fbpx

Fem ting, jeg altid anbefaler mine venner

_S0A4638

_S0A4632

1000 tak for alle mails, sms-beskeder og kommentarer i forhold til spørgetimen i Los Angeles om få dage. Du kan stadig nå at byde ind til konsultationen hos hudlæge og professor dr. Murad HER.

Og så et emneskift.

For kender du det med produkter, der bliver ved med at flyve under radaren? Måske fordi vi tager dem for givet og derfor glemmer at tale højt om dem? Jeg ved det ikke, men jeg ved, at ingen – ingen – vil blive skuffet her:

 • GODT HÅR: Flere og flere begynder at udvikle shampoo og balsam uden tyngende silikone. For Karmameju lader den disciplin til at ligge i deres DNA. Det prisvindende makkerpar på billedet er en tilbagevendende duo hos mig – og i øvrigt også hos min mor. Hun vil for enhver pris undgå silikone, men mest for ikke at risikere at glide på gulvet, som hun siger.
 • EKSTRAORDINÆR RENS: E.X.F.O Cleanse holder for evigt og gør, hvad den skal – på mild, effektiv og parfumefri vis. Læser du med på Beautyspace, så ved jeg godt, at du kender den.
 • BLØDE LÆBER: Caudalies fede, bløde og underspillede læbebalm er fin til også at give kinderne farve og cremet shine. Det kræver dog, at man kan styre sig med mængden. For dem der lider af ekstremt tørre læber, så er Tromborgs Lip Cure den bedste.
 • BEDSTE GRUNDER UNDER MAKEUP: Paul & Joes grunder af en udjævnende makeup-primer indeholder en smule farvepigment, der sammen med fugtmætning fra hyaluronsyre, gør foundation unødvendig. Med mindre du går efter moderat til kraftigt dække.
 • LYSNENDE INGREDIENS: Der er noget, vi taler for lidt om. Noget, hudplejeproducent og spa-indehaver Laura Bonné praktiserer dagligt – og det er først og fremmest de traditionelle peelende frugtsyrer (som jeg altid vil anbefale i første omgang – og altid i selskab med beroligende ingredienser, så du får en balancerende yin yang-effekt). Men der også den lysnende, såkaldte kojic syre, som kan være et alternativ.

BYD ENDLIG IND med produkter, som får for lidt opmærksomhed.

VIL DU MED I BAD? Så foregår det på Instagram @beautyspace senere i dag. Vi skal nemlig vende noget, der giver rasende god mening og noget, der gør det modsatte.

22/10/2018
Kom med til Los Angeles og bliv klogere hos førende hud-ekspert
Du stiller spørgsmålene
24/10/2018
Den ene ting, der får andet til at lykkes
Lær metoden udenad

Kommentarer

 • Paul & Joes emballager er grund nok til at købe dem. Elsker vintagestilen!

  Jeg kan byde ind med Matas’ Luksus shampoo (ved ikke hvad der gør den til luksus, men den er utroligt go’ og koster næsten ingenting), og deres Vitamin hårmaske med hvedekim og honning, som jeg bruger en lille smule af og lader sidde i. Har det smukkeste hår til en utroligt billig penge.

  Rigtig go’ weekend, smukke.

  26/10/2018
 • Anette Kristine Poulsen

  TAK for alle kommentarer OG ikke mindst anbefalinger. Jeg har stornydt dem alle (og Birgitte B, jeg er glad for den fodcreme også til hænderne). Her er lidt konkrete svar:

  @ Anja, så skal du lige sende mig INCI-listen over produktet.

  @ Rikke Jørgensen, du er et godt bevis på, at hudpleje virker. Tak fordi du deler. Mht. Mineral 89, så er det en fugtmættende booster, som bruges under alt andet. Som det absolut første. Se den som en kildevandsspray bare med fugtmættende indhold – og så ikke på spray jo. 1000 tak fordi du læser med.

  @ Katrine og Julie, jeg sidder i toget, så har den ikke på mig i forhold til farve. I kan se den på doozy.dk

  @ Nadia, doozy.dk

  Stor hilsen Anette

  26/10/2018
 • nadia

  hvor kan man købe paul og joe, kan den købes i dk?

  25/10/2018
 • 1000 tak for alle gode ord. Jeg er tilbage med svar fredag morgen denne uge. KH Anette

  24/10/2018
 • Leafysmoothie

  Alle øjenplastre fra Peter Thomas Roth som jeg testet har været mega-gode, især i denne tid hvor søvnen driller.
  Tak for gode tip!

