Maries fabelagtige feriefoundation

imageDengang jeg var ung og fattig (fattigere!!) var Maybelline mit yndlingsmærke. Jeg købte det hele. Mascara, øjenskygge, pudder og hele baduljen. Så fik jeg lidt flere penge mellem hænderne, og prøvede de dyrere mærker, og så blev MAC og Clarins og Rodial og hvad de ellers hedder allesammen, mine yndlingsmakeup-mærker. Og det er de for så vidt stadig. Ikke fordi der er noget som helst galt med Maybelline, men fordi…jeg har råd. Og fordi de mærker bare er liiiiiidt bedre. Og fordi det hele føles lidt mere eksklusivt med de dyrere mærker. Jamen, i bund og grund er jeg nok bare en snob. Jeg glemte simpelthen bare lidt at Maybelline fandtes.

Hvorom alting er, da jeg var på ferie for et par uger siden, glemte jeg min foundation hjemme i Danmark – åh, gru!! Glemte faktisk også min tandbørste, min hårbørste, min mobiloplader og mine gode sko (hej vabler). Jeg har muligvis været træt og/eller fuld da jeg skulle ud ad døren…jeg ved det ikke – ihvertfald måtte jeg ud at købe nyt. Deriblandt en foundation. Og da jeg ikke lige gad give 400 kroner for en ny Clarins, købte jeg en Maybelline Fit Me-foundation (dewy/smooth) til nuttede, små 100 kr. Tænkte den var fin nok som ferie-reserve. Jeg havde aldrig prøvet lige dén foundation før og havde faktisk heller ikke læst nogle anmeldelser af den. Men må jeg ikke bare lige have lov til at sige, at den er fantastisk? Hvorfor er der ingen, der nogensinde har fortalt mig om dén? For efter jeg er kommet hjem, har jeg fundet ud af, at det åbenbart er sådan en alle kender. Måske har jeg bare ikke hørt efter.

Men det kan jeg godt sige dig, fra nu af, bliver Fit Me min sommerfoundation. På sådan en varm dag, hvor man ikke gider have noget makeup på overhovedet, men bliver nødt til det fordi…come on, det bliver man sommetider bare nødt til…på sådanne dage er den perfekt! Så fin. Så let. Så flydende. Og alligevel så dækkende. Der er ikke noget tykt og cremet over den, overhovedet. Jeg er vild med, at der er så mange farver at vælge mellem. Og endnu vildere med, at den lægger sig så fint på huden, uden at blive hinde-agtig. Huden kan ånde…aaaah! Og jeg ELSKER at den ser så naturlig ud. Den er perfecto hvis man går efter det der ikke-makeuppede look. Jeg er virkelig glad for den og SÅ overrasket over hvor god den er til pengene. Har du prøvet den? Er du enig? Eller kender du mon andre billige foundations som er lige så gode som de dyre mærker? Så sig endelig til (for jeg hader da lidt at være sådan en last mover)

Marie

06/08/2016
Øhh, hvad skete der mon?
09/08/2016
Nyt anmelderhold plus noget, du skal se

Kommentarer

 • Lena H

  Jeg er stadig fattig, så jeg tyr til de billige mærker. Lige nu bruger jeg Rimmel Lasting Finish foundation. Den holder super godt og har god dækning. Andre budget-hit er Maybellines gel eyeliner og Nyx matte lip creams og mascara fra Maybelline eller L’oreal 🙂

  08/08/2016
 • Blogsitter Marie

  Birgit A: Selv tak, da 🙂 Jeg har ikke en skønhedsblog, hvis det er dét du mener. Jeg har sådan en for-sjov-blog/brevkasse (https://brevkassebloggen.wordpress.com)

  Carina: Selv tak. Jeg har stort set aldrig prøvet noget af Nilens Jord. Måske burde jeg begynde.

  Nina: Rimmel, ja! Det mærke havde jeg da næsten også glemt.

  Iben: Fedt. Tak for tip.

  08/08/2016
 • Iben Nilsen

  Bourjois Healthy Mix Serum Gel Foundation er også et rigtig godt bud til omkring 100 kr. på Asos/feelunique/lookfantastic.
  Det er en anbefaling fra den skønne makeup artist Lisa Eldridge´s youtube kanal

  08/08/2016
 • Nina

  Jeg eeeelsker min Rimmel Wake Me Up foundation. Mest fordi den rent faktisk er lys nok til min blege hud (desværre fåes farven ikke herhjemme – hello ASOS), og så er der SPF i den!

  08/08/2016
 • CarinaFinseth

  Jeg har det på samme måde med BB-cremerne. Jeg synes, min hud bliver pakket ind i sådan en fedtet hinde.
  Jeg har for nylig forelsket mig i den Nilens Jords Tinted day creme. Lidt ligesom en BB-creme – bare uden at være så fedtet synes jeg.
  Jeg ejer for tiden ikke en foundation, og er på udkig efter en, som jeg kan bruge uden at føle eller ligne en, der har en maske på – så måske denen er værd at kaste en 100-mand efter… Tak for tippet 🙂

  08/08/2016
 • Birgit A

  Jeg er heller ikke så meget til de helt dækkende foundations, så jeg har kastet min kærlighed på Superstay fra Maybelline. I 3 forskellige farver til forskellige tidspunkter på året 🙂

  Marie har du din egen blog? Hvis du har, vil jeg gerne følge dig.

  Tak for endnu et inspirerende indlæg.

  08/08/2016
 • Blogsitter Marie

  Eva: Tak. Jamen, jeg må da en tur i Matas og tjekke de billigere mærker ud en af dagene.

  Birgitte: Tænk, de BB-cremer jeg har prøvet, har fedtet min hud helt vildt og har efterladt den der hinde-følelse jeg får spat af. Derfor har jeg lidt opgivet BB-cremer. God mandag til dig også.

  Helene: Og god mandag til dig 😉

  08/08/2016
 • HeLene

  Tak for tip, har ej prøvet den men hørt meget godt om den, også om makkeren som er en concealer. Sætter dem begge på listen hermed.
  Men sandt at sige, efter jeg begyndte at følge med herinde bruger jeg ikke så meget foundation mere… altså til hverdag, mest lidt mineralpudder og eller lidt setting pudder. Fordi min hud har det bedre, nemlig, takket være Beautyspace og The Books (aka Superhud bibelen og mors lille lyserøde)
  Men jeg elsker at make-upe lidt mere til fester og weekend, så din foundation skal klart testes asap!
  Go mandag sjove dig!

  08/08/2016
 • Måske er det et dumt spørgsmål, men hvorfor bruger du ikke BB-creme om sommeren? De dækker jo netop ikke så meget og lader huden ånde.
  Nå men jeg kender ikke deres foundations, for jeg har opgivet at bruge det på min hud. Kan ikke slippe den der følelse af, at huden er ‘spærret inde’. Så BB-creme fra Body Shop bruger jeg – og selvfølgelig VitaZing fra Origins på Anettes anbefaling 🙂 god mandag Marie. Kh. Birgitte

  08/08/2016
 • Eva B

  Tak for info, Marie !
  Jeg er også en hunk for de dyre mærker, men jeg har ALTID en Maybelline mascara i mit sortiment – sammen med en klassisk dyrere mascara fra Lancome eller fx. Åh, mit ynglingsmærke Chanel…så pæn emballage ( ! ).
  Men Maybellines mascara ; enten Volume Ekspress eller Lash Sensational, giver lige den mere volume på vipperne, når den klassiske først har defineret dem pænt. Også værd at prøve !

  08/08/2016