Toilettasken pakket til L.A. eller … Lolland

Jeg er på vej på arbejdstur til Los Angeles, som jeg elsker. ELSKER. Og selvom toilettasken indeholder relativt små størrelser, kommer jeg ikke til at gå ned på hverken fugt, beskyttelse eller den smørbløde følelse og ro, en god lavendelsalve giver. Her er, hvad jeg har pakket – og det ville også se sådan ud, hvis turen gik til Lolland:

Hurra-faktoren, som jeg ved, Woodssælgere altid præsenterer nye kunder for som det første (for så vil alle have mere). En kombination af filtre og smidiggørende E-vitamin, der gør konsistensen rar, hurtigt absorberet og perfekt under makeup. Sun Face SPF 50 fra Woods Copenhagen.

Magnetisk fugtserum. Sådan føles det på huden med et solidt fugttiltrækkende og beroligende indhold af blødgørende aloe, tre fugtkilder konkret fra hyaluron, glycerin og sodium PCA sammen med styrkende alger. Facial Serum fra Miild.

Kølende fugt omkring øjnene på gammeldags skub-op-is facon er intet mindre end vidunderligt mod jetlagsramt hud (jeg bruger den også på kinderne). Embryolisse har den, der fungerer bedst, også selvom den også er så lille, at chancen for den bliver væk, er reel. Radiant Eye Stick fra Embryolisse.

Mælket gelrens, der skylles af med vand og som uden at irritere eller udtørre huden fjerner makeup (også den omkring øjnene), snavs og solfiltre. Og så har min faste kosmetiker Carina Aagaard lært mig, hvor formidabel en 10-minutters rensemaske, den også er. E.X.F.O. fra pHformula (20 ml mini til 69 kr. fra sidste Beautyspaceboks).

Fugtforseglende læber fra en fusion af pomade og læbestift – tilpas cremet men uden at glinse, nem at have med og tage på pga. dens blyantagtige design. Phyto-Lip Twist fra Sisley.

Mini-deodoranter er der ikke så forfærdelig mange af. Men den her er en god rejsemakker fordi den som antiperspirant også er antibakteriel. Og så holder den huden tør, dufter svagt af eukalyptus – og farver ikke tøjet. Deodorant stick fra Malin+Goetz.

Ro på multi-salve, der på grund af indholdet af lavendel virker afslappende og næsten søvndyssende – godt på pulspunkter inden sengetid. Den kan samtidig agere standin for  kropssmøre, hvis den lander på letfugtet hud. Calm Balm fra Karmameju.

Velduft der rulles på uden at duftforstyrre andre. Mantle kombinerer deres tjekkede besættelse af afslappende CBD i en parfumeolie med  viol, cedertræ og salvie. The High Road fra Mantle.

A-vitamin er rejsemakker nummer ét, fordi vitaminet sørger for balance samtidig med, at jeg er sikret kollagengødning. Og så er det min personlige redning, at Ansigtscremen er pakket ind i beroligende niaciamid og barrierestyrkende ceramider. Ansigtscremen fra Seriøst bedre hud.

På grænsen til overdådigt har jeg også en mini-vokslys med fra LA-Bruket, fordi jeg tosset godt kan lide duften af koriander, som – og måske er det indbildning – får mig til at lande et nyt sted med det samme. Hinoki duftlys fra L:A Bruket.

Makeupmæssigt har jeg tre ting i min håndtaske: Sisleys eyeliner, Jane Iredales mineralpudder og blush fra Tromborg.

VAREDEKLARATION: Ansigtscremen er min egen, alt andet er købt af Beautyspace på nær parfumeolien og mini-deodoranten, som er presseeksemplarer.

HVIS DU VIL SE MED I L.A., så foregår det på Instagram under @beautyspace.

FOTO LEA JESSEN

05/03/2024
Karsprængninger kan fjernes, men de er lettere at forebygge
Her får du dem fjernet med IPL
10/03/2024
Lavpraktisk søvntip bakket op af forskning
En søvnfremmende anbefaling, man kan tage med sig. Og som ikke behøver at koste...

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen
  REPLY

  Kære alle, 1000 tak for de gode ord! KH Anette

  18/03/2024
 • Joan
  REPLY

  Hvilken farve er den viste Phyto-lip twist?
  God tur ☺️

  11/03/2024
 • Majbritt
  REPLY

  Rigtig god tur. Bruger du Woods SPF som dagcreme?

  11/03/2024
 • Jette B
  REPLY

  Rigtig god tur ♥️

  09/03/2024
 • Laila
  REPLY

  Rigtig god rejse!
  Kunne “vi” ikke arbejde på at få duften fra Mantle med i en fremtidig boks? Det ville være så lækkert. Du har introduceret mig til to dufte fra Juliette has a Gun, og den ene, “Ego Stratis” er fast inventar hjemme på hylden nu. Den er virkelig en skøn hverdagsduft. Jeg bliver ret hurtigt duftforvirret, når jeg er i et parfumeri, så jeg synes, det er dejligt at møde duften i en boks fra dig!

  08/03/2024
 • inger
  REPLY

  god tur søde dejligt at følge dig og dine gode råd

  08/03/2024
 • Mariannegylding
  REPLY

  Rigtig god tur, håber du får masse af nye input som vi alle kan nyde godt af❤️

  08/03/2024
 • Anette
  REPLY

  Dengang jeg brugte Janes mineral pudder var der død og pine silikone i. Har de ændret sammensætningen nu? Det ville da være fantastisk. Ellers er jeg ihvertfald glad for jeg fandt Lily Lolo uden. Selv blushes putter de stadig det stads i, og min hud slår bare ud hver gang de gør de. Det er simpelthen utroligt den slags stadig er et issue som “filler” ift at der også findes andre typer olie på markedet!

  Nå, surt opstød aside, så kan jeg kun glæde mig over mine egne ministørrrelser der byder på Skincity Planteque grøn algeholdig toner, deres mælkerens og mine produkter fra Korres’ julekalender i 2023 😁
  Shampoo baren i solid form og min uundværlige Milk Shake leave in balsam spray (thank goodness for indtjekket bagage… Den fylder 300 ml…)

  08/03/2024
 • Anne Mette K
  REPLY

  Åh god tur Anette 🛫
  Har du en favorit Sun drops/tanning drops og hvad de nu ellers kalder sig, når man selv blander dem i? Det var så let dengang Clarins nærmest var ene på det marked, nu har alle dem jo 😄

  07/03/2024
 • Charlotte
  REPLY

  Tænk hvis det blev til en boks en dag – vup vup <3

  07/03/2024

Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive publiceret. Udfyld venligst felterne med *

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.