Kom med til Los Angeles og bliv klogere hos førende hud-ekspert

001

Om få dage er jeg på vej til Los Angeles for at arbejde. Blandt de eksperter jeg glæder mig til at blive klogere på, er hudlæge dr. Howard Murad. Manden, der altid har været forud for sin tid, og som har gjort indtryk bl.a. med udmeldinger som:

 • 80/20 gælder også for huden. Og rigtigt gættet: Kun de 20 % er hvad, du kan smøre dig til.
 • Det er ligegyldigt, hvor meget vand du drikker, hvis ikke du er i stand til at holde på det – altså indeni cellerne.
 • Spis dit vand – med fokus på såkaldt power hydrating foods & drinks.
 • Fordelene ved cannabis i hudpleje er den særlige fedtsyresammensætning, der hjælper barrieren.
 • Beskyt dig mod mobilens og skærmens blå HEV-lys. Hold især øje med antioxidanten lutein i din hudpleje.

I Los Angeles går han som professor under kælenavnet ”The father of internal skincare”, og hans liste af klienter tæller bl.a. Jerry Hall, Taylor Swift, Jennifer Lopez og Kim Cattrall, hvis den slags betyder noget.

Men om lidt er det altså dig og mig – i selskab med Howard Murad i LA.

HAR DU SPØRGSMÅL TIL DR. HOWARD MURAD, SÅ STIL DEM HER: Jeg vil tage en god portion spørgsmål med fra kommentarfeltet her på Beautyspace, hvor jeg i weekenden allerede har fået to:

 • Min lokale hud-kloge Carina Aagaard vil vide: ”Hvor afgørende er nålelængden (0.1 eller 0.2 mm), og hvor ofte er det optimalt at rulle – og hvorfor?”.
 • Min dygtige kollega Lise Grosmann efterlyser Murads holdning til stamceller i hudpleje, K-beauty og logikken med dens mange lag, miks af hudpleje – hvad hvis vi blander noget, der ikke er egnet til at blive blandet

Så skyd løs i kommentarfeltet. Der vil komme opsamling på bloggen og selve konsultationen og mødet vil jeg uploade live-bidder fra på Instagram @beautyspace.

23 comments to “Kom med til Los Angeles og bliv klogere hos førende hud-ekspert”
 1. Cannabis i hudpleje!?!

  Jeg er med Carina Aagaard, både fordi det måske ikke er sundt at rulle for meget, men også fordi jeg er doven og hellere vil tre minutter tidligere i seng og læse en go’ bog. 😉

  Rigtig tur og go’ weekend, smukke. 🙂

 2. Hvis jeg kan nå at få et spørgsmål mere med, så vil jeg gerne høre, hvad hans holdning er til collagen kosttilskud for huden?
  På forhånd 1000 tak Anette. ❤

 3. Strækmærker… Hvad er det bedste man kan gøre både indefra og udefra, for at undgå dem?

 4. Hvor lyder det fedt! Og hvor er det skønt, at du forærer os sådan en enestående mulighed 🙂

  Jeg har i hvertfald et spørgsmål, men jeg ved simpelthen ikke, om det allerede har været oppe at vende her på bloggen? Anyway, here it goes:

  Dr. Murad understreger jo vigtigheden af, at vi ikke bare skal drikke vand, men at vi skal sørge for, at det, vi drikker, også bliver “fanget” i kroppen. Når det kommer til hudpleje, så ved vi jo, at hyaluronsyre er en fantastisk vandbindende ingrediens – men holder den teori også, når man går fra at smøre det på til at indtage det? Med andre ord; vil et kosttilskud af hyaluronsyre have samme effekt indvendigt, som smørbar hyaluronsyre har udvendigt?

  Jeg håber, at det giver mening. Og så må du have en F-A-N-T-A-S-T-I-S-K tur!

