Gratis speed-service til alle

meganhess

Jo, der kan være ventetid, og jo, det kan være en idé at booke tid på forhånd hos enten Magasin (minus Fields) eller Salling (bed om omstilling til Elizabeth Arden standen). Men ellers er den god nok: Her er den helt friske menu over de speed-behandlinger, du kan få hos Elizabeth Arden. Uden at skulle af med en krone. Udover hudmåling af elasticitet og fugtniveau (skin scanning), kan du få:

Oxygen Boost 10-minutters spaoplevelse, der opfrisker huden med serumpleje fra The Red Door Spa i New York. Oxygen Beauty Blast kan både bruges ovenpå makeup eller som en del af en mini- eller komplet ansigtsbehandling. Serummet indeholder et stabiliseret iltmolekyle, 16 mineraler og hyaluronsyre i en kølende cocktail.

Pollution Solution Et quickfix, der beskytter huden mod forurening. Først får du renset hud, så påført Superstart Skin Renewal Booster, og herefter marinerer huden i en spa-inspireret sheet maske, der bl.a. indeholder grøn te og E-vitamin.

The Eyes Have It Kølende gelémaske, der fugtmætter og forfrisker huden under øjnene. Behandlingen afsluttes med PREVAGE® Anti-Aging Eye Serum, der gør sit for at mindske mørke rande og fugtmætte ​​fine linjer.

Lady Liperty En 10-minutters læbebehandling, hvor der eksfolieres, fugtes og fugtforsegles, så læberne bliver ekstra bløde.

Pampered Hands  En 15-minutters forkælende håndbehandling, der består af en kombination af Elizabeth Arden-produkter, som eksfolierer, fugter og plejer med både håndmassage og indpakning i varme, blødgørende olier, så hænderne bliver bløde og får et silkemat skær.

VÆR OPMÆRKSOM PÅ: At har du problemer med at komme igennem på telefonen (eller andre udfordringer), så er der ikke andet at gøre end at prøve igen. For bemandingen er ikke lige stor i eksempelvis København og Odense. Jeg håber, du får en god oplevelse, og bær også over med, at et besøg nok vil involvere en anelse produktsnakkeri. Men uden noget-for-noget-forventninger.

PS: Rosacea-guiden er desværre udsat på ubestemt tid pga. nye undersøgelser, der lader vente på sig. Det ændrer dog ikke på, at der er et fuldt og helt kapitel i denne her om både sart hud og rosacea. Bogen kan lånes på biblioteket.

 

01/10/2016
Jeg er også bange, men ikke for det her
03/10/2016
Vind!

Kommentarer

 • @ Louise T – Det lyder godt!

  @ Laura – Det har jeg skrevet om her: https://beautyspace.dk/jeg-sippet-hjemmerulleri/

  Stor hilsen Anette

  11/10/2016
 • Louise T.

  Jeg vil vente med længsel på din guide – og i mellemtiden dykke ned i Sådan får du superhud, som jeg endelig-endelig har fået hjem fra biblioteket

  06/10/2016
 • Laura Inger Margrethe

  Hej Anette. Lyder super interessant med Elizabeth Arden! Jeg vil også sige at de trænger til det. Brandet har rigtig mange gode hudplejeprodukter, men specielt makeuppen har problemer med deres image.

  Nu til noget helt andet: jeg ved rigtig meget om hudpleje, men kunne virkelig godt tænke mig en second opinion her. Jeg har lige bestilt en dermaroller fra Swiss Clinic, da jeg havde et par tusinde mataspoint (haha) som bare skulle bruges på et eller andet. Jeg synes den løs interessant, jeg jeg egentlig selv synes at jeg har pæn hud, men jeg døjer lidt med pigment fra næsten årgammel akne og lidt forstørrede porer. Derfor er det også 0,2 mm udgaven jeg er gået efter.

  Hvad synes du om dermarollers? Virker de rent faktisk, er det farlige, eller er det hele bare effektiv marketing? Jeg har ikke betalt noget for den, så bare vær helt ærlig 🙂

  Hilsen Laura

  04/10/2016
 • @ Vibeke G – fantastisk at høre. Godt med sådan en live vurdering fra dig. Tak.

  @ Helene – det lyder som en plan. Meld gerne tilbage om din oplevelse.

  @ Trine M – Du vil nok opleve, at Environ beder dig starte fra begyndelsen, men jeg vil ikke være nervøs for at springe et par steps over, og så bare lægge ud med en lille mænge. Det bedste du kan gøre er, at holde øje med din egen hud.

  Stor hilsen Anette

  04/10/2016
 • Trine Malchow-Møller

  Noget lidt andet: Overvejer at skifte A-vitamincreme – derfor dette spørgsmål…

  Et hurtigt sp., du måske har et bud på: efter års brug af Beautes clinical super booster, hvilket niveau af AVST’en fra Environ ville du så hoppe ind på?

  Vil nemlig prøve at skifte uden at miste effekt en overgang…

  Mange hilsner Trine

  03/10/2016
 • HeLene

  Ej, hvor lækkert, måske mine hænder kunne få en tur. Det gik så godt en periode efter din skønne gæsteblogger fik mig til at bruge negleolie hver dag og lade være med at pille i neglerødderne…. Det blev så pænt og holdt længe efter, den gode vane.

  Meeeen, jeg er faldt tilbage (stress ‘hjælper’ vist med at finde gamle dårlige vaner?) og det kunne jo være et startskud til nye friske tag, med pæne hænder…

  Prøver at smutte forbi de flinke EA-damer, tak for tip. Rækker straks ud efter negleolien, som skam står lige ved computeren…. Den skal bare bruges!

  03/10/2016
 • Vibeke Guldager

  Hej Annette

  Sjovt det lige er dit emne for idag da jeg havde fornøjelsen hos Elizabeth Arden i Magasin iRødovre centeret i lørdags.

  De havde en stand ude på torvet og sikke en service og en professionalisme de skønne piger havde.
  jeg fik Oxygen boost, diverse forskønnede cremer lagt på og afsluttet med makeup.

  Jeg nød det så meget og hvis ikke jeg havde et job at passe ville jeg mindst et par gange om ugen få et Oxygen Boost – det var helt outstanding og sikke en glød huden havde bagefter.

  Så jeg MAX anbefaler de utrolig søde kivnder hos Elzibeth Arden i magasin i Rødovre

  03/10/2016

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.