fbpx

Vildt som det virker, blev der råbt

matte lotion

I sidste uge modtog jeg INCI-listen på La Mers nye Moisturizing Matte Lotion. Og blev glad på randen af det jubelagtige, da jeg satte lup på. For det er virkelig gode sager: Listet fra toppen taler vi beroligende og fugtmættende alger, blødgørende squalane, barrieregod lechithin, styrkende kobber og magnesium, saliggørende niacinamid, fugtforstærkende hyaluron og matterende rispudder og pulveriseret tang. Og jo en del mere, bl.a. La Mers fermenterede tangbouillon. I et så stærkt felt kan jeg godt leve med, at der langt nede på listen optræder en smule silikone.

Så.

Med en T-zone, der hælder til den fedtede side, kastede jeg mig straks ud i at prøve: Som en smidig, let strammende forsegling holder lotionen ganske rigtigt overskydende fedtstof i skak og uden at strippe huden for fugt. Tværtimod.

Den virkelig vilde historie er dog, at jeg samme dag får en mail fra Marie K, som har læst med på Beautyspace altid. Hun er, tror jeg, i begyndelsen af 30’erne, og har prøvet ALT i forhold til udfordringen her:

”Uanset hvad jeg smører på, så glinser jeg på en måde, så folk altid spørger, om jeg sveder.”

LaMerPowder

Jeg sendte hende The Moisturizing Matte Lotion inkognito. Og her er reaktionen fra Marie efter 24 timer:

”Hvad er det, du har sendt? Hvad og hvem skylder jeg? For det her er for vildt. Er lige ferielandet i 28 graders varme, og jeg skinner ikke det mindste – selv ikke efter, at det er otte timer siden, jeg smurte produktet på. Jeg er yderst imponeret.”

Ærligt talt, så er produktet en udskrivning. Men det smarte er, at man kan springe i Magasin og prøve på egen hud, om det virker. Der er til fire måneder i flasken – dvs. Marie betaler 15 kr. om dagen for ikke at glinse.

Bioeffect_EGF_2A_box_2x15ml_DKK1545

ENDNU MERE AT GLÆDE SIG TIL: Vi bliver i den bekostelige ende af skalaen. For Bioeffect lancerer et nyt to-trins produkt, som jeg har glædet mig til: Det er nemlig den geniale kombination af rødmereducerende azelainsyre (hurra) og antioxidanten ferulin, som virker forstærkende på andre antioxidanter – og så selvfølgelig Bioeffects DNA: Det prisbelønnede udglattende EGF-protein (epidermal growth factor). Det er virkelig godt nyt til alle, der døjer med rødme. Er til dagtimerne, så husk at vente fem minutter, inden du smører creme ovenpå, da EGF stadig er en ringe holdspiller i forhold til især fedtstoffer. 

HVEM VANDT RUDOLPH CARE: Stort tillykke til Charlotte K, Vinnie Løfvall, Marianne Luna, Mia Sørensen og Kirsten V. Hvis I skriver direkte til Josephine@rudolphcare.com, så sørger hun for at sende gevinsterne.

04/10/2017
Find dig ikke i akne: få hudlægens guide
Ingen skal finde sig i noget, der kan behandles: Få derfor (kvit og frit)...
05/10/2017
Kom med i toilettasken til Los Angeles

Kommentarer

 • Michelle Aagaard

  Kære Anette,

  Jeg er udfordret med både rødme og forstørrede porer på næsen efter flere angreb af herpes (forkølelsessår), som har valgt at komme midt i mit ansigt.

  Jeg har prøvet en masse forskelligt, blandt andet frugtsyrer, som jeg synes har hjulpet en del, men stadig ikke hele vejen.

  Jeg døjer samtidig med fedtet næse, og tænker derfor at den nye EGF måske kan hjælpe mig..

  Ved du hvornår den rammer butikkerne?

  Mvh
  Michelle

  07/10/2017
 • Kirsten V

   
  Anette, du kan tro at jeg nok skal fortæller, her på Beautyspace, hvad jeg syntes om :
  Rudolph Cares Signature Notes Eau de Parfum og Huile de Parfum.
   ❤
   
   

  07/10/2017
 • Sophie H

  Kører allerede med Mizons dust clean up peeling toner og Ole Henriksen Invigorating Night efterfulgt af A vitamin hver anden aften. Synes desværre det er blevet værre i løbet af de sidste 5 måneder uden rigtig at vide hvorfor

  07/10/2017
 • Pernille Skov Thorsted

  Uha uha den skal der fluks spares op til!!!
  Fedt at der er så god virkning.
  Kan den kun købes/ prøves i Magasin?

