Anette Kristine Poulsen ønsker ikke at være 22 igen

Hvem ønsker sig tilbage til at være 22? Jeg gør ikke

OPDATERING 1. FEBRUAR: 1000 tak for alle de spændende hudhistorier. Jeg vil vende tilbage til dette kommentarfelt mange gange! De 6 tilfældigt udtrukne blandt svarene blev: JF, Freja, Elisabeth, Camilla Kirstine, Sasja og Woody. Send endelig adresse inkl. mobilnummer til open-mind@mail.dk, og Ansigtscremen vil blive sendt.

Vi taler alt for lidt om, at hud kan blive bedre med årene.

Som i markant bedre.

Det er som om det er indsyet i vores bevidsthed, at ung hud er den bedste hud. Og sådan hænger det jo ikke sammen. Jo, nogle gange, men langt fra altid. Jeg ønsker mig ikke tilbage til at være 22. Heller ikke hudmæssigt. Bevares, jeg kan pege på nogle områder (kæbelinje på flugt, det er dig, jeg taler til), som er mindre hurra-agtige, men jeg kan også pege på det modsatte. Da jeg var midt i 30’erne sad jeg overfor en hudklog herre og bad ham sådan henkastet vurdere min hud. Der kom alt fra store porer til kaotisk pigmentkoks og fedtet overflade på bordet.

Men nu er det ikke mig, det skal handle om – men dig. Jeg vil blive SÅ taknemmelig hvis du vil dele din positive hudhistorie. Hvad er blevet bedre med årene? Du kan gøre det kort, du kan gøre det langt. På mandag trækker jeg – som tak for hjælpen – 5 vilkårlige afsendere, som får tilsendt Ansigtscremen. Det er selvfølgelig mit håb, at huderfaringerne også vil være til gensidig hjælp og inspiration herinde.

@beautyspace på INSTAGRAM, hvor vi lige nu kigger på vildt … og nyt hår. Og smugkigger på februars bogboks.

MERE AF BEAUTYSPACE? Så hop på listen her. Det er blandt andet via Beautyspace-nyhedsbrevet, du får alle detaljer om månedens beautyboks.

24/01/2023
Vil du have navnet på den bedste øjencreme?
Huden omkring øjnene kræver 3 ting, som ingen behøver at købe i mini
31/01/2023
Louise og Maria fik sammen med 137 andre bedre hud. Med årene
Se hvordan sammen med et plaster oven på februars udsolgte boks

Kommentarer

 • Mette

  Acne som – 12 årige, som jeg forgæves forsøgte at rense væk to gange dagligt indtil jeg i 20’erne fik Dianemite p- piller, som fik min hud acnefri og fin. Sidst i 20’ernere prøvede jeg diverse cremer, da jeg ikke mere måtte tage de stærke p-piller. Jeg brugte desuden mange penge på kosmetolog, hudplejeprodukter og meget dækkende make- up, som overhovedet ikke løste min udfordring.
  I 40’er begyndte jeg at tage vitaminer fra Smuuk Skin, kun at bruge en fugtig vaskeklud og solfaktor om morgenen. Om aftenen bruger jeg lækre produkter fra beautyspaceboksen. Jeg har været til kosmetoglog to gange på et år, og hun spurgte sidst hvorfor jeg havde bestilt tid, da min hud er nærmest perfekt.
  Som 44 -årig er jeg stolt af min hud, som er normal, uden rynker og acne. Jeg bruger en nærmest ikke dækkende pudder, har droppet masker og vil heller ikke bruge mere tid på kosmetologer.

  12/02/2023
 • Heidi BK

  Jeg er nu 53 og min hud har aldrig været pænere. Det er som om min hud er blevet pænere med årene. Jeg har altid renset, passet og plejet min hud, som er gået fra at være kombineret til tør og nu normal.

  Jeg bruger i dag et væld af forskellige mærker og produkter, og det er sjældent, at jeg køber samme creme igen, da jeg i mellemtiden har fundet en ny, som skal testes eller fordi jeg er blevet inspireret på rejser i udlandet. Jeg følger også dine kloge råd og tips her på beautyspace og tester gerne must have ingredienser og produkter, som du anbefaler.

  Måske er jeg blot heldig med min hud eller måske har min daglige fiskeolie, q10 og multivitamin også en gavnlig effekt på huden…

  01/02/2023
 • JF

  I tyverne var min hud sådan ok, men med store porer. Jeg hoppede også med på Cliniques gule sæbebar mm og fik meget tør hud. Masser af akne fra midt tredive. Jeg har købt mig fattig i produkter og kosmetolog behandlinger. Det var hudlægen og Isotretinoin der fik mig fri af akne. Din blog og bog har gjort mig klogere og nu nørder jeg ingredienser. AHA, niacinamid, peptider, hyaluronsyre, glycerin og A- vitamin gør en kæmpe forskel – og SPF selvfølgelig og c- vitamin og og og 🙂
  Tak for al den viden du deler. Det er altid spændende at læse med her og i kommentarfeltet

  01/02/2023
 • Lykke

  Jeg er gået fra hele baduljen fra Clinique i teenageårene over serie-tyranni i 20’erne og 30erne til megadyre fejlkøb i 40’erne indtil jeg fik styr på at rens skal være effektiv men ikke krads og at mærker kan mikses som det passer mig bedst. Så med blid rens, fugt, serum og spf i dagtimerne suppleret med EGF og A-vitamin fra Bedre Hud på Tube cremen stortrives min hud nu hvor jeg er nået til 50’erne.

  01/02/2023
 • Maj

  I takt med at jeg er blevet ældre og har haft lyst til at lære meget mere om hud, ingredienser, rutiner m.m. er jeg også blevet mere kritisk. Det er ikke længere køb af produkter som liiiiige fanger mig fordi de liiiiiige “kan” noget som egentlig er ønsketænkning. Sådan har jeg handlet de sidste mange år.
  Jeg køber feks ikke produkter der efter sigende skulle fjerne rynker m.m. omkring øjnene. – Og produkter i den dur. Næææh… Jeg køber produkter der gør mine rynker lækre og sexede. Sådan helt basic produkter.
  Men også viden om betydning af indre pleje har gjort en forskel.
  Så selvom jeg nærmer mig de 60 år er jeg tilfreds med min huds tilstand. Og diverse alderstegn er ikke noget jeg tænker særligt over længere… fordi de er så velplejede Og en naturlig del af livet.
  Så jeg har altså intet behov for at ønske mig tilbage til 20’erne. Jeg syns det er fedt at blive gammel og alt det gode der følger med.
  Mange kærlige hilsner
  Maj

  01/02/2023
 • helle

  Som 22-årig brugte jeg store mængder af concealer, foundation og pudder. Det gjorde ondt når jeg spiste fordi jeg havde mange bumser på kinder og hage. At passere de 50 har været en god oplevelse hudmæssigt, problemerne er væk og jeg bruger ikke ret mange penge på makeup. Derimod har jeg skruet op for beløbet der bruges på hudpleje og Anettes bog var for mig en game changer. Med hendes a-vitamincreme og en daglig 0g heftig solfaktor er jeg efterhånden også kommet af med farveforskelle og holder huden i god og sund balance med et årstidsbestemt udvalg af serum, creme, rens osv. Bloggen her bruger jeg mest til at blive lidt klogere og til at holde øje med nyheder der kunne være interessante at prøve.

  01/02/2023
 • Malene B.

  Jeg var også en af dem der hoppede på tre-trins princippet fra Clinique i mine sene teenageår. Desværre vedblev min hus med at være sart, irriteret og med eksemlignende udslæt over overlæben. Heldigvis blev jeg bedre oplyst, og skiftede produkterne ud og droppede specielt den kradse afrensning morgen og aften. I dag har jeg en hud i balance og huden over overlæben er pæn, selvom den er noget grovere end resten. Læser med glæde med herinde, så tak for dig og din kæmpe viden på dette område. Mvh Malene

  01/02/2023
 • Maja

  Det bedste ved at blive ældre, også hud mæssigt, er viden. Viden og indre ro. Da jeg var 22 forstod jeg ikke hvorfor mine kinder blussede og brændte, havde sågar en læge, der fortalte mig at jeg da så fin og frisk ud, med mine røde kinder. Nu ved jeg at det er rosaceaen, og hvordan jeg skal håndterer det, for at få ro på min hud. Og at jeg ikke skal accepterer uvidende afvisninger af min krops signaler, men insisterer på at blive taget alvorligt, og søge viden selv, eksempelvis på Beautyspace.dk. Og tak for det.

  01/02/2023
 • Signe

  Jeg troede jeg havde sart hud indtil jeg lærte Anettes hudpyramide at kende. Jeg havde kørt min hud alt for hårdt. For meget sol gennem tyverne, panikkede i 30’erne og fik en masse botox, filler, laser og vampire facials, samtidig med at jeg begyndte at lære værdien af a-vitamin, c-vitamin serum og bha/aha peelinger, men i en vild overdosis med alt hvad det fører med sig, så jeg fik “sart hud”. Nu i 40’erne er jeg gået all clean efter Annettes hudpyramide. Ingen botox eller filler (det er jeg blevet for gammel til :-)) og har fået en afbalanceret strålende fin hud med hudbarrieren intakt, kun ved brug af vaskeklud, nogle få gode serums, selvfølgelig a-vitamincremen og solfaktor hverdag. Tak Annette

  01/02/2023
  • Christina

   Hej Signe
   Jeg er nysgerrig
   Hvad er vampire facials?
   Mvh Christina

   01/02/2023
 • Bente Hennskov

  Det bedste jeg har lært om hud er at dyrt ikke er lig med godt.

  01/02/2023
 • Kirsten V

  Mit bedste råd der har hjulpet mig er at følge Beautyspace og hudpyramiden.♥️

  01/02/2023
 • Wibe

  Jeg er i dag 76 år og min hud har aldrig været så velpasset og problemfri som i dag. Selvfølgelig er fastheden i huden ikke som den var, da jeg var 22, og pigmentforandringer kan stadig ses. Bevidstheden om solbeskyttelse har ikke altid været der. Stor tak til Anette for blog og bog. Det har gjort en stor forskel for mig og jeg kan sige, at det aldrig er for sent, at tage hånd om sin hud ved brug af den viden, som Anette har formidlet så flot..

  01/02/2023
 • Helle

  Ja uha JA min hud er da i dag, vildt meget pænere. Lærte BeautySpace at kende med udgivelsen af den første bog tilbage i vel 12el 13, der begyndte min rejse mod st få min pæne hud igen. For ja tror faktisk at neto UVIDENHED, ødelagde mit ellers super fine udgangspunkt, husker min unge hud som ret fin, men så begyndte jeg at bruge diverse ting og sager, som reklamerne for lovede mirakler med og der tror jeg at bumser og uren hud fulgte efter min uvidenhed. Hold nu op hvor er den bare blevet finere med dem viden jeg har i dag og JA glæder mig til snart at læse den næste bog fra Annettes hånd og har endnu til gode at prøve CREMEN, det må snart være tid, men har faktisk været så glad for den jeg bruger numen ja tror også det er godt at skifte ind imellem. Mvh. Boghandleren

  01/02/2023
 • Elisabeth

  Har altid været heldig med ret pæn hud. I mine unge dage brugte jeg (for) tung make up og al for skrap skin tonic der strippede huden for fugt (læs: clinique, tsk tsk) men nu hvor jeg har ramt de 51 har jeg lært at dosere det.
  Bruger mange af dine gode råd blandt andet vaskekluden, fugt mist og konsekvent spf, syrebehandlinger (dog ikke for ofte, for så får jeg trælse knopper) og IPL behandlinger. Er meget glad for min ret pæne hud, med fylde og glød.

  01/02/2023
 • Freja Broe Hjerpe

  Jeg er 29, og døjer stadig (dog i mindre omfang) med periodevise udbrud og synlige/tilstoppede porer, især på næsen.
  Vaskeklud om morgenen har været god til min hud sammen med mild rens om aftenen og konsekvens med effektiv fugtserum og fugtforseglende creme både morgen og aften. En virkelig vinder hos mig, som jeg er blevet præsenteret for gennem Beautyspace, er Karmamejus Hero pH-solution i stor størrelse der både virker beroligende på ansigtshud, irriteret hud alle steder på kroppen feks efter barbering og især har gjort en stor forskel for min til tider meget irriterede hårbund!
  Så stort tak for det!
  Jeg har stadig “til gode” at blive ordentlig venner med A-vitamin, da jeg synes dem jeg har prøvet er for kradse, selvom jeg går langsomt frem. Derfor håber jeg, at vinde AnsigstcremEN
  Mange hilsner og god dag,
  Freja☀️

  01/02/2023
 • Karen

  Jeg må tilslutte mig de mange rosende ord om din A-vitamincreme.
  Jeg er også en moden dame – midt 50 – og har altid kæmpet med grov og fedtet hud. Har prøvet utallige creme, billige og ekstremt dyre i min søgen på at få hjælp. Må sige din creme mere eller mindre har løst mit problem, skinner ikke mere og føler også huden er blevet mindre grov. Jeg supplere med ecooking stram op kapsler inden og ecooking peelmaske 1 gang ugentligt.
  Tusind tak for alle de gode råd du gir og ikke mindst for din ansigtscreme 🙂

  01/02/2023
 • Janne

  Min hud er “grov” med tendens til fedtet selvom jeg er +55.
  Efter at have fulgt dine råd med A-vitamin (hurra for DIN ansigcreme) ikke voldom rens, efg fra bioeffekt og serum fra pudderdåserne om morgenen, og ALTID SPF, så er min hud gået fra at være grov at se på til at være acceptabel også uden makeup, og den fedter ikke mere, og syntes også mindre grov – hurra for det. Hvis jeg fortsætter med de gode rutiner hvordan mon jeg så ser ud om endnu 1 år (udover kæben linjen der “falder” og rynket hud på halsen – øv).

