Så er Halle Berrys tricks serveret

Før du tænker hold-nu-op-Halle-Berry-er-født-sådan, så ja, men der er mere til historien. Hun har tydeligvis gode gener, men tænk på hvor mange der har det uden at tage samme vare på dem. Berrys enkle tricks vil gøre noget godt for alle. Alle. Endelig er hun diagnosticeret med diabetes, som i følge hudlæge dr. Harold Lancer ikke bare er en, men dén største, udfordring i forhold til flot hud.

TIP 1: I’m all good. Det er det, hun udstråler – en tilfredshed, der dog aldrig er selvfed. Tænk på dem (også de meget pæne), der får lavet så meget, at de ender med et anstrengt, trying-too-hard look. Den der grundlæggende egen-accept og følelse af tilfredshed koblet sammen med evnen til at grine af sig selv gør alle smukkere. Alle. Og jo, det kan faktisk trænes.

TIP 2: Hun fortæller vidt og bredt om, hvordan hun har renset og fugtmættet huden, siden hun var 14. To gange om dagen. Hver dag. Helt enkelt: Så rens, fugtmæt med nede-på-jorden-serum og beskyt med din yndlingscreme.

TIP 3: Hun bruger solbeskyttelse hver dag. Året rundt.

TIP 4: Damen træner tre gange om ugen, og hvad mange ikke ved er, at god træning går direkte i huden, fordi ens eget væksthormon stimuleres.

TIP 5: Der er en grund til, at vi har kørt på med #thefoodbeautyweek, for mad – inkl. skønhedsmad – er ikke bare hot stuff, men også en del af vejen til hud, du har lyst til at røre ved og et velvære, der kaster overskud af sig. Berry har afsløret, at hun holder sig til tre hovedmåltider og to snacks om dagen. Rygtet siger, at hun også én gang om året prøver de bukser, hun passede som 15-årig. Gisp. Hvem tør det? Måske er det lettere med hjælp fra den virkelig gode mad og alle de sunde lækkerier, du finder hos hos Ditte i dag.

SNUP TIPPET: Omega3-indtag er dokumenteret i massevis af studier (også for huden), men virkeligheden overhaler teorien. Jeg foretrækker min som smidiggørende fiskeolie. Gerne med supplement af andre olier, men netop fiskeolie sikrer os de vigtige EPA og DHA-syrer, har über-über-eksperten Niels Ehler lært mig. Lysi’s fiskolie med citrussmag er et hit, der er til at betale (70 kr. i Brugsen).

NB: Ja, vi er bagud. Tjek derfor bloggen lørdag og søndag for Rudolph Care vindere, Clinique hudtandbørste-testresultater og noget med en lille bytur. Husk at hashtagge #thefoodbeautyweek, så vi kan nyde dine billeder.

25/06/2014
Hvad er der lige med djævlebogstavet S
28/06/2014
Gør som Maren

Kommentarer

  • christina

    Hej anette spiser dem på skyr 😉 …mine krill indeholder epa og dha …

    30/06/2014
  • @Anette:
    Jo, det giver fint mening.
    Jeg ruller hver 3. aften, og bruger (kun) booster’en i samme forbindelse, dvs. ligeledes hver 3. aften. Men måske jeg skal vente med booster’en, til sommeren er ovre; jeg er ganske vist blevet supergod til at bruge spf og går i dag ikke uden for en dør uden faktor 30 i ansigtet, men jeg har nok svært ved at se, hvordan jeg skal kunne praktisere totalt fravær af sol.

    30/06/2014
  • Dorthe

    Tusind tak for svar, lakse-lady – det var god inspiration. 😉

    30/06/2014
  • Anette Kristine Poulsen

    @ Ingelise R – Det var en ny blanding. Tak for tip.

    @ Pia Hvenegaard – Tak fordi du deler din erfaring. Det er ofte sådan som du skriver…at man først virkelig mærker/ser en forskel, hvis man stopper med noget.