 5. Uhh hvor spændende! God tur 🙂

  Jeg har et par spørgsmål. Jeg fik testet min hud til ca 10 år ældre end den er! Hvor meget kan man gøre for at få den tilbage til sin alder? Jeg ryger, og ved jeg skal stoppe, men hvor meget betyder rygning ift ældning? Og hvor meget man ryger? Er der flere rynker jo flere cigaretter? Og hvor meget vægter hudpleje og kost ift at man ryger, er det spild af tid?
  Jeg har læst om flere der mener botox kan gøre en ældre, er det det samme med filler? Og hvad kan man gøre for at få collagenen tilbage?
  Samt hvad kan man gøre for de mimiske linjer/rynker?
  Det var måske lidt for mange spørgsmål! Sorry 🙂

 6. Det er første gang jeg skriver her, så jeg vil starte med at komplimentere dig – du er den første, der har hjulpet mig med at finde rundt i skønhedsjunglen! Kæmpe hjælp! Tusind tak!

  Du må gerne spørge den kloge herre i LA, hvad hans bedste anbefaling til rosacea ramt hud er.

  God tur!

 7. Kære Anette, jeg takker for dit generøse tilbud om at stille spørgsmål til Dr.Howard Murad og så med den dygtigste stand in <3 God tur!

 8. Rigtig god tur Anette. ❤

  Jeg nyder meget, at følge med her.

  At holde på vandindtaget i cellerne. Indtagelse af frugt, grønt og også at komme det i vandet, ved jeg. Men er der yderligere gode råd, til at holde på vand i cellerne?
  For meget salt, er jo ikke så godt. Electrolyt water er ofte fyldt med farvestoffer….
  Sport og høj temperatur kan give udfordringer.

  Jeg ser frem til at læse hans bøger.

 9. Jeg leder stadig efter opskriften på den der lækre glød som feks Andrea Rudolph el Shirley altid har uden de ser fedtet ud…… Når jeg forsøger mig syntes jeg bare min hud ser fedtet ud og skinner på den forkerte måde

 10. Uh rigtig god tur 🙂 og så vil jeg da rigtig gerne lige høre mere om den meget lovende titel på bogen under cremerne. Rynkefri for evigt…. a hva?
  Men har han en recept på mere plump hud, så det ikke bliver så løst, specielt rundt mund og kæbe.

 11. Er retinol den bedste anti-age ingidiens, og hvilke -A-vitamin/retinol er bedst i hudpleje? Og hvorfor anbefales det sjældent, at øjencremer smøres på selve øjenlåget? Det er jo netop dér, at huden er tynd og alderstegn ses hurtigt – plus, at huden bliver løsere mm.

 12. Jeg vil meget gerne vide grunden til at der er brintoverilte (jep) i hans renseprodukter – jeg havde fået fat i hans anti rednes-serie, og troede at det var en fejl, da en anmelder skrev det, men nej. Jeg tog i Magasin i går, og så det som ingrediens i to rensegels yderligere. Min lyst til at udforske mere fra Murad var så tæmmet.

 13. Øj, troede lige du havde gjort alvor af at lave en tur til LA for dine mange læsere…. Nå men okay, så må jeg jo nøjes med at læse med her 🙂
  Hvad kan jeg gøre for mine sarte tørre øjne og omgivelser???

 14. Kære Anette
  Hvad er holdningen til kollagentilskud i pulverform – som f.eks Oslo Skin lab promoverer? 🙂

 15. Meget hudpleje handler om produkter til huden i ansigtet. Men jeg er mere ked af “kreppet” hud på arme og ben. Har han gode råd her?

 16. Hvad er en god vitamin- og antioxidantcocktail ??
  Hvad med olier ??

  Rigtig god tur Anette.

 17. Hvorfor han propper parfume og andre irriterende stoffer i hudpleje som henvender sig til sart/sensitiv hud

 18. Jeg vil da rigtig gerne høre mere om den optimale sammensætning af de 80 % (regner med at sukker er bandlyst og sunde fedtstoffer på hitlisten, men hvad med ekstra tilskud? Og hvad med salt der ofte er udskældt, men som vi heller ikke kan undvære?)
  God fornøjelse, dit heldige asen!

 19. Hvad er den bedste måde at holde rynkerne på afstand, både hvad angår kosttilskud og hudplejeprodukter?

 20. Kære Annette
  Jeg er 70 år. Har en pæn velplejet hud , men …rynkerne vælter ind over mig ligegyldigt hvad jeg smører eller ruller mig til. Er der ikke bare en god filler så jeg ser godt ud i dagslys ?
  Kh Dorte

 21. Hvad er den beste pleje til atopisk eksem?
  Især ved øjnene hvor huden er meget tør og skallende. 🙂

Comments are closed.

Følg på Instagram