  31/01/2023
 • Jannie Rosendal

  Jeg har det så fint med min hud – den viser mig hvordan jeg har det. Den sender tydelige signaler når jeg har for travlt, når der er hormonel ubalance. Min hud er 46 år. Der er lidt rynker og linjer – men selve huden er fin.

  Jeg ønsker mig ikke tilbage til den noget mere fedtede og prikkede ungepige hun som 22 årig.

  30/01/2023
 • Anni

  Jeg følte mig ikke helt tilpas i min hud som yngre. Den var stram og tør og i perioder ramt af perioral dermatitis. Med kragetæernes dybe fodaftryk efter en særlig solrig sommer i sorg så jeg træt ud. Min hudlæge pegede på A-vitamincremen på hylden og sagde kort og godt: Brug den! Efterfølgende har jeg også lært at bruge BHA, og at en kur med mælkesyrekapsler af og til hjælper på en sundere hud i balance.
  Min hud stråler mere end nogensinde og får mange komplimenter af veninderne. Så jeg ønsker mig ikke tilbage til tyverne.
  Hilsen Anni, 54

  30/01/2023
 • Jeanette Thulstrup

  22 år igen, hell no!! Var så plaget af hormonel acne især koncentreret i underansigtet. Jeg skrubbede og skurede, hvem husker ikke St. Ives scrub med vistnok abrikoskerner oh skræk og ve. Nå ja, jeg skulle jo også i solarium et par gange om ugen. Ganske overbevist om, at jo skrappere produkter jo bedre, og dem var der jo masser af på markedet, ingen nævnt ingen glemt, men vel unødvendigt at sige, at min hud led ganske forfærdeligt, sikkert har været uden barriere og kvitterede med endnu flere udbrud. Nu er jeg er tilfreds halvgammel dame på 51, og har ved hjælp af kloge damers, dig bl.a., kyndige vejledning i produktjunglen og hud- og kostpyramider en fin stærk hud, og Ansigtscremen er en af mine allerbedste venner.

  30/01/2023
 • Pernille Ravnsborg

  Jeg er 54 år og har haft problemer med uren hud siden mine teenager år. Indimellem har huden artet sig pænt. Men efter jeg er kommet i overgangsalderen, har jeg virkelig fået problemer igen. Rocacea og dybe bumser. Går ved en hudlæge, har prøvet diverse recept pligtige cremer uden væsentligt bedring, men huden virker i stedet mere sart og tør samtidig med bumser og rynker ☹️Så det sidste jeg bliver tilbudt er højst sandsynligt isotretinoin. Det er jeg så ikke så begejstret for, da jeg også har et kolesteroltal, der ligger lige på grænsen. Vil nu droppe hudlægen og har valgt efter at have fulgt dig, at bruge din A-vitamin creme til natten. Har desuden invisteret i egf bioeffect dag serum og bioeffect hydrating cream til om dagen.
  Håber det vil give mig en pænere hud så jeg på sigt kan sige, at min hud er blevet pænere med alderen Hvad tænker du, er der noget jeg skal supplere med?
  Mvh
  Pernille

  30/01/2023
 • Tina Jessen

  I en alder af 48, er det endelig lykkes mig at være ok tilfreds med min hud. Mine teenage år, ja faktisk langt ind i 20’erne, har jeg været plaget af uren hud, store porer og en ikke særlig stor viden omkring hudpleje. Efter jeg begyndte at følge med her på bloggen, OG din bog er blevet min hud-bibel, ved jeg nu hvilke produkter jeg skal bruge morgen og aften. Plus min hud elsker “Less is more” :-). Det er en kæmpe gave og have fået styr på ingrediens-listen, for den kan jo godt være lang hos nogle produkter… Så TAK for og dele ud af din viden, som jeg deler videre i min omgangskreds 🙂

  30/01/2023
 • Christine M

  Jeg er 58 og har faktisk også fået en hud i balance, efter mange år med udslæt og allergi. Bruger ofte a-vitamin, hvilket klart har styrket min hud. Dog kæmper jeg nu med lidt tør hud efter kemo-, antistof- og antiøstrogenbehandling. Men min hud er pæn i forhold til min alder – specielt med tanke på diverse besøg i solcentre mm

  30/01/2023
 • Christine

  Jeg har i mine 40’ere (er 44 år nu) fået en hud, der er så meget i ro og balance, som jeg faktisk ikke kan huske den har været før. Når det er sagt, så har jeg også en historie med mig, om et reelt og grelt solariemisbrug i mine helt unge år i 1990’erne. Man kunne i ungdomsklubben for en flad 5’er få 15 min. i solariet, og det rygtes hurtigt, når dette havde fået nye rør, så man fik mere sol for pengene, Ligeledes fandt vi ud af, at hvis man lagde sig omvendt i solariet – altså med hovedet i fodenden, fik man endnu større valuta for pengene og et lettere forbrændt ansigt. Jo mere jo bedre… Man vidste vel ikke bedre dengang. Og i dag fortryder jeg jo denne hårdhændede behandling af min teenage hud.
  Dette har uden tvivl sat sin spor i form at pigmentforandringer og solskader, men er blevet klogere og passer virkelig på min hud nu med masser af solfaktor, Solskaderne er uoprettelige, men min hud er i balance nu og jeg så må jeg leve med fortidens synder.

  30/01/2023
 • Anette Ninon

  Kære Anette
  Da jeg var teenager havde jeg utrolig uren hud i ansigtet, jeg gik til svømning 3 gange i ugen (klorvand) og drak en liter mælk om dagen!
  Som 18 årig flyttede jeg hjemmefra og holdt med svømning og mælk, min hud ændrede fuldstændig karakter, senere fandt jeg ud af at gluten også var en af årsagerne til mine hudproblemer, der også indbefatter psoriasis.
  Har fundet ud af, at dit gode råd med en frotteklud er bedst for mig, så huden ikke tager skade og så ellers pleje morgen og aften.

  30/01/2023
 • Chanette

  Jeg fik min første pigmentplet i panden som 22-årig og har siden den gang brugt solcreme som dagcreme hele året, dvs i 20år.
  Med årene er der kommet flere og flere produkter på om aftenen.Og strøm osv hvad du ellers har anbefalet
  Købte din bog da den kom ud og er siden der blevet hudnørd kan man vist godt kalde det – samtidig har jeg brugt din creme i 2 år og jeg er vild med den!

  30/01/2023
 • Line

  Jeg har altid haft en uproblematisk hud og derfor har jeg aldrig rigtig tænkt over, hvad jeg gjorde og hvad jeg ikke gjorde for, at min hud opførte sig sådan.
  Mine veninder så jeg altid stå og rense deres hud inden de gik i seng og derfor tænkte jeg, at det burde jeg nok også gøre.. hvilket resulterede i, at min hud udtørrede – dette var nok pga. forkerte produkter og ingen indsigt i, hvad min hud havde behov for.
  I dag virker vaskekluden om morgenen upåklageligt og en gel rens om aftenen.
  Elsker når jeg har en følelse af, at min hud er mættet med fugt og især her om vinteren! Den følelse har jeg aldrig rigtig sat pris på før.

  30/01/2023
 • Anne Skauenborg

  Jeg har gået rundt i mange år som ung med den selvfortælling, at jeg havde en super sart hud, som reagerede på det meste. I dag ved jeg, at det var perioral dermatitis og udtørring af en hud, jeg selv fejlagtigt betragtede som fedtet (den var og er kombineret). Efter at denne forståelse har indfundet sig, har jeg fået en hud i fineste balance og på mange måder renere og klarere end i mine unge år. Til gengæld har jeg nogle solskader erhvervet i min ungdom, som kræver ekstra opmærksomhed i dag. Og ja, jeg er mere tilpas med min hud end nogensinde i en alder af 46 år

  29/01/2023
 • Berit

  Jeg er 62 år, faktisk er jeg stolt af min hud som den er nu, men det har ikke været omkostningsfrit… Siden jeg var ung og indtil jeg var 37 år har min hud været fyldt acne og bylder. Jeg har prøvet alt hudpleje! Hudlægen udskrev skrappe produkter i form af piller og jævnlige blodprøver for at holde øje med nyrer og lever tal. 15 år efter fik jeg nyrecancer , lægen mistænker medicinen. Den dag idag bruger jeg i tet creme og rens der indeholder noget “ grimt” , huden er idag pæn og jeg har det godt …:-)

  29/01/2023
 • Monica S

  Det kan siges ret kort: jeg er rimelig stolt af min hud som 60 årig, den har aldrig været pænere og glattere end nu.
  Jeg har fulgt dig og dine rutiner i 4-5 år og det har gjort underværker, ikke mindst pga Ansigtscremen.

  29/01/2023
 • Anne-Dorthe

  Min hud har jeg siden teenagealder næsten kunne byde hvad som helst.. med alderen – nu 51år, begyndende rynket og med tørre pletter, giver ansigtscremen benyttet jævnligt perfekt balance mlm fugt og opstramning – den føles bare rar at tage på!

  29/01/2023
 • Nanna

  Det er meget enkelt. Jeg begyndte på den mest grundlæggende af de hudrutiner, du foreslår, for nu 4 år siden. Altså aften m rens, BHA og A-vitamin og morgen m klud, antioxidanter og niacinamid. Og fordi det er så enkelt og nemt, så gør jeg det bare. Hver eneste dag. Det virker. Det er aldrig før lykkedes mig at holde en rutine, men det blev gjort så tilgængeligt og enkelt, at jeg kan glæde mig over, at jeg i en alder af 46 har langt renere, glattere og pænere hud end da jeg var 22,- eller 16 for den sags skyld.

  29/01/2023
 • Sofie P.

  Jeg havde for 10 år siden virkelig meget acne. Eller dvs. ikke virkelig meget på en hvantitativ måde, men en del genstridige virkelig potente udbrud der nærmest var store betændte cyster. I dag er der i en alder af 40 heldigvis mere styr på hormonerne og de optræder sjældent, om end de ikke er helt fraværende. Så buttom line, min hud er ikke nær så tung at danse med i dag 🙂

  29/01/2023
 • Didde Junker

  Skønhed kommer indefra – her mener jeg inde fra hovedet, i form af tanker. Jeg ser det smukke i mig og min hud nu. Og ja jeg elsker gode cremer og lækkert udstyr til min ansigts pleje. Men hvis jeg ikke tænker positivt om mig selv og min hud – lever jeg ikke sund, jeg piller i min hud og jeg glemmer alle de gode tips jeg har læst og afprøvet.
  Jeg elsker at være 46. Kan godt se jeg var smuk, på de billeder jeg har fra jeg var 22. Men det kunne jeg ikke dengang. Så nu vil jeg se i spejlet hver dag og se min skønhed, så jeg ikke sidder som 80 årig, og irretere mig over, jeg ikke kunne se jeg er smuk lige nu.

  29/01/2023
 • Kamilla D.

  Jeg har altid været plaget af tær, men uren hud. Prøvet alt. ALT. Men vi er jo hele tiden blevet klogere på hud, så jeg kan i bakspejlet se, at jeg har båret mig forkert ad.
  Men startede til kosmetolog da jeg var 14 år. Med en smertefuld dybderens der efterlod min hud tør og tarvelig. Fik en ‘kur’ fra lægen med en skrap creme der gjorde det hele værre. Købte mig fattig i produkter og ture til kosmetologer der ikke anede hvad de skulle stille op.
  Indtil jeg mødte den helt rette. Hun vidste præcis hvad der krævedes. For hun havde været mig. Så 36 år gammel fik jeg vendt skuden, heldet, huden. Kald det hvad du vil. Det viste sig at min hud manglede fugt! Well well! Siden har jeg eksperimenteret med K-beauty med succes, A- og C-vitamin og viger selvfølgelig ikke fra min kosmetologs side!
  Mit mål var at få et par ‘gode år’ uden hverken acne eller rynker. Det fik jeg! Jeg har netop afsluttet et kemoforløb, som jo desværre hiver alt godt og spændigt ud af huden. Men jeg håber da, her som 44 årig, at kunne vende skuden igen og få noget friskhed og spændstighed tilbage i kinderne.

