Decemberboksen: Vil du have huden, andre snakker om?

”Hvad pokker har du gjort med din hud på benene og armene? Den stråler jo nærmest sådan glød-agtigt” lød det fra mine bademakkere. De hører til dem, der oftest ser mig i meget lidt tøj.

Jeg ku’ godt her tage de negative briller på. Tænke noget á la okayyy, hvordan så huden da ud før?

Men nej. Svaret er nemt og handler bare om at gøre 3 små ting i rap – ting, jeg derfor har samlet i decembers Book’n Beautybox. Du får dem her – også med 3 gratis alternativer, hvis du har andet at bruge dine penge på.

Muligvis nu med den blødeste kropshud

Trods vidunderligheden og bæredygtigheden, så kan eksfolierende kaffegrums blive bøvlet.  Investerer jeg i kropsskrub, har jeg to favoritter, hvor den ene er Rudolph Cares vanvittig finkornede (nærmest pudrede) miks af oliven- og rapsolie, glycerin og acai. Brug den i badet og dup bagefter huden let tør og så på – inden der er gået 60 sekunder – med blandingen af koldpressede øko-olier: jojoba, oliven, mandel og acai. Sidstnævnte indeholder såkaldt ferula – antioxidanten, der forstærker andre antioxidanter. Olien på let fugtet hud (men se også næste afsnit) giver det glow, som er mejslet ind i Rudolphs DNA. Hver 3. dag blander jeg to selvbrunerdråber i min olieportion.

Det gratis tip: Afkølet kaffegrums som scrub til kropshuden (endelig ikke i ansigtet).

Serumflydende SOS-redning  

Vaskekluden er nem at huske til ansigtet. Viger jeg fra den, er det kun til fordel for en blød svamp. Her sammen med det SOS-produkt, jeg har set løse flest problemer, især i forhold til sarthed og irriterende vejrskift. Serumagtig ultratyndtflydende beskyttelsesfugt skruet kløgtigt sammen af bl.a. glycerin og antioxidanter, så pH-værdien giver hudkærlig ro – er evigt taknemmelig for HERO pga. en kløende hårbund, der stak af, da radiatorvarmen begyndte at rase. Bruger den også i sekundet inden kropsolie lander. Så imellem scrub og olie.

Det gratis tip: Eller i hvert fald prisbillige er vaskekluden.

Ja! Kollagenpulver virker, men du skal vide noget

Virker kollagenpulver-spørgsmålet lander dagligt på Beautyspace. Det korte svar ja. Det næstkorteste er: Ja, men ofte bliver virkningen oversolgt. Så gå efter en pålidelig producent. Sagen er, at de færreste får lavet kollagenrig kost og derfor kan tilskud være oplagt. Du kan ikke være 100% sikker på, at kollagenrig kost eller tilskud når hele vejen ud i huden, men du kan til gengæld lune dig ved positive sidegevinster til resten af systemet. I juleboksen har jeg valgt danske ASC-certificerede Nutrinic, som for mig er virkelig troværdige i måden, de nørder kollagen på. Her som smagsneutral, 100% marinekollagen med lav molekylevægt af hensyn til optagelighed.

Det gratis tip: Du kan selv lave kollagenrig kost. Lån evt. bogen Collagen på biblioteket.

Nåja, så er der også Kjær Weis-godt til læberne med i årets sidste boks.

DECEMBERS INSIDE-OUT BOKS: Du finder den her, så længer der er er lager.

@beautyspace på INSTAGRAM, hvor vi følger Beautyspace-læser Vivi, som ville have hals og hage strammet op. På den meget direkte måde.

28/11/2021
1. advent: Få dit ønske opfyldt på Beautyspace
Og vil du se mine to ønsker?
01/12/2021
Aldrig mere elektrisk hår
Læg elektrisk hår ned som en professionel

Kommentarer

 • Julie Antoinette

  Kære Anette
  Kan jeg putte et par dråber olie,
  i din A-vitamin ansigtscremen ? Eller udenpå bagefter?
  På forhånd tak☺️
  Mange hilsner
  Julie

  13/12/2021
 • Rikke Strange Andersen

  Jeg har lige modtaget december boxen og hold da op, hvor er den bare mega lækker glæder mig til at prøve produkterne. ❤️ det er en lækker luxus gave til sig selv. ❤️

  03/12/2021
 • Pernille S

  Denne måneds Beautybox er lige hvad jeg kan bruge. Julegaver er i hus! Tak for fin brugsgennemgang! Kh Pernille S

  01/12/2021
  • Tina

   Hejsa 🙂 lige et spørgsmål

   Kjær Weis ansigtsolien
   Skal den på før eller efter din a vitamin creme

   Venligt Tina

   05/12/2021
 • Kathrine

  Hej Anette.
  Jeg vil ligesom Tanja også meget gerne høre din holdning til, hvorvidt man med fordel kan kombinere collagenpulver med Imedeen eller om det er for meget for kroppen at tage begge dele. Jeg tager pt selv Collagen & Hyaluron pulver fra New Nordic.
  På forhånd tak.

  01/12/2021
 • Charlotte Sørensen

  Hej Anette

  Jeg spørger sikkert dumt nu, men hvor ofte bruger du så peelingen fra Rudolph Care?

  Bedste hilsner
  Charlotte

  01/12/2021
 • Maria

  Hej,
  Jeg føler at jeg længe har prøvet at redde min hud. Den er “skadet” efter uren hud og derved er der nogle dybe mærkninger/ar. Kan man “genopbygge” sin hud med den korrekte hudpleje, eller er det nødvendigt at skulle have skønhedsbehandlinger, for at huden igen kan blive “glat”.

  Desuden kan jeg være i tvivl om jeg laver min rutine i rigtig rækkefølge, da jeg synes at alt det med produkter, ingredienser osv., kan føles lidt som en jungle. Men jeg gør følgende:
  Morgen: Vasker ansigt med vand –> dubber grøn te på med en vatrondel –> bruger Dermalogica Skin Smoothing Cream.
  Aften: Renser makeup af –> bruger Dermalogica Skin Smoothing Cream –> afslutter med din A-vitamin cream.

  Mvh
  Maria

  30/11/2021
 • Tanja

  Jeg spiser Imedeen – men kan jeg også med fordel bruge kollagen? Hvis nej, hvad vil du anbefale: Imedeen eller kollagen?

  30/11/2021
 • Pia Thorsen

  Hej
  Hvordan bruger du Hero I hovedbunden? Kommer du det i efter bad eller I badet og vasker det så ud?
  Mvh Pia

  30/11/2021

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.