Uforberedt interview. Fra før der blev trykket CTRL ALT DELETE

Spøjse spørgsmål besvaret. For jeg corona-udskød en bogbarsels-gave fra Pernille Rahbæk. Et klip, hvor hun rykker tæt på mig (som du ser) og stiller ret mærkelige spørgsmål. Eller måske er de ikke så mærkelige, men jeg er uforberedt. Og det mærker du. Vi var nemlig i gang med noget andet. Se med, hvis du i fem minutter har brug for at tænke på noget andet.

Produkterne bagved? Vi var i gang med at tale om min badeværelseshylde, som den lige nu ser ud. Og den kan vi sagtens tage, hvis du synes.

@beautyspace på Instagram

20/03/2020
Flydende plaster til hænder i smerte
Jeg har skiftet mening
24/03/2020
Efter covid-19 vil jeg handle andre steder end før
Er ikke dem, jeg købte hos før COVID-19

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  Kære kære alle sammen,

  Hold op en tid vi står i. Det er som om ALT mærkes forstærket. Og sådan har jeg det også lige nu, når jeg læser de her kommentarer. Det er stort, varmende og ganske enkelt rart. TAK fordi du har lyst til at læse og her lytte med.

  Vi kører badeværelseshylden … det bliver meget meget snart, muligvis allerede i morgen.

  Lige et par konkrete opklaringer:

  @ Anne Louise, KAN det være fordi du har behov for udelukkende at bruge fysiske filtre? Har du prøvet det?

  @ Helle H, svaret er ja. Det der står øverste er det, der er mest af i det pågældende produkt. At en ingrediens står længere nede behøver ikke at være skidt, for nogle gange skal der fx. bare 2% til for at få den ønskede virkning. Det gælder ex. BHA.

  @ Anni, ahhh jaaa, den er svær. På den ene side forstår jeg godt argumentet om få A-vit så tæt på huden, det er muligt. Omvendt så er der ikke noget, der tyder på, at et tyndt fugtberoligende pift af niacinamid og fugt hindrer A-vit, så man skal gøre, hvad der føles mest behageligt.

  @ Maren, det lyder ikke rart. Godt at du har været hos professionelle, for om ikke andet, så ved I besked. Det er en lægelig ting, som jeg umiddelbart tror vil være mere oplagt på en hudlægeblog. Er meget taknemmelig for, at du deler herinde.

  @ Linda, det kan du sagtens. Du vil helt sikkert kunne lide effekten.

  @ Anita, den kommer som sædvanlig.

  @ Julia Venus, TÆNK at blive forenet med ordet en dyd. Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige.

  Pas på jer selv og andre.

  KH Anette

  25/03/2020
 • Sanne

  Vil bare lige sige at jeg knuselsker Anette unplugged! <3

  24/03/2020
 • Anita

  Ja tak til at se din badeværelses hylde 🙂
  Og kommer der en Corona box fra dig ibden Påske?

  24/03/2020
 • Linda Naima Henriksson

  Dejligt interview Anette. Jeg vil også gerne hører nærmere om hvad der står på din badeværelseshylde 🙂 kan se at du bla. har Bioeffect efg essence til at stå, er det okay både at bruge den og egf serum om aften ???

  24/03/2020
 • Julia Venus

  Gode spørgsmål OG gode svar:-)
  Især et godt spørgsmål om hvordan du bære dig ad m. ar undgå at være betalt af div. skønhedsprodukter.
  Jeg er meget tryg og taknemlig for dit meget meget fine og autentiske svar Anette.
  Inden for den klassiske antik filosofi ville vi kalde dit svar og dets pointe: en DYD. En dyd er blandet dét at dygtiggøre sig (og tage ved lære af erfaringer). Og deraf gøre det gode i sit liv….det handler om meget mere end hud, det som du står for og praktiserer.
  Du er en meget dydig ( = moralsk dygtig) hudforfatterinde synes jeg 😉
  Keep the good work <3
  Du fortjener din succes!

