Få seriøst bedre hud med A-vitamin Ansigtscremen

Louise og Maria fik sammen med 137 andre bedre hud. Med årene

Vi taler for lidt om, at hud kan blive bedre med årene. Det er som om, det er indsyet i vores bevidsthed, at ung hud er den bedste hud. Og sådan hænger det jo ikke sammen. I hvert fald ikke altid. Derfor: 1000 tak for de vanvittigt mange og spændende hudhistorier, der er blevet delt her. Det er beviserne på, at hud kan blive bedre – også med årene. Del endelig også din hudhistorie i kommentarfeltet, kort som lang.

I stedet for i mandags, trækker jeg først onsdag aften (1. februar) – som tak for hjælpen – 5 vilkårlige afsendere, der får tilsendt Ansigtscremen. Det er selvfølgelig mit håb, at huderfaringerne vil være til gensidig hjælp og inspiration herinde.

ET PLASTER OVEN PÅ DAGENS BOKS

Hvis du ikke nåede februars bogboks, og gerne enten ville have haft den eller har behov for at supplere med noget, så er der et par tocifrede koder herunder. De varer til og med mandag den 6. februar:

 • Hos Bodyologist (det er dem med det ret vilde kropsserum) får du med koden BS25 25 procent rabat på deres site her. De næste 24 timer.
 • Hos Woods Copenhagen (du finder bl.a. salicylsyre i kombination med C-vitamin og en rasende god læbesalve) får du med koden BEAUTYSPACE30 30 procent rabat på deres site her. De næste 24 timer.
 • Organic Konjac, som også er med i februarboksen, finder du her (brug koden beautyspace og få 20%). Udover deres svampe, er deres eye patches virkelig fine.

Procenterne er mellem dig og de nævnte brands, så der er ikke tale om affiliate links. Dog står Beautyspace bag initiativet, hvis du skulle være i tvivl.

@beautyspace på INSTAGRAM

26/01/2023
Hvem ønsker sig tilbage til at være 22? Jeg gør ikke
Men jeg har brug for din hjælp
02/02/2023
Næsten al hud fortjener at kende EGF, her med besparelse
3 produkter du kan glæde dig til i februar og ét, du roligt kan...

Kommentarer

 • Trine

  Jeg nåede heldigvis Beautyboxen, inden den blev udsolgt – tak for den lækreste box :-). Er det rigtigt, at rækkefølgen af ansigtsprodukterne vil være: Woods peeling, Karmamejus serum, Woods creme (og så evt. L:A Brukets lip balm ;-))?

  02/02/2023
 • Vibeke

  Min hud har aldrig været pænere som her i en alder af 61. Stort set ingen rynker
  Fra acnefyldt langt over 20’erne til i dag
  Med dine nyhedsbreve fik jeg styr på gode præparater og rækkefølger
  Tak for dig

  02/02/2023
 • Line Frost Billing

  Vil bare sige dig tak. Jeg har aldrig rigtig gået op i min hud, indtil for nogle får år siden. Nærmest fra den ene dag til den anden syntes jeg min hud blev gammel (jeg er 52 år)
  Jeg gik lidt i panik og spurgte min fornuftige veninde (hende der har passet på sin hud siden hun var 25 år) hvad jeg skulle gøre. Hun havde hørt om A-vitamin cremen. Det blev starten til min afhængighed af din creme. Jeg er også vild med dine nyhedsbreve som guider mig gennem hudprodukt-junglen.

  01/02/2023
 • Maj

  Følger med herinde hver gang, og mange TAK for de altid gode råd, tips og rabatter 🙂

  01/02/2023
 • Anni

  Dit plaster luner godt: To flasker bodyserum er hermed bestilt. Glæder mig til at prøve produktet!
  God onsdag!
  Kh
  Anni

  01/02/2023
  • Anni

   Åh nej, troede linket gik direkte til serummet, så har åbenbart købt to flasker creme i stedet for.

   02/02/2023
   • Anni

    Pyt. Så bruger jeg bare min aha-serum fra REN og retinol-emulsion fra The Ordinary under. No problem.

    02/02/2023
 • Birgit

  Jeg vil også gerne nå at dele min huderfaring. Der er to ting jeg aldrig, som aldrig vil undvære i min hudpleje. Det er A-vitamin creme og creme med solfaktor 30 vinter og faktor 50 sommer. Inspireret af dig Annette er jeg inden for de seneste 5 år begyndt at bruge salicylsyre i kombination med C-vitamin. Hvilket lige har givet det sidste i forhold til at opnå en flot glød.
  Så alt i alt er jeg meget tilfreds med min hud i dag, hvor jeg er 67 år og sådan har det ikke altid været!

  Jeg glæder mig til at modtage månedens boks

  01/02/2023

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.