  24/10/2018
 • Ditte H

  Face & Body olien fr Juhldal. Den er god til… alt! Men jeg bruger den om aftenen til første rens, hvor makeuppen tages af. Ellers kan den bruges til kroppen, til kinderne inden løbeturen om vinteren, inden barbering og til hårspidserne … you name it 🙂

  24/10/2018
 • Julie Ploug

  Hej Anette.
  Den “grunder” fra Paul og Joe du anbefaler… hvad hedder den helt præcist?

  24/10/2018
 • Bente

  Mht mine læber og ekstrem tørhed som hver La Mer, Tromborg eller acai olie kan mætte – så har jeg fundet tilbage til en homøopatisk salve Traumeel – 100 kr for en kæmpe tube. Lag på om natten og de er mættet.

  Måske andre kan bruge det.

  24/10/2018
 • Hanne Lauritzen

  IS Clinical Pro heal serum er det bedste produkt nogensinde til sensitiv og skadet hud. Intet andet kan dæmpe min rosacea så hurtigt og effektivt. At den så oveni hatten og fjernet alle mine rynker og forfiner mine porer er jo på kanten til magisk! Jeg kan ikke rose dette produkt nok.

  Derudover er jeg med på Tromborg lip cure til læberne. Moroccan Oil til håret også et absolut must have i min optik.

  24/10/2018
 • Helle Truelsen

  Jeg er vild med Karmameju’s Luxe Balm 01 til meget tørre læber. Bruger den om natten. Jeg synes den giver meget mere end Tromborgs lip cure.

  23/10/2018
 • Katrine

  Hvilken farve køber du Paul og joes primer i?

  23/10/2018
 • Pia Hvenegaard

  Hej Anette
  Jeg anbefaler alle jeg kender at læse med på denne skønne blog❤️

  Derudover anbefaler jeg mist fra Karmameju, fod og hælcreme fra Matas og Vichy solspray til ansigtet.
  Alle 3 er faste på hylden herhjemme❤️
  Knus Pia

  23/10/2018
 • Rikke Jørgensen

  Kære Anette! Jeg håber det er ok at spørge her. Jeg er 70 år, med en fin rynkefri hud, som jeg har plejet siden jeg var 15 år pga acne . Nu kalder jeg den kombinered jeg har prøvet mange mærker, også meget dyre, men lige nu er det Vichy neovaidol, serum og dagcfeme. I går købte jeg mine’ral 89, jeg troede det var en mist! Nu er jeg i tvivl om jeg skal bruge serum ovenpå boosteren eller veksle imellem dem? Jeg har brugt Sard mist under min serum et stykke tid. Kan du samtidig fortælle mig hvad forskellen er imellem de 3 produkter! Undskyld det laaange spørgsmål. Jeg har fulgt dig og Chalotte et års tid nu, og anbefaler jer til alle, der ikke kan finde rundt i junglen af nye cremer vi bliver bombarderet med i dag kh Rikke

  23/10/2018
 • Anja

  Jeg elsker virklig SkinRise bionic tonic (pads) fra Exuviance.
  Anette findes der et tilsvarende produkt der kan det samme som SkinRise?

  23/10/2018
 • Anne K

  The Body Shops camomile cleansing oil- og butter. De performer fantastisk til prisen, sammenlignet med dyrere alternativer.

  23/10/2018
 • Charlotte Riis

  Alle – som gider høre på mig – anbefaler jeg. at følge dig – ganske enkelt og fantastisk 🙂

  Kæmpe kram fra Charlotte

  23/10/2018
 • Charlotte

  Embryolisse Lait Creme Concentre er min favorit creme under make up.

  23/10/2018
 • Tonnya

  Jeg kører lige med på Tromborg for jeg er vild med deres cleansing foam (den bliver ikke skiftet ud!) mener at jeg så den her :-), deres herbal shampoo og den mest lækre body lotion jeg nogensinde har prøvet deres Aroma therapy bodylotion. For mig dufter den himmelsk og er fantastisk på min hud men.. den er godt nok dyr, så jeg bruger ikke hver dag.

  23/10/2018
 • Jeg har virkelig mange favoritter, som jeg ikke altid ser andre bruge. En af dem er Tromborgs fodcreme (som du engang har anbefalet mig). Et produkt jeg skamroser til alle, der gider høre på det. Dyr, men super dejlig og garanti for bløde lækre fødder. Kh. Birgitte

  23/10/2018