fbpx

Bedste børste og lidt om fyldigere læber

 

HyperFocal: 0

Jeg føler mig sminket med rød læbestift.

Eller nej.

Faktisk er det værre end det, for jeg føler mig klædt ud på teatermåden. Så hvor rødt på læberne er rasende pænt til mange andre, så er og bliver jeg gladest for nude nuancer. Risikoen ved den farveskala er, at den går i ét med huden, så synet af læberne forsvinder. Især hvis konsistensen samtidig er mat (hej Muppet Show-læber).

Kunsten er derfor at finde en cremet gloss, der rammer farveintensiteten på samme måde, som en læbestift ellers bedst kan. Tag eksempelvis Kjær Weis eller Shiseidos nye LaquerInk LipShine, der netop har den evne – uden at klistre.

Og jo, det kan godt lade sig gøre at få synet af en smule fyldigere læber ved at male en anelse (og det skal vitterlig være en anelse) ud over læbekanten. Frem for at bruge en læbeblyant, fungerer det bedst for mig at bruge en mat læbestift (her i farven whisper) og så med cremeglossen ovenpå. 

JEG HAR FÅET NY YNDLINGSBØRSTE: Den er tung uden at være for tung. Bare gedigen, nærmest arkitektonisk (i øvrigt håndlavet af japanske kunsthåndværkere), og virkelig fin at fordele pudret mineral foundation med. I modsatte ende har den en lille blød svamp, som er god til at blende en concealer på plads. Det er den med røde penselhår, hvis du er i tvivl.

HyperFocal: 0

@beautyspace på INSTAGRAM

09/11/2018
Sandheden om gua sha, nåle og tørbørstning
I hvert fald noget af det tætteste, du kommer på den. Og mindst hokuspokus-agtige.
13/11/2018
Derfor taler alle om cannabis til huden
Den vil nemlig både fjerne rødme og fremme søvn

Kommentarer

 • Lotte

  Kære Anette
  Du har i et tidligere indlæg skrevet om din makeuptaske, som der var et foto af – inkl. en makeupbørste, som havde kortere hår i midten (hvis du forstår).
  Hvor kom den børste fra?

  15/11/2018
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Leafysmoothie, og meget brugbare.

  @ Pernille S, og lige præcis dét er faren. Det sker også for mig, hvis farven fx er mat. Tak fordi du deler din erfaring med Prep+Prime.

  @ Nadia, hvis du søger lidt tilbage på Beautyspace, så har vi haft fat i det før til huden. Glukosamin indgår i kollagensyntesen.

  @ Eva B, godt udtryk: udklædt frem for velklædt.

  @ Fru Jacobsen, og det gør det jo heldigvis også for os, der så kan nyde de røde læber på andre.

  @ Sanne, og det smitter jo heldigvis af på os andre, som kan nyde synet.

  @ Ditte H, åhhhhahaha den der med at man gemmer ting, for hvad nu hvis de en klær’ en. Jeg kan have det sådan med tøj..hvad nu hvis en dag, jeg passer det. Der er kun én måde at finde den rigtige farve, og det er at gå i prøverummet hos Magasin eller Salling eksempelvis. Sætte tiden af til det.

  @ Lena H, jeg kan mærke den følelse. Jeg får den, så snart blushen lander.

  Stor hilsen Anette

  14/11/2018
 • Lena H

  Jeg elsker mine røde læbestifter og de er mine go-to på en travl morgen. Farvet dagcreme, mascara, lidt pudder, blush og så en rød (eller pink) læbestift, så føler jeg mig chic på den der franske måde.

  13/11/2018
 • 1000 tak for alle gode ord. Jeg er tilbage på bloggen onsdag morgen med svar. Stor hilsen Anette

  13/11/2018
 • Ditte H

  Jep, jeg ved godt, det er kuk kuk at gemme de nude farver … som om de nogensinde kommer til at klæ’ mig! Tsk tsk …,

  13/11/2018
 • Ditte H

  Anette, jeg synes, du har misundelsesværdige nude lipgloss læber, og jeg har prøvet at efterligne dig, men jeg får desværre de der ud-i-et læber, som ikke klæ’r nogen! Til gengæld har jeg et arsenal uden lige i røde og nu også lyserøde farver – og jeg har også mange nude, som jeg gemmer, for tænk nu, hvis de pludselig en dag klædte mig!? 😀 Jeg går dog desværre ikke med læbestift til daglig, da rød læbestift ikke passer til mit erhverv … synes jeg.

  13/11/2018
 • Åh, jeg ELSKER læbestift, især klassisk rød! Jeg føler mig omvendt nøgen uden. Hurra for forskellighed. Rigtig go’ dag, smukke. 🙂

  13/11/2018
 • Fru Jakobsen

  Jeg elsker knaldrøde læber – hver dag bliver en fest!

  12/11/2018
 • Eva B

  Har det på præcis samme måde. Teater-feelingen. Men føler mig supergodt tilpas m. en nude farve, som giver mig sådan en ‘velklædt på den ikke-anstrengende måde’ – vibe. Jeg prøver engang imellem m. rød, mest pga. Lises formaninger, men Nope. Jeg føler mig stadigvæk ikke særlig velklædt. Bare udklædt.

  12/11/2018
 • Nadia

  Lige en ting til: hvilket kosttilskud er mest anbefalelsesværdig ift opbygning af kollagen og (mindskning af rynker) glukossmin, imadeen eller bio forte fra BP? 🙂

  12/11/2018
 • Nadia

  Hej Anette. Jeg har lige et spørgsmål ift. Et tidligere opslag. Du skrev at DR. Murad anbefalede kosttilskudet glukossmin. Jeg kender det kun ifb. Med folk der har gigt. Hvis man ikke har gigt er der så nogle komplikationer ved at tage det? Og hvordan virker det på huden? Ps. Tak for al den fede info altid 🙂

  12/11/2018
 • Pernille S

  Kære Anette du ser så smuk ud i de nude farver. Selv synes jeg læberne forsvinder. Er rigtig glad for Prep+Prime fra MAC, som jeg lægger lidt ud over læbelinjen. Herover Dusty Pink fra Bobbi Brown. En kombi som virkelig giver et virkelig holdbart resultat 😉

  12/11/2018
 • Leafysmoothie

  Det ER smukke pensler, wauw, tak for gode tip for the lip!

  12/11/2018