er den tydelig bedre enn det vanlige serumet? Er det spesielt for pigmentflekker, eller generelt friskere hud?
  Mvh Ingvill

  16/10/2016
 • @ Helene – Jeg tror kun, det gælder online. Gav de dig gaven også i den fysiske butik?

  @ Pernille S – Herligt at høre. Jeg troede kun gaven var gældende online – kunne du få den fysisk i Magasin også?

  Stor hilsen Anette

  15/10/2016
 • Pernille Sparsø

  Stod netop og manglede mist og bodycreme, så nu har jeg i dag været i Magasin! Tak for du har været katalysator for et godt tilbud, Anette 🙂
  På din foranledning, er jeg begyndt på Jurliques water essence tonic, og må sige at jeg er vild med den. Føles nærmest som om alle hudceller åbner op og siger Ahh!

  15/10/2016
 • HeLene

  Så skønne produkter, jeg tog direkte til magasin uden at lægge kommentar først LOL Tak!
  God fredag!

  14/10/2016
 • Malene Cecilie

  Tak for fiffet 😀 Så er der shoppet. Den creme er min datter total vild med – den gør underværker for en teenagehud 🙂 Hav en dejlig weekend.

  14/10/2016
 • Christina kragh

  Deres håndsæbe er fantastisk.
  God weekend ❤

  14/10/2016

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.