  29/01/2023
 • Johanne

  Hej Anette,

  Min hud har altid været uproblematisk, men jeg har fra min ungdom været meget interesseret i hudpleje. Jeg begyndte tidligt med serum, øjencreme, masker og gik altid efter noget med “anti-age”, men jeg var slet ikke sporet ind på vigtigheden af ingredienser. Måske fordi jeg ikke havde hududfordringer? Men her omkring de 40, er jeg begyndt at få pigmentering ved køberne og mild rosacera. Derfor faldt jeg over din blog for nogle år siden, og læser
  flittigt med. Dig har jeg bare
  tillid til! Jeg har nu fået styr på (og stor
  interesse for) hvilke ingredienser der virker til mine udfordringer, og ikke bare købe “anti-age” produkter, uden at kigge på ingredienser og den mest effektive sammensætning af dem. EGF og din Ansigtscreme er en del af min nu simple rutine hver aften, og kører altid c vitamin og SPF om dagen. Jeg køber dyrere produkter nu, men bruger nok færre penge på pleje, fordi jeg ikke eksperimenterer og laver fejlkøb mere, jeg ved hvilke ingredienser jeg vil have. Men jeg eksperimenterer stadig med glimmer øjenskygger og farvede læbestifter, også til hverdagbh Johanne

  29/01/2023
 • Elise Ledet Wiberg

  Jeg havde som teenager en pæn hud, som kun ind i mellem havde ét enkelt lille bitte udbrud.
  Trods jeg egentlig altid gerne har villet pleje min hud, har jeg først formået at have en fast rutine nu som 43-årig. Efter at have været igennem en periode med arbejdsrelateret stress, var min ellers rimeligt pæne hud virkelig ramt. Mild rens, salicylsyre, azelainsyre, niacinamid, hyaluronsyre, creme (med spf om dagen) – og en dråbe olie når behovet er der – har været total gamechanger. Min hud har ikke set så en frisk og glødende ud i årevis.

  29/01/2023
 • Julie

  Nu er jeg kun 26 så måske ikke lige den alder du er på udkig efter. Min min hud er blevet bedre og mindre ru og tør efter jeg har lært ikke ar være bange for fedt og creme! Da jeg bar yngre var jeg bange for at det gav flere bumser. Jeg oplever også pænere hud efter jeg er begyndt at bruge din a-vitamin ansigtscreme 🙂

  29/01/2023
 • Bente

  Min hud er blevet markant blødere (som i lige så blød som babyhud) med årerne efter jeg har lært om hudpleje fra dig og din bog og fra min datter. Jeg tror det som gøre forskellen er at bruge en vaskeklud som skrubber mildt samt en toner med AHA.

  Bedste hilsner Bente

  29/01/2023
 • Nathalie

  Jeg har altid haft tendens til uren hud og har været hele møllen igennem. Først Cliniques 3-step som var alt for hårde til min hud, Basiron og til sidst Tetracyklin kombineret med Epiduo creme. Jeg vågnede om natten og græd af smerte. Min hud tørrede fuldstændigt ud og gjorde så ondt. Jeg var dybt ulykkelig.
  Jeg ville ønske at jeg allerede dengang havde kendt til bedre muligheder. Jeg har anvendt BHA og A-vitamin de sidste 5 år og min hud har aldrig haft det bedre. Jeg har en helt enkelt rutine, som jeg bare anvender hver evigt eneste dag. Ligegyldigt hvor jeg er, hvad jeg har lavet og hvor træt jeg er. Både mine veninder og familie driller mig (kærligt), når snakken falder på hud. Jeg ville aldrig ønske mig tilbage til starten af mine tyvere. Det skulle kun være for at give mig selv bedre hjælp, end jeg fik dengang.

  29/01/2023
 • Anette

  Hold da op hvor er det spændende at læse alles historier!

  Min egen er ikke kort desværre…

  Som teenager var jeg totalt beauty junkie. Lige fra jeg har 5 har jeg altid været pyntesyg, så da jeg blev teenager og min mor abonnerede på Oriflame og jeg havde bumser, må jeg jo prøve deres serie til ung hud – den med Aloe vera 😉
  Jeg tog aldrig solarie, men kom til at prøve RIGTIG mange forskellige cremer gennem tiden. Jeg tror simpelthen jeg var for hurtigt ude dengang og fik overbehandlet huden alt for hurtigt, alt for tidligt, med scrubs, ansigtsmasker, anti-rynkecremer (wtf?!) fra Lancome, ikke alt for meget solcreme på charterferie (men dog solcreme hver dag og minimum faktor 30!)

  Det første tegn på rigtig bøvl var soleksem.
  Men på det tidspunkt havde jeg SÅ pæn hud, takket være p pillernes indvirkning på østrogenet, der fik bumserne og de sorte hår til at forsvinde. Min søster fik PCO, frygtelige bylde-bumser på ryggen og brystet og måtte have basiron hver aften.

  Jeg tror jeg har lidt PCO også. Så det har også haft indvirkning, for da jeg havde været p pillefri i 1-2 år, begyndte problemerne at komme for real. Jeg fik syre- og diamantpeeling hos en kosmetolog, og i en tid var min hud pæn.

  Men det havde jeg ikke råd til at blive ved med. Stress og ubehandlet/uopdaget ADHD (stress-magnet-diagnosen) var en guldgrube til dårlig hud, skinpicking en anden, og overbehandlet hud med dårlig og ødelagt barriere en anden efter corona var ovre …
  K beautys 10 trin var simpelthen for voldsomt.

  I 2022 har jeg skåret kraftigt ind til benet. Arbejdet med hudbarrieren med Ceramider, udfaset D-vitamin tilskud da det forværrede min rosacea, Niacinamide er jeg ikke fan af. Min hud har haft en pause i 30 dage fra det, og i morges brugte jeg serummet med det blot for at se, om niacinamide stadig gav min periorale dermatitis omkring næsen svie og brænden.

  Jeg er ked af at sige det, men niacinamide er jeg nødt til at udfase, min hud kan simpelthen ikke klare det mere.

  Så det har jeg faktisk at berette som en succeshistorie… Efter jeg fandt ud af niacinamid og jeg ikke er gode venner, har min hud simpelthen haft det fantastisk!
  Ingen brænden og rødme, jeg kunne pludselig tåle The Ordinary 7% AHA syre toner 1-2 gange om ugen, sammen med 2% BHA 1 gang om ugen.

  Jeg er simpelthen imponeret over hudens arbejdskraft. Når jeg også tilføjer masser af barriereopbyggende peptider/Ceramider, så holder AHA fin stand på huden.
  Jeg kan sågar også benytte 2% A-vitamin fra The Ordinary, som jeg ellers har haft problemer med.
  Peptider hjælper min eksem med at bygge hudbarrieren op i langt højere grad end jeg først antog.

  Så jeg er nok ikke særlig taknemmelig for en tube AANSIGTSCREME… Fordi niacinamide fucker min hud op. Men held og lykke til andre herinde!

  29/01/2023
  • Anette

   Kan nogen i øvrigt huske den der Linie 3 joke med “Pyyyramiderne” ?

   Jeg har på det sidste tænkt “Tænk hvis man skiftede ‘pyramider’ ud med ‘ceramider’….

   (Eller… Det er nok bare mig, der synes det er sjovt:
   “Tag til ‘Gypten’ og “Ceeramiderne” …” )

   29/01/2023
 • Anne

  Min hud var meget udfordret i mine teenageår. Jeg havde både uren hud men også store sår i både ansigt og på krop. Efter et års behandling med hormoncremer hos en hudlæge viste en test, at jeg havde formalinallergi – og formalin var der masser af i de cremer, jeg havde hældt ned i mine sår. I dag undergår jeg formalin, drikker godt med vand, følger hudpyramiden og bruger Ansigtscremen, og min hud har det fantastisk. Jeg begynder at ane fine linjer og en anden struktur i huden (snart 43 år), men jeg synes, at min hud har en flot glød og ser sund og gennemfugtet ud.

  29/01/2023
 • Nana

  Jeg har aldrig været så hårdt ramt, men mindes da nogle lidt større betændte bumser, som helt ung teenager. Det jeg syntes er blevet bedre med årerne, er min forståelse af, hvordan jeg behandler min hud pænt dvs. Ikke køber anti-bumseprodukter, som kun er ude på at svitse alle urenheder og min hud generelt.
  Og nu ikke tager hormonfyldte præventionsmidler, som, har jeg fundet ud af, skaber meget uren hud for mig.
  Så hjælper det selvfølgelig også at jeg har læst alle dine bøger og nu bruger produkter som er gode for min hud og at jeg har fået en forståelse for min hud type og hvad der virker for den – f. Eks. Din a vitamin creme samt niacinamid og solfaktor!!

  29/01/2023
 • Jette Petersen

  Jeg har altid haft tendens til tør hud med bumser og hudorme. Nu som 45 årige har jeg stadig tendens til tør hud m. Hudorme og bumser. Har brugt de billige produkter, uden parfume m.m og intet har virket desværre.

  29/01/2023
 • Birgitte B

  Som ung havde jeg meget uren hud, bumser og fedtet tzone. Nu som 48-årig er perimenopause sat ind og min hud er mere sensitiv og knap så fedtet. Jeg er egentlig godt tilfreds. Jeg har læst med her i nok snart 10 år og kan virkelig se på min hud, at den har det bedre. Fordi jeg netop følger dine råd og ikke lader huden tørre ud eller givet den for meget fedt, men tilpas fugt og en stille morgenrens uden sæbe. Kh Birgitte B

  29/01/2023
 • Renate

  Fra naturens side har jeg altid haft en uproblematisk hud. Aldrig bumser i ansigtet som teen. Senere med overgangs alderen har jeg haft lidt mere uren hd på hagen. Har altid vust st min hud skulke have fugt og fedt. Jeg er blandet dansk / grønlandsk og gar nu testet det nye fra inucare , det passer tilsyneladende på min hud. Vil rigtig gerne lære og bruge A vitamin cremen.

  29/01/2023
 • Celina

  Jeg har været heldig og altid haft relativt god hud. Jeg gik ikke helt så meget op i pleje og solcreme i mine start tyvere, men blev introduceret til Beauté Pacifique i mine slut tyvere og dermed begyndte jeg også at pleje mere. Og bruge meget mere solcreme. I dag er jeg 43 og mine veninder i start trediverne bruger botox og siger “vi kan ikke alle have hud som dig”. Jeg er med på at det er gener, men det er altså også fordi jeg bruger produkter, muligvis har et overforbrug af serum, ikke overrenser og solcreme. Din side inspirerer mig meget, så tak for den.

  29/01/2023
 • Sara

  Hej Anette… jeg skal ikke have hud som i 20’erne, da det var der mine bumser og acne startede at vise sig…. Men har altid fået professionelt hjælp og produkter og altid brugt 50 Faktor i solcreme og ansigtscreme. Så det er der kommet mange gode sider ud af her midt i 40’erne.

  Har aldrig været så tilfreds med min hud. Takket være alle jer profesionelle Der er gode til at dele jeres erfaringer.

  29/01/2023
 • Lene

  Siden jeg var barn, har jeg lånt af min mors cremer. L’oreal var det dengang.
  Som 12-årig tjente jeg mine egne penge, og begyndte derfra på egentlig hudpleje-regime. Tror jeg har været alle mærker igennem. Men aldrig solfaktor.
  Ved menstruationens ankomst som 15-årig blev akne problemet for min hud. Utallige akneprodukter blev testet. Og jeg har skrubbet og eksfolieret med alt fra kaffegrums til abrikoskerne og valnøddeskaller (jeg behøver ikke sige hvor meget dårligt det har gjort). Al olie og fedt var bandlyst, og min hud var som en klinke.
  I 20’erne gik jeg til kosmetolog og fik ansigtsbehandling en gang om måneden. Nu hed det Dermalogica.
  I 30’erne droppede jeg p-piller og måtte tage en kur med isotreronin. Det hjalp på aknen, men var heltudtørret og alle led skreg af smerte. Så opdagede jeg A-vitamin og har lige siden svælget i Beaute Pacifique super 3-booster om natten, mens et utal af nye mærker har fundet vej til dagcremerne.
  Vigtigst at alt har været at opdage faktor til ansigtet, som nu er et must. Årligt får jeg laserbehandling for at SOLSKADEr og karsprængninger syner mindre. Vil helst ikke være foruden min mineralpudder.
  Jeg plejer min hud meget. Og får komplimenter for min hud. Men jeg kan godt se den skade akne, sol (alt for meget sol) og hårdhændet behandling har gjort.
  Hudmæssigt ville jeg gerne være 22, så jeg kan beskytte min hud mod solens farer. 2 kvinder i min nære kreds er ramt af hudkræft, med den bekymring, ubehag og bøvl det medfører. Jeg håber ikke den skade jeg har forvoldt min hud er for stor. Jeg tænker at jeg altid har plejet min hud godt – men jeg har aldrig gjort det vigtigste – at beskytte den
  Mvh Lene 45 år

  29/01/2023
 • Katrine

  Fra uren hud i teenageårene og under graviditeter har jeg nu fundet de rette produkter (Ansigtscremen, niacinamid, egf mv.) og er blevet bedre til at passe på min hud – og har det så fint med min hud og de smilerynker (og trætheds;)!), der er kommet til over årene (er 45).

  29/01/2023
 • Sanne Franzen

  Hejsa❤️
  Idag 53år.

