fbpx

Verdens bedste hår-trick er gratis

_MG_1760

’Åhhh min mor er begyndt at se så sølle ud’, lød det trist fra en veninde for nylig. Hun mente, at det især var et fladt, lidt hullet hue-hår af slagsen der klasker til hårbunden, som gav det sølle look.

Og se dét er der råd for. Endda ganske gratis.

 • For har du langt hår, så gør som de professionelle, der om natten snor det op i en knold ovenpå hovedet – højt nok oppe til at nakken ikke kolliderer med hovedpuden. Jeg siger dig, man vågner med det flotteste fyldige baghoved, og for mig gør det  vitterlig en forskel, fordi jeg ellers ligner en, der er bakket lidt for hårdt ind i en dør.
 • Er du korthåret, så har Estée Lauders frontløber i Danmark, Gitte Trier, tippet mig om, hvordan hun om morgenen ruller en eller to store (forhistoriske) curlere i sit nyvaskede øverste baghår, og dermed får et naturligt, ikke-toupéagtigt, løft.

MIN HYLDE TIL HÅRET: Beautyspace-læser Anette J var her venlig at spørge til min hårhylde, og den ser sådan her ud: Shampoo fra Grown Alchemist, eksfolierende ekstrakt fra Hårklinikken, løft til rødderne fra Sachajuan (hvis jeg skal ud), proteinspray fra Less is More og anti-elektrisk fugtspray fra Ingredien – den der hedder Mega Moisture, og endelig Living Proofs fugtværnsspray mod krus.

_MG_1763

SANDHEDEN OM TØRSHAMPOO: Måske husker du ordene her og ikke mindst Maries gode test af den tørshampoo, der både virker og optræder på den gode liste i forhold til indhold. Jennifer Aniston er også fan.

FOTOGRAF ANNE NICOLAJSEN

30/01/2017
Kål på porer og Rudolph-vindere
01/02/2017
Vil du teste og anmelde for Beautyspace?

Kommentarer

 • Karoline L

  Jo – Ruldoph Care er skøn. Jeeeeg elsker den. Men de har åbenbart ‘Sodium Coco-Sulfate’ i -> og jeg har forsøgt at læse op på det. Den fætter skulle ikke være super-meget bedre. Men her håber jeg, at du kan lære mig noget nyt 😉

  Kys og kram!

  08/02/2017
 • ditte

  hej jeg siden maj tabt over halven af mit hår. er så ked af det.
  er der noget som du kan anbefalde, som ikke koster en formue.

  02/02/2017
 • Helle Rick

  Jeg har også gode erfaringer med at lave en knold eller hestehale højst på hovedet. Det giver løft til mit tynde skandinaviske hår.
  Jeg er så heldig at eje Living Proof Perfect Hair Day Dry Shampoo og den er bare go.
  Den fåes i MATAS til 198 kr 🙂

  02/02/2017
 • Jeg har et andet genialt og ganske gratis trick, jeg har givet videre til mange langhårede piger:
  https://www.youtube.com/watch?v=3FV-YO46E8Y

  Prøv det. Gratis, supernemt og fantastisk hår næste morgen. What’s not to like!? Spørg’ jeg bare. 🙂

  02/02/2017
 • Lene
  02/02/2017
 • Åh. Jeg elsker at høre om hår. Meget mere af det 🙂

  Jeg har givet op, siger jeg dig.

  Der er umuligt af finde sulfat og silicone fri shampooer i fysiske butikker.

  Jeg har trasket op og ned, af samtlige gader, købt shampooer uden sulfater, som så indeholder silicone. Købt shampooer uden begge, som giver fladt og elektrisk hår.

  Jeg synes, at det er et svært område at få styr på 🙁

  02/02/2017
 • Jette

  Min hovedbund bliver øm og irriteret, når jeg stresser. Ved godt jeg ikke skal stresse, men et råd til at berolige den er velkommen

  01/02/2017
 • Mathilde

  Det bedste gratis hår-trick for mig er at skylle håret i koldt vand efter hver vask. Det har betydet, at mit hår kunne blive (meget) længere end til skulderne.

  01/02/2017
 • Mads

  Hey Anette. Vi er vist et par stykker, der afventer svar på, hvad det helt præcist er for en A-Derma-bodylotion, du omtaler her: https://beautyspace.dk/27875-2/
  🙂

  01/02/2017
 • Det tip med en knold på toppen skal da helt sikkert prøves!

  01/02/2017
 • Bettina

  Kære Anette.
  Vil det være muligt at få vist de to teknikker med en lille video?
  Hilsen Bettina

  01/02/2017
 • @ Pernille Sparsø – Åh, det lyder jo intet mindre end fantastisk. Virkelig. Ring på følgende nummer her og få oplyst nærmest forhandler på Living Proof, som nu er i DK: 57 66 03 00 tlf.

  Stor hilsen Anette

  01/02/2017
 • Anette J

  Så fik jeg min nysgerrig stillet 🙂 ingen olie eller andet til spidserne? Så vidt jeg har forstået, er håret noget af det sidste i ens krop, der får næring (det er jo ikke vigtigt for at overleve, selvom det nogle gang føles sådan), så spiser man ikke noget ordentlig kost, så kan det ses på håret.

  01/02/2017
 • Pernille Sparsø

  Nogen som ved om Living Proof dry shampoo kan fåes i DK?
  Efter 3 måneders brug af Hårextract fra Hårklinikken, har jeg været til effekt tjek. Kan ikke få armene ned. Det pibler frem med nye hår, og hårtab er stoppet. Er SÅ glad 🙂

  01/02/2017
 • Rikke

  Hvad blev der egentlig af Marie?

  01/02/2017