Den bedste anbefaling. Fra læser til læser

WildCardChanelTanLuxe

Det handler om farve uden sol. Og det handler om Tripadvisor-effekten blandt os Beautyspacere.

Glem alt om orange fartstriber på huden. Med selvbrunerens genvundne popularitet er det blevet nemmere at få en farve, der faktisk er pæn. Her er de tre produkter, jeg ubetinget har fået den største positive feedback på. Fra Beautyspace-læsere:

Slib og smør

Man kan tilsætte nok så meget glød, hvis ikke huden er hjulpet fri af de øverste, sløve hudceller. Slib dem væk med en skrubbecreme eller en almindelig vaskeklud under bruseren og hold derefter godt fast i din bodylotion. En god af slagsen (og en klar læser-favorit) er Nuoris bodylotion, som indeholder den bedste blanding af sheasmør, squalaneolie og E-vitamin.

Selvbruner-vand der dufter godt

Selvbruner-vandet fra Chanel minder til forveksling om en mist – så pas på. Klistrer ikke som i klistrer slet ikke, og så dufter den godt – både før, under og efter fordeling på huden. Så godt, så jeg har fået utallige mails, hvor der i emnelinjen står: Den bedste jeg har prøvet. Indeholder god fugtmætning, giver en noget mere diskret farve og kræver ikke, at du bruger handske eller hænder til at fordele med.

Solpudder på stift

Med det der fra Tan-Luxe til forveksling ligner en deodorantstift er det her muligt at smøre sig til omgående farve og glød. Det er en hurtig måde at få spøgelsesfarvede ben og arme til at se levende ud, ligesom stiften kan bruges i ansigtet som highlight ved at duppe en anelse på det øverste af kindben og næseryg. Indeholder ikke selvbrunereffekt, men er ren makeup tilsat fugtmættende sheasmør med hindbær- og kokosolie.

PS: Hold endelig kommentartråden indbyrdes varm. Selv har jeg søgt mod hængekøjen og er først tilbage 10. august.

@beautyspace på INSTAGRAM

31/07/2018
Apoteket henviser til Matas
De er søde og milde på apoteket, og det har sociologen en mening om.
07/08/2018
Fremtidens klassikere
Tjek fremtidens wall of fame ud

Kommentarer

 • 1000 tak for gode ord. Et bare konkrete svar:

  @ Christina, jeg vender tilbage mht. kollagenpulver.

  @ Lotte, ja det er SÅ ærgerligt, at den er væk. Jeg har møde med Chanel på mandag. Håber på nyt i forhold til, at det måske bliver en standardvare hos dem.

  @ Kamille, tak for dit spørgsmål – akne, hvis det ikke er under kontrol, kræver hudlæge. Mht. din rutine, så ville jeg nøjes med én rens, nemlig EXFO fra pHformula, som du så fint bruger. Zink tilskud (kosttilskud) kan bidrage og så tror jeg efter seneste snak med hudlæge Christian Grønhøj, at netop det med sukker og mælk er afgørende faktorer.

  @ Sofie P, du har helt ret. Det ER svært, men må findes. Vi må researche…

  Stor hilsen Anette

  14/08/2018
 • Lotte

  Hej 🙂
  Hvor har I andre købt jeres Chanel L’eau Tan?

  07/08/2018
 • Sofie P

  Hej Anette og alle i andre vise mennesker 🙂
  Jeg leder med lys og lygte efter en øjencreme med spf, men uden silikone og parfume (duftstoffer).
  Det er umiddelbart umuligt at finde, øv!
  Er der nogen der har et godt bud?

  På forhånd tak

  04/08/2018
 • Kamille

  God sommer til dig. Jeg har et spørgsmål af den meget individuelle slags (det håber jeg er okay:-))

  Jeg har udfordringer med acne i den lette til moderate afdeling. Det har jeg haft i en del år (jeg er nu 20) og skønt det et blevet langt bedre og særligt min huds grundsundhed er blevet forbedret, så det ses, har aknen aldrig sluppet sit tag 100%.
  Med udgangspunkt i din pore og acne guide (og andre fremragende indlæg fra blog samt bog) har jeg stykket en “forbedret” hudplejerutine sammen bestående af:
  Garnier micellarwater, pHs EXFO-cleance, DS salicyltteatment, rønsbøl mist, mineral 89, morgen: evolve hyaleronicserum/aften: estee lander ANR, morgen: DS dagcreme/aften: BP clinical super 3.

  Det er jo mange trin og selvom jeg virkelig nyder at udføre hvert af rutinens trin hver dag, er jeg i tvivl om, hvorvidt det kan blive for meget?

  Desuden tager jeg dagligt en 1tsk fiskeolie, forsøger jeg at skære mælk så meget ud af min kost som muligt samt skrue en anelse ned for sukkeret.

  Mit spørgsmål er så: er der mere jeg kan gøre? Eller bør jeg ændre på min nuværende rutine?

  Tusinde tak for tolmodigheden og en skøn blog❤️
  – Kamille

  ..Og så har jeg fødselsdag D. 10, så nu er der lige kommet endnu en god grund til at se frem til dagen

  04/08/2018
 • Leafysmoothie

  God ferie og velfortjent hvile til dig.
  Jeg hør også gerne dine tanker om collagen pulver.
  God weekend!

  04/08/2018
 • Så er Chanels nye tan produkt jo oveni et supersmukt produkt at have stående fremme, deres er nogle af de flotteste der findes på markedet 🙂 Go’ ferie i køjen!

  03/08/2018
 • Lotte

  Nogle der ved, hvor man kan få fat i Chanels L’eau Tan (i Danmark/på danske websites)?
  Jeg var i Chanel i Illum, og de havde kun fået 6 styk af produktet, som selvfølgelig for længst var udsolgt.

  03/08/2018
 • Christina

  Kære Anette

  Tak for dine altid spændende og berigende indlæg:-)

  Jeg er nysgerrig på din holdning til kollagen pulver, som indtages. Jeg ved du taler meget om kollagen i vores hud og jeg har nu efterhånden læst flere kvinder som anbefaler at vi indtager kollegaen i pulverform i juices, smoothie mm.

  Ha en dejlig fredag.

  Kh. Christina

  03/08/2018