Glem juicekure og andet grumt

 

Prøv pauseknappen, når det gælder alt fra rå juicekure på sulten mave til evigt stræbende selvudviklings-tiltag. Tag i stedet en dyb indånding og spred… VENLIGHED.  Ikke bare til fornøjelse for dem omkring dig, men for dit eget velværes skyld.

Det er indledningen på en artikel i ELLE om venlighed som det nye mindfulness.

For måske har du en uforsonlig tante eller svigerinde? Måske er du blevet uretfærdigt trampet på af en, som du troede, var en ven (jeg ved, jeg er…på en måde, hvor det stadig river i systemet). Efter at have talt med en præst, en sociolog, en fremtidsforsker og en psykolog (til artiklen), så er konklusionen, at hvis det er forhold, hvor det er nødvendigt at se hinanden, som tilfældet kan være med en tvær gren af familien, den anden forælder (hvis I er skilt) til dit barn eller en arbejdsrelation, så pak samværet ind i høflighed og venlighed.

Det er nemlig de to komponenter, der bedst holder sammen på anstændigheden, som kan være det eneste, der er tilbage at støtte sig til.

Hele artiklen fra elle.dk får du med et klik her.

Og SÅ til noget sjovt:

PÅ INSTAGRAM på @beautyspace laver jeg en række GÆT TYPEN indlæg. Den første person kan jeg slet ikke vente med at dele med dig. Der er nemlig mange fif, så meget ærlighed og så meget…af alting. Så. Følg med på @beautyspace.

09/01/2019
Hypet hudpleje, der gør sig bedst på billeder
Den lovede Børsen-artikel
14/01/2019
Jeg har skiftet alt ud i min makeup-pung
Undtagen én ting

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak fordi I har læst med. Og for jeres ord her.

  @ Helene, det gør jeg gerne, men vil du sende mig en mail om det?

  Stor hilsen Anette

  15/01/2019
 • Haha, jeg gav folks hype omkring ketose-kuren knap så pæne ord på bloggen i torsdags – og juicekuren er i mine øjne ligeså tosset 😉
  Er meget meget bedre til at være flink, end jeg er til at pine min krop til ukuelighed – venlighedssprederi mod dårligdom er en kur, jeg er med på.

  – A

  14/01/2019
 • Helene

  Kære Anette.

  Her et dybtfølt ønske om råd, næste gang du snakker med din hudlægeven.

  Perioral dermatit: Er der nogle helt klare do’s/don’t ift hudpleje? Fx a-vitamin, salisylsyre, olier, andet?

  I mit tilfælde kommer det tilbage og tilbage selv efter behandling med tetracyklin, og har nu en henvisning til en hudlæge, men der går lige fem måneder…

  14/01/2019
 • Bente

  …. passer liiige ind i en oplevelse jeg havde med familien i går ;)))

  12/01/2019
 • Eva B

  Han= Anthony Hopkins

  11/01/2019
 • Eva B

  Haha. Det minder mig om filmen ‘Resten af dagen’ (The Remains of the Day) som jeg tilfældigvis så igår – den, hvor han er butler og kvæler alt følelsesliv i overdreven venlighed. Han holder på den måde folk på meters afstand; bla. Emma Thomson som (vistnok) er hans livs kærlighed. Ja, det skal nok kunne virke ifht. folk, som man er nødt til at omgås, men ikke har de varmeste følelser for. Og det vil måske endda give et indtryk af at man til overlegenhed mestrer en svær relation 😉

  11/01/2019
 • Hvor er jeg glad for du ikke skrev “vand”, som er min dårlige samvittighed 🙂
  Be kind, det kan jeg godt efterleve ( som regel da)

  11/01/2019

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.