fbpx

Verdens bedste eyeliner har fået en lillesøster

Eyeliner1Eyeliner2

Det er fint at løbe tør for ens yndlingsliner. For så finder man ud af, hvor mange andre eyelinere, der stadig ikke lever op til ens bedste. Fordi de enten er for tørre, smitter af eller bare sveder sig væk fra den streg, der blev tegnet i udgangspunktet.

For mig – som altid bruger en opløftende liner på de øverste øjenlåg – er den her virkelig god. For det første holder den for evigt, bliver hvor den skal og evner endda at dosere på en måde, så den er let at styre og aldrig klatter. Men den koster.

SNUP DET BILLIGERE TIP: Imens jeg gik og manglede Sisley, var det så, at jeg opdagede en anden fin eyeliner. En, som på cool vis er en anelse mat, nemlig Maybellines nye Master Ink Matte Liner. Virkelig fin.

@beautyspace på INSTAGRAM

17/05/2017
Din billet til No Bullsh*t Beauty
19/05/2017
Rudolph Care snydt ved håndvasken
Det gælder greenwashing af værste skuffe

Kommentarer

 • @ Sasha – Stor tak fordi du var med i Randes. Sikke en energi der var under hele aftenen – meget imponerende arrangeret af Charlotte Møller. Jeg vil foreslå den milde rens fra Purely Professionel, og så blide strøg med BHA (fx. Smoothing Skin Treatment fra Danish Skincare, som bare er en tonic – det renser porerne). Af mild Avitamin vil jeg foreslå Environs AVST gel.

  @ Birgitte B – Tak fordi du deler.

  @ Kristina K – Præcis. Den skal endelig helt ned til vippekanten. Nærmest presses ind mellem vippehårene. Jeg vinger lidt, bare en smule.

  @ Sanne – Du vil ikke blive skuffet.

  @ Trine – Åh den lyder også fin. Tak for tip.

  @ Anne Sofie & Charlotte K – Super.

  @ Christina – Enig. Den er SÅ fin.

  @ Helle T – Så du har prøvet Sisleys?

  Stor hilsen Anette

  19/05/2017
 • Helle Truelsen

  Øjenblyanter kan ikke holde på mig, så jeg bruger flydende eyelinere. Har prøvet de dyre og er hver gang blevet skuffet, de holder heller ikke, forsvinder simpelthen. Body shop laver en super god flydende eyeliner, som sidder hele dagen.

  18/05/2017
 • @Karina Jørgensen – den hedder bare Dior crayon Eyeliner Waterproof. Den er sølvgrå blyant med spids i den ene ende og en skum’tut’ til at sløre stregen med i den anden ende. Virkelig let at tegne med og vandfast. De har dem i Matas, Magasin og Sephora. Fås kun i sort, blå og brun. Jeg har den brune og den er meget mørk, næsten som sort, men knap så hård 🙂

  18/05/2017
 • Christina

  Jeg kan ikke finde ud af at bruge de flydende så jeg bruger blyant…chanel rouge noir er så flot en farve

  18/05/2017
 • CharlotteK

  Den må jeg prøve. Har altid problemer med, at de bliver tværet ud/væk.

  18/05/2017
 • Tak for tippet! Det er lige sådan en jeg mangler! Den er kommet på min wish-list 🙂

  18/05/2017
 • Trine

  Hej Anette

  Jeg har også været glad for Sisleys, men gik så over til Sensai’s model som kan det samme – og hvorom den ikke just heller er billig, så er den dog lidt mere overkommelig.

  https://www.magasin.dk/liquid-eyeliner/VA04436640-00000001_061.html

  Venlig hilsen

  Trine

  18/05/2017
 • Karina Jørgensen

  Til Birgitte B:
  Hvad hedder den liner fra Dior du omtaler?

  18/05/2017
 • Den må jeg prøve næste gang jeg løber tør. Jeg bruger SuperLiner fra L’Oreal (ret billig), og synes den “sveder” lidt ud.

  18/05/2017
 • Kristina K

  Hej Anette,

  Jeg har aldrig rigtig fået styr på den flydende eyeliner.. Måske fordi jeg ikke har fundet den rigtige endnu 🙂 Sisleys lyder interessant med plejende ingredienser.. Men hvordan bruger du eyeliner til hverdag? Som en næsten usynlig streg ved vippekanten eller med “vinge” og det hele? 😀 Synes især det er svært at “afslutte” linjen.. Og at kombinere med pudderøjenskygger uden at det ser udtværet ud… 😛

  Kh

  18/05/2017
 • Da jeg aldrig rigtig har lært at styre de der ‘penne’-eyelinere, så bruger jeg en vandfast cremet blyant udgave fra Dior. Den er virkelig lækker og holdbar. Kh. Birgitte

  18/05/2017
 • Sasha Thousig

  Hej Anette,

  Først: Tak for en inspirerende og interessant aften i går i Randers. Super dejligt arrangement!

  Vi talte i går om min datter på 11 år der er ved at få en smule teenage hud. Du anbefalede mig at skrive herinde for at få navnet på den meget, meget milde rens du ville anbefale. Så Hvad skal hun rense med og evt en hudcreme der ikke er for fedtet men som giver hende lidt fugt efter rens? Eller vil en mild a-vitamincreme gøre det? Jeg bruger Super 3 Booster, måske den kan bruges?

  Igen tak for en god aften i går.

  Mvh
  Sasha

  18/05/2017