  Jeg har haft samme historik som dig næsten Anette.
  Min startede i friluftsbadet med nivea den blå og jordnød olie i fra midt 70eren og op i 80-90 erne stor forbruger af solarie og solferier
  Altså total overforbrug/misbrug.
  Jeg er faktisk uddannet kosmetolog i slut 88, samt frisør i 90.
  Men jeg fik ikke lærer at solforbrug var skadeligt.
  Men jeg har altid “ prøvet “ at pleje min hud med de produkter der fandtes den gang, ville aldrig smører det i hoved i dag
  – så kom vende punktet da min mor fik en laser behandling af Peter Bjerring i 1999. Hvor alt huden laser af, det var tuf.
  Så fik jeg kendskab til beauty pacifique, lige da det var på begynderstadiet ( der var få steder i Randers det kunne købes) så sendte en check og fik sendt produkter
  Første kendskab til A vitamin.
  Men min hud kunne ikke ret godt tåle det.
  Men brugt deres andre produkter som var nogen ganske få.
  Så begyndt jeg at gå ved Peter Bjerring i hans klinik i Aarhus / Mølholm.
  Fik syre behandlinger.
  Fik laserbehandling ( ikke ved Peter) men en kendt hudlæge, det blev aldrig godt.

  Så derfra er jeg blevet meget nørdet på indhold, prøvede med mine bedste evne at finde ud af indhold osv.

  Så kom du ind i billede, og jeg fik en meget større forståelse på produkternes indhold og hvad, hvornår og anvendelsen samt rækkefølgen.
  Har selvfølgelig din bog som giver en kæmpe forståelse for hvad huden har Brug for.
  Jeg bruger dagligt din A-vitamin da den tåler jeg uden problemer.

  Så idag bruger jeg lige som dig meget tid på at bekæmpe 80-90 dumheder og pigment skader.
  SPF 50!!!!
  Og heldigvis min datter har lært at passe på hendes hud.☺️

  29/01/2023
 • Jane K

  Da jeg var ung havde jeg rimelig pæn hud med hormonelle bumser og hudorme.
  Jeg tænkte ikke så meget på fugt og rens og smurte med billige Føtex anti-age cremer ukritisk . Brugte aldrig solcreme og blev nemt brun. Dyrkede solarie i godt 20 år og da jeg nærmede mig de 40, tænkte jeg at nu skulle min hudkvalitet forbedres – stoppede soldyrkning og fik 2 laserbehandlinger på Mølholm + a vitamin creme, masser af fugt og solcreme og har brugt det siden ( er 56) og det har gjort en kæmpe forskel for min hud. Den ser altid frisk og fugtmættet ud. Jeg kæmper dog med tørre slimhinder og især mine øjne påvirkes af a-vitaminen, så jeg bruger den ikke hver nat.
  Jeg føler min hud dog er blevet mere frugtkrævende med alderen med stærk og smidig.
  Alle disse erfaringer har også gjort at jeg netop følger dig Anette, for du har også altid gået efter lækker hud frem for anti rynke look. Jeg vil have rynker uden at se træt og slidt ud.
  Tak for en altid skøn og inspirerende blog !!!

  29/01/2023
 • Anita

  BrugerAnsigtscremen hver aften under den grønne Skin Food. Det, i kombination med periodisk faste (faster fra aftensmad til frokost dagen efter, på hverdage) har skaffet mug en pænere hud her hvor jeg er 50+

  29/01/2023
 • Heidi

  Da jeg var 14-15 år begyndte jeg at få acne. Det fortsatte desværre ind i mit voksne liv. Da jeg begyndte at følge beautyspace, blev jeg klogere på min hud, og langsomt har jeg lært at få styr på mine acne udbrud. Min hudpleje rutine blev helt enkel og er gentaget hver dag de sidste to år. Min hud er kombineret. Jeg bruger karmameju pH solution og hyalaron syre i dagtid. Make up fra primært Ilia med spf faktor i. Til nat bruger jeg igen ph soloution, a-vitamin serum fra ecooking og a-vitamin ansigtscreme fra beautyspace. Min hud er så taknemmelig. Den har fået en flot glød, og jeg er stort set acne fri. I dag er jeg 39 år og min hud er så flot.

  29/01/2023
 • Pernille AC

  Havde en rigtig pæn hud som teenager og følte mig heldig over ikke at være plaget af bumser som mine veninder. DET ændrede sig midt i mine 20’erne, hvor jeg begyndte at få cystelignende bumser (tror det skete i forbindelse med skift fra p-piller til spiral – dig fortsatte det da spiral blev taget ud i forbindelse med fertilitetsbehandling og graviditet). Nu fylder jeg snart 40 og op gennem 30’erne har jeg haft virkelig mange problemer med bumser, som jeg har haft svært ved at lade være. Det har fået til ardannelse.
  Er ikke sluppet helt af med det endnu, men føler det er blevet meget bedre det sidste års tid. Er bevidst om ikke at trykke eller pille og konsekvent rense min hud om aftenen. Det har hjulpet meget, men omkring menstruation får jeg stadig udbrud – specielt på hagen. Så jeg håber 40’erne vil være god ved min hud. Synes det er svært at finde hudpleje til både aldrende hud og uren hud. Men er glad for ansigtscreme, som jeg har brugt som natcreme.

  29/01/2023
 • Mette Rebsdorf

  Jeg har altid haft tør og sart hud.
  Efter jeg for mange år siden læste din første bog og blev blev klogere på ingredienserne, så står jeg tilbage med færre pigmentfejl, stærkere hud og min hud har ikke ældet sig de sidste par år. SPF skal have en kæmpe tak og dig!

  29/01/2023
 • H Jensen

  Min hud var helt klart bedre som 22 årig, Den er dog blevet langt bedre takket være dig.

  29/01/2023
 • Bente

  Jeg er 51.
  Har plejet min hud siden jeg var 14 og begyndte at tjene penge.
  Først var det Elizabeth Ardens serie der pyntede på hylden. For det skulle jo være en serie.
  Men som så mange andre var jeg monsterdyrker af solen. Kunne snildt tage 14 dage i Grækenland uden beskyttelse
  Min hud har aldrig set mere ensartet og sund ud, haft mindre porer end nu.
  Takket være A vitamin især. Det er jeg slet ikke i tvivl om.
  Det var da jeg begyndte med det – først med serien fra Environ og senere Ansigtscremen at der skete vilde ændringer.

  29/01/2023
 • Rikke Liv

  For 6 år siden, så min hud mindst 15 år ældre ud, end den gør idag….Så stødte jeg på dig…. Jeg begyndte at følge din ‘hudpyramide’.
  Renser blidt morgen med konjac svamp i badet, herefter ansigtsmist, serum og SPF. Til aften rens, og vaskeklud, efterfulgt af mist, serum og ansigtscremen.
  De sera jeg bruger, skifter lidt, det afhænger dels af sæson, men også hvilket ‘hudfokus’ jeg har. Ex. Linier, fugt eller pigmentpletter.
  Det er ikke et QuickFile, men rutine og vedholdenhed batter!

  Tak, for dig og dit fokus på ingredienser, frem for mærker eller trends

  29/01/2023
 • Louise Grum

  Har altid har nogenlunde pæn hud også under 2 graviditeter. Da jeg fik en spiral efter min sidste skønne datter, ødelagde den fuldstændig i hud 🙁
  Derefter har jeg kæmper en bravt kamp imod knopper overalt i ansigtet, mange nye og dybe ar, rødme og alle mulige andre ting øv.

  Nu efter mange forskellige forsøg med ansigtprodukter, behandlinger mm har jeg endelig fundet nogle fantastiske produkter og en god rutine morgen og aften.
  Hjælpen er kommet via jeres vidunderlige A vitamin creme, anbefalinger af fugt mm.

  Tak for jer og Beauty Space

  29/01/2023
 • Kathrine Møldrup

  Min hud har altid været en underlig størrelse, og er med tiden (og dermed alderen) blevet endnu mere underlig, særligt efter jeg har været gravid. Men heldigvis er jeg samtidig også blevet klogere og mere bevidst om hvad jeg bryder den og hvordan den har det bedst. Så selvom min eksem er voldsommere end nogensinde før i en alder af 30 år, så er den stadig smuk. Masser af fugt, blid rens, olie og a-vitamin.
  Og et kedeligt, men virkelig godt tip ( ellers tips) masser af vand, skift ofte hovedpodebetræk, solcreme og så Raw blue Beauty ansigt olie med én omgang massage med en gua sha “sten”. Det kan få min eksem til at falde mere til ro.

  29/01/2023
 • Camilla

  Har indtil jeg fødte mit første barn som 32 årig døjet rigtig meget med akne hudlægerne kunne ikke få styr på det gik væk med p piller og kom voldsomt tilbage da jeg stoppede med dem. Men efter graviditet har jeg kun en bums om måneden måske

  29/01/2023
 • Kirsten V

  Jeg ville MEGET gerne være 22 år igen!!!♥️
  Men ikke hud mæssigt!!!

  29/01/2023
 • Carina

  Har altid haft pæn men sart hud, så det har taget mange år og forsøg med mange forskellige produkter og mærker at finde frem til det der fungerer for mig og min hud

  29/01/2023
 • Tina

  Jeg savner den spændstighed som min hud havde da jeg var 22, men derudover savner jeg intet. Har haft min kamp siden jeg var i 20’erne med at forstå min hud og hvad den havde brug for. Jeg fedtet til og var tør på samme tid. Havde mange udbrud med urenheder, igennem tiden været på medicinsk behandling – både cremer og piller, og brugt en frygtelig sum penge på alverdens produkter.
  Jeg har lært og erfaret, at min hud var stresset og overbehandlet. Alle produkter og forsøg med nye skrappe acne cremer mm er lagt i skraldespanden. Fugt, din A-vitamin, solfaktor og simpel hudpleje uden skrappe ingredienser, har været mit hud-livs turning point i en alder af midt 40’erne.
  Så tak for dig og alt den gode viden du deler.

  29/01/2023
 • Kirsten V

  Jeg er MEGET glad for, at jeg fandt dig og Beautyspace!!!!♥️
  Min hud har virkelig haft glæde, af alle dine god råd, vejledning og inspiration!!!!♥️
  Jeg anbefaler alle at følge dig og rigtig mange af mine venner & familie følger dig med glæde og meget bedre hud!!!♥️

  29/01/2023
 • Karina

  Jeg var i mine start 20’er Spies guide og i konstant sol. Jeg brugte solcreme, og make up. Jeg har altid været rigtig god til, at rense min hud, fugte den og bruge solcreme, og har aldrig lidt af uren hud. Min hud er faktisk ok fin her i mit 49’erne år, MEN jeg er rigtig ked af mine “ryger rynker” over overlæben (har dog ALDRIG røget). Jeg har prøvet alt muligt, men ser ikke rigtig nogen forskel, desværre ❤️

  29/01/2023
 • Dorthe

  Tjo …. 22 igen. Never ikke pga hud, som også dengang var fantastisk.
  Begyndte med en Biotherm maske allerede som 16årig og har fulgt med så godt som muligt.
  Altid rens, altid creme. Senere maske og serum. De sidste mange år med ansigtscremen – fantastisk, men husk solfilter dagen efter

  29/01/2023
 • Maria L

  Ingredienser fra din hudplejepyramides bund. Har man ikke styr på dét, kan man ligesågodt lade være med at smide penge ud efter hudplejeforbedringer har jeg lært. Salicylsyre og SPF er de ingredienser jeg lærte at kende ved at følge hudkloge damer. Har aldrig haft en besværlig hud, men syren fik styr på mine hudorme i T-zonen, og SPF til vedligeholdelse af den hudkvalitet jeg havde, da jeg startede fast på daglig SPF. Ingen rynker i ansigt, øjne og hals (snart 49 år). Mine børn er ved at kaste op over mine faste foredrag om syre, A-vitamin og SPF, men det er dét værd når jeg ser den fine hud min søn har. Min datters arbejder vi stadig på.

  29/01/2023
 • Simone

  Beautyspace

  Kære Anette

  Som helt ung døjede jeg med hudorme kombineret med tørre, røde sarte kinder. Oven i det, gik jeg en del i solarie. Det resulterede med tiden i fregner, der senere, i forbindelse med graviditet og amning, begyndte at klumpe sig sammen til pigmentpletter. Øv øv, hvor kan man fortryde ikke at tage solen alvorligt.
  I dag, som 31-årig, føler jeg endelig at jeg er kommer på ret køl med min hudpleje. (her skylder jeg dig en kæmpe tak, for at uddanne mig gennem din bog og denne blog!)
  For første gang i livet er jeg et sted hvor jeg genkøber de samme produkter, fordi det bare fungerer. Jeg kører en konsekvent rutine med salisylsyre, fugtmist, c-vitamin, fugtserum med hyaluronsyre og niacinamid, a-vitamin om aftenen, en dråbe olie til at forsegle, og så et godt lag faktor 50 året rundt i dagtimerne.
  Resultatet er den glatteste næse uden de mange små sorte hudorme, og mine fregner/pigmentpletter minder nu mere om blege skygger. Det der undrer mig mest er at jeg er sluppet helt af med den tørre hud. Jeg har ikke længere behov for altid at vælge den fede creme. Ikke engang om vinteren. Jeg troede at det simpelthen bare var min hudtype. Jeg kan ikke gennemskue om det virkelig er behandlingen af min hud der har gjort den ændring, eller om alderen også gør sit. Måske kan du gøre mig klogere. Men jeg ved i hvert fald at min hud er langt smukkere i dag end for ti år siden.