  24/03/2020
 • Maren

  Kære Anette. Nu får du her et spørgsmål som ikke hører helt til tråden. Min datter på 12 år har en kronisk hudlidelse i ansigtet, keratosis pilaris rubrae faceii. Altså små keratose knopper i en stor del af ansigtet som er ledsaget af rødme. Rødmen kommer og går men det er blevet værre i løbet af de sidste par år. Der er intet at gøre ifølge hudlæger og hvis laser skal forsøges bliver det for egen regning. Måske kunne du skrive lidt om hudlidelsen en dag (altså når den er i ansigtet og ikke på armene som mange kender til). Hun er så ked af det og det er ikke let at blive teenager og skille sig ud. Min lillebror har også lidelsen og den ses i familier. Hos ham sidder det også i øjenbrynene. Han har fået laser og haft nogen gavn af dette. Ville også være så fint at høre om andre har erfaring med laser eller andre behandlingsmuligheder. Tak for en fantastisk blog og din hjælp. Kh Maren

  23/03/2020
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for alle gode ord og spørgsmål. Jeg er tilbage på Beautyspace tirsdag. Stay safe.

  KH Anette

  23/03/2020
 • Kirsten V

  Skønt interview. ❤
  Jeg ser meget frem til at læse bogen.

  23/03/2020
 • @leafysmoothie

  Lovely, lovely, bare simpelthen helt lovely!

  23/03/2020
 • Anni

  Kære Anette.
  Skøn video!
  Apropos dit skriv forleden om A-vitamin og niaciamid, så jeg har fået det svar fra BP, at det anbefales at bruge Superfruit-misten ovenpå Super3 Booster. Produktet med A-vitamin skal helst på den rene hud først. På den måde får huden mest muligt ud af A-vitaminet.
  Kh Anni

  23/03/2020
 • Helle Harrit

  Fint interview…. og jeg vil meget gerne høre hvad du har på din badeværelseshylde lige nu. Jeg har også et spørgsmål: Kan man altid regne med at det der står først på ingredienslisten er det der er mest af i produktet? Tænker især på silikone og dimethicone og de andre “coner” som mest er fyldstof og ikke speciel godt for noget. Hvis de allerede står som nr. 2-4 på listen af ingredienser er det så fordi der er mere af det i end hvis de stod som nr. 10-15? hvor langt ned på listen skal de ned, hvis de ikke kan undgåes som ofte i cremer med SPF. Håber du forstår mit kringlede spørgsmål.

  Jeg har netop også bestilt din bog og glæder mig til at læse den.

  Mvh. Helle

  23/03/2020
 • Anne Louise

  Hej Anette.

  Jeg har længe fulgt dig, og jeg tror 90% af min produkter på badeværelseshylden er anbefalet af dig:-)
  Det eneste jeg har svært ved at finde er en solcreme jeg ikke slår ud a( kom til at tænke på det, fordi jeg kunne se solcreme fra Karmameju:-)
  Jeg har prøvet så mange forskellige på markedet, og har endnu ikke fundet en der ikke giver mig kløe og rødmen.
  Jeg har prøvet med La roche posay fluid, Clinique, Ecooking, Dermalogica, Rudolph Care og derma – den er egentlig ok, men alt mit tøj bliver farvet af den. Har du mon endnu et bud på en solcreme der er ultra mild men stadig effektiv?

  Mvh Louise

  23/03/2020
 • Eva

  Jeg bliver SÅ nysgerrig. Gad Virkelig godt se hvordan din Crib ser ud. Håber du laver en foto tour en dag 🙂

  23/03/2020
 • Lykke Petersen

  Fint interview, har købt din bog og glæder mig til at nærlæse den. Og ja tak, meget gerne en snak/visning af hvad du har på din badeværelses hylde lige nu.
  Mvh Lykke

  23/03/2020
 • Marie Rasmussen

  Hold k… hvor er du skøn A.

  23/03/2020
 • Mette S

  Meget gerne din badeværelseshylde. Den er nemlig til evig inspiration her <3

  23/03/2020

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.