Rudolph Care snydt ved håndvasken

CremeSoap5

Da jeg flyttede på landet, husker jeg, hvordan vejkanten altid blomstrede med skilte, der reklamerede for øko-æg til salg. Pludselig en dag tyndede det ud i mængden, for det viste sig, at nogen snød med øko-ordet. Alene fordi det solgte bedre.

I dag vil vi kalde det slem greenwashing, og det endte da også dengang i lidt af en skandale. Folk blev sure, og tilliden led et knæk.

Nu er jeg blevet mindet om de falske æg. Endda i forbindelse med et af mine yndlingsmødesteder. Du ved, sådant et sted, hvor de – troede jeg – gik op i mad, drikkevand og i det hele taget har rammer, der virker til at stikke lidt dybere end det traditionelle cafemiljø.

Et sted, der også har Rudolph Cares håndsæbe på toilettet, og det er netop sæben, det handler om. For i sidste uge fortalte Andrea mig, at en gæst – det pågældende sted – havde undret sig over, at håndsæbens indhold var ualmindelig krads. Sagen blev undersøgt, og det viste sig, at det slet ikke var Rudolph Cares sæbe, der var i flaskerne. Originalemballagen blev bare fyldt op, hver gang den var tom. Vist nok endda med opvaskemiddel.

Grum historie, hvis du spørger mig. Snyltere er jo én sag, men her er det i form, hvor det kan svært at opdage. Og dermed endnu værre.

PS: Du kan stadig nå at være med her.

PPS: Ugens mest læste indlæg er måske også noget for dig.

18/05/2017
Verdens bedste eyeliner har fået en lillesøster
To eyelinerkøb, ingen vil fortryde
22/05/2017
Bedste foundation mod rødme
Ét er, hvad der kan dække rødme. Noget andet er Rikke, der ønskede en...

Kommentarer

 • Susanne

  Jeg ville super gerne høre om du kender til LED lys behandling ?
  Og hvor man eventuelt kan få denne behandling i Danmark ?
  Det er åbenbart meget populært i England at få bare 11 minutters lys
  På forhånd tak :o)

  22/05/2017
 • Susanne

  Jeg ville super gerne høre om du kender til LED lys behandling ?
  Og hvor man eventuelt kan få denne behandling i Danmark ?
  Det er åbenbart meget populært i England at få bare 11 minutters lys
  På forhånd tak :o)

  22/05/2017
 • Anne sofie

  Hej Anette

  Jeg er 22 år og har i meget lang tid døjet med min hud. Jeg har nemlig ret nemlig følsom hud, som bliver uren, især tilstoppet, men også tit tør, så jeg ligefrem skaller. Jeg har været til flere kosmetologer, men har desværre tit reageret ret voldsomt på behandlingerne, så min hud blussede op, eller jeg fik udbrud i dagene efter.

  Jeg vil derfor rigtig gerne vejledes, både til en fornuftig daglig pleje der rammer mine værste problemområder (urenheder og tørhed), uden at irriterer.
  Måske du endda kender til en hudplejeklinik eller kosmetolog (helst på fyn 🙂 som vil kunne hjælpe mig.
  De bedste hilsner
  Anne Sofie

  22/05/2017
 • Pia hvenegaard

  Øv for noget snyderi
  Det er bare IKKE i orden

  21/05/2017
 • Det er jo direkte tarveligt! Overfor alle. Og pinligt! 🙁

  20/05/2017
 • Maj-Britt

  Smiler ved mig selv – ELSKER Rudolph Care og deres duft er evig særlig og lækker – og ja jeg spottede det også straks – det med håndsæben – at noget andet var fyldt på….. og så håber man jo, at det ikke også er kendetegnende for det de serverer……

  19/05/2017
 • Carina C

  Jeg tror, de må ha’ et alvorsord med deres rengøringsfirma el.lign, hvis Rudolph Care er blevet til opvaskemiddel. Det virker ikke som et firma, der sender den slags signaler med overlæg.

  19/05/2017
 • Marie

  Det er dårlig stil under alle omstændigheder at snyde sig til et image på baggrund af andre hårde arbejde, uden så at betale for det …

  Det er også utrolig dårlig stil i forhold til de kunder der har allergi, følsom hud eller eksem – det kunne jo få værre konsekvenser for dem, end lidt tørre hænder og en træls ligt af opvaskemiddel…

  19/05/2017
 • Carina Finseth

  Nææææ! Hvor frækt!!!

  19/05/2017
 • Mette Vinther

  Nej, hvor er det frækt – fy føj for dårlig stil.
  Det er super ærgerligt, hvis flere kunder har forladt stedet med tørre opvaskemiddels stinkende hænder og tænkt dårligt om Rudolph Care som er et FANTASTISK mærke ❤

  19/05/2017
 • Mette

  Til Rie: Det er den gamle emballage – som var så fin:) Desværre laver de sådan nogle høje, slanke (og knap så fine, hvis du spørger mig) flasker nu. Men stadig lækkert indhold:) Mvh Mette

  19/05/2017
 • Rie Dyrnes

  Sikke noget, men det kan man jo aldrig vide. Man kan jo hælde hvad som helst på de fine bøtter. Har prøvet at finde sættet på billede, men syntes ikke jeg kan finde det?? Det gad jeg godt have ved min håndvask :O)

  19/05/2017