  29/01/2023
 • Anette L

  Jeg har altid haft interessen og rutinerne i forhold til hudpleje. Elsker alle de mange spændende produkter men har nu fattet, at jeg ikke behøver at have huden i dem alle! Tror mit skind var helt stresset og lænede sig op af perioral dermatit på et tidspunkt.
  Har helt klart overbehandlet og overgjort det, men mere er ikke nødvendigvis bedre. Er blevet klogere bl.a. her på Beautyspace, har ryddet op på hylderne og trives med at færre tuber og krukker med de rigtige ingredienser er bedst.

  29/01/2023
 • Simone

  Beautyspace

  Kære Anette

  Som helt ung døjede jeg med hudorme kombineret med tørre, røde sarte kinder. Oven i det, gik jeg en del i solarie. Det resulterede med tiden i fregner, der senere, i forbindelse med graviditet og amning, begyndte at klumpe sig sammen til pigmentpletter. Øv øv, hvor kan man fortryde ikke at tage solen alvorligt.
  I dag, som 31-årig, føler jeg endelig at jeg er kommer på ret køl med min hudpleje. (her skylder jeg dig en kæmpe tak, for at uddanne mig gennem din bog og denne blog!)
  For første gang i livet er jeg et sted hvor jeg genkøber de samme produkter, fordi det bare fungerer. Jeg kører en konsekvent rutine med salisylsyre, fugtmist, c-vitamin, fugtserum med hyaluronsyre og niacinamid, a-vitamin om aftenen, en dråbe olie til at forsegle, og så et godt lag faktor 50 året rundt i dagtimerne.
  Resultatet er den glatteste næse uden de mange små sorte hudorme, og mine fregner/pigmentpletter minder nu mere om blege skygger. Det der undrer mig mest er at jeg er sluppet helt af med den tørre hud. Jeg har ikke længere behov for altid at vælge den fede creme. Ikke engang om vinteren. Jeg troede at det simpelthen bare var min hudtype. Jeg kan ikke gennemskue om det virkelig er behandlingen af min hud der har gjort den ændring, eller om alderen også gør sit. Måske kan du gøre mig klogere. Men jeg ved i hvert fald at min hud er langt smukkere i dag end for ti år siden

  29/01/2023
 • Asta Jes

  Hvad der er blevet bedre med årene? Min fastholdelse af rutinen er! Jeg døjer med udbrud og tørke, og har simpelthen lært, at hvis jeg vil holde min hud under kontrol, så handler det om at gøre det samme hver dag: Rense mildt, fugte simpelt og bruge A-vitamin. Og så er det også en fordel, at jeg har lært, at min hud er flottest når jeg har godt.

  29/01/2023
 • JE

  Som ung brugte jeg flere krasse renseprodukter,  skrubs mm og havde tør hud. Jeg har prøvet mange forskellige serier – for det hele skulle være for samme serie fik jeg at vide og troede på det,  men fandt ikke rigtigt noget der rigtig føltes godt.   Min hud har det langt bedre nu, jeg bruger forskellig serums og cremer med fugt, niacinamid,  kun lidt AHA, A- vitamin og SPF.  Og nu har jeg næsten styr på min huds fugt / fedt balance. Det ændrer sig når årstiderne skifter og jeg bliver lige overrasket hver gang. Jeg afhængig af at læse INCR og af din blog 🙂

  28/01/2023
 • Bente

  I mine sene teenageår og i tyverne led jeg af acne og var meget ked af det. Der skulle et udlandsophold som au pair til, hvor familien med det samme søgte læge, når der var bøvl med huden af den ene eller anden art.. så da jeg kom hjem, gik jeg til læge og fik en henvisning til en hudlæge, hvor jeg fik tetracyklin-tabletter i en længere periode. Jeg ved ikke, om de stadig bruges, men det hjalp på min hud. I dag, hvor jeg er i begyndelsen af tresserne, har jeg den bedste følelse af min hud – og ser aldrig urenheder..desværre er arrene på kinderne de trælse minder om min acne..
  Jeg bruger produkter fra Danish skin care og er meget glad for dem. Om aftenen bruger “Hudcremen” fra Anette, som jeg var solgt til lige fra begyndelsen. Det føles som at smøre velvære ind i huden!
  Mine børn har heldigvis ikke været plaget af acne, men jeg har bedt dem søge læge, når der er noget i ansigtet der driller. Det ville jeg ønske, mine egne forældre havde gjort.

  28/01/2023
 • Pia Ravn

  Min hud er blevet bedre og lidt pænere de sidste par år( har siden jeg var midt i 20’erne døjet med acne og grov hud)Jeg har i over 25 år gået til kosmetolog 4-6 gange om året….købt ALT hvad de mente jeg havde brug for.
  Så kom corona-og kom derfor ikke til kosmetolog.
  Jeg købte i den periode din bog-og har fulgt mange af dine råd. Jeg bruger ikke nær så mange produkter mere- tror simpelthen at jeg har overbehandlet min hud i mange mange år.
  Pia

  28/01/2023
 • Bettina

  Jeg har fået en meget pænere (og sundere) hud med årerne – simpelthen fordi jeg prioriterer mine hudpleje-rutiner og produkter. Hurra for niacinamid, hyaluronsyre og A-vitamin

  28/01/2023
 • Bodil

  Som ung havde jeg bumser og de midler der den gang fandtes var fyldt med alkohol og andre skrappe sager. Det var den gang man kunne købe A-vitamincreme på apoteket til bumserne og jo det hjalp, men gav også udfordringer i forhold til overreaktion, når jeg kom til at bruge for meget og for tit. BHA var umulig at opdrive, AHA kunne man finde i udlandet og det hjalp min hud meget. Jeg er også udfordret med følsom og allergisk hud. Hvis der bare er en ingrediens i cremen som kan blokere mine porrer – ja så sker det – blokerede porer med bumser! Og jeg forbander hudplejeproducenter, der ændrer på ingredienslisten, uden at fortælle deres forbrugere om det. Samt at det stort set, er umuligt at få penge tilbage i Danmark, for produkter der giver dig en reaktion.

  Så jeg elser nettet – hvor jeg kan finde ingredienslister online. Samt at man nu kan købe enkelte ingredenser og tilsætte sin hudpleje, når det er nødvendigt. A-vitamin er blevet forbedret, så huden bedre tåler det, BHA kan fås alle steder.Der kommer hele tiden nye peptider på banen. Solcremerne er blevet forbedret og går højere op i faktor. Alt i alt har min hud det bedre nu, end da jeg var 20 år!

  28/01/2023
 • Else

  Som ung døjede med fedtet hud og store porer i midterpartiet. Både alderen og og videnskaben med en faglig tilgang har lært mig at pleje min hud. Ikke mindst dig og din usvigelige kritiske tilgang til indhold, har gjort mig klogere på, hvad min hud har brug for. Så i dag har jeg faktisk en ren og klar hud med fine porer, som jeg ved, hvordan jeg bedst behandler: Mild rens, vaskeklud om morgenen og en noget grundigere rens om aften. Forskellige sera morgen og aften. Jeg har flere forskellige, som jeg bruger efter lyst og behov. Og slutter af med en god creme. Og jeg eksperimenterer meget, og det har min hud det godt med. Tak for de gode råd, som alle i familien nyder godt af. KH.

  28/01/2023
 • Chloe

  Kære Anette

  Jeg er 50 og har roccasa
  Og sart hud
  Men har endelig fundet en vej
  Renser med Micral Walter

  Og dag bruger jeg c vitamin fra eccokkng
  Og aften skiftet jeg mellem serum hydrolynserum eller exvudianc lysende serum
  Og vinter skind food som Cream dag og nat

  Er ord blind og kan ikke stave til Hydro serum fugtgivende

  Kh chloe

  27/01/2023
 • Lisa P

  Ser ikke så fersk ud. Har mere dybde i mit ansigtsudtryk.
  Synes jeg ser godt ud.

  27/01/2023
 • Vibe

  Jeg havde frygtelig hud som ung, fedtet, smækfyldt med acne og kæmpe tilstoppet porer

  I dag som 61 årig stort set ingen rynker, flot og klar hud. Selv om jeg ikke har været god til at passe på i forhold til solen.

  Ja kæbelinjen er på vej syd. Tænker at jeg på et tidspunkt skal prøve ansigtsyoga.

  Jeg har stort set siden Beaute Pacifique kom frem brugt deres Super3. Den og alderen har rette op på acnen.

  Klarheden og de fine porer er kommet efter jeg har fulgt din råd med C-vitamin, niacenamid og hyaluron i rigtig rækkefølge.

  Så længe leve dine fantastiske råd

  Jeg har stadig til gode at prøve din A-vitamin

  27/01/2023
 • Sasja

  Paulas choice 2% BHA liquid exfoliant og niacinamid booster fra samme mærke gør en markant forskel på min hud! Jeg har døjet meget med udbrud i mine tidlige 30ere – tænker noget med nogle hormoner. Og jeg har brugt mange penge på ansigtsbehandlinger og dyre produkter, men Paulas kombo – samt a-vitamin og bio-effect om aftenen bevares – giver endnu bedre resultater end de dyre ansigtsbehandlinger.

  Om dagen er det fugtspray efterfulgt af hyaluron fra Pestle and Morter og hudcreme efter vejret – en fed fra Evolve multipeptid eller en lidt lettere fra Votary natural glow daycreme. Indimellem en olie på toppen for at give ekstra fugt og shine.

  Jeg er lykkelig for en ensartet, stram og sund hud her i slut 30erne. Så faktisk TAK til dig Anette for at dele din viden her. Det har været altafgørende for min hud.

  Kh. en Beautyspace-duks

  27/01/2023
 • Rie

  Teenagebumser, nu fedtet t-zone, store porer, rosacea samt uhæmmet soldyrkning har sat sine spor…
  Meeen, jeg har fundet ud at, at det aldrig er for sent at blive klogere. Hvilket bl.a. skyldes alle de gode råd/anbefalinger herinde – min hud er nu så glad, så glad – fedest.

  27/01/2023
 • Helle Rick

  Efter vaskekluden kom i brug uden den vilde renseprocedure, så har jeg ingen udbrud mere mine pigmentpletter har jeg næsten fået bugt med og hvor er det skønt. Så kan jeg leve med alle min charmestreger her og der. Jeg er ikke 30 mere og huden ændrer sig. Jeg er tilfreds med fremgangen God weekend

  27/01/2023
 • Mette

  Jeg har egentlig ikke haft de store hudproblemer mht. bumser/udbrud
  – men porer, der var lidt for synlige
  Da jeg var ung brugte jeg de samme produkter som veninderne, men det var ikke nødvendigvis hvad min hud havde behov for..
  Nu er jeg 59 – læser dine fifs, køber ofte dine boxe og får meget go’ input og viden.
  Min favorit er Ansigtscremen ❤️

  27/01/2023
 • Hanne

  Takket være dig har fået A-vitamin, niacinamid og hyalyronsyre ind i min daglige rutine. Det har gjort, at min pigmentpletter er blevet mindre synlige, jeg har fået mindre porrer og har bare generelt en finere hud. Det var nok ikke sket, hvis jeg ikke fulgte dig! Desuden nyder jeg st læse dine nyhedsbreve, der er saglige og med et ret så underfundigt og underholdende sprog. Tak!

  27/01/2023
 • Tina M.

  Der er ikke noget der er blevet bedre, tværtimod. Hudhistorik: Solskader og rynker ( IKKE “fine linjer” ) Men er meget glad for at følge dig og skriver mig dine råd bag øret. GOD WEEKEND !

  27/01/2023
 • Jane

  Tror aldrig jeg midt i 20erne ville have tænkt at jeg sidst i 50erne ville få styr på mit ansigt. Havde meget svær akne og deraf fået meget aret hud. Må sige jeg ikke har mødt gode råd når jeg forsøgte mig hos cosmetologer og ansigts behandlinger. Endte med at tænke filler er eneste udvej. Først 3 behandlinger så 1 gang om året. Kunne se det ingen ting hjalp på huden, den så ikke mere sund ud eller fik mere fylde. Så Google jeg igen og fandt dette sted. Heldigvis. Selv mine mandlige venner kommenterer min hud og siger utrolig så flot den er blevet. Jeg har lært så meget her, og fundet cremen over alle cremer 🙂

  27/01/2023
 • Lone

  Jeg har altid haft en ukompliceret hud. Min positive hudhistorie er, at jeg i dag bruger stort set det samme beløb på hudpleje som i min ungdom, men i dag bruger langt bedre produkter. Jeg min hud og ved, hvad den har behov for, så jeg undgår impulskøb og overfyldte skabe. STORT tak til Beautyspace for så meget veldokumenteret viden og inspiration .

  27/01/2023
 • Rie Viola

  Jeg har først fået en pænere hud, efter jeg fik en fast rutine morgen og aften.
  Startede med Clinique da jeg var omkring 30. Fik en reaktion efter et par år, da jeg ikke fik fulgt op på produkterne, og brugte det samme i flere år.Alt for hårdt for min hud. Da jeg læste med her, fik jeg lært en masse om hud og har nu en fin hud, selvom jeg godt kunne tænke mig den var lidt finere i strukturen. :O)
  Jeg får også en ansigtsbehandling ca hver 3 måned. Så alt er godt.

