Virkelig god eyeliner, som plantes efter brug

Mindre spild, færre transportkrævende produkter og flere ting, der kan genopfyldes. Det går flere og flere op i, men med til sandheden hører også, at ting skal virke for at blive en vane.

Her er tre gode eksempler. Byd endelig ind med dine erfaringer, gode som dårlige.

Fordi eyelineren, der kan genplantes, er sjovt tænkt

Men ikke sjovere, end at den også skal fungere. Og det gør den heldigvis – er blød og nem at arbejde med, så længe du ikke lader den overnatte i en kold bil. Eyelinerstumpen indeholder en frøkapsel og efter endt tjeneste kan blyanten blive til vilde blomster. Der produceres 12 milliarder makeupblyanter om året, og her får nogle af dem chancen for et såkaldt second life. Du kan se mere på sproutworld.com

Fordi Kirsten Kjær Weis laver noget af det pæneste

Blushen fra danskamerikanske Kjær Weis hører til verdens muligvis bedste. Den er nemlig så godt som idiotsikker i forhold til overdosering, og samtidigt klædelig underspillet i farven sun touched og cremet på en behagelig måde. Fra fødslen har alle hendes produkter været baseret på genopfyldning. Samtidig, og jo ikke uvæsentligt, står du med en lille designskat i hånden, som i modsætning til meget plastikbras vejer vidunderligt tungt i hånden. Se mere på kjaerweis.com

Fordi genopfyldning giver mening

Hos Purely Professional kan du bruge de samme shampooflasker mange gange. Purely Refillery hedder genopfyldningssystemet, hvor du på apoteket kan tage dine tomme flasker med, fylde op på ny og selv sætte dato-mærkat på, da holdbarheden bare er seks måneder. Udover miljøhensynet er der 17% at spare på genopfyldning.  Se mere på purelyprofessional.dk

Man behøver selvfølgelig ikke at købe for at genbruge. Det er afkølet kaffegrums (som eksfoliering til kroppen) det bedste eksempel på. En anden rar følelse er søsteren til genbrug: nemlig at bruge op.

Dine eksempler?

2. ADVENT FOR DE HELDIGE & ALLE ANDRE fortsætter på søndag efter konceptet her.

SERIØST BEDRE HUD? Se med her eller lån gratis på biblioteket.

@beautyspace på INSTAGRAM

01/12/2021
Aldrig mere elektrisk hår
Læg elektrisk hår ned som en professionel
05/12/2021
2. advent: Få dit ønske opfyldt på Beautyspace
Og vil du se mit?

Kommentarer

 • Sanne

  Jeg læser gamle dameblade fra halvtredserne og den gang var refills stort, man kunne købe et fint forholdsvist dyrt hylster og derefter billige refills. Det burde vi genindføre i stor stil. Meget emballage holder jo meget længere tid end f.eks. det tager at bruge en shampooflaske op.

  Rigtig go’ dag, smukke. ♥

  06/12/2021
 • Mette Nordahl Pedersen

  Tilbage i marts 2018 var der nogle der skulle anmelde Bioeffect – kan man læse anmeldelserne noget sted?
  Jeg er i tvivl om hvilken forskel der er på den 30 dages kur og den alm. serum – kan du hjælpe?

  04/12/2021
 • Pernille S

  Fra en tidligere Beautybox bruger jeg – når den er tom – en mini mistspray fra Rudolph Care som insekt- afskrækker. En sensommerdag kan en frokost i det grønne være lidt af en udfordring ift nærgående og lettere aggressive hvepse. Beholderen fyldes med vand, og sprøjtes på de nærgående insekter. De tror det er regnvejr, og flyver hjem! Fylder ingenting i en håndtaske. Tag den med på stranden til sommer, hvor insekter også kan være en plage. Kh Pernille S

  03/12/2021
  • Sanne

   Genialt! Det skal jeg huske. 🙂

   06/12/2021
 • Birgit Kaiholm

  Jeg ønsker mig serum fra Bioeffect & ansigtscremen

  03/12/2021
 • Tanya

  Jeg bruger religiøst op (medmindre selvfølgelig der er tale om et fejlkøb – men så prøver jeg som regel alligevel om det kan bruges til noget andet, fx albuer og fødder). Jeg klipper alle tuber op og der er SÅ meget mere i end man tror! For tiden er jeg helt nede i bunden af den læbestiftprøve fra Clinique som viste sig at være rigtig god som blush. Og så øver jeg mig i ikke at købe alt for meget nyt, og forære det væk jeg ikke selv bruger (gælder både tøj og makeup).

  03/12/2021
 • Irma Schreiner

  Jeg ønsker mig et produkt fra Bioeffect.

  03/12/2021

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.