Julegaverne, jeg ville vælge

_S0A1222

ET FLYDENDE SLØR er jo dybest set noget pjat at skrive. For hvordan dufter et slør? Kan du imidlertid se bort fra navnet, så er Miller Harris’ nye dråber ualmindelig fine med en krydret træbund blandet med duften af blomstrede pudderkvaste.

_S0A1249

FEM PÅ STRIBE: ”Hvis vi er enige om, at øjnene er sjælens spejl, hvorfor så ikke indrømme, at munden er hjertets talerør?”, sagde Gabrielle Chanel, da hun i 1954 lancerede sin første læbestift. Nu har makeupartist Lucia Pica sammensat fem cremede limited edition læbefarver, hvor du kan gå fra lys orange til bordeauxmørk. Paletten hedder “The Lipstick Collection”.

_S0A1239

KØ I BADET: De er smukke, de er rasende velduftende, og så er de hverdagsbrugbare. Med hjælp fra indholdet af jernurt, mynte og mandarin trækker de fleste vejret i bund, når låget letter på Tromborgs jubilæumssæt med kropsrens og body lotion.

_S0A1229

HUSK KØLENDE MIST, for der kan af og til blive brug for det i december. Hvis du har været glad for Peste & Mortars hyaluronsserum, så vil du sikkert synes om deres nye fugtmættende ansigtsmist. Her i selskab med verdens måske bedste salver fra Karmameju, som de har samlet i en mini-trio til jul.

_S0A1236

EN ØJENCREME DER IMPONERER: Hvis du læser med på Beautyspace, så ved du, at øjencreme ikke er min førsteprioritet. Men jeg må bøje mig for den her fra Shangpree (set hos dygtige Marie fra beaumonde.dk): For det første virker den som en udglattende primer (dvs. perfekt under makeup). For det andet indeholder den lutter gode ingredienser med bl.a. hyaluronsyre, sheasmør og E-vitamin. Og endelig er der 30 ml i fremfor de irriterende fedtede 15 ml.

23/11/2018
Bedste kosttilskud til din hud
Her er, hvad der gør størst indtryk
28/11/2018
Mr. wow brow vil give dig bedre bryn
Vær forberedt på direkte tale, når vi plukker manden for de 5 bedste tips

Kommentarer

 • Lene

  Det vil jeg glæde mig til

  02/12/2018
 • Lene Jespersen

  Åh Anette, sikke nogle skønne produkter – Jeg vil også gerne står kø i badet med Tromborgs bad og bodylotion og jeg ønsker mig nu “efter jeg har læst dit indlæg” The Lipstick Collection” ❤️ Wauw nogle farver
  Knus L

  27/11/2018
 • NJ

  Hej Anette.

  Jeg har faktisk ofte tænkt på hvorfor mange brands kalder en ansigtsolie for en serum?
  For mig giver det ingen mening når produktet kun indeholder olier.
  Kan du hjælpe med mig at forstå det?

  27/11/2018
 • Gitte Bjerre Jensen

  Jeg læste: “Julegaverne, jeg ville Sælge”

  Måtte STRAKS læse 🙂 🙂 🙂

  God forjul 😉

  Kh. Gitte

  27/11/2018
 • @Jane JJ
  Jeg ville altid behandle rosacea med syre. Selvfølgelig virker tetracyklin fra lægen på kort sigt, men ro og balance i en rosacea hud kræver lidt mere:-)
  Hvis du bor i Jylland, kan jeg varmt anbefale dig Klinik Marianne Bisgaard i Vejle, hun er ekspert i behandling af rosacea 🙂

  27/11/2018
 • Jane jj

  Hvad skal jeg dog ønske mig ! Har Rosacea og min hudlæge siger, jeg stresser huden med syre, A vitamin etc. Har ellers fulgt mange af dine anbefalinger og min toilethylde er velforsynet.
  Hvad gør jeg nu for at få fugtmættet, lækker hud ???

  27/11/2018
 • Pia Hvenegaard

  Sikke lækkerier❤️

  27/11/2018
 • salli

  Den øjencreme ser laber ud 😀
  Hvor kan man dufte til “Sløret”
  Tak for fine tip

  27/11/2018
 • Tina

  5 toplækre sager, nogle er på min juleliste:-)
  Tak for dine gode tip og din store erfaring på området:-)
  Og en glædelig juletid til dig!

  27/11/2018
 • NØJ, for en toplækker liste, du der har strikket til os. Rigtig go’ dag, smukke. 🙂

  27/11/2018

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.