  27/01/2023
  • Christel Hansen

   Jeg har faktisk aldrig rigtig haft problemer med min hud. Min mor gav mig Kaktus-ansigtscremen fra Apoteket da jeg blev 13 og jeg har siden vaeret bevidst om at pleje min hud. ( jeg er 52 nu)
   Er dog blevet meget bedre til at bruge sol-faktor og passe paa i solen… det var jeg ikke saa god til da jeg var yngre 🙂

   27/01/2023
 • Lene Jespersen

  Kære Anette
  Min hud er ikke problematisk, men fin og tynd i huden, dermed tendens til fine linjer…

  Jeg har fulgt dit råd tilbage for mange år siden med, altid fugtmætte huden og derefter produkter efter årstiden – som eksempel nu meget fedt til huden i form af en lækker fyldig creme med beskyttelse ❤️

  27/01/2023
 • Maria Sømod

  Jeg havde helt klart en hudbarriere jeg ikke havde styr på. og dermed en masse hudirritation, tørhed, udbrud og andet godt. Men efter jeg faldt over din verden har jeg nørdet ind i det og har faktisk fået en pæn hud uden ar og mærker fra de udfordringer jeg har haft. Hudpyramiden giver så god mening.

  27/01/2023
 • Kristina KH

  Jeg begyndte at få bumser, da jeg var 12-13 år og det udviklede sig til slem akne, som jeg desværre kæmpede med i mange år og det gik hårdt udover mit selvværd. Jeg har prøvet ALT. Fra homøopati til ruaccutan-kure og brugt tusindvis af kroner på hudplejeserier og kosmetologbesøg. Jeg fik sidenhen konstateret pcos, så det gav svar på hvorfor jeg havde akne. Jeg er nu 34 og kæmper ikke med akne længere, men min hud er stadig blussende og jeg får små udbrud på mine kinder og næse, som jeg dog tror skyldes rosacea, som jeg dog ikke har fået konstateret. Og så står jeg desværre tilbage med en arret hud på kinderne efter akne.
  Din vejledning er guld værd. Jeg er blevet meget ingrediensbevidst og de seneste par år har jeg fokuseret på at styrke min hudbarriere. Jeg bruger få, gode produkter (niacinamid, a-vitamin (din), bha, hyaluronsyre, squalane, ceramider, azelainsyre…) og det hjælper meget på min hud! Jeg vil ikke undvære Ansigtscremen eller azelainsyre fra Paulas Choice! Og så bruger jeg selvfølgelig SPF

  27/01/2023
 • Karen Hein

  Hej Annette,
  Jeg har fulgt dig i mange år og kan efterhånden hudplejepyramiden udenad, næsten;).
  Min hud har aldrig været problematisk, men bare tør. Efter jeg har fulgt dine råd, bl.a. A vitamin og altid solcreme, er min hud så glad og altid pæn. Tak for det.
  Kh Karen

  27/01/2023
 • amaja

  Jeg ville gerne være barn igen og prøve at vokse op i et hjem hvor det var dejligt at være ,jeg syntes ikke min hud er blevet bedre med årene bortset fra jeg kom af med min teenager bumser ,håber jeg får din creme kunne godt tænke mig at se hvad den kan gøre på en ødelagt kræft hud

  27/01/2023
 • Linda Nedergaard

  At jeg lærte dig og Beautyspace at kende, fandt ud af en masse om A-vitamin og fugt og mist og rækkefølge, og at det hele ikke behøver være fra samme mærke, lærte værdien af solcreme at kende og at lytte til sig selv og mærke efter i egen kind 🙂 HURRA for det

  27/01/2023
 • Mette Pedersen

  To ting, jeg og min hud er glad for i dag er: muligheden for at tilegne sig viden her på Beautyspace (det hat hjulpet mig så meget til en bedre hud), og ikke mindst Ansigtscremen, den vil jeg ikke undvære.
  1000 tak for det

  27/01/2023
 • Heidi

  Jeg fik for meget sol da jeg var ung 🙂

  Nu snart 40 og har ret godt styr på hvad der virker for mig.

  Ipl en gang årligt
  HIFU en gang årligt
  Botox i bekymringsrynken
  Japansk lifting ansigtsbehandlinger
  PH formula hudpleje
  Dermaroller til hjemmebehandling

  27/01/2023
 • Woody

  Tak for din meget befriende måde at anskue skønhed på. Jeg har boet i USA fra jeg var 23 år og mange år frem og kunne simpelthen ikke forstå, hvorfor produkterne fra CLINIQUE ikke fungerede for mig, selvom jeg nøje fulgte ekspedientens guidelines. Min hud føltes nærmest udpint, stram og tør, og jeg led af rosacea. Nu er jeg i 50’erne, alle produkter er for længst skiftet ud efter bl.a. dine anvisninger, og min hud er rolig og i balance. Det min hud allerbedst kan lide, er når jeg bruger Ansigtscremen. Jeg har dog ikke råd til at købe den fast, så jeg (og min hud) håber inderligt, mit navn bliver trukket i dag

  27/01/2023
 • Anne

  Da jeg var helt ung, havde jeg en strålende og sund hud. Men i starten af mine 20’ere begyndte jeg pludselig at få uren hud, acne og rosacea. I flere år forsøgte jeg ihærdigt at bekæmpe det med konstant ansigtsvask og skrappe kemiske peelinger og forsøgte at dække det med alskens makeup, men tænkte hverken på fugt og solcreme. De seneste år har jeg – inspireret af Beautyspace – lært at holde det mere enkelt og få en sund og simpel hudplejerutine med fokus på fugt, C-vitamin, solbeskyttelse og gode ingredienser. Samtidig bemærkede jeg, at mit fysiske og mentale velbefindende også spillede en stor rolle for min hud. Efter jeg er begyndt at spise sundt, sove godt, samt meditere og vinterbade, er min hud også blevet pænere. I dag som 34-årig er min hudbarriere endelig kommet mere i balance, og jeg bruger ikke længere makeup til at dække urenheder eller rosacea, som ikke længere er synligt. Næste skridt på min rejse er at inkludere retinol i min hudplejerutine, og jeg vil enormt gerne prøve Ansigtscremen, da jeg har læst så meget godt om den. Mange tak for god vejledning, Anette!

  27/01/2023
 • Rikke

  Er på vej hjem fra en dejlig ferie laaaangt væk hjemmefra. Glæder mig over at jeg som 45 årig ved hvor vigtigt solcreme er i sol/overskyet/regn
  Desuden at der skal fugtes indefra og udefra med at drikke rigeligt vand, smøre med fugtgivende og rigeligt a-vit når det tager 36 timer at komme hjem
  Og ikke mindst at det hudplejerutinen ikke behøver at koste en million.
  Da jeg var yngre brugte jeg alt for dyre produkter. De MÅTTE jo være bedre
  Nu bruger jeg det der matcher min hud og jeg elsker at købe noget, der virkeligt virker for ca 80kr
  Tak for visdom og kloge ord til dig Anette og alle andre herinde

  27/01/2023
 • Dorte Wied

  Ansigtscremen har helt klart gjort en kæmpe forskel for min hud, der har 55 år på bagen. Jeg begyndte på cremen i december 2021, og jeg var totalt forelsket fra første påsmørring. Og forelskelsen er endnu ikke aftaget! Dine nyhedsbreve blive læst hvert og et, og nogle gange tager jeg et kig tilbage på tidligere opslag. Her faldt jeg over serum fra BioEffect, som en lækker kombination med Ansigtscremen. Den har jeg nu anvendt i 2 måneder, og jeg er vild med det lækre udtryk, min ansigtshud har fået. Jeg synes faktisk, min hud stråler mere end nogensiden. Og den følelse gør jo helt klart noget ved mit velvære, og det er bestemt ikke uden betydning, når nu andre elementer på kroppen har det med at drage lidt mod syd 😉
  Ansigtscremen er anbefalet vidt og bredt – for den må alle da eje!
  Tak for lækker hud 🙂

  27/01/2023
 • Gunver

  Jeg har efter et liv med urenheder og alt for megen sol endelig lært at fugtserum og A vitamin plus selvfølgelig faktor 50, er det der holder min hid pæn.

  27/01/2023
 • Christine vitkov

  Som 53 årig er jeg godt tilfreds med min hud. Har dog” snydt” lidt et par gange med botox og filter men det så kunstigt ud. Heldigvis har det nu fortaget sig så meget og ser nu naturligt ud. Så nu tonser jeg bare derud af med gode hudpleje rutiner. Det kan godt være at jeg ikke ville ligne en på 22…. meeen 35 ville da ikke være dumt ❤️

  27/01/2023
 • Sisse

  Jeg undersøger meget mere inden jeg køber noget nyt, hvor jeg som 22årig var mærke-styret. Nu er det ingredienser og effekt der betyder noget og den mentale wellness der følger med at gøre noget godt for sig selv og sin hud.
  Og så viden om behovet for fugt, der gør at jeg godt ‘tør’ bruge fede cremer og olie på trods af meget uren hud som yngre.

  27/01/2023
 • Vivian

  Som ung havde jeg meget acneramt hud og var rigtig ked af det og vidste ikke hvad jeg skulle gøre. Nu er jeg 34, ved meget bedre og har meget pænere hud!

  27/01/2023
 • Lillian Jensen

  22 år – ung mor – masser af sol uden solbeskyttelse og ikke så meget forstand på hudpleje.
  67 år – erfaren mor – så meget klogere på hudpleje med de rigtige ingredienser. Og det er takket været kloge hud-mennesker som dig !

  27/01/2023
 • inger gelstrøm

  Kære Anette .
  Er lige fyldt 70 år ,og gennem årene døjet m diverse hudproblemer . Som ung de obligatoriske bumser, fedtet hud ,store porer .
  Siden sart hud og rocacea , som jeg fik at vide aldrig forsvandt .( ikke korrekt)
  Har gennem mange år måske nok sjusket lidt m min hud , og bare brugt de cremerjeg “faldt’ over .
  Nu igennem de senere år , er jeg mere bevidst .
  Holder mig til ansigtscremen , aften . Morgen mist , serum ,creme m solfaktor i et ordentligt mærke ( dermalogica ) som passer min hud fint .Den er gennemfugtet ,hvilket altid ser pænt ud , no matter age.
  Tak for de gode artikler , dejligt m videnskabelig baggrund for rådgivningen .
  Hilsner Inger

  27/01/2023
 • Marianne

  Jeg har aldrig haft de store problemer med min hud – bortset fra en mild rosacea, som dog heldigvis begrænser sig til en knop eller to en gang imellem – og betyder, at jeg fx aldrig har eksfolieret med skrubbekorn (en god ting kan jeg nu forstå!) Jeg synes min hud her i 50’erne er godt gennemfugtet, og mine rynker “begrænser” sig til panden, hvor jeg dog godt kunne undvære dem 🙂 Og så ønsker jeg mig da også en skarpere kæbelinje, men det er vist ikke sådan lige at opnå 🙂

  Jeg gør meget for min hud: mild rens + skiftevis Ansigtscremen og Bioeffect EGF om aftenen (engang imellem en mild syrepeeling-maske) – og om dagen skiftevis Matrixyl og Resveratrol + c-vitamin-serum. I øvrigt har jeg aldrig fundet en serum, der kan toppe Clarins Double Serum, som også kommer på hver dag … Nogle gange kan man grine lidt af, hvor mange lag man efterhånden har gang i, men det føles godt!

  Læser med stor fornøjelse med her – og har også haft glæde af den bog om hudplejepyramiden …

  27/01/2023
 • Susanne kjær

  Tak for din blog. Du har været med til at min hud er fin og sund at se på. Fugt , A vitamin cremer og C vitamin serum daglig. Ikke rynke fri nej , men det skal man heller ikke være når man er fyldt 70.

  27/01/2023
 • Mette Busk

  På trods af at min hud klart har flere synlige solskader end min unge hud havde, så har al den gode viden jeg har fået fra din bog og blog gjort en verden til forskel! Min hud føles mere i balance, og jeg ved, jeg nu passer godt på den❤️

  27/01/2023
 • Susie Kjærsgaard

  Ja ved ikke – kan ikke rigtig huske hvordan min hud var i de unge år men husker den ikke som et problembarn – nu hvor jeg er pænt oppe i årene er der heller ikke store problemer, lidt tør hvis jeg ikke husker rens og pleje, den er blevet bedre efter at collagen pulver er kommet ind i rutinen, knap så tør, og A-vitamin cremen også

  27/01/2023
 • Christine

  Jeg ved ikke om min hud er blevet bedre med årene, men fokus på at pleje og beskytte er blevet bedre. Jeg har altid haft problemfri hud og har ikke brugt meget makeup. Jeg sværgede til Biotherm i mine yngre år, så lidt pleje har min hud nok fået, men den har sikkert også lidt under skrap afrens og manglende sol beskyttelse. Jeg er helt sikkert blevet klogere, og vælger nu produkter ud fra indhold og ikke pga et særligt mærke. Jeg prøver at give mine døtre et andet forhold til rens, pleje og især sol beskyttelse, og så har vi Ansigtscremen som jeg er super glad for, og som jeg forsøger at få resten af huset til også at bruge. Tak for gode råd og vejledninger!