  07/10/2017
 • Marie Rasmussen

  Det er ikke bare vildt … Det er mega crazy vildt!!! For mig betyder prisen ikke så meget når der endelig er et produkt der virker – og Le Mer har altså her lavet et produkt der virker. Langt bedre end jeg turde håbe på … Nu sparer jeg jo til gengæld penge på at forsøge mig frem med alle andre produkter …. Det er i min optik en “win win”
  Tak A !!! Kæmpe tak ♡

  07/10/2017
 • Lotte Munk Andersen

  Hvad bliver prisen på Bioeffect?

  06/10/2017
 • Charlotte K

  Blev lige så fantastisk glad og følte mig MEGET heldig – men vi er vist to CHARLOTTE K – hvem er mon den RIGTIG HELDIGE?

  06/10/2017
 • Nej hvor lyder det som det perfekte produkt – jeg har altid problemer med at skinne for meget – nøj den skal købes 🙂 Juhuu – har længe ledt efter noget der kan tøjle fedteriet – puha det er træls med briller!! Så godt La Mer priser i Kastrup Lufthavn for nylig, der skal vist spares lidt sammen <3

  05/10/2017
 • Charlotte Riis

  La mer cremen mangler da kun SPF

  05/10/2017
 • Daniela

  Hej Anette, er der så slet ikke nogen mineralske olier i LA MERs nye creme?

  Jeg er IDAG startet på den ny BIOEFFECT duo, uden creme ovenpå (men har foundation-creme på, så lidt alligevel).
  Her mange timer efter er min hud fuldstændig fugtmættet endnu. Den første gel er meget mere “tyk” end den almindelige EGF serum og antioxidant gelen som skal ovenpå, er meget let og fugtgivende. Når man rører huden er den lidt “klæg” på den rare måde, tror det bliver et nyt hit fra deres side 🙂

  05/10/2017
 • Jeanne corinth

  Er for nylig bliver anbefalet af min kosmetolog at prøve at bruge Ole Henriksen nye counter balance oil control hydrator, til skinne ansigt. Jeg bruger den som en serum, under min crem, som også er fra OH.
  (Elsker hans produkter) jeg syndes det virker.
  Et alternativ til la Mer.

  05/10/2017
 • Kirsten V

  MIG YEAHHHHHHH!!! 🙂 Jeg er SÅ glad og taknemmelig!! Hold da helt op, hvor jeg glæder mig. <3 🙂

  Tusind tak til Andrea, Rudolph Care og Anette, Beautyspace. 🙂 <3

  05/10/2017
 • vinnie løfvall

  Jubiiiii jeg er en af de heldig. ♡

  05/10/2017
 • Sophie H

  Av av hvor er den dyr. Er der nogen der kender til lidt nogle mere su venlige alternativer?

  05/10/2017
 • Tina KH

  Meget fint produkt:-)
  Jeg glinser ikke selv, men har en veninde som vil blive glad for at få den i gave, så…
  Rigtig god eftermiddag!

  05/10/2017
 • Tini Tina

  Åh glæder mig til at prøve den nye bioeffect. Ved du hvornår man kan finde den i forretningerne?

  05/10/2017
 • tina balsby

  Øv, jeg vinder aldrig… suk 🙂

  Kommer der ikke snart en super deal med La Mer, det skal da prøves. Har øjencremen allerede.

  Vh Balsby

  05/10/2017
 • Tina

  Åh ville elske prøv den creme mod rødme… skal bare kigge på noget som kunne stresse eller anstrenge mig, så bliver keg rød i hoved

  05/10/2017
 • CharlotteK

  Jubiii, tror det er mig, der har vundet!!!

  05/10/2017
 • CharlotteK

  Uha, det er dyrt! Men da noget jeg vil overveje at spare op til, for jeg døjer sååå meget med fedtet t-zone.

  05/10/2017
 • Pernille S

  Uh, den indholdsliste du liner op på La Mer er da forrygende tillokkende! Bortset fra prisen! Av, av! Så er det gratis at hoppe i La Mer, syngende “La Mer” 😉

  05/10/2017