fbpx

Maries “botox’ede” øjne

tighteye__45391-1469879925-500-500

Ved ikke med dig, men sagen er dén, at jeg altså virkelig ikke kan lide at blive ældre. Jeg hader det! Og det er muligvis sygeligt. Ihvertfald sagde min mor (liiiiidt skrapt) til mig fornylig, at: ‘NU måtte jeg altså stoppe min sygelige angst for at ældes‘…fordi…ja, det er dén vej det går, om jeg vil det eller ej. Og jeg ved godt, allerinderst inde, at det er skørt og neurotisk. For jeg har faktisk ikke engang nogle dybe rynker eller noget. Ikke desto mindre ser jeg helst, at de kloge hoveder meget hurtigt opfinder en pille, som får aldringen til at stoppe. Så skal jeg bare lære at sluge en pille uden at være ved at kaste op. Jamen, the struggle is real, yo. Om jeg fatter hvorfor jeg kan sluge uanede mængder af fx. choko, uden nærmest at have tygget det, men en lillebitte pille kan jeg ikke få ned. Om ikke andet. Jeg skal ikke nyde noget af at blive skåret i. Og fri for at få stukket nåle ind i min hud og blive fyldt op med gift – lige nu – hvem ved hvad jeg siger om 10 år? Og indtil da, må jeg vel bare acceptere de linjer (ja, jeg nægter åbenbart at kalde dem rynker!) der altså er begyndt at komme omkring øjnene. MEN så var det jeg faldt over noget serum fra Tight Eye. Botox på flaske, sagde internettet. Hallelujah, råbte jeg. Og 1-2-3, så havde jeg klikket det hjem. Botox ved jeg så ikke om det er. Jeg havde måske nok forventet magi. Fordi hey, så naiv er jeg. Men det er ikke magi, for linjerne forsvinder ikke bare sådan puf. Jeg ligner ikke pludselig en 18årig. Men linjerne bliver helt klart, og uden pis, mindre tydelige. Altså tyyyydeligt mindre tydelige. Hver morgen smører jeg lidt under øjnene. Venter 5-10 minutter til det er tørt. Og så vasker jeg det faktisk af igen. For det skal man. Og voilà: Så er det som om det hele er blevet glattet lidt ud. Så på dén måde er det jo lidt magisk. Hyaluronsyre, kaviar, koffein, vitaminer og diverse peptider skulle altsammen være proppet ned i den flaske og hjælpe med at gøre huden stram og fast, formindske poser og gøre de mørke rande lysere. Hvis du har lyst, kan du klikke her og læse meget mere om ingredienserne og deres virkning. Man kan også se videoer, billeder, læse anmeldelser og købe produktet. Som ikke er billigt. 70 dollars. Plus forsendelse. Men de er søde nok til at sørge for, at man ikke skal betale told og alt det. Jeg er fan!

Marie

 

 

03/10/2016
Vind!
06/10/2016
Afskedsguide til pigmentpletter #1

Kommentarer

 • Blogsitter Marie

  Faaaaantastisk, Karin. Så de ER virkelig søde 🙂 Og jeg er helt enig…det gik lynhurtigt med leveringen og det er en kæmpe flaske. 70 dollars lyder bare af meget. Håber du bliver glad for den.

  11/10/2016
 • Karin vs

  Hov – glemte helt at skrive at det faktisk er super billigt for denne øjencreme – for dels er dollaren ikke så dyr pt og dels er der 50 ml i 🙂 normalt er der jo kun 15 ml pr bøtte til øjnene, så synes det er ret billigt 🙂

  11/10/2016
 • Karin VS

  Hello Marie 🙂
  Jeg modtog min øjencreme i dag. For det første var det godt nok hurtigt leveret, for det andet var den super godt og forsvarligt pakket ind, og for det tredje, ja så var de ligeså søde mod mig som de var mod dig 😉 wink wink nudge nudge 😀
  Knus Karin

  11/10/2016
 • Blogsitter Marie

  Har jeg ikke svaret på det???????????? ??? ?????

