Nyt anmelderhold plus noget, du skal se

LancomeAug16a

Kan vi måske blive enige om, at det er svært at lade være med at kaste lange blikke efter modehuset Sonia Rykiels kreative streger og farvefestende samarbejde med Lancôme? Det er fine sager – især cushion-produkterne, men også Lisa Eldriges indblanding i den dobbelte læbeblyant med cremet balm i den ene ende og mat farve i den anden. Og så er der fingerspidserne, hvor neglekunst får en ny smart, elegant – men bestemt ikke kedelig – dimension. Se bare her på @beautyspace. Kollektionen er ude nu, (selvfølgelig) i en limited edition.

LancomeAug16b

ANMELDER-HOLDET ER SAT. De 13 heldige hoveder til anmelderholdet her blev: Laila Rosenvinge, Tina Kodbøl, Line Horn, Lone Glenstrup, Tanja Olesen, Mette K. Eriksen, Michelle Johansen, Susanne Dall Jensen, Luise NA, Mette Vinther, Dina Segerlund, Pia Randlev Poulsen og Jane C. Jensen. Send hurtigt jeres adresser på mail til Gitte Trier fra Estée Lauder på GTrier@dk.estee.com

PS: For flere tips, anmelder-chancer, inside-info og no bullsh*t beauty kan du springe på Beautyspace-holdet her, hvis du ikke allerede er på listen.

FOTO Ditte Ingemann

08/08/2016
Maries fabelagtige feriefoundation
10/08/2016
Helt ærligt, Giorgio Armani

Kommentarer

 • Woop, sikke en god overraskelse 😀 Det bliver kærkomment med noget forkælelse ovenpå en graviditet, som forhåbentlig snart kan resultere i en baby om 15 dage! Hep hep!

  10/08/2016
 • Pia Randlev Poulsen

  Fantastisk ……glæder mig vildt til at lægge hovedet på bloggen som testperson 🙂 🙂 🙂

  10/08/2016
 • @ Jessica – Det er en jungle derude, så jeg tror, du først og fremmest skal blive klog på, hvilke ingredienser, din hud har brug for + rækkefølge osv. Jeg har samlet al info heri, inkl. produktanbefalinger:

  https://www.bog-ide.dk/krop-og-sind/krop-og-sind,-div/anette-kristine-poulsen/saadan-faar-du-superhud/p-349995/#!349996

  Du kan også låne den gratis på biblioteket, som nævnt. God fornøjelse. Stor hilsen Anette

  10/08/2016
 • Jessica

  Anja – tak for råddet (:

  Anette – takker for svaret, prøvet at finde er andet produkt /natcreme. Overvejer (som en anden dagcrem end “Meso” den fra Medex) at prøve/købe “ESTÉE LAUDER Hydrationist Maximum Moisture” nogen som kender noget til denne ? Eller kan anbefale andre lækre dagcreme til normal hud og forbygget rynker ? -Jeg er 31 år, ikk synlige rynker som sådan, er meget bevidst om min kost og spiser mange forskellige ting med C-vitamin i dagligdagen

  10/08/2016
 • Mette K. Eriksen

  Jeg er med, wow jeg glæder mig!

  09/08/2016
 • @ Jane C Jensen – ;o)

  @ Luise – Det bliver spændende.

  @ Amaja – Next time. Jeg kan mærke det.

  Stor hilsen Anette

  09/08/2016
 • @ Helene – Jeg har det som dig.

  @ Tanja Olesen – Herligt du kom med som anmelder. Det bliver spændende at se din vurdering.

  @ Anja – Vil du se mit svar til Lone H ?

  Stor hilsen Anette

  09/08/2016
 • @ Mormormedstilletter.dk – Ja, det er virkelig godt sammensat.

  @ Susanne Dall Jensen – Jeg er spændt på din mening.

  @ Jessica – Du skal endelig ikke bruge hudpleje med SPF om natten. SPF er kun som et værn til dagbrug. En beskyttelse og altså ikke noget, der gør noget som helst godt for huden om natten. Tvært imod faktisk (længere forklaring, som du kan søge tilbage på bloggen for at få).

  Stor hilsen Anette

  09/08/2016
 • @ Lone H – Ja, det ER fine sager. De skulle lande over hele landet i morgen, har jeg fået bekræftet. Dog er der forsinkelse på nogle af paletterne, som først kommer fredag.

  @ Louise T – Det er noteret. Pænt af dig at skrive.

  Stor hilsen Anette

  09/08/2016
 • amaja

  øv det blev ikke mig

  09/08/2016
 • Jane C Jensen

  Wow hvor fantastisk, den gælder jeg mig til at teste.

  09/08/2016
 • Luise NA

  Yes!!!!

  09/08/2016
 • Anja

  Jessica – det er i hvert fald ikke en god ide at sove med SPF

  09/08/2016
 • Anja

  Jeg har været i flere forskellige Matas butikker, som først lige har bestilt kollektionen hjem. Ved du hvor den er ude henne? Kan ikke vente!

  09/08/2016
 • Tanja Olesen

  Ej hvor skønt. Jeg glæder mig . Kh. Tanja

  09/08/2016
 • HeLene

  Nøj, dette er hvad jeg kalder back-to-beauty-school, med klistermærker og notesbøger og make-up fra farvelade himlen. Jeg er så begejstret.

  09/08/2016
 • Jessica

  Kære Anette

  Må jeg spørge dig, jeg har fået udført 2 dermaroller-behandling hos Anne Q Skincare sidste år (april & maj) og har i denne forbindelse brugt “Medex Cellular Fluids Meso Anti-Ageing Fluid SPF 25 – 30 ml” efterfølgende og faktisk lige siden.

  -Men ved egentlig ikke om der er grund til at forsætte med denne cream, eller om det kun var i forbindelse med behandlingen ?

  Så bruger denne her solcream pt både dag & nat -da jeg ikk ved om jeg skal forsætte med Cellular Fluids Meso Anti-Ageing Fluid SPF 25.

  Har normal hud igen, kan denne solcream godt bruges/ fungere som “anti age cream” eller kun som alm uva & uvb beskyttelse ?

  Kan ikke tilføje billeder

  Matas Ansigtssolcreme faktor 30 80 ml
  4,5 ud af 5 Anmeldelser (10)
  En let ansigtscreme, som trænger hurtigt ind i huden. Beskytter dig effektivt mod solens UVA- og UVB-stråler. Solfaktor 30 giver høj beskyttelse.

  Indeholder fotostabile filtre og er vandfast.

  De primære aktive ingredienser er fugtgivende hyaluronsyre og antioxidativ E-vitamin.

  Uden parfume. Svanemærket og godkendt af Astma-Allergi Danmark.

  Vh Jessica

  09/08/2016
 • Susanne Dall Jensen

  Fantastisk!
  Glæder mig allerede og sender straks en mail 🙂

  09/08/2016
 • Ejjj, hvor skønt med farver og kreativitet på emballagerne og når så produkterne også er lækre går det helt O P op!

  09/08/2016
 • Louise T.

  Tillykke til de heldige anmeldere.
  Hvis en springer fra, så melder jeg mig fluks som suppleant, for Revitalizing Supreme+ lyder helt sikkert som et produkt, der kan hjælpe og afhjælpe træt og tør hud 🙂

  //KH Louise

  09/08/2016
 • Lone H

  De er så fine de nye Lancôme produkter og det bliver svært at begrænse sig. Må snart forbi min beauty pusher

  09/08/2016

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.