Godt lakket til med Nailberry X Mads Kjær

Den første fredag i september kørte jeg til Aarhus for at se, hvad det danske Nailberry-team og kunster Mads Kjær havde gang i. For de ville male stort, havde de skrevet i en mail. Og jeg havde aldrig hverken set eller hørt om, at man kunne male med neglelak, men Nailberry står højt på min liste over gode lakker (farveintensiteten, holdbarheden og deres opmærksomhed på indhold). Og jeg var nysgerrig.

Kort fortalt er folkene bag Nailberry og kunstneren Mads Kjær gået sammen om projektet ’Mal for livet’ – et værk malet i sensommeren med neglelak, og hvis fælles formål er at tiltrække opmærksomhed for at samle penge ind til Knæk Cancer. Resultatet kan ses i Illums Bolighus på Amager Torv i København fredag den 28. oktober, hvor Mads Kjær signerer kunstprint af det neglelakerede maleri. Det er dog også muligt – på dagen – at få lagt neglelak af en professionel mod at støtte projektet.

@beautyspace på INSTAGRAM

COMING UP:

 • Hudlægens alternativer til den skrappe Isotretinoin-kur mod akne
 • Bekostelig vs. prisbillig. Sådan dissekerer du forskellen på produkter
 • 10 ting, der videnskabeligt dokumenteret smadrer huden, hvoraf to for mig er vildt overraskende
 • 10 ting, der fixer ovenstående …
25/10/2022
Den bedste creme findes ikke, men …
Få de 2 BEDRE alternativer til idéen om den ultimative creme
30/10/2022
2 ÅR – og derfor er der gave med Ansigtscremen
Børst tænder, vask hænder og husk din A-vitamin

Kommentarer

 • Sanne

  Hej Anette,
  Min søster har set nogle grumme udsendelser om kosmetik på HBO. Hun advarede mig bl.a. om talkum og pudder, som der er asbest i. Jeg har elsket talkum hele mit liv og har nu arbejdet på at finde alternativer, men måske der er flere som burde være opmærksom på dette? Jeg ved ikke om man f.eks. kan sige at al “mineral foundation pudder” ikke indeholder talkum.
  Rigtig go’ weekend, smukke. ♥

  28/10/2022
 • Ulla

  Elsker dine mails. Det jo hele tiden ny viden. Tak for dig.

  28/10/2022
 • Jette B

  Jeg glæder mig til at læse om alt det ” coming up” og blive klogere, som altid.

  27/10/2022
 • Mille

  Som andre gange, er jeg nødt til at høre hvor din kjole er fra? Den er SÅ smuk og så flot på dig. Jeg håber ikke, det er en gammel sag man ikke kan støve op. Har allerede købt 1 kjole efter at have set den på dig!

  Rigtig god dag og tak for din blog. <3

  27/10/2022
   • Mille

    Gud, jeg tænkte faktisk, at den ligner en Malene Birger jeg har, min er bare i sort! Jeg skriver i øvrigt dette fra en bænk i Fjordparken i Aalborg, hvor jeg sidder i uldsokker, Birkenstocks og natbukser under frakken! Man kan godt begge dele! Men ak! Jeg må se om jeg kan finde modelnavnet min kjole, selvom jeg tror det for længst er vasket af..

    27/10/2022

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.