  09/10/2016
 • nielsen

  Hvordan sørger de lige for man ikke betaler moms og told??????

  09/10/2016
 • Blogsitter Marie

  Kære Eva. Læser alle kommentarer! Og tak for din. Jeg fik engang noget kløende udslæt under øjnene af en creme. Går ud fra at den var for skrap…derfor er jeg altid lidt nervøs for at bruge underøje-cremer. Men må da prøve noget A-halløj. MÅ jeg bare.

  08/10/2016
 • Eva B

  Kære Marie

  Ved ikke, om du læser kommentarer flere dage efter. Men vedr. øjne, så har jeg altid brugt mine A-vitaminprodukter under øjnene uden problemer overhovedet. Tværtimod har jeg faktisk kun en enkelt meget tynd linie, når jeg griner eller lign. Som 50-årig. Men ved ikke, om jeg har en næsehornshud, der kan tåle alt? Mon dog. Man kan jo prøve sig frem

  08/10/2016
 • Blogsitter Marie

  Mette: Tusind tak for info. Det må jeg da lige se nærmere på! Dejlig dag til dig også 🙂

  Sanne: Præcis. Du har fuldstændig ret. Men kunne man da bare blive fri for rynkerne i det mindste 😉

  06/10/2016
 • Søde Marie, husk at alder slår alternativet. 😉

  06/10/2016
 • @blogsitter Marie
  Nu skal jeg jo passe lidt på med reklamering…
  Men kan varmt anbefale Environ’s AVST Eye Gel og Youth EssentiA peptide Eye Gel. Begge indeholder A-vitamin og den sidstnævnte har også peptider. Begge kan anvendes dagligt, morgen og aften uden at irritere huden på nogle måder. Hermed opnår du så også A-vitaminets positive egenskaber samt den udglattende effekt omkring øjenomgivelserne.

  Ha’ en dejlig dag

  06/10/2016
 • Blogsitter Marie

  Karin: Håber du bliver glad for den (er jeg ihvertfald). Og at du også slipper for told 🙂

  Maria: Nemlig. Eller om jeg bare var heldig og har løøøøøjet for alle Anettes læsere. Av, hvor ville dét være uheldigt.

  05/10/2016
 • Maria

  Uh, så kan Karin jo lige tjekke, om de osse glemmer 0’et dér på toldsedlen, og bare er vildt søde! 🙂

  05/10/2016
 • Karin VS

  😀 ja det er jo godt at vide om det var en forglemmelse! Uanset, jeg har bestilt en flaske. For nogle måneder siden var Angie fra Hotandflashy på youtube i gang med den store lovprisning og jeg tænkte jeg ville prøve den på et tidspunkt. Lige nu får man minus 20%!!!

  05/10/2016
 • Blogsitter Marie

  Altså ihvertfald havde de skrevet på den der toldseddel at produktet kostede 7 dollars. Men nu bliver jeg da i tvivl om, om de bare havde glemt 0’et. Aaai!? Det tror jeg altså ikke. Tror bare de er herresøde (er jeg nu svimlende naiv igen?)

  05/10/2016
 • Karin VS

  Hvordan sørger de lige for man ikke betaler moms og told?:-)

  05/10/2016
 • Blogsitter Marie

  Tak Mette <3

  PS. Findes der A-vitamin-halløj til under øjnene? Ved du det? Eller er det for skrapt?

  05/10/2016
 • Kære Marie,
  Du skal da bare igang med daglig anvendelse af et A-vitamin produkt, og voilá, så bremser du for aldringstegn = no more worries 😉
  Tak til dig og Anette – med jeres som altid, underholdende og lærerigt læsestof.
  Kh, Mette

  05/10/2016

Hop med på Beautyspace-holdet
- kvit & frit

 
Find ud af, hvad der dokumenteret virker på din hud,
undgå fejlkøb og få adgang til de opdateringer, beauty-boxe,
hvad-virker-guides og den skønhedssnak, der positivt gør en forskel.
 
JA TAK - STIL MIG STRAKS VIDERE

Velkommen til Beautyspace - tilmeldingen lykkedes!