fbpx

Sandheden om gua sha, nåle og tørbørstning

 

Skonhed0911

Der er gadgets så fancy, at de minder om noget fra en scifi-film, og så er der det modsatte: Nemt håndterbare redskaber, som kan give bedre blodgennemstrømning og øge hudens byggesten uden brug af strøm. Hvis du hører til dem, der gerne vil gøre mere for din hud, men ikke har lyst til at springe ud i noget med kanyler, så findes der lavpraktiske løsninger, som gør indtryk.

Og det er netop de løsninger, det handler om i dagens artikel i Børsen Weekend, som du kan læse via det link, jeg har lagt på Facebook her.

Kilderne i artiklen tæller hudlæge og professor Peter Bjerring, kosmetiker Daniela Fraser, gua sha-ekspert og hudterapeut Tanja Eskildsen og tørbørstnings-entusiast og producent Mette Skjærbæk fra Karmameju.

FOTO JENS PETER ENGEDAL

@beautyspace på INSTAGRAM

08/11/2018
Ansigtsbehandlinger for alle
Plus tre tendenser, du roligt kan glæde dig til
11/11/2018
Bedste børste og lidt om fyldigere læber
Helle for nudist-munden.

Kommentarer

 • Christina kragh

  Jep haha jeg melder tilbage fru Poulsen stort kram

  14/11/2018
 • Anni

  Til @mariannegylding
  Ang tørbørstning kontra hamphandske under bruseren: Det er nok en temperamentssag. (Min mor var sej og brugte hamphandske under kold bruser.) Jeg har prøvet begge dele, men foretrækker klart tørbørstning med Karmamejus lækre kropsbørste, som giver en blidere opvågning af kroppen. Jeg blev inspireret af Karmamejus video på youtube, hvor du kan se, at man starter under fødderne og arbejder sig gennem kroppen.
  Jeg har ikke prøvet deres ansigtsbørste endnu. Måske skulle den på ønskesedlen….

  12/11/2018
 • Christina Brøchner

  Kære Anette

  Et spørgsmål vedr. fugt.

  Jeg bruger “The Ordinary hyaluronic acid”, under dagcreme, men er i tvivl om det er fugt nok. Ville Caudalies “Vinospurce SOS” serum eller eks. Clinique moisture surge være bedre?

  Har fedtet hud i t-zonen men er 40 år, så vil sikre min hud er fugtmættet. Er lidt usikker ift. alle de ingredienser, selvom jeg flittigt læser med og også har “Superhud” herhjemme.

  De nætter hvor jeg bruger olie eller a-vitamin vil jeg også gerne have en fugtserum under ift. at sikre nok fugt.

  Bedste hilsner
  Christina

  11/11/2018
 • Ditte H

  Undskyld, at jeg stadig vader rundt i Murad vs. Dermalogica, men hvad tænker du så om Phformula ifht. Murad og Dermalogica? Er phformula mere effektiv? Bedre kvalitet? Eller er det same same??

  10/11/2018
 • Jeg kan ikke helt gennemskue tørbørstning, for har det ikke samme effekt som når jeg bruger min hamphandske/badepuf under bruseren? Er der nogen forskel på hvor vidt kroppen er våd eller tør?
  Rigtig god weekend 🙂

  09/11/2018
 • Der altså bare noget lækkert ved jaderullerne, æstetisk rigtigt. Og jeg elsker begge mine tørbørster fra Karmameju, har til både krop og ansigt. GuaSha redskaberne vil helt sikkert pynte, men som du også skriver er de ikke nødvendige. Tror ikke jeg har brug for mere pynt. Rigtig go’ weekend, smukke. 🙂

  09/11/2018
 • Christina kragh

  Jeg har lige fået en gua sha til ansigtet lige pt køre jeg 1 x ugentligt nåle ruller efterfulgt af rapid peel på fra dermalotica afslutter med gua sha massage i olie…. der ud over køre jeg nåle ruller hver anden dag efterfulgt af poly vitamin og gua sha så lækkert er spændt på at læse din artikel kram og god weekend

  09/11/2018