Ansigtsbehandlinger for alle

010203040607

Mere input fra LA, blev der venligt råbt. Her er, hvad der i englenes by fylder på skønhedsscenen udover at sætte dig i midten af butikken, håndplukkede produkter på tværs af serier (GLEM alenlange fulde sortimenter fra ét brand) og lev-eller-dø-risikoen ved såkaldte influencerbrands:

TILGÆNGELIGHED hitter. Bare se på The Ordinary eller The Makeup Library herhjemme. I øjeblikket slår demokratiseringen for alvor igennem på behandlinger i USA med IPL og laser hos Skin Laundry, makeupsessions hos Blushington, højt hår hos Drybar, The Now’s kropsmassager og ansigtsbehandlinger hos Face Haus. Ét er, at den økonomiske overvejelse er mindre, det er også et koncept, som pleaser impulsiviteten, fordi man kan droppe ind uden aftale. Om få dage åbner massage-konceptet Squeeze i LA’s Studio City med en blanding af Uber-teknologi og måden, hvorpå Drybar fungerer.

Facials for the people, som Face Haus siger.

TECHNOCEUTICALS er, hvad der optager hudpleje-teamet hos Murad. Altså metoder til bl.a. at fremme cellekommunikation, så ting gør en større forskel. Derudover er det sjovt, at Howard Murad udsatte os for såkaldt art therapy, og åhh altså…den slags gør mig altid ukomfortabel. Det endte dog med at være sjovt (se LA BEAUTY på IG @beautyspace, hvis du har lyst), men også tilstrækkelig givende og smart til, at doctors dose of art har fået TRENDWACHING på sagen.

UNDERGRUNDSSUND er dét, de gerne vil være i Californien, hvor der eksempelvis er cannabis i alt. ALT. Lige fra yoghurt til sovetabletter, ansigtsolier og massagesalver. Enten baseret på hampefrø eller det noget mere potente stof CBD (stadig ikke-euforiserende). Jeg var slet ikke i Wholefoods, men tilbragte nok sammenlagt en fuld dag i Erewhon, hvor probiotika, cannabis, chokolade, broth og alverdens kosttilskud spiller hovedrollen sammen med friske madvarer.

SNUP TENDENSEN: MIG-MIG-MIG gælder stadig. Og her er det bemærkelsesværdige, at prisbevidste Skin Laundry tilbyder skræddersyede sera – på recept fra hudlægen online.

06/11/2018
Du spurgte. Hudlæge Howard Murad svarer
Cocktaileffekten, der giver pænere hud
09/11/2018
Sandheden om gua sha, nåle og tørbørstning
I hvert fald noget af det tætteste, du kommer på den. Og mindst hokuspokus-agtige.

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Louise T, det forstår jeg godt. Og der ER jo dejligt i Whole Foods. Jeg har også læst, at de er ved at gøre noget ved det, men jeg er usikker på hvor meget.

  KH Anette

  11/11/2018
 • Hej Anette
  Åh jo, jeg ved det med Amazon og Whole Foods og deres arbejdsvilkår
  Jeg har dog desværre ikke fundet et mad-fornuftigt alternativ i lille Bedford, New Hampshire, hvor jeg jo bruger en uge om måneden på at arbejde… Jeg er i forvejen ikke til at spise en hel masse ude, så det er praktisk at være på hotel med eget mini-køkken 😉

  09/11/2018
 • @ Louise T, jeg er HELT enig. Jeg er bare følelsesmæssigt påvirket af Amazons måde at behandle deres ansatte på (og du ved, de ejer jo Wholefoods).

  @ Sanne, en slags røgelse…som jeg glemte igen efter min massage pga. jetlag.

  Stor hilsen Anette

  09/11/2018
 • Det lille “bål” i træskålen?
  Rigtig go’ weekend, smukke. 🙂

  09/11/2018
 • Tror gerne, at man kan bruge dag(e) Erewhon, selvom Whole Foods nu heller ikke er af værste skuffe at “dalre rundt i”.
  Jeg er specielt wild med Kombucha-baren, men nu er jeg vist også en smule miljøskadet som barn af 70’erne

  08/11/2018
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Nina, jeg kan godt forstå dig. Lys er spændende, og jeg er stadig i en proces med at få det på plads. Lad mig vide, hvad du synes om Foreo Ufo, hvis du køber den (UFO MINI er efter min mening lige så god).

  @ Zaiga, Daniela Fraser har i hvert fald succes med sit lys, men jeg tør ikke lave sammenligningen eller kommentere i forhold til rosacea.

  Stor hilsen Anette

  08/11/2018
 • Zaiga

  Er de LED behandlinger, som Nina nævner fra The Light Salon, ikke de samme, som Complete Me i København tilbyder? Og, er der nogen, der har erfaring med, om de kan tåles af rosacea-ramt hud?

  08/11/2018
 • Nina

  Jeg drømmer lidt om, at The Light Salon med deres LED behandlinger kommer til Danmark – eller at noget ligenden popper op. Jeg er ret vild med dem, så jeg forsøger altid at klemme en behandling ind, når jeg er i London (det tager kun 30 minutter, så det er ikke det sværeste). Jeg overvejer lidt at købe en Foreo Ufo, så jeg kan få en lille bid af det hjemme hver dag. Selvom det ikke er helt det samme som en decideret behandling.

  08/11/2018