Maries boblerier

image

Har du hørt om de koreanske boble-masker? Det har jeg. Så jeg købte en på ebay. Både fordi jeg har hørt Anette snakke om, at alt fra Korea bare er the jam. Men også fordi, masker er vildt populære i øjeblikket – og jeg vil også være med på alt det hippe. Men hvis jeg skal være heeeeelt ærlig, så var det måske nok allermest fordi det lød sjovt. En maske der bobler. Come on! Nåmn, jeg har det lidt sådan, at skønhed også skal være sjovt. Bare engang imellem. Så kan vi altid være smukke imorgen. For det er ihvertfald ikke fordi, at man er smuk imens masken sidder i ansigtet. Fordi den bobler op. Ikke huden!! Du godeste gud, nej. Men selve masken bobler op efter nogle minutter. Den bobler op og bliver stor og siger ZzZzz…ligesom en sodavand gør, og man ligner lidt et grågrønt, boblet monster og det kilder sjovt og prikker og….hey, så kalder man selvfølgelig på sin kæreste og gør ham forskrækket og så griner man lidt af dét og så vil han også lege med og så smører man masken ud i krydderen på ham og tager billeder af ham og beder ham spidse læberne som en ægte model og viser et snapshot af hans bobleskæg på Anettes blog og gør ham dermed verdensberømt. Eller noget i den stil.

(Og her havde jeg sat et billede af min kæreste med bobleskæg – men det er fjernet igen. Man kan evt. google sig frem til hvordan boblerne ser ud i ansigtet, når man bruger masken).

Men virker det så? Ja!! Altså, masken er en lermaske og har ekstrakter fra grøn te, granatæble og aktivt kul. Ja..kul..som åbenbart er aktivt!? Det står der. Jeg ved ikke, du. Men det skulle altsammen være virkelig godt til at fjerne urenheder i huden. Og så er der tilsat kulsyre, som får det hele til at boble og sitre og på den måde skulle det komme heeeelt ned i porerne. Jeg skal ikke kunne sige om alt det bobleri har en effekt, men min hud (og min kærestes) var virkelig blød og glat efterfølgende. Så blød, at jeg ihvertfald har brugt den flere gange. Man putter den bare i ansigtet. Lader den svulme op. Efter fem minutter tager man lidt lunkent vand i hænderne og kører rundt. Og lader så masken sidde et par minutter mere. Og så skyller man den af. Og tadaaaah: lækker hud! Fik jeg sagt den kostede 30 kroner? Alt i alt. Jamen, da næsten rørende, ikk’?

Marie

02/09/2016
Helt ærligt, Ellen Hillingsø
06/09/2016
A-vitamin med procenter

Kommentarer

  • Iben Nilsen

    ZABRINA K: Man kan købe for op til 80 kr. i lande udenfor EU uden der kommer told (eller andet) på. Og man kan få en hel del koreansk hudpleje for under 80 kr. på f.eks. Ebay. Oven i købet er der ofte fri fragt..så man kan bare bestille fra forskellige steder og/eller i flere omgange hvis der er flere ting man har lyst til at prøve 🙂

    10/09/2016
  • Marie

    Christine: Cool. Den er ihvertfald lidt anderledes (end så mange andre masker)

    Helene: Dejligt med smil. Det var også helt tilfældigt, at jeg opdagede den maske. Og blev simpelthen bare nødt til at prøve den.

    Pia: Er jeg glad for at høre, kan du tro 🙂

    Marianne: Jamen, ville såmænd også gerne have ladet billedet være, for det så sjovt ud (eller lidt skummelt faktisk…eller..ihvertfald så mærkeligt at Anette og jeg aftalte at pille billedet ned igen)…men overtal du din mand istedet. Der er ikke noget farligt ved det (må jeg hellere lige sige, for god ordens skyld)

    05/09/2016
  • Ih jeg ville nu ellers gerne have set billede af din kæreste med maske i hele hovedet 🙂
    Så må jeg forsøge at overtale min mand til at være test-dummy 😉

    05/09/2016
  • Pia H

    Altså Marie. Man bliver helt glad at af læse hvad du skriver 😉

    05/09/2016
  • HeLene

    Sjovt tip, kender lidt til k-beauty men lige det der boble noget havde jeg misset! *smiler af hele historien*

    05/09/2016
  • Christine

    Så er den bestilt! Det skal da prøves

    05/09/2016
  • Marie

    Ingen toldproblemer whatsoever. Den strøg lige igennem og blev leveret til døren.

    05/09/2016
  • Zabrina K

    Havde du ingen problemer med tolden, når nu den kommer fra Kina?

    05/09/2016
  • Marie

    Tanya: Sorry, ja. Man kan købe dem bla. på ebay. Priserne varierer lidt. Som de jo gør dér. Men jeg købte min her: http://www.ebay.co.uk/itm/Elizavecca-Milky-Pigg-Face-Blackhead-Cleansing-Carbonated-Bubble-Clay-Mask-100ml-/222163963938?hash=item33ba011022:g:vH4AAOSwtJZXXlvL

    Rie: Selv tak 😉

    05/09/2016
  • Rie Dyrnes

    Lyder helt sikkert som noget jeg må prøve…. Tak for et mandags morgen smil :O)

    05/09/2016
  • Tanya

    Link, søde Marie? 30 kr lyder jo helt tosset. Det lyder lige så skørt og sjovt som det der slik der popper i munden. Måske skulle man kombinere dem?

    05/09/2016

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.