    @ Gigi – Ja, det er godt nok superærgeligt, at Beauté Pacifique ikke svarer. De har ellers en hotline-telefon. Når du kører en så forholdsvis skrap behandling her hen over sommeren, så kræver totalt fravær af sol i ansigtet (det ved du allerede). Jeg er tilhænger af, at man lejlighedsvis ‘puffer’ til sin hud, eksempelvis kører et forløb på et par uger med rulle og booster/eller et frugtsyreprodukt. Og hvis du har mod på det kan du jo afprøve i en uge bare på den ene kind og så holde en uges pause og se virkningen. Med A-vit anbefalet det generelt at trappe langsomt op, dvs. ikke daglig brug. Giver det mening?

    @ Birgitte B – Fiskeolie smører nemlig mere end bare huden. Hvis tabletterne fungerer ville jeg ikke skifte dem ud.

    @ Charlotte – Jeg er generelt glad for fugtserum, fx. Rudolph Cares Nilens Jords. Og så ville jeg koble en ansigtssolcreme på fra fx. Tromborg, Caudalie eller Rudolph Care.

    @ Christina – Prøv at tjekke bagpå om der står EPA og DHA. Herligt med chiafrø. Hvordan spiser du dem?

    @ Ditte H og Loulou – ;o)

    @ Susanne Rørvig – Du vil blive glad for en serum-undertrøje af fugt under din daglige hudpleje. Og kan være alt fra Rudolph Cares serum til Nilens Jord til den fra Pukka.

    Stor hilsen Anette

    @

    30/06/2014
  • @christina:
    Jeg kan godt huske, at du for nogen tid siden skrev meget begejstret om Dermarolleren i kommentarsporet her på bloggen, og det var faktisk din kommentar, som gav mig det sidste skub til selv at prøve.. så dejligt, at du vil dele dine erfaringer på området – tusind tak! 😉

    29/06/2014
  • susanne rørvig

    Gode enkle tips! Tak – til én der ikke endnu bruger serum. jeg er 57- så jeg må i gang- hvilken serum vil du anbefale? –
    Jeg vil også i dag fluks gå i Brugsen og købe fiskeolie.

    29/06/2014
  • Ditte H

    Top tips, tak! Kan især godt lide den med rens og fugt x 2 dagligt! ☺️ Iøvrigt, fed frisure hun har, hende HB!!

    28/06/2014
  • Gode fifs, tak for deling 🙂

    28/06/2014
  • christina

    @gigi jeg har brugt needelroller ivrigt hver anden dag i flere måneder med bp booster uden problemer og ja huden blir lidt rød af rulleren 😉 men det skulle gerne fortage sig …..jeg har også brugt anettet coktail i en 3 ugers periode med ruller og AHA aktiv serum og der kan man tale om en brændende fornemmelse men som også fortager sig forøvrigt en super coktail 🙂 men jeg vil dog stadig slå et slag” for hybenkerne olie for HURRA EFFEKT som anette ville kalde det ♥ men jeg er helt sikker på anette ved meget mere om det kram

    27/06/2014
  • christina

    Når man spiser krill olie må man så også spise den der lysi fiskeolie du nævner ? Nå også når man et par gange om ugen spiser chia frø på sin skyr ?

    27/06/2014
  • Charlotte

    Hej Anette. Jeg har brug for dit svar … 🙂 Hvis du skal nævne bare en serum – og en creme (gerne med solfaktor -og jeg har pt – den fra Balance Me) Så gerne en anden … Med Hyaluron ? Charlotte

    27/06/2014
  • Den fiskeolie kunne jeg godt finde på at prøve. I forvejen tager jeg fiskepiller. Det ses og mærkes. Især i samarbejde med mit løb. Har stort set aldrig problemer med knæene mere 🙂

