Pænt pakket. Selvom noget alvorligt mangler.

LVFE_miami_P039-040

I går lagde jeg min rejsetoilettaske op på Instagram – uden at skrive, hvor længe, den skulle holde. Og med en åben opfordring til alle om at byde ind med, hvad der mangler. Noget, der lige nu giver den mest underholdende læsning i kommentarfeltet.

Sagen er, at jeg rejser let. Min rens er lille og drøj, jeg bruger altid Bioeffect, når jeg rejser, er vild med Kjær Weis’ cremblush, som også er fin på læberne. Lidt sent har jeg opdaget, hvor fremragende Mizons concealer er – den fungerer også som foundation, hvis der er behov (bare bland med lidt creme). Mit nye duft-crush hedder Rose Alcane. Og så har jeg altid masker med på ferie – her en lille variant fra Aesop med masser af niacinamid i.

Hvad der for mig mangler, er en eyeliner. Og et beskyttende serum til om dagen. Og så er der håret, hvor jeg rejser meget meget let, men det er en anden historie. Jeg har også altid lavendelolie med. Og en deodorant jo.

Hvad med dig?

SNUP TIPPET: Vi følger op på det med olie i morgen. De lovede ord om AHA bliver senere. Til gengæld bliver der åbnet op for konkurrencer, anmelderhold og sommergæster i de kommende uger. Tillad langsommelighed og lange svartider.

HOOK OP PÅ BEAUTYSPACE HER.

FOTO LV.

10/07/2017
Når olie bliver overdrevet
Hvis du hører til dem, der asfalterer huden i olie....
13/07/2017
En glidebane
Olie-reglen er ret enkel

Kommentarer

 • Leafysmoothie

  Åh, det er så inspirerende, jeg pakker altid for meget. Og så kommer jeg alligevel alt på rejse flasker og små krukker men så mange forskellige så det bliver forvirrende. Vil nok egentlig have hele mit skab med på ferie også…. #Need go get better at this!!! Jeg får på fornemmelsen at din weekend/en uges ferie passer til min daglige hverdagstaske LOL… Godweekend smukke!

  14/07/2017
 • Ditte H

  @Anette, jeg medbringer al dullegrej i to toilettasker, og shampoo og balsam for sig selv i en pose … Det jeg ikke altid får brugt, det er makeuppen, ellers bliver der smurt en masse! Morgen og aften

  13/07/2017
 • Louise S. Jensen

  Tak for den hurtige respons!
  Jeg må forsøge mig med din anbefalede rutine og så melder jeg tilbage 🙂

  God weekend!

  13/07/2017
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Sanne, det lover jeg dig for.

  @ Louise Jensen, aircon hører til de værste fugttyve. Få fat i Tromborgs Lip Cure til læberne. Den virker hurtigt. Ellers gælder det om fugtlagring: brug vaskeklud om morgenen (mild mekanisk eksfoliering), spray med fugtforstærkning, altså en mist med hyaluron el. glycerin, dernæst fugtserum og afslut med creme evt. tilsat et par oliedråber. Misten supplerer du med i løbet af dagen. Prøv at gentage når du kommer hjem fra arbejde, altså lagringen. Lad mig gerne vide, hvordan det går – og tjek også, at du ikke er for sart/tørhudet, for så skal der måske mere forsegling til. Stor hilsen Anette

  13/07/2017
 • Anette Kristine Poulsen

  @Trine P, de er lige gode.

  @Susie, har altid en mini Elnett med, fordi mit hår nemt bliver elektrisk, og også er meget flyvsk, fint og lige. Og så bruger jeg mange hårelastikker.

  @ Jessica, både Day Serum fra Bioeffect er fin (det er ikke den i filmen), og fugtserum fra Comfort Zone er og blandt mine favoritter. Der kommer endnu en på bloggen i morgen.

  Stor hilsen Anette

  13/07/2017
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Heidi, jeg køber enten i helsekosten eller vælger Ole Henriksens lavendelolie, som også indeholder sesam- og mandelolie.

  @ Elisabeth, åhhh jeg vil gerne til Vietnam. Gode produkter, du nævner og sikke et godt tip med at rejse halvtomt. We like.

  @ Helle A, ja, jeg er meget glad for den. Også for den fra Smashbox.

  @ Zarah – Åhhh en god idé med en ny duft pr. rejse. Kender du Cerutti 1881? Tror ikke den fås mere, men jeg kan fremkalde duften og dermed en fantastisk tur til New Zealand, hvor den i 8 uger var eneste duftselskab.

  Stor hilsen Anette

  13/07/2017
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for alle ord.

  @ Ditte H, Åhhhhhh, jeg vil på tur med dig. NU. Hvordan transporterer du det? Bare en stor toilettaske?

  @ Birgitte B, åhhh ja, fodcreme, det er jeg også glad for at have med. Aveda har dem i små.

  @ Tanja, lyder som en god plan. Jeg vil gerne have min sorte eyeliner med.

  @ Mathilde, lyder dejligt med september. Jeg ville aldrig turde at blege tænder uden selskab og vejledning fra min dygtige tandlæge.

  Stor hilsen Anette

  13/07/2017
 • Louise S. Jensen

  Hej Anette
  Tak for din skønne blog, jeg er blevet så meget klogere på produkter og deres indhold.
  Har du nogle gode tips til hudpleje som er udsat for aircondition?
  Jeg sidder på et stort kontor hele sommeren, hvor der er kraftig airkondition og min hud lider virkelig. jeg har været her en måned nu og der er sket kæmpe forskel på min hud.
  Den føles stram og tør og læberne, de er umulige at fugte.

  jeg bruger hele Origins mega mushroom serie og tilføjer deres genzing mist i løbet af dagen.