  27/01/2023
 • TinaTeresia Vestergaard

  Jeg er 60 år – det man normalt vil betegne som en ældre dame – men jeg føler mig ikke sådan – jeg træner, vinterbader, cykler til arbejde (11 km hver vej) og dyrker Qi gong og ansigt yoga :-).
  Når jeg kigger på billeder af mig selv tænker jeg – hvorfor var jeg dog så utilfreds – og det, minder jeg mig selv om i dag – Nyd hvordan du ser ud, du vil ærgre dig senere hvis du bruger så meget tid på at nedgøre dig selv.

  Det aller bedste ved min hud i dag fremfor da jeg var 22 det er at mit ansigt har fået karakter – smilerynker giver altså karakter og et gladere ansigt, så gør alt for at bevare dem de vil glæde dig i længden.

  Jeg bruger Ansigtscremen som er perfekt til at holde alderspletterne væk, så en god BB creme kan dække det sidste.
  Jeg takker dig Anette fordi du deler ud af dig selv og giver os nogle gode indspark.

  27/01/2023
 • Vibeke

  Tak for den reminder! Det er oplagt (for mig), at være godt tilfreds med ikke længere at have store, betændte bumser især omkring hagen samt talgknopper på armene. Det er alt sammen fortid. Derudover er selve hudoverfladen i ansigtet pænere, som følge af gode hudplejerutiner Så der er helt sikkert ting, der bliver bedre ad

  27/01/2023
 • Julie

  Jeg havde en meget ren hud som ung, hvor der ikke kom andet end den cyklusbetingede enlige bums om måneden. Den får jeg stadig som 40-årig. Det at have en pæn hud og samtidig være ung og udødelig og ikke tænke længere frem end næste weekend, medvirkede måske til, at jeg ikke rigtig begyndte at pleje min hud på daglig basis før jeg var et godt stykke oppe i 30’erne og havde født tre børn. Solcreme var ikke noget man tænkte så meget på at bruge i min barndom og ungdom. Så det, der især er blevet bedre med alderen, er ikke selve min hud, men min holdning til den. Nu er jeg bevidst om at pleje min hud med en benhård, daglig rutine, og jeg er meget bevidst om at beskytte min hud med spf året rundt og holde mig ude af skarp og direkte sol om sommeren. Jeg ville ønske, jeg var lige så bevidst om det som ung, og jeg gør mit bedste for at lære mine børn at passe på deres hud. Da min ældste fyldte 12, gav jeg hende gode hudplejeprodukter, fordi det var vigtigt for mig, at hun lærte at pleje sin hud inden hun begyndte at bruge make-up. Så hyggeligt at lave hudpleje sammen om aftenen på badeværelset. Selv bruger jeg meget lidt make-up (i modsætning til min nu 13-årlige datter). For mig er min hudpleje det vigtigste, og make-up er sekundært og jeg har det fint uden. Og dét er en væsentlig forskel fra da jeg var ung, hvor jeg brugte mere make-up end i dag. Min hud har mere glød i dag og ser mere lækker og fugtmættet ud. Jeg bruger ikke foundation eller andet make-up på min hud overhovedet, for den er pæn, som den er. Jeg har fået lidt linjer, men er ikke ked af dem. Det eneste, jeg gerne vil af med, er en enkelt lille pigmenteret ved højre kindben, som kom under tredje graviditet. Aha-syrer og din ansigtscreme har reduceret den, men ikke fjernet den. Og så har jeg altid haft lidt store porer – det har min mor også, måske er der noget genetik i det. Det synes jeg heller ikke, jeg har kunne ændre nok med hudpleje.

  27/01/2023
 • Kathrine

  Som teenager var jeg heldig og havde rigtig fin hud. Men det var moderne at gå til “skønhedspleje” i den lokale ungdomsklub,- som var hyggeligt og sjovt, – men vi hørte mest om at lægge make up og så rens rens rens – rensemælk og skintonic helst to gange om dagen.

  Heldigvis er jeg doven anlagt, så det blev nærmere til to gange om ugen for mit vedkommende.

  Jeg er lykkelig for alt den viden du har givet mig Anette – bogen er min bibel og ansigtscremen er fantastisk ❤️

  Jeg har med årene fået en del pigmentpletter – men i stedet for at “lade stå til” blev jeg med din hjælp klar til at tage kampen op.

  Jeg ville egentlig gerne være 22 igen – men kun med de 25 års ekstra erfaring jeg har nu og din bog på hylden.
  Jeg har altid sagt, at man må ønske sig alt i verden – det er bare ikke sikkert man får det

  27/01/2023
 • Ane

  Som både teenager og voksen har jeg lidt af akne, blussende og irriteret hud. Nu, i mine midt-40, er min hud endelig fri af akne, den blusser ikke længere og ser heller ikke irriteret ud. Opskriften? Dagligt A-creme, mild rens, serum med anioxidanter, C Vitamin, E Vitamin samt brug af niacinamide. Hver anden måned besøg hos en af landets bedste kosmentologer. Hurra for ikke længere et være (voksen)teenager!

  27/01/2023
 • Fru Striib

  Jeg vil sige urenhederne er blevet mindre med årene. Det er virkelig sjældent jeg får en. Det skyldes jo nok både at jeg er kommet over bumsealderen, men helt sikkert også min interesse for hudpleje og rens morgen og aften.

  Jeg syntes min hud er pæn sammenlignet med andre snart 50 årige. Jeg vil påstå man godt kan se forskel på om man plejer sin hud eller ej.

  27/01/2023
 • Bodil

  Jer er i 50-erne og elsker min hud.
  Har faktisk aldrig haft bumser, hudorme eller tilstoppede porer( lucky me )
  Som ung havde jeg meget tør hud.
  Jeg spiser vitaminer, mineraler og olier der er gode for min hud.
  Pleje/Rutine:
  Giver et pift med en fugtgivende mist morgen og aften i ansigt og på hals.
  Herefter enten en olie fx Argan olie, hybenerne olie eller anden) eller en god creme fx (Ansigtscremen 🙂 – nogengange begge dele.
  Samme procedure om aftenen + serum.
  Min hud var meget tør som ung, nu er den i balance.
  Jeg skifter også cremer og olier – det føles somom det er godt for huden 🙂

  27/01/2023
 • Jette Kristensen

  Jeg har altid haft en relativ ukompliceret hud. Da jeg var omkring de 40 begyndte min hud dog at se meget grå og trist ud og jeg følte at alderen begyndte at trykke. Det fik mig til at gå all in på både indvortes og udvortes pleje. Jeg er undervejs blevet hjulpet godt på vej af dine gode råd og bøger. Idag 20 år senere er jeg helt igennem tilfreds med min huds tilstand og faktisk har den aldrigværet pænere. Jeg har de rynker og linjer som livet har givet mig og som giver mit ansigt karakter, de sidder på et ansigt med glød og med den fineste hud…….så tak for hjælpen undervejs.

  27/01/2023
 • Charlotte Ernst

  Jeg har aldrig været en hud nørd, men måtte se alvorligt på min hud i midten af 30’erne hvor jeg begyndte at bøvle med pigmentforandringer. Jeg blev frygtsom og slavisk med bestemte brands i perioder. Nu er jeg 50 og skal stadig passe på i solen (som jeg elsker) men min rense procedure er enkel, min hudpleje er få men gode og effektive produkter. Og så mærker jeg efter hvad jeg har behov for på dagen. Let fugtigt eller noget mere olieret. Og så har jeg sagt farvel til øjnecremen – og det fortryder jeg ikk. Tak for gode input.

  27/01/2023
 • Helle Dannemand Petersen

  I dag er jeg 56 og min hud er da samlet set ikke pænere end da jeg var ung. Men alligevel har den nok bedre! I dag dyrker jeg ikke solen som da jeg var barn og ung hvor jeg ale somre var ude at sejle og det uden solcreme eller anden beskyttelse. Jeg holdt op med at ryge for 20 år siden og det er jeg glad for. Og det er min hud også. Jeg bruger gode cremer hver dag og drikker i dag mere vand end øl. Så min hud har godt nogle en del solskader i form af pletter hist og pist men jeg synes alligevl den gør det godt

  27/01/2023
 • Karin

  Med alderen følger en større selvtillid og mindre vægt på, hvad andre mener og gør. Er blevet meget mere kræsen med, hvad jeg anvender af makeup og hudpleje. Kemiluppen er en oplysende app, hvis man fx. vil undgå hormonforstyrrende stoffer.

  27/01/2023
 • Marie

  PS Glemte den sure mund, den havde jeg ikke da jeg var 22, kan man mon gøre noget ved den? Strøm? Ville trods alt ikke bytte den med bumser, men den er træls og bliver sikkert ikke gladere at se på med tiden. Med mindre du har et godt råd

  27/01/2023
 • Marie

  Tænk som 22 årig stod jeg og skrubbede mit ansigt med en børste og sæbe, dernæst skintonic der sved 🙂 Godt man er blevet klogere, takket være dig. Og måske rigere! For nu holder jeg mig bare til min rutine og prøve-køber ikke alt muligt. Din creme har gjort en verden til forskel, og jeg synes aldrig min hud har haft det bedre.

  27/01/2023
 • Julie G

  Jeg har fundet den vinterpleje der passer til min hud, så jeg går ikke længere og smører mig hele dagen … Dejligt! Desuden eksfolierer jeg stort set kun i t-zonen v behov; kinderne får lov at passe sig selv. Alt i alt en mere rolig hud 🙂

  27/01/2023
 • Tine W

  Nu falder jeg ikke længere på halen over dyre mærker, men kikker i stedet på ingredienslisten og bruger det, der virker for min hud. Jeg tiltrækkes nu mere af ærlige, gennemsigtige og virkbare brands, mere end smarte reklamer med kendte modeller.
  Ligesom jeg ikke længere stoler på alle ekspedienter, men mere på min egen intuition og oplevelse .. og ikke mindst det jeg læser her på Beautyspace. Tak for ærlige input, gennemsigtighed og gode råd.

  27/01/2023
 • Susie

  Jeg synes at min hud er smukkere nu – selvfølgelig har den linier og vil gerne hænge lidt men den er fugtmættet og har de fleste dage fin glød. Jeg har altid plejet den men men årerne har jeg lært den bedre at kende og variere fra dag til dag og fra årstid til årstid- elsker at nørde og det ses heldigvis

  27/01/2023
 • Marie

  Kære Anette
  Jeg har fået has på talgknopper, som jeg har døjet med i årevis (det var vist pga. tør hud) og pigmentforandringer. Sidstnævnte ikke 100%, men jeg ligner ikke længere en leopard om sommeren. Til gengæld lærte jeg takket være leopardpletterne relativt tidligt at bruge solcreme, jeg har ellers været en af de helt slemme med solarie og solbadning uden solcreme. Nu mangler jeg bare hudorme på næsen og forstørrede porrer – hvordan kommer jeg af med dem? Jeg har fulgt dit råd med salicylsyre og har fået laser en enkelt gang, måske der skal mere til?
  Og så er der selvfølgelig kæbelinjen, hvad stiller vi op med den?
  Tak for en super blog og ditto creme!
  Et emne, du måske kunne tage op en gang: hævede øjne og poser under øjnene, hvad kommer det af og hvad kan man gøre udover at passe sin nattesøvn? Jeg mistænker salt som årsag til at jeg indimellem vågner op og ser farlig ud. (Eller til at jeg har mærker efter svømmebriller resten af dagen hvis jeg har været i svømmehallen.) Hvad siger hudlægen?
  Bedste hilsener
  Marie

  27/01/2023
  • Marianne

   Hej Marie – Et godt råd herfra: jeg har i et par år sovet med Save My Face-hovedpuden, der gør, at man ikke kommer til at “mase” sit ansigt ned i puden om natten – med hævelser og sovelinjer som resultat. Den virker! 🙂

   27/01/2023
 • Tilde

  Først og fremmest er det klart bedste min mentale indstilling og forventning til min hud. Jeg bliver ikke ulykkelig over udbrud, hudorme og lignende. De ting er også en del af livet, og jeg er så glad for, at min huds udseende ikke er altafgørende for mit humør.
  Set fra et andet perspektiv er jeg glad for at årene har gjort, at jeg har lært min hud at kende. Jeg er med tiden blevet meget klogere på, hvad den kan ‘lide’, og hvad min hud reagerer godt på. Det synes jeg er en befrielse, og det gør at jeg ikke hele tiden behøver lede efter det næste ‘fix’, som måske kunne udføre mirakler.

  27/01/2023
 • Heidi Holm

  At jeg stoppede med al den hårde rens og exfoliering og i stedet kun – som anbefalet af dig Anette – renser skånsomt om aftenen og bare bruger en blød vaskeklud om morgenen – og så fugtmætning i rigelige mængder 🙂 Efter det er min hud blevet meget mindre følsom og meget pænere 🙂

  27/01/2023
 • Anne Grethe Nielsen

  Jeg er 70 år og først da jeg læste Anettes bog : Seriøst bedre hus fik jeg styr på mine daglige rutiner. Hvad duer og i hvilken rækkefølge, Det har gjort en forskel og jeg har nu ingen hudproblemer. Dejligt 🙂 . Tak Anette både for bog – A-vitamincreme og de dejlige prøver i Book`n Beautybox.

