Årets ingrediens

Ingrediens1

Prisen kan ikke gå til andet end probiotika. For de gode mælkesyrebakterier har hævet sig sundhedsmæssigt op som den ingrediens, vi vil hele vejen rundt om. Både i kost og i hudpleje. Det er dén ingrediens, som i øjeblikket får forskere til at læse ekstra op på stoffet i deres sommerferie, og som hudlæger forærer deres børn og kæreste, fordi den gør en mærkbar og synlig forskel, når det gælder hud og fordøjelse. De gode bakterier optager nemlig pladsen for ballademagerne, og vil som en antiinflammatorisk behandling ikke bare mildne rødme og irritation, men også bane vejen til en hudbarriere i topform (og så ved vi, at alt andet bliver lettere).

Prisen er delt og går til de to producenter, der med flid og rendyrket hjerteblod går ekstra klogt til sagen:

 • Med utallige priser i bagagen nørder Britiske Aurealia videre med probiotika, og jo, det var dem, der lagde England ned med deres deodorant. Koncentratet her indeholder et batteri af forskellige mælkesyrebakterier i sin reneste form blandet med en gavmild portion fugtmætning og beroligende alger.
 • Sydafrikanske Esse er også et nørd-brand, der specialiserer sig i den syrede fredsmægler – på flere niveauer, inkl. det levende. Selv en ikke øjencremes-entusiast må overgive sig til deres nye øjencreme, som er en ualmindelig ikke-fedtende fed smøre. Med både præbiotisk og probiotisk indhold støttet af hyaluronsyre.

MIT RÅD: Koncentratet fra Aurelia bruger du med bare en dråbe på et renvasket ansigt før serum eller blandet i serum.

LÆS MERE om BEAUTYSPACE KÅRER ÅRETS BEDSTE, og glæd dig til på onsdag, hvor det gælder ÅRETS BEDSTE SMØRE. I morgen tirsdag gælder det december måneds BOOK’N BEAUTYSPACE, hvor alle på listen her kan se indholdet kl. 8.00 tirsdag morgen (der er smukkig på Instagram: @beautyspace).

FOTOGRAF JENS PETER ENGEDAL

02/12/2018
Årets skandale
Det kunne næsten ikke være anderledes. Desværre.
04/12/2018
Første parfume lavet af affald
Rasende velduftende affalds-sag plus et plaster på udsolgt beautybox

Kommentarer

 • mette jørgensen

  Hej Anette. Kan aurelias probiotic concentrate bruges med egf ?
  Bedste hilsner
  Mette

  06/12/2018
 • Louise K

  Anette, årets ingrediens får mig til at tænke på en ny ingrediens i hudplejejunglen. Hvad er din mening om “bachuchiol” som Ole H bruger som aktiv ingrediens i de nye produkter. Har du prøvet det? Jeg har prøvet serum men kun en uges tid. Jeg var vild med konsistensen, men hvorfor lilla og hvorfor glimmer i :-/ hmmm

  05/12/2018
 • Lise Grosmann

  Daniela: Kender du ProbioCare…det kunne være, de har noget af det, du efterspørger. I hvert fald har de en probiotic spray.

  04/12/2018
 • Gitte NO

  Fantastisk boks denne gang – ynglingsmærker all over! 🙂 Skøn ekstra julegave til mig selv <3

  04/12/2018
 • Christine Cecilie Gustavsen

  Hvorfor kan jeg ikke åbne jeres mail?

  04/12/2018
 • Louise Sletting

  Åh. jeg har ikke fået min mail og book’n’beautybox denne måned 🙁
  Har tjekket alle tænkelige mapper.

  04/12/2018
 • Christina kragh

  Jeg har lige bestilt Aurelia probiotika konsentratet og glæder mig til at prøve den ….dog står der i beskrivelsen 3 dråber på ren hud før serum men hvis du siger en er nok haha ja så satser jeg på det

  03/12/2018
 • Jette B

  Spændende læsning.

  03/12/2018
 • Nynne

  Iben, jeg ved at Esses øjencreme kan købes hos http://www.completeme.dk og stedet giver også lækre behandlinger 🙂

  03/12/2018
 • Inge Jensen

  Hej
  Har prøvet forskellige produkter fra Esse. De var utrolig gode,problemet er at bruge de andre gode ting du anbefaler for jeg tror ikke man kan blande dem med andre produkter

  03/12/2018
 • Louise Granhof Juhl

  Ej.. hvor lyder det vidunderligt. Drømmer om begge produkter. Mon øjencremen ikke er i salg endnu? Jeg kan ikke finde den nogen steder….

  03/12/2018
 • Iben

  Hej, endnu engang tak for super blog.
  Kunne du lave link til den øjen creme fra Esse? Jeg er ret udfordret af allergi, tørre øjne omgivelser og eksem. Så vil gerne prøve om det kan styrke min hud, til at klare udfordringerne.
  På forhånd tak
  Iben

  03/12/2018
 • amaja

  tak for din liste
  der er nok læsestof og viden at sætte sig ind i i lang tid

  03/12/2018
 • Jaaa! 🙂
  Med min nye viden, omkring den mikrobielle verden, er jeg også stoppet med at bruge dræbende håndsprit. Det er dog stadig liiidt svært, at vænne sig til.

  Bare der dog snart ville komme en håndsprit, som indeholder de gode mælkesyrebakterier, som optager pladsen for de uønskede of dårlige bakterier.
  -Håber at Trevor Stein fra ESSE Skincare læser med her 😉

  03/12/2018