    27/06/2014
  • Søde Anette – noget siger mig, du snart er på vej på ferie, men jeg håber du – eller nogen af dine søde beautyspace-læsere – kan hjælpe mig.
    Jeg er startet på at needle-rolle mit ansigt og synes, det går fint med det.
    Jeg prøver lidt forskellige produkter af i forbindelse med rulningen, men der er dog produkter, jeg er lidt betænkelig ved at bruge sammen med den, bla. Super 3 Booster’en fra Beauté Pacifique. Vejledningen til Booster’en siger jo, at man skal stoppe med at bruge den, hvis der opstår rødme; men jeg synes, det er svært at bedømme, for man rødmer jo alligevel, når man har rullet (jeg gør i hvert fald!) Du kender lidt til min problematiske hud med pigment-koks og øllebrødskrig, så jeg er bare rigtig nervøs for at gøre ondt værre.
    Min hud har også tendens til at skalle af, når jeg bruger Booster’en i fm. roller’en, men er det et godt tegn, eller betyder det, at jeg skal stoppe helt med begge dele?
    Synes jo ellers det ser ud til, at rulningen har en god effekt, og Booster’en bliver jo rost til skyerne, men jeg savner at høre lidt om andres erfaringer med hhv. needle-roller og Super 3 Booster.
    Den opmærksomme læser tænker måske “Hvorfor spørger hun ikke bare hos Beauté Pacifique?” – det gjorde hun også. Oven i købet mere end én gang, men desværre giver de sig ikke tid til at besvare kundespørgsmål (hvilket jeg synes er superærgerligt deres priser taget i betragtning!)

    27/06/2014
  • Jeg er også stor fan af Imedeen, det er verdens bedste fugtmætter.
    Var fra start af skeptisk overfor produktet, men må sige at efter 3 mdr brug så jeg synligt resultat.
    Endeligt overbevist blev jeg da jeg nu har måttet holde 2 mdr pause p.gra operationer og min hun bare er tør igen.
    Så Yes til Imedeen.
    Fiskog avocado spiser jeg bare af ren nydelse 😉

    27/06/2014
  • Ingelise Rasmussen

    Det er ikke spor svært at komme i gang med Lysis fiskeolie med citrussmag, som jeg indtager med et glas kærnemælk …. så smager det lidt a la koldskål. Og tak til Anette for at gøre opmærksom på olien!

    27/06/2014
  • @ Nanna – Jeg er glad for Lysis fiskeolie fra Superbrugsen til 70 kr. (den med citronsmag)

    @ Gigi – Ja, jeg vidste jo, at du var fan.

    @ Dorthe – Haha, du er sød. Jeg elsker kombinationen af laks, avokado og æg om morgenen og gerne med masser af finthakkede tomater, agurk og frisk basilikum til. Jeg køber laks hos fiskemanden eller alternativt i Brugsen, hvor de har en frossen citron/pebermarineret variant, der altid smager godt.

    @ Sissel – You rock!

    @ Sanne – Sådan!

    Stor hilsen Anette

    27/06/2014
  • Åh, Halle, hun er bare gudesmuk. Jeg tror faktisk godt jeg kunne passe mine bukser fra jeg var 15, for der vejede jeg også 5-6 kilo for meget. 🙂 Rigtig go’ weekend, smukke. 🙂

    27/06/2014
  • Metteline Rasmussen

    Jeg er på fisken, chia, gojibær, blåbær, Pukkas Clean Greens og Imedeen – det gør godt! Især gør det godt i en kombi med sådan generel livsglæde og yoga. Hovedet nedad i skulderstand eller Downward Dog giver et nyt perspektiv og nyt liv til huden 🙂

    27/06/2014
  • Sissel

    Fiskeolie og Imedeen – så er huden madet indefra 🙂

    27/06/2014
  • Dorthe

    Virkelig inspirende Halle-tips – selvom en anden klog beautyqueen (ja, du ved hvem hun er Anette) allerede har lært mig meget om solbeskyttelse, reglmæssig træning og beautyfood. 😉
    Mit fiskeolie-fix er dog stadig mest i kapsler, selvom jeg gerne ville igang med laksen om morgenen. Har du mon et par gode morgenmads-tip til tilberedning af laksen – og hvem er egentlig din bedste lakse-pusher? Fiskemanden?

    27/06/2014
  • Årh, Halle Berry…… suk! 🙂

    27/06/2014
  • Åh altså, jeg er bare aldrig rigtig kommet igang med fiskeolie. Må faktisk indrømme at jeg aldrig har prøvet det, hvilket muligvis er en fejl… Kan du mon anbefale en begyndervenlig fiskeolie, Anette?

    27/06/2014

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.