  Bh Anne Grethe

  27/01/2023
 • Elisabeth Hamerik Schwarz

  Selv som teenager havde jeg pæn hud uden bumser og den slags (udover dem under huden, av av), men jeg har fra en ung alder alligevel været ret besat af den og i mine 20ere især, brugte jeg rigtig mange penge på hudpleje. Jeg har dog ikke altid vidst, hvorfor jeg lige plejede den med det produkt, og jeg har helt klart overplejet den på trods af at den nok var til den sensitive side – eller i hvert fald blev det. Det fortsatte jeg med ind i mine trediver, og det backlashede omkring 36-37 år, hvor jeg pludselig begyndte at vise tegn på rosacea. Det har nok først været der, hvor jeg for alvor tog ansvar for min hud og begyndte ikke bare at pleje den, men pleje den rigtigt. En veninde, som laver hudpleje i sit køkken, fiksede mig min første hyaluronsyre mm, som hjalp, men ikke helt nok. Ja, faktisk blev rosaceaen værre i løbet af 2020, hvor jeg fyldte 40. Jeg havde læst flere gange om ansigtscremen, men ikke turdet prøve den, fordi a-vitamin fik mig til at slå ud, og i start 21, må det have været, tænkte jeg, nu prøver jeg sgu. Jeg har aldrig set mig tilbage. Jeg er tilbage til at have en hud, som da jeg var yngre uden de store problemer – forskellen er bare, at jeg nu plejer den rigtigt. Ja ja, jeg skal tænke over ikke at tricke rosaceaen med mad etc, men også det er blevet bedre, fordi min barriere er blevet bedre. Så dette er faktisk fortællingen om din ansigtscreme, Anette, som har reddet min hud. Jeg går faktisk og drømmer til om, at du laver flere produkter – så hudplejejunkien her er sikker på at købe produkter, som virker, for shit, den er god 😉 kh Elisabeth

  27/01/2023
 • Michelle Madsen

  Efter at have læst godt med herinde i en del år valgte jeg at investere i gode produkter med bl.a. a-vitamin, hvor man gradvist øger mængden. Det har gjort en kæmpe forskel på alt og særligt mine tidligere pigmentforandringer og linjer. Min hud er bedre nu end den har været i mange år 🙂

  27/01/2023
 • Camilla Kirstine

  Den allerstørste forskel for mig, ligger i den forandring mit mindset og tilgang til min hud har gennemgået, som jeg er blevet ældre. Da jeg var yngre var jeg ufattelig hård overfor mig selv og fuldstændig blind overfor at min hud faktisk var ganske pæn og ikke mindst helt almindelig.
  Men man bliver jo klogere, heldigvis – for hold op, hvor vil jeg nødigt være mit 20-årige-jeg igen ! 🙂 Og klogskaben, eller rettere den viden jeg har erhvervet mig (det er DIG, ANETTE, jeg her hentyder til) har virkelig hjulpet mig i min søgen efter pænere hud. Jeg er blevet så meget mere tilgivende og når jeg står med et ‘problem’ ved jeg hvor jeg kan sætte ind.
  Mere konkret, har jeg altid haft smertende tør og stram hud. Og for bare et par år tilbage døjede jeg hele vinteren altid med sprækkende, sviende og væskende hud omkring især næsefløjene samt store problemer med min hovedbund som ofte var fyldt med små sår. Det har jeg efterhånden, efter megen besvær fået nogenlunde bugt med. Noget som føles særligt befriende fordi svær hud tager energi, så den energi der er frigivet er jeg meget taknemmelig over.
  Vil faktisk indskyde, at jeg på din anbefaling havde gode erfaringer med at anvende HERO fra Karmameju i min hovedbund samt Dermas kløestillende hårkur/maske til meget tør hud.

  Tak for dig Anette.

  27/01/2023
 • Pernille S

  Seriøst – Ansigtscremen en verden til forskel ♥️

  27/01/2023
 • Christine

  Mindre acne, mindre fedtet og bedre fugtet!

  27/01/2023
 • Marianne

  For mig har acne fra teenageårene og langt op i voksenlivet virkelig været en hæmsko – skrappe vaskemidler og skintonics med alkohol gjorde det egentlig bare værre. Antibiotika (tetracyclin) gennem en del af min gymnasietid hjalp kun lidt… diverse kosmetologer med gode overtalelsesevner og dyre produkter hjalp heller ikke. Vendepunktet? Din blog, Anette, og det er ikke tom smiger! Stenhård rutine, skrue ned for skrapt vaskeri, skarpt øje på ingredienser og A-vitamin, først The Ordinary og nu Ansigtscremen. Resultat? Fineste hud og måske 1-2 bumser om året. Og noget der er endnu bedre? Mine to, snart tre, teenagere kan jeg hjælpe og guide og se at det virker. TAK!

  27/01/2023
 • Camilla S

  Jeg led som mange også af uren hud i mine teenageår samt i mine 20’ere. Det der har hjulpet mig er at jeg 1. Er stoppet med at bruge heldækkende make-up hvor man ikke kan kende personen uden make-up 2. er stoppet med at købe produkter udelukkende ud fra hvad der er pænt på badeværelseshylden

  Jeg elsker de råd jeg har fået her på Beautyspace og efter jeg er gået over til A-vitamin creme har min hud ALDRIG været pænere end den er nu. Jeg går stort set aldrig med make-up og når det er så er det lidt concealer.

  27/01/2023
 • Nanna

  Med alderen er det nemmere at tage hånd om problemerne og ikke bare lade sig spise af med “bare vent det går over”. Jeg slap først af med uren hud, da jeg var omkring 30 (er 44 nu), og ville da ønske, at jeg havde gjort noget ved det før.
  Jeg prioriterer også fast at få en ansigtsbehandling hver 3. måned. Desuden køber jeg ikke længere produkter fordi de er pæne eller populære, men går efter det, der passer til min hud og dens tilstand.

  27/01/2023
 • Sanne L

  At droppe hårdhændede eksfolieringscremer, både dem med korn eller syrer, har været min bedste hudbeslutning, jeg har taget. Fik udtørret, rødmende hud. Troede jeg var ved at udvikle rosacea. I stedet bruger jeg nu våd vaskeklud på bedste Beautyspace-maner.

  26/01/2023
 • Inge Jensen

  Hej
  Har igennem mange år fra jeg ca var 30 år (nu 68år)haft uren hud med cyster i underhuden som var røde og meget ømme
  Huden lignede et månelandskab var rigtig ked af det prøvede mange ting uden held og derfor mane ar
  Fik ved hudlægen ordineret tbl Roaccutan som en af de første i Dk fik en del bivirkninger af disse tbl så jeg kom på halv dosis igennem ca 9 mdr
  Det der har hjulpet mig mest igennem årerne er dig Anette og dine råd kan jeg nu takke for , at min hud er rigtigt pæn takket være din Avitamin creme
  Hurra for dig

  26/01/2023
 • Hilde

  Frem til jeg var 23 år hadde jeg ikke en eneste kvise, huden min var plettfri. Uten at jeg hadde gjort noen spesielle endringer kom det store, dype kviser. I ansiktet (spesielt langs kjevebeinet), halsen, brystet og på ryggen. Dette varte mer eller mindre frem til jeg var 38 år. Jeg har prøvd det meste for å bli bedre. Tetracycliner, minipiller, p-piller, «asiatisk medisin» som i akupunkturnåler i hele fjeset + diverse kremer, uttørking ved hjelp av hard soling, utallige hudpleieprodukter, samt 3 x isotretinoinkurer. Når jeg var 39 år fikk jeg vite at jeg har PCOS (cyster på livmoren) som ofte skaper hormonell ubalanse og antageligvis er årsaken til alle hudproblemene. Jeg har født to barn, så dette burde vært avdekket tidligere.

  For å avhjelpe arrene og den ujevne huden har jeg de siste årene brukt A vitaminkrem, tatt flere microneedling behandlinger, og 2 x IPL behandlinger. Det har gjort en enorm forskjell! Huden min er nå helt fantastisk sammenlignet med hva den har vært. Huden min blir fortsatt litt blank, spesielt i pannen. Det håper jeg kan bli bedre etter hvert. Målet mitt for 2023 er å bruke, og kjøpe færre produkter. Alle hudproblemene har gjort meg til en junkie når det kommer til å teste nye produkter. Etter å ha lest bloggen din de siste årene, samt begge bøkene har jeg opparbeidet meg så mye kunnskap om produkter at jeg nå kan stole på meg selv, og ikke hudpleiere, når jeg velger produkter. På daglig basis holder jeg meg nå til vaskeklut, niacinamid, lett fuktighetskrem, solbeskyttelse, og kveld; rens, a-vitamin og nattkrem + en oljedråpe på vinteren. Tusen takk for all lærdom 🙂

  26/01/2023
 • Marie-Louise

  Hej Anette

  Jeg kæmpede som teenager med meget uren hud, som i meget uren, udbrud med bumser konstant, og meget fedtet hud samtidig. Og desværre gjorde jeg alt det forkerte for at slippe af med bumser og fedtet hud, så jeg fuldstændig udtørrede den. Men så kom jeg i tyverne og der begyndte at ske forandringer, bumserne stoppede og den fedtede hud blev stadig mere aftagende, og forsvandt til sidst, og jeg tror faktisk at den fedtede hud på en måde har holdt rynkerne lidt i skak, i hvert fald er jeg superglad for min hud nu og passer godt på den med gode produkter. Tusind tak for altid supergod vejledning uden dikkedarer:-)

  26/01/2023
 • Marie-Louise Vincentsen

  Hej Anette

  Jeg kæmpede som teenager med meget uren hud, som i meget uren, udbrud med bumser konstant, og meget fedtet hud samtidig. Og desværre gjorde jeg alt det forkerte for at slippe af med bumser og fedtet hud, så jeg fuldstændig udtørrede den. Men så kom jeg i tyverne og der begyndte at ske forandringer, bumserne stoppede og den fedtede hud blev stadig mere aftagende, og forsvandt til sidst, og jeg tror faktisk at den fedtede hud på en måde har holdt rynkerne lidt i skak, i hvert fald er jeg superglad for min hud nu og passer godt på den med gode produkter. Tusind tak for altid supergod vejledning uden dikkedarer:-)

  26/01/2023
 • YB

  Jeg tror bare, jeg er blevet mere tolerant med årene… også overfor mig selv. Jeg er 71 år, er stadig meget forfængelig og holder af at pleje mig selv med gode produkter – ikke for at se yngre ud, men for at føle mig godt tilpas.

  26/01/2023
  • Marianne

   Jeg har været ked af min hud lige så længe jeg kan huske. Jeg var blot en pige på 12 år, da jeg begyndte at have bumser, mange dybtliggende, ømme bumser, fedtet hud og store porer. Da jeg blev lidt ældre, begyndte jeg at gå op i at “pleje” min hun, og købte alverdens bras jeg vaskede i og smurte mig ind i. Det gjorde ikke den mindste forskel, bortset fra, den affedtede følelse der følger umiddelbart efter rens. I dag er man heldigvis blevet meget mere opmærksom på, at det er gode og beroligende råvarer der skal til, og at en fedtet hud også har brug for både fugt og fedt. Da jeg var midt i 20’erne tog jeg til hudlægen der gav mig isotetinoin. Det virkede efter hensigten og gav mig SÅ meget selvtillid. Til gengæld gav kuren mig så bare nogle andre hududfordringer. En kombineret hud – der ikke havde bumser – men til gengæld var både fedtet og tør og virkelig SART! Jeg brugte en formue på hudplejeprodukter, kosmetologbesøg m.v. Efter et par år var jeg alligevel mere eller mindre tilbage, hvor jeg startede. Jeg kom igen på isotretinoin, denne gang lidt længere…. Det er i dag 6-7 år siden. Jeg døjer stadig med uren hud, men har fundet ud af, at min krop genereret er meget hormonel. Det viser sig på flere måder. Bla. på min hud der bliver grov og bumset. Det er ikke længere “teenagebumser”, men bumser der kommer i forbindelse med ægløsning og menstruation. Jeg har fundet en simpel hudplejerutine der hjælper med at give ro på, fugte og hele, i stedet for at affedte totalt og stresse huden. Jeg har med alderen lært at leve med det. Jeg nyder dog stadig de dage jeg har ind imellem med smuk hud. Måske bliver det bedre endnu med alderen. I dag er olie en fast del af min hudplejerutine – hvem havde troet det!
   Huden på min krop har jeg aldrig plejet med noget som helst. Den har passet sig selv. Her kan jeg med sikkerhed sige, at den kun er blevet smukkere med alderen.

   30/01/2023
 • Mille

  Noget, der virkelig påvirker min selvtillid og min følelse af skønhed, er at jeg med alderen har lært hvordan jeg får bugt med hudorme og tilstoppede porer. Nok vand, A-vitamin og Salicsylsyre var vejen frem. Der er ikke noget flottere end gennemfugtet hud renset for snavs og det betyder, at jeg egentligt kun bruger meget lidt makeup. Da jeg var 22, var det slet ikke fremme, at man kunne PLEJE sin hud smuk, det var mere noget med at RENSE den (helt tør…!). Det er ikke noget, jeg savner, og vi er virkelig blevet klogere. Tak for en dejlig blog. <3

  26/01/2023

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.