fbpx

Pernille ville have panden fikset

Jeg kan huske mit første møde med hudlæge og professor Peter Bjerring. Det var en varm sommerdag, og vi sad i et interview, der blandt andet handlede om virkningen af A-vitamin sammen med IPL. Afslutningsvis – og da det formelle var overstået – spurgte jeg, om han troede, at en sådan behandling ville gavne mig. Vi er mange år tilbage. Og faktisk husker jeg ikke hans svar, men jeg husker alt for tydeligt, hvordan han påpegede steder i min ansigt, der ville have godt af lidt Restylane og lidt Botox. Det var områder, jeg slet ikke selv havde fokus på. Slet ikke havde set som et problem.

Halvtvær drog jeg hjem. Forbandede mig selv for overhovedet at have bragt mig i så tåbelig en situation.

Meget er sket siden. I dag vender jeg meget med Bjerring og har stor respekt for ham (han er jo som bekendt også inde over Hudplejepyramiden). Vi taler aldrig om de to behandlinger. Han ved godt, at jeg ikke er fan. Og respekterer det.

Lidt af det samme skete, da Pernille fik glattet panden her (du kan se hele filmklippet på Instagram: @beautyspace). Hendes fokus er rullegardin-panden, som hun siger. Men da hun klipper filmen, bliver hun mindet om, at der ”vist er noget med halsen”, som hun udtrykker det.

Ikke noget, der bliver påpeget af Daniela Fraser (som tværtimod roser Pernilles velholdte og fugtmættede hud), men altså af hende selv.

KAN PROF MICRONEEDLING GÅ AN TIL HALSEN? ”Ja og er endda endnu mere velegnet”, siger Fraser med den begrundelse, at muskulaturen der ikke er lige så stærk som i panden. Vi overvejer at køre en test til september på Pernille. Ikke mindst i forhold til at sammenligne med Pico-behandlingen, som du måske husker. Mange har skrevet vedrørende nettet af linjer, der har det med at rynke sig surt sammen omkring munden, og ja … også oplagt. Bare vid, at det ikke, faktisk langt fra, er en velvære-behandling, og husk, at der er risici. Og at det gør godt at tale  pænt til og om sig selv. I hvert fald at sikre en vis sund ligevægt, som jeg synes, Pernille mestrer i filmklippet.

JULI MÅNEDS BOOK’N BEAUTYBOX er udsolgt, men husk,  at det aldrig er helt slemt. Der kommer jo en bogboks igen.

@beautyspace på INSTAGRAM

29/06/2020
Kan en prof nålerulle-behandling erstatte Botox?
Følg med i en seriøs glat pande-test  
02/07/2020
Hvis det var min krop
Så ville jeg gøre mindst 3 ting

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Charlotte M, det vil jeg mene, men prøv at skrive direkte til Daniela Fraser (evt. via Instagram). Lige nu følger jeg med i testen for at se, hvor meget prof. microneedling kan.

  @ Lotte Munk, jeg vil anbefale, at du tager fat i din læge, men her er lidt læsestof i første omgang:

  https://videnskab.dk/krop-sundhed/mangel-paa-zink-faar-unge-til-at-stoppe-med-at-vokse

  @ Martine, BHA er fedtopløselig og AHA vandopløselig, dvs. BHA kan trænge ned i en fedtholdig pore eksempelvis. Begge kan bruges i forhold til needling, men varsomt (og jeg vil anbefale hos en professionel). Jeg har uddybet emnet i min bog Seriøst bedre hud, som du også finder på bibliotekt.

  @ Charlotte Hede, GOD idé…lad mig vide om det fungerer, hvilken olie, du bruger.

  Stor hilsen Anette

  01/07/2020
 • Charlotte Hede

  Hej Anette
  Jeg har forsøgt at lave min egen mist af grøn te, det er jo virkelig lækkert med sådan et friskt pust på varme dage. Men jeg ville høre om ikke man kan Spice den op med lidt god olie for at tilføre lidt fugtmætning og så blot huske at ryste den godt inden brug?
  Kh Charlotte

  01/07/2020
 • Martine Bjerke

  Hej Anette. Jeg er blevet lidt i tvivl om forskellen på AHA og BHA. Jeg har tidligere set at du har anbefalet Pestle and Mortar, danish skincare og the ordinary salicylsyre til at holde urenheder og akne i skak, men jeg får eksem af både danish skincare tonic samt the ordinarys salicyl syre. Nu har jeg så brugt en prøve på Pestle and Mortars exfoliate og det går umiddelbart godt, men som jeg kan se, er det AHA og ikke BHA der er i den. Jeg håber du kan kaste lys over forskellen:)
  Kan nålerullen i øvrigt bruges inden AHA/BHA?
  Med venlig hilsen
  Martine

  01/07/2020
 • Lotte Munk

  Hej Anette
  Noget andet:0)
  Ifht kosttilskud gjorde min kæreste mig opmærksom på, om jeg ikke kunne få for meget af noget. Både i Imeeden Time capsules og Smuuk Hair Booster er der zink. Er det så lidt dumt at tage begge? Burde jeg finde et andet produkt ifht håret? Evt B vit?
  Mvh. Lotte

  30/06/2020
 • Charlotte M

  Følger spændt med i Pernilles behandling. Hvad med brystet? Allerede som 25 årig begyndte jeg at se at jeg sover på siden. Det er ikke blevet bedre her 10 år senere. Vil behandlingen kunne hjælpe på de dybe soverynker?

  30/06/2020
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Britt, jeg er så taknemmelig for dit indspark. Mange tak. Godt at finde grænser (det kender jeg selv til). Og ja, desværre var den hurtigt væk, men der kommer en ny i starten af august.

  Stor hilsen Anette

  30/06/2020
 • Britt

  Nåede ikke beautyboksen, Var ellers tidligt på den… Kommer der flere?
  Mht microneedling: har faktisk prøvet og må sige at min grænse for hvor meget jeg vil lide for skønheden nok ligger lidt under. Gør det aldrig igen! Og hvis det så er noget der skal gentages og holdes ved lige, har jeg da bare respekt for der kaster sig ud i det. Overvejer kirurgisk løft af øjenlåg. Der er man da bedøvet og resultatet varer 10 år…

  30/06/2020
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Pernille S, jeg spottede dig godt. Din mening er altid velkommen, både før, under og efter. Efter min mening, så er det her jo noget, der tager fat. Og ikke uden risici, men jo i en helt anden liga end den problematik vi havde fat i med Botox/Restylane. Af flere grunde.

  Stor hilsen Anette

  30/06/2020
 • Pernille S

  Følger opmærksomt Pernilles forvandling. Ved ikke helt hvad jeg skal mene, så min mening gemmer jeg til eksperimentet er vel overstået. Hvad jeg tilgengæld har en mening om her og nu er, hvor heldigt jeg nåede at få månedens Beautybox!
  Kh Pernille S

  30/06/2020