  Derudover har jeg lidt forskellige produkter, også fra origins. – masker, cremer, serums, rens, skrub.

  Men jeg kan simpelthen ikke få huden gennemfugtet og smidig.

  13/07/2017
 • Du har forhåbentligt også en tandbørste og tandpasta med. 🙂

  13/07/2017
 • Jessica

  Du skriver at du mangler at pakke en beskyttende fugtserum – men jeg kunne se at du havde Bioeffect Day serum med også.
  Ville du bruge en ekstra fugtserum ala fx Comfort Zone (eller ville du anbefale en anden) før eller efter Bioeffect Day serum?
  Jeg har selv den Bioeffect Day serum men synes ikke rigtigt jeg kan finde ud af at bruge den med godt resultat – så hjæææælp 🙂

  13/07/2017
 • Jessica

  Du skr

  13/07/2017
 • Susie

  Jeg har alt med- men i mini, jeg samler sammen til ferien i løbet af resten af året:-D Men har du gode fif til minimal hår styling? God sommer:-)

  12/07/2017
 • ihh… nu har jeg liiiige købt den anbefalede concealer fra SmashBox.. Jeg er altid lidt mørk under øjnene, og den er god, holder godt og lægger sig ikke i rynkerne 😉
  (har dog lidt svært ved at finde den rigtige farve til mig.. men pyt, prøver mig frem)
  Hvordan er den her Mizon ift SmashBox?

  Dejlid aften
  //Trine

  12/07/2017
 • Zarah D

  rejer pr definition heller ikke let…men har alt i mini size
  men 2:1 produkter er altid godt. Fx Kiels farvet SPF 50 og Aftersun med glimmer er ogå et hit.

  Tromborgs lipcure er også uundværlig som én skrev. .

  Jeg køber altid ny parfume i lufthavn så får jeg masser af fremtidige ferieminder med..
  fx dufter Opium black af Singapore & Prada femme dufter af Seychellerne osv

  Og så har jeg et hel flyver survival kit……

  12/07/2017
 • Helle Andersen

  Er det netop den farve Mizon concealer du bruger og bruger du også den når du ikke rejser? Har snart set den der Æther duft fremhævet mange steder, må huske at dufte når lejlighed byder sig.

  12/07/2017
 • Elisabeth

  Jeg er så svineheldig at sidde i Vietnam lige nu. Her er varmt og fugtigt, så Bioderma er med til at sikre fugt+ opfriskning+solfaktor. Og så har jeg opdaget vandfast eyeliner. Fik Rimmel anbefalet i Matas da jeg var inde for at købe Dior-og den (Rimmel altså) er genial. Sikre mod pandaøjne og bliver hvor den skal. Og koster 70 kroner! Tromborg lipcure er uundværlig når solen bider.
  Derudover rejser jeg konsekvent med ting som jeg er ved at bruge op. Så smider jeg ud undervejs…

  12/07/2017
 • Heidi Kauffmann

  Jeg rejser også altid let og det vigtigste makeup er for mig en brynfarve og læbestift. Har også altid olie med som jeg kan bruge i ansigt og krop… Hvilken lavendelolie bruger du?

  12/07/2017
 • Mathilde

  Hej Anette Tak for al den arbejde du lægger i din blog – den er vi mange det sætter stor pris på!
  Jeg skal giftes til september, og ønsker mig inderligt nogle hvidere tænder! Kan du anbefale noget? Har selv tænkt på Swiss Clinic og Aarhus Tandblegning. Kender du noget til dem?

  12/07/2017
 • Tanja

  Jeg vælger bevidst min daglige makeup rutine fra på ferien og nøjes med fin fugtet hud med solcreme. Dog undværer jeg ikke mascara og en fin farvet læbepomade 🙂

  12/07/2017
 • Jeg pakker ikke let, når det kommer til beautyprodukter. Alene mit korte hår kræver en del styling 😉 og jeg kan ikke være på ferie uden både håndcreme og fodcreme. Og har svært ved at undvære et par produkter til læberne. Der skal gerne veksles lidt mellem nogle farver. Samme gør sig gældende til øjnene. Alt i alt så har jeg mange dejlige produkter, som jeg bruger hver dag og som jeg helst ikke vil undvære på ferien 😉 kh. Birgitte

  12/07/2017
 • Ditte H

  Uh, glemte min AHA cleanser fra Murad! Selvfølgelig er den også med!

  12/07/2017
 • Ditte H

  Nøj, jeg kunne godt lære lidt af dig, Anette! Vi har gerne overvægtfra feriens start pga. dullegrej
  Jeg pakker:
  – Dagcreme, Murad med C-vit
  – Serum, Murad m. C-vit
  – Natcreme, Murad m. C-vit
  – Olie fra Juhldal til rens
  – rensecreme fra Dermalogica til lidt mere rens
  – toner, Murad m. C-vit
  – øjencreme fra Dermalogica
  – håndcreme fra Murad
  – bodylotion fra Clarins
  – deo fra Clarins
  – solcreme fra Clarins
  – Mascara
  – et par øjenskygger
  – highlighter fra Tromborg
  – et par læbestifter fra Chanel
  – et par lipgloss fra Chanel
  – eyeliner fra Chanel
  – læbepomade m. gloss effekt fra Clarins
  – foundation fra Chanel
  – læbepomade fra Tromborg
  – shampoo og balsam fra Paul Mitchell

  Det er vist det …. jeg bruger sjældent det hele, men jeg VED, at lige så snart jeg fraviger et af produkterne, så vil jeg pludselig stå og mangle lige netop dét produkt!

  12/07/2017