3 du skal kende, 1 ingen vil savne

Lad mig ønske dig den bedste weekend sammen med tre varme anbefalinger og en enkelt unødvendighed som jeg ikke tror, nogen vil savne.

TIL KROPPEN

Muligvis mærker du også skiftet, hvor kropshuden bliver en anelse mere tør. Og her tænker jeg altid på en bestemt Beautyspace-læser, som engang skrev til mig, at hun afskyede den der kolde lotionfølelse på kroppen. Hun kommer til at holde af Mantles såkaldte The Whipp, som jeg også er virkelig glad for som håndcreme: En lyn-absorberende fed, men ikke fedtet, creme med sheasmør, squalane cannabisolie og hyaluronsyre, der konsistensmæssigt minder om glat smørcreme. Indeholder aromatiske olier, bl.a. citrongræs der for mig er helt vidunderlig opløftende, men som apropos TÆNK-debatten automatisk ville udløse en såkaldt B-kolbe.

Komplet indholdsliste (med  forklaring) finder du her. Vær opmærksom på, at INCIdecoder ikke er glade for parfumestoffer.

WAKE-UP CALL TIL HUDEN OMKRING ØJNENE

Jeg har noget med eye patches, især dem fra Peter Thomas Roth, som jeg konsekvent bruger, når jeg gerne vil se ekstra oplagt ud. Og nej, det er ikke bare pjat. For når du laver en lille dampspærreagtig effekt, som er det, der sker, så tvinges huden til at holde på fugten længere. Ikke jo i månedsvis, men nogle timer. Jeg kan varmt anbefale versionen med agurk, for halleluja for et indhold: aloe, koffein, arnica, hyaluron, hydroliseret kollagen, niacinamid og ja, sågar fugtmættende allantoin. Jeg køber dem altid hos hjælpsomme Mette. De er gode at opbevare i køleskabet. 

Komplet indholdsliste (med forklaring) finder du her.

TIL HÅRET

Du har sikkert prøvet det. At bruge en shampoobar for derefter at forkaste den og aldrig se i dens retning igen. Fordi hår vasket med en shampoobar til tider kan føles som våd pels – også når det er blevet tørt. Sådan er det ikke her.

Da jeg skulle teste Rowse, var jeg skeptisk, men ikke kun sekundkort, for det var helt som at vaske normalt: Du gør håret vådt og kører baren direkte på, hvorefter resultatet er den der knitrende fornemmelse af nyvasket hår. Med masser af skum (som jo kan være en smagssag) og igen de aromatiske olier, der ifølge Rowse selv gør balsam unødvendig. Jeg bruger dog stadig en leave-in. Den gode shampoobar er på vej til Danmark.

Komplet indholdsliste får du her (fra producentens eget site).

HVAD INGEN VIL SAVNE er Exuviances såkaldte At-home filler. Først navnet, der er lige så skørt, som dengang nogen (muligvis også mig selv) kunne finde på at kalde noget for Botox in a jar. Al fugtmættende creme vil få huden til at rejse sig en mikrosmule, også produktet her. Men det behøver vi jo ikke at betale 29.900 kr. literen for (10 ml koster 299 kr.). Indholdet tæller fugtbindere og peptider, men et nærmere kig på indholdslisten viser også, at silikoner i forskellige former optræder ikke mindre end fem gange, hvilket hjælper på følelsen af glathed.

MERE SERIØST BEDRE HUD i ord og på tube finder du her.

@beautyspace på Instagram

FOTO JENS PETER ENGEDAL

VAREDEKLARATION: Beautyspace har købt eye patches og kropscremen. De to andre produkter er fremsendte presseeksemplarer.

21/09/2022
Tænk, hvad TÆNK slipper af sted med
Vær kritisk nysgerrig – også over for de kritiske. Det gælder også den private...
25/09/2022
Giv mig 5 minutter, og du får styr på rækkefølgen 
Regel nummer 1 i Hudplejepyramiden®, hvor bl.a. Helle Thorups nye serie sigter efter fundamentet 

Kommentarer

 • Christina kragh

  Den dufter for meget;) og holder mig ikke fugtet nok i forhold til pestle and mortar el exomega fra A-Derma

  26/09/2022
 • Randi Rohde

  Har du et fif, Anette til dosering af comfort zones egf-kur? Jeg har lige ødelagt 2 ampuller, da jeg overhovedet ikke kan få indholdet til at løbe ud, når pipetten sættes på. Væsken er faktisk endda svær at få til at løbe ud af den brudte ampul, selv hvis man hælder den i stedet for at bruge pipette. Hvad gør jeg lige forkert? Hvor svært kan det lige være?

  23/09/2022
 • Marie

  Hvornår kommer Rowse til Danmark og hvor?!!! 😀

  23/09/2022
 • Anette Bilsted

  Kære Anette
  De øjen patches er fantastiske, den nye
  variant med bl.a. C Vitamin er intet mindre end forrygende
  Måske vil du prøve dem næste gang.
  God Weekend
  KH Anette

  23/09/2022
 • Karen

  Hej Anette
  Hvor ofte bruger man eye patches, holder de kun 1 dag eller har de en effekt hvis de bruges dagligt i en periode og derefter trapper lidt ned?

  23/09/2022
 • TINE OLSEN

  Tak for tips, Anette!
  Når nu du nævner eye patches, så er jeg altså umådeligt nysgerrig på Beauté Pacific’s nye “Symphonique Microneedling Puffy Eyes Perfusion Therapy Patches”. Det lyder noget drapeligt med “900 selvopløsende nåle bestående af krydsbundet krystalliseret hyaluronsyre”, som man åbenbart skal have på min. 4 timer eller hele natten.
  Er der nogen af jer andre, som har prøvet dem?

  23/09/2022
 • Christina kragh
  23/09/2022
  • Annemette Kiær

   Eller i Magasin, som Anette skriver 🙂

   23/09/2022
 • Christina kragh

  Hvor sjovt så forskellige vi er The wipp creme købte jeg 2 af den ene forærede jeg væk efter at ha prøver den på en gang den anden ligge nu i skuffen jeg kunne bestemt ikke li den !
  Til gengæld køre jeg nu på flaske nr 2 af pestle and mortar nye the essentiel body lotion 189 kr for 500 ml den er vanvittig lækker og virkelig god til min plagede hud .

  23/09/2022
  • Anni

   Hej Christina
   Tak for fif med P&M’ lotion. Hvor har du fundet den til den pris?
   Kh Anni

   23/09/2022
 • Kis

  Hej – The Whipp kunne jeg rigtig godt tænke mig at prøve – kan den ikke købes fra et dansk site? – det kommer ikke frem når jeg googler. Desværre har jeg lige købt læbe filler fra exuviance – ja hvor dum kan man være, men nu skal den bruges. Jeg har meget tørre omgivelser om læberne. Solen skinner – lad os glæde os over det.
  God weekend fra Kis